- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bling95
őstag
válasz
Bling95 #128583 üzenetére
"Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában. "
Ezt találtam a fogyasztóvédelem honlapján, de gondolom semmit nem érek el azzal hogyha verem az asztalt....
Holnap lehet felhívom a hatóságot érdeklődés szinten, eléggé idegesít hogy vasárnap lesz 1 éves a telefon és megadta magát. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Bling95 #128258 üzenetére
!IMPORTANT!
iPhone, iPod, iPad, and Mac App Store users will no longer be able to access this channel. However, it can still be accessed from Windows, Linux, Android, and the version of Telegram for Mac available from Telegram's website, and content can still be forwarded to everyone!Can be accessed on iOS from any Web browser here! https://web.telegram.org/#/login
iOS users with jailbroken devices can continue to access blocked channels and groups by adding the Cydia repository http://cydia.wuffs.org/ and installing the NSFWgram tweak.
Elég általános dolog lehet, ha még cydia-ban is van tweak rá.
-
GALARDO
addikt
válasz
Bling95 #128183 üzenetére
Eddig még nem volt olyan telefonom, amiről max két év elteltével nem váltottam volna. Most ez megtörik, egyszerűen nincs értelme váltani. Amire használom, arra tökéletes,és a 7-es se tudna jobban kiszolgálni. Viszont félek, hogy jövőre nem lesz semmi, kb úgy mint tavaly a 6S-nél.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Bling95 #122293 üzenetére
A fő gond itt az, hogy totál nem ért hozzá és úgy osztja az észt. Egy normális gátló+rugó sokkal jobban fekszi az utat, mint a 10-20 éves gyári, még ha annál jóval alacsonyabb is. Persze itthon divat a vágott rugó vagy a jdm tekerős, de nem mindenkinél.
Szerintem minden autónak jól áll egy kis ültetés. Gyári magasságon én szédülök, de azért porig nem raknám már én se a kocsim, előzőnél elég volt. Csattná ltré, mert mindent motorháztetővel kap el az ember, közlekedni hamar meg lehet vele tanulni. -
mondomén
őstag
-
madgie
titán
válasz
Bling95 #121339 üzenetére
Nézd, a havernak az Inspire 1 vesztette el a jelet, majd szabályszerű GPS alapú visszatérés helyett belerongyolt a templom oldalába és lebucskázott. Szerencsére csak egy biciklitárolóra esett, nem volt ember a közelben. Ez egy egymilliós játékszer, mégis szoftveres nyűgje volt (egyébként a gyártó cserélte, pedig ripityára tört), akkor főleg nem bíznék az ilyen ötezer forintos olcsó kínai vackokban.
-
nitro16
senior tag
válasz
Bling95 #120067 üzenetére
Ja, de érted meglett erre megint. Bár én vagyok a f........z mert boltba nem állítottam be. Így is válogattam ne legyen 4 kerekes mert letörik a francba, nagy legyen lehessen bele pakolni, olyan kereke legyen ami jó, zára is jó legyen(ez ugye szar mint kiderült), és akkor ne legyen kemény műanyag mert azt is oda vágják hamar. És ezért utaztam ma 2x45 percet (oda-vissza).
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #120018 üzenetére
Alapvetően én is jobb voltam érvelésben, mint verselemzésben, de olyan elb@szott téma volt a mi évünkben érvelésből, hogy inkább novellát elemeztem, nem is nagyon vesztettem rajta pontot, előző nap átnéztem a novellaelemzés szempontjait, onnantól meg ha megérted a szöveget, nincs túl nehéz dolgod
-
Ragnar95
félisten
válasz
Bling95 #119534 üzenetére
Ezt a Bécsbe kijárunk Hollistert/Abercrombie-t vásárolni dolgot nem is értem, amikor neten is lehet rendelni jó ideje és folyamatosan vannak akciók is a webshopban. Ráadásul ha egyszer belövi az ember a méretet, akkor onnantól gyakorlatilag nem is kell felpróbálnia, mert a pólóik/pulóvereik ugyanolyan méretezésűek az összes és nadrágnál is van ugye 3-4-féle fazon és fazonon belül szintén ugyanakkorák a méretek.
-
agabe
addikt
válasz
Bling95 #119534 üzenetére
Mer itthon annyian rednelnének 60ezerért egy pólót, és 130ezerért egy farmert
Akinek mániája a menőség azok nem is ismerik, akiknek pénzük van nem jellemzően ebben a stílusban öltözködnek.
Egy-két kivétel persze akadhat, de azokból nem lehetne fenntartani egy boltot ami nem tradicionálisan ismert márka (pl. louis vuitton sem valószínű, hogy rentábilis az Adnrássy-n, de nekik belefér, hogy presztízsből legyen egy üzletük) és ott még mindig többen vásárolnak mint amennyien DSQUARED2 -t vennének. -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bling95 #116823 üzenetére
A spagetti sehol se olyan hogy kemény a tészta, még Olaszországban sem, gondolj bele hogy csavarnád fel villára...
Puha és puha között oké hogy lehet különbség, de itt konkrétan kemény volt a téma, lehet nem erre gondolt de akkor a szóhasználattal volt a gond.
madgie: Rizset én is túlfőzöm mindig, úgy szeretem ha kicsit összeragad.
-
válasz
Bling95 #116550 üzenetére
pedig annyi probléma van már most is a drónozással, hogy akár még szigorúbb szabályozás is jöhet, nem feltétlenül állnak meg a radi által linkel elvárásoknál.
van olyan ország (hollandia), ahol például már sasokat képez ki a rendőrség a drónok levadászására; link
sokkal többről van/lehet már szó egy drón esetén, mint játékszerről...
adott szituációban nyilván a hol, kik és miért volt inkább a probléma forrása, de ennek a részleteire nem kívánok kitérni. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bling95 #115891 üzenetére
Tudok olyat ahol 70 ezer, mondjuk medence is van az épületbe...
Kali: Az reális ár érte. Említetted milyen beosztású már, nem a legjobb (ha jól tudom állmenyezet sincs ledekkel). A nyílászáró csere, szúnyoghálóval + redőnnyel, beltéri ajtók, illetve bejárati az olyan ~1 milla van simán.
Meddig hirdette amúgy?
Illetve akkor szerencsétek volt a bérlésekkel, ha van ismerős és baráti áron megy az kafa.
-
Totheground
addikt
válasz
Bling95 #115035 üzenetére
Szerintem nem kell "egységes" szabályzás. Mármint adószempontból persze. De Uber-es autókba előírni pl taxiórát, sárgára festést és hasonlókat, illetve ugyanarra a hatósági árra állítani őket, mint a taxisokat, hülyeség. Hadd legyen az én döntésem, hogy kell-e a taxik által "garantált (kacc-kacc) színvolnal az adott áron vagy megyek Uber-el azon az áron.
Egyébként jó ez a fix ár, főleg ha megnézzük, hogy mennyi volt a benzin, amikor meghatározták és mennyi most.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
válasz
Bling95 #114961 üzenetére
Én is megnéztem, hol pörög? Egyetlen paleo-s könyvet sem látok a főoldalon. Amúgy meg felejthető téma, az emberek többsége mint fogyókúra-hóbort, úgy tekint a paleo-ra és fingjuk sincs, mi az alapja és az értelme igazán. Az olyanokkal meg kár vitatkozni.
Inkább ajánljatok filmet, amit meg tudok ma este nézni itthon
Bling95: JA,hogy úgy. Hát ha beírod, jóhogy. Beírom, hogy "szerelem", 3658 találat. Szóval akkor a szerelem sokkal jobban pörög
-
válasz
Bling95 #114954 üzenetére
Kontakt grill áldásos egy dolog. Legjobb befektetésem volt.
Azzal is lehet feldobni a kajákat, az biztos. Csirkecomb filét előszeretettel csinálok azon, ahogy a zöldségeket is meggrillezem néha.
B-L-A-C-K: Abba nem halsz bele, az való igaz. Egyébként heti egyszer, egy étkezés erejéig én is szoktam szénhidrát feltöltést csinálni diéta alatt is. Az nekem nagyon bevált. Bár az is igaz, hogy ismerem már a testem, tudom, mire-hogy reagál, azért ez elég nagy előny.
Rizs: persze, a fehér rizs nem is sokkal jobb, mint a cukor az biztos.
A másik meg, hogy persze, kell szénhidrát, diéta alatt is mehet 1-3g/tskg, persze, összetett szénhidrát, nem cukor és társai. Rizsből is mehet, basmati glikémiás indexe, vagy a barnáé elég jó, nagyon jó összetett szénhidrát források.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bling95 #114942 üzenetére
Vegyél egy főzős könyvet. Neten csak pár recept fellelhető. Az igazán jókat nem adják ingyen.
gyuromoj: pár napja beszéltünk erről. 5x kellene egy nap étkezni.
B-L-A-C-K: méz ugyanúgy hizlal mint a cukor, csak kicsit egészségesebb.
Szerk: ez marketingrizsa.
Miért a zsírtartalmát említi méznek, mikor tiszta cukor. -
válasz
Bling95 #114945 üzenetére
Mondjuk amit linkeltem, nem kell nagy tudomány, bár ismerek olyat, aki nem tud húst sütni, de még rizst se főzni normálisan. Vicc. Amin a legjobban kiakadok, hogy a mai lányok többsége nem tud főzni. Az mégis hogy a p*csába lehet, most komolyan. Nem azt mondom, hogy a női Gordon Ramsay legyen, de mikor kiderül,hogy még egy előbb említett nulla tehetséget nem igénylő kaját sem tud megcsinálni, teljesen elképedek. Az ilyennek a szülei is ilyenek akkor?
B-L-A-C-K: Jól felnyomod a vércukrod csak vele. A sikeres fogyózás egyik kulcsa, a vércukor viszonylag alacsonyan tartása, kis intervallumban való változása.
-
-
-
SÖ
addikt
válasz
Bling95 #113857 üzenetére
"mennyibe fog kerulni A-bol B-be kozolte a sofor hogy olyan 3500 mondtam hogy koszi kihagynam akkor, masik meg elvitt oraval 1800ert
"
Akkor most jogilag mit is kéne rendbe rakni?
Én Überrel kapcsoltban az anyacéget adoztatnám, ja hogy máshol van a székhelye ? És? Itt dolgozik.Kali
Tékozló homár
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Bling95 #113857 üzenetére
Ja szintén. Amit csak lehet, azt neten.
Kipróbáltuk amúgy a tesco rendelést. Nagyon jó cucc, este 10-kor rendeltünk múltkor iPad app-ból, másnap délelőtt 10-kor itt volt a bevásárlás 600ft-ért (Bezacskózva minden külön.) Ebben csak az a fun, hogy szegedtől 25km-re lakunk ráadásul külterületen, tanyán. Úgyhogy bőven megéri a dolog, egy buszjegyet nem veszel ennyiért, hogy bemenj.
-
válasz
Bling95 #113852 üzenetére
telefonon szoktam rendelni, a problémásabb hiénák nem ilyen módon kérnek és kapnak címet.
jó nekem a telefonos rendelés - díjmentesen hívom -, mondom a címet, a hölgyek kis türelmet kérnek és azonnal mondják is, hogy kb. hány perc múlva érkezik a taxi.
kedvezményre jogosító kártyám is van, de néha elfelejtem használni... -
válasz
Bling95 #113638 üzenetére
1 nap alatt takarítással mindennel meg lehet oldani
Én a saját lakásomban 1) lakás internet betáp mellé fogom tervezni eleve a kockasarkot 2) ha mégsem: fúrok, vések, de én a wifivel nem fogok szopni, pont emiatt
Én a kábeles dolgok híve vagyok, ott nincs sávszél gond
Hátralévő adat: 8,4GB .... idő: ~1 perc
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Bling95 #113264 üzenetére
Multkor pont gondolkoztam, hogy olvastam tv-s topicban ,hogy van aki 1-1,5 meterrol nezi a tv-t mert az az optimalis.
Ezek alapjan nem rossz a 3. Sor.
Tv re visszaterve. Odahuz egy szeket vagy egy dobozban lakik aki igy nezi?
Mert szerintem a mai atlagos tv kb 40-46 coll, es ha egy kis lakast nezunk is min 3 meter szerintem az atlag amennyirol az emberek tv-t neznek. En a 46-ost nezem kb 4 meterrol. -
gyuromoj
veterán
válasz
Bling95 #112926 üzenetére
Na ez jó kérdés.
Elég jól átjön, de hogy a zsűri hogy gondolja az majd kiderül február végén.
Illetve azt sem tudom, hogy mennyi volt belőle ténylegesen megtörtént és mennyit raktak/képzeltek hozzá pluszban.
Kicsit nyomasztó is a film. Viszont a zene, fényképezés, helyszínek nagyon jók voltak.(#112927) lacy86
Erről nem tudok semmit. Amúgy nem sok beszéd van a filmben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest