Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
Szerintem is válts 4S-re és iPad1-re cseréld el a 3GS-t, hiszen akkor lesz egy nagyon jó telefonod+egy nagyon jó tableted, nemhiszem,h a kamera v 2 mag hiányozna majd az ipadből neked, viszont a 4S szerintem sokkal jobb lesz, mint a 3GS főleg a kamera és a kijelző miatt
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Köszi a választ
Amúgy akkor ha valóban találtak 3 bootrom exploitot is az iPhone 4S-ben, akkor arra is van esély, hogy ezek untethered JB-re adjanak lehetőséget?
joey20: igen tudom, én linkeltem elsőnek szakmaiba, egyből olvstam limera1n.cc-n, ahogy kiírták
gooool: Innen keresd ki a készülékedet és ott lesznek a lehetőségied Amúgy a baseband JB-nél mindegy, ott csak az iOS verziószám és a modell (3G,3GS,4,4S...) számít[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
Jó, hogy a cikk azt írja,h jobban jársz így egy leharcolt telóval eladásával, mintha eBay-en tennéd ugyanezt,de azért egy működőképes,de leharcolt iPhone bőven többet ér, mint 70$ szerintem....
-
Ragnar95
félisten
-
QuToR
tag
Először is köszi, de sajna nem működik
1. [link]
2.
a. Zárd be az iTunes-t
b. Keresd meg a C:windows/SysWOW64 -ban a sqlite3.dll fájlt
Nincs ilyen file ebben a könyvtárban
c. helyezd át az asztalra
d. Indítsd újra az iTunes-t3.
Nevezd át a C:\Windows\libxml2.dll erre pl.: libxml2.dl_
Nincs ilyen file ebben a könyvtárban
4.
C:\Users[USERNAME]\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup\
és innen töröld ki ami van5.
C:\Program Files\Common Files\Apple\Apple Application Support -ban a sqlite3.dll & libxml2.dll átnevezése akármira
Ha ezeket átnevezem akkor el sem indul az iTunesUgye a legújabb iTunes van fenn.
Igen a legújabb. 10.5.3.3, és Win7, 64Bit, HunEsetleg valami ötlet még? Valaki azt mondta, hogy az iTunes nem szereti az alaplapomat, ASUS lap, ez lehetséges lenne?
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
QuToR
-
QuToR
tag
A hiba a következő: A telepítő hibát észlelt, zárja be a telepítőt, majd futtassa újra az alkalmazást.
A következőt csináltam, felraktam a Safari-t, az felrakja az Apple update-t, abből szépen felkúszott az iTunes.
Elindítom, és ugyanaz a hiba: "Az iTunes nem tudta betölteni a Sync Services szinkronizáló szolgáltatás adatosztály információit. Csatlakozzon újra, vagy később próbálja meg újból."
Ez a hiba akkor is jelentkezik ha csak simán elindítum az iTunes-t, telefon nincs csatlakoztatva, és a beállítások meübe akarok belépni
Segítség!!!!!
QuToR
-
vadászcsiga
félisten
-
-
nagyúr
Én az iPhone-on felbuzdulva tolom iPadot Meg egyébként, csak lassan mostmár.
iCloud-ot meg direkt használok, ne foglalja a gépemen a helyet, meg aztán az az évi 2-3 restore belefér. Mindig pár nappal később tolom megjelenés után és nem szokott para lenni, de most az előzőekben leírt dolgok miatt próbáltam rá.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
whitezo88
nagyúr
Handrás (már ha egy APR elég hiteles forrás) többször leírta hogy a 499 az nettó, amire jön 27% áfa, meg az árrés ami néhány százalék. árrés nélkül jelenlegi árfolyamon 138786 Ft.
amúgy 142 volt rögtön a leszállítás előtt, nem egy éve gondoltam.
150 mondjuk reális, ha valamit nyerni is akarnak rajta...[ Szerkesztve ]
-
sp@rtan
senior tag
POPpal Macen van baj, nem iOS-en. De szerintem visszamegyek Gmailre, akármennyire is próbálok távol maradni a Googletől, mailben még ők a legjobbak. Most visszanéztem a régi fiókomba, és közben egy nagyot változott az egész felület.
Sparrow iOS-en semmilyen formában nem küld értesítéseket? Mert nekem ez nem derült ki. -
máyköl
veterán
Ha 5.0.1 van fent, Cydia -ból hogyan lehet elérni ezeket a trükköket?
Egy barátokm pont tegnap mutatta az ő iPadjé, hogy milyen négyujjas varázslásokat tud csinálni. Nem feltétlen győzött meg, de lehet kipróbálnám, hátha mégis bejön... Az övén is 5.0.1 van, tehát csak Cydia -s cucc lehet... -
máyköl
veterán
-
Malachi
addikt
nemtom, arra gondolok, hogy ha a 6-ost is kiadják kb. ugyanígy, mint ahogy az 5 kinéz, az verziószám lépésnek cink lesz, valamit már igazán újíthatnának lassan 5 év után az alapokon - egy finomított 5-ösben viszont jöhetnének mondjuk lock screen widgetekkel, pl.
ettől a rendszer még nem lenne hatos, de kb. MINDENT tartalmazna, amit az évek alatt kértek a júzerek és szépen lassan, de profin, Apple módon bele is került. ezzel lenne teljes.
aztán a 6-os meg valami okos módon bizonyos esetekben szakítana pl. a régi app ikonos elrendezéssel, esetleg bejönne valami "3D" megoldás, nem tudom. valami komolyabb átalakításra várok. a hardver gyakorlatilag bármit elbírna, kicsit már öregecske ez a "toszogatom a cuki kis négyzeteket jobbra-balra" kezelés.
persze ami jó, azt nem kell megjavítani. és ez végül is jó. de lehetne még jobb, nem?
-
nagyúr
Hagyjad már, az nem játszik, hisz még azt is megmondta, mekkora csíkszélességű proci fog jönni az új iPhone-ban.
SÖ: Egyébként mindenki mást látna szívesen az új cuccban, ez is teljesen nézőpont kérdése. Én az állapotjelző ledektől kiakadnék, nem akarok búcsús-vásáros karácsonyfa típusú telefont...
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
Ma még. De gyanítom hogy a 6-os rohadt vékony lesz, hasonló üzemidővel. Ha a trendet nézzük haszálati idő szempontjából. Én az 1. szavaznék - annak ellenére, hogy sok töltési lehetőségem van a nap folyamán - de a megbízhatósár érzetét növeli.
icecave
Nem hiszed el mennyire izlésesen meg lehet oldani. Ha nem kell kikapcsolod és nem is látszik. N900-on err külön progi volt, alkalmazási területe nagyon széleskörű. Arról nem is beszélve, hogy ma már ilyen ezoterikus ledek léteznek. Ha van egy nem fogadott hívásod, csak akkor tudod meg, ha elkezded buzerálni a telefont. A folyamatos GSM kapcsolat a felfel villano zöld jelzi naracs, piros, kék mellett. Ezek gobostűfej nagyságúak, és csak a fényüket látod. Ha karácsonyfa, akkor gáz van. A mai világban elfelejtik a telefon felhasználói szempontból el van hanyagolva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest