Hirdetés
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi00
tag
Neten néztem jó kis moddingos videókat és megjött a kedvem hogy csináljak én is egy jó kis gépet a régi gépházamból
Itt van egy pár kép róla:
[alap gépház]
[készülőben]
[dágványolás]
[már nem sok van hátra]Már nem sok munka van vele, csak csiszolás és festés.
Hamarosan rakok fel új képeket hogy milyen lett.Chelsea Football Club
-
mtibi00
tag
-
johniee
senior tag
válasz mtibi00 #10351 üzenetére
Jóféle Én is ilyesmin töröm a fejem...
De könyörgöm, de Képfeltöltésre rakjátok, mert az marhára nem a legjobb inkább imageshack.us"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
fkenny
senior tag
nah olyat csinálok (fár félig kész) hogy egy analód hdd-mutató ha kieleng dolgozik. ez működik már ledeket is építettem bele hogy lássam is mit dolgozik.(holnap kivágom a házon hozzá a jukat és képeket küldök.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #10363 üzenetére
Alap! [link]
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
mtibi00
tag
válasz Dany007 #10357 üzenetére
Hello!
Az a cucc amivel odaragaszottam nem más mint BODY 250 Bodyfiber üvegszálas spatula kitt!
Itt egy link:
Legalulról a másodikBár nekem nem ezt ajánlották, hanem felülről a 3.-at, de nem volt a boltba csak ilyen, de ez is megteszi
Chelsea Football Club
-
robotjatek
tag
Biztos emlékeztek még, a múltkor belinkeltem, hogy hogyan javították meg a suliban a korlátot. Nos, egy hét múlva megcsinálták rendesen, csak nem volt időm feltölteni. A [mű]
-
őstag
-
crosgals
tag
-
őstag
válasz KillHates #10374 üzenetére
Csak h a többiek is tudják miről van szó itt a video: [link]
Cd-rom: Arra gondoltam h szerzek egy lemezjátszót amit át alakítok úgy h kiveszem belőle a tűt ami olvassa a bakelitet és rakok oda egy cd-rom lézer fejet. Amire meg a bakelitet teszem azt a rész meg át alakítom h megfogja a cd-t utána ki kisérletezem h mennyivel kell több voltot adni a forgó résznek h úgy pörögjön mint egy 8x-os cd-rom
Utána usb-n össze kötöm és kész. Ilyet még nem csinált senki.
El ne higgyétek má!!!!
2Lehetőség van: Vagy veszek egy laptop dvd-írót és felfogatom az ajjára kicsit beljebb helyezve h ne látszom. Vagy szerzek egy kinézetben hozzá illő dvd lejátszót és abba teszem a DvD-romot és usb-n össze kötöm. És azt rakom be alá. És abba még tudok rakni egyéb dolgokat is pl radi stb.Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
nagyúr
"Cd-rom: Arra gondoltam h szerzek egy lemezjátszót amit át alakítok úgy h kiveszem belőle a tűt ami olvassa a bakelitet és rakok oda egy cd-rom lézer fejet. Amire meg a bakelitet teszem azt a rész meg át alakítom h megfogja a cd-t utána ki kisérletezem h mennyivel kell több voltot adni a forgó résznek h úgy pörögjön mint egy 8x-os cd-rom
Utána usb-n össze kötöm és kész. Ilyet még nem csinált senki."
Fú ez nagyon komoly lenne.Én az utóbbit választanám! Egy Yamaha CD és bele egy sima IDE-s DVDRW. Azt meg iylen USB-s bigyóval tudod összekötni:
Olyan 5 ezer körül van és akkor már csak egy fekete IDE-s optikai meghajtó kell csak. Táp meg mehet a gépből![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
zstamas010
csendes tag
Helló! Én is gányoltam egy kicsit csütörtök délután. vettem egy 4x4 -es kisventit az északi hídra mert amint kicsit húztam a procit az ugy kezdett el nagyon is melegedni és hát először nem tudtam ,hogyan rögzítsem rá mepróbáltam csavarral megpróbáltam becsavarni egy 5 centis csavarral de mondom ekkorát nem gyányolunk netán esetleg még el akarom adni a lapot nem vetne jófényt az üzletre . aztán végül is kompromisszumos megoldásként fogtam két ''gumit'' egyiket az egyik sarkába a másikat az átellenes sarokba befüztem és most az egyik ''gumi'' rá van akasztva a hütőbarda egyik oldalának aljára a másik meg a másik oldal aljára és egész stabil remélem azélrt meg lehet érteni , de ha gondoljátok rakok fel képet !
-
robotjatek
tag
válasz zstamas010 #10382 üzenetére
Képet! Képet!
-
zstamas010
csendes tag
válasz robotjatek #10383 üzenetére
oké mindjárt fényképezek
-
robotjatek
tag
válasz zstamas010 #10385 üzenetére
Az utolsón minden látszott remekül. Szép munka ;)
-
zstamas010
csendes tag
válasz robotjatek #10387 üzenetére
THX ! Örülök , hogy tetszik
-
Solfrutta
tag
Én fordítva raknám fel a ventit, hogy a bordára fújja a levegőt, úgy sokkal hatékonyabb lenne.
-
Xmodule
őstag
Regebben en is gumiztam csak azzal az a gond, hogy ugye a hö miatt majd eleg hamar meg fog toredezni es elszakad. inkabb valami nagyon vekony szigetelt drottal kotozd oda. en legalabbis azzal csinaltam a gumi utan es 100% osan tuti lett.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
zsoltinnó
aktív tag
sziasztok!valaki tudna segíteni hogy plexit hol lehet beszerezni?
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz zsoltinnó #10395 üzenetére
Szia!
Persze: A Google
"A(z) "plexi" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 151 000 magyar nyelvű találatból. (0,42 másodperc)" ennyi találatnál biztosan találsz neked megfelelőt
Ha viszont ezek közül nem találsz, akkor legalább azt írd be, hogy XY város és környékén keresel plexi lelő helyet.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz urbanjozsi #10393 üzenetére
Nem lehet h azért mert stereo a vu-méter? És 2irányba tud mozogni.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
fkenny
senior tag
hát az én vu méteres hdd-figyelőm működik de a gépem előlapja 5,25-ös az olyan gyenge hogy nemtom kivágni és 2-őt már hazavágtam így elnapolom. A képeket este küldöm a működő vu méteremről.
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
C^^
őstag
Sziasztok!
Történt, hogy egy ismerősöm megkért, hogy javítsam meg a gépét. Közben felmerült, hogy a videókártya (egy régi FX5200) nem kicsit melegedik. Adott volt egy rossz Radeon 9800PRO, és miután kiderült, hogy a furattávolságok egyeznek, nem volt más hátra, mint előre.
Egy-két kondenzátor útban volt, de fűrészközelben ez nem is jelentett igazi akadályt:Közben jött az ötlet, hogy akkor már a VRAM-oknak is csináljunk hűtést az eredeti hűtőbordából, aminek igazából nem sok értelme volt, de akkor jó ötletnek tűnt.
Itt egy vágókorong, és két darab gyorskötöző volt a segítségünkre:Igenám, csak kiderült, hogy a VGA-n lévő venticsatlakozó nem működik, így egy molex csatlakozóról kellett kinyerni a ZENERGIÁT.
Összességében: nVidia kártya ATI hűtővel: nem halk, nem szép, de hatékony.
[ Szerkesztve ]
-
zstamas010
csendes tag
Hát ez gyönyörű a 2 gyártó összefogott Szép Munka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest