Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Ilyen csatatér nálam is előfordul.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Csúnya lett volna ha LAN közben fél órát szüttyögök ;) ~5 perc volt, két csíkot felragasztani és sniccerrel körbevágni az íveknél meg a bal gomboknál.
Egyébként azért is csak ilyen, mert garis és nem akartam szétbontani. Ha a felső rész pereme alá hajtanám a ragacsot, akkor nem látszana a kevésbé szép széle. Bár miközben használom, ez a legkevésbé sem zavar, ez a lényeg ;p -
TESCO-Zsömle
félisten
-
Zefír
őstag
Szia!
Ez mitől modding ház?
Nem hallottam olyat, hogy modding ház, van ami, HTPC, van ami toronyház, van ami kifejezetten vízhűtéshez van tervezve, és vannak olyan házak mint pl Pee kollégáé, ami levegős hűtéses megoldás, és szellőzik mint a fene, De a tiedben mi modding?
Szépen levan krómozva az eleje, és plexi az oldala, mint pl ez a ház, nekem volt egy ilyenben a konfgom kb 2 hétig és tovább adtunk rajta, abban a házban sincsen semmi extra, plexi, és a festés meg az előlapi kinyitós cucc ami szerintem tök jól néz ki.
De MI abban a házban a modding ház?
Amúgy 16k ha kevés érte akkor vehetsz nekem is egyet tartalékba -
Zefír
őstag
Hát egy 3ezret, mert ha belegondol az ember, egy olyan gép ami nekem kéne, mint pl ami zsöminek van, csak az szét van kapva és csak a meló lenne vele, tehát egy olyan ház nem kerül 4-5k nál többe, és használtan meg 3ért venné az ember, nem kel nekem, hogy márkás legyen.
-
Zefír
őstag
Ez a beszélgetést itt folytassuk folyamatos offért és moderátoroknak való bepofázásért bannoltak már pár napra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest