Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52251) Locutus válasza PsycHo88 (#52250) üzenetére


Locutus
veterán

A képet elnézve szerintem túl jó grafikára állítottad :DDD

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#52252) CactuS válasza PsycHo88 (#52250) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Question: An error message is appearing in GTAV PC saying “ERR_GEN_ZLIB_2 Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game.” Do I really need to reinstall or can I just reboot?

Answer: Rebooting will probably not fix this error message, which suggests that installation data is corrupt.

If using the disc version, you can attempt to repair GTAV from the discs or by using the command line -verify (for more information on command lines, please see this Support article). If on Steam, you can try to verify game cache to fix the installation.

If the error still appears after trying those steps, or if you are using a digital version downloaded from Social Club, go to Add/Remove programs in your Windows Control Panel and uninstall GTAV. Then reinstall the game, either from the discs or by downloading directly from the Social Club GTAV Activation Page.

Forrás

GTA Command line parancsok.

Azaz valószínűleg sérült valamelyik állomány a telepítés során. Ha steames, akkor steamen belül tudod ellenőrizni, ha nem, akkor a command lineban a -verify kapcsolóval. Ha az ellenőrzés sem javítja meg, akkor reinstall.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52253) PsycHo88


PsycHo88
senior tag

Nem steamos sajnos ! Dobozos .

Szóval hogyan tudom a fájlokat ellenőrizni ?

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#52254) Segal válasza PsycHo88 (#52253) üzenetére


Segal
veterán

Megveszed steamen is:DDD
Viccet felreteve szerintem le kene torolnod de ugy hogy minden mentest is toroljon es ujratelepiteni az egeszet.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#52255) CactuS válasza PsycHo88 (#52253) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ahogy írtam is, eggyel előtte: command line, ha dobozos. Azaz: commandline.txt kell a játék könyvtárában, ha nincs, hozd létre. Abba írd bele, hogy -verify, mentsd le, játék indít. Ha nem segít, akkor reinstall.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52256) cyberkind


cyberkind
félisten

Van itt olyan aki nem multizik de sokat tolta az alapkiadással és felrakta a Redux-ot? Ha igen megtudná mondani mennyivel jobb illetve szebb? :)

Paranormal Cocktivity

(#52257) PsycHo88


PsycHo88
senior tag

Köszönöm megpróbálom .

Csinálok egy új fájlt át nevezem commandline.txt

És ebbe be írom a -verify elmentem és a játék telepítési helyére be másolom !

Ennyi?!

[ Szerkesztve ]

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#52258) CactuS válasza PsycHo88 (#52257) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Indítod a launchert, az pedig végigellenőrzi a fileokat. Ez eltart egy darabig. Ha az nem talál semmi hibát, akkor viszont újra kell telepíteni. Előfordul néha, hogy hibás lesz 1-1 file, ami pont ilyen anomáliákat okoz.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52259) PsycHo88


PsycHo88
senior tag

Rendben ! Köszönöm !

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#52260) zozyk válasza cyberkind (#52256) üzenetére


zozyk
addikt

Nekem fennvan a Redux + a magyarítás is.
Nekem tetszik.

Ha küldessz könnyen megkereshető jellegzetes helyszíneket,és csinálsz képeket,akkor délután én is körbejárom és akkor össze tudod hasonlítani.

[ Szerkesztve ]

(#52261) Anulu79


Anulu79
addikt

Tegnap este egy érdekes dologgal találkoztam játék közben. Setup-ot csináltam idegenekkel. Az első küldetésnél azt vettem észre, hogy egyszer csak teleportált az egyik játékos a kamionnal. De ebben nem voltam biztos mert el voltam foglalva a gyilkolászással. Aztán a következő Setup során megint ugyan azokkal kerültem össze (indulásnál nem figyeltem, hogy megint velük vagyok). Aztán itt már egy autóban voltunk. Mert a lustaság fél egészség (nem nekem kellett vezetni :) ). Most már viszont figyeltem és ahogy mindenki bent volt az autóban már indult is a teleportálás. Mintha a térképen adott pontokra ugrál volna a kocsi. Aztán a heistnél persze megint velük voltam. Itt is ugyan az a sztiu volt. Teleportált az ember többször is. Autókat kért le közvetlenül maga elé (ezt nem tudom, hogy a CEO-n keresztül csinálta vagy valami mókolás következménye lehetett). De szerencsére nem kaptam lóvét mert jött valami üzenet, hogy meghiúsult a tranzakció. Meg le is léptem tőlük egy másik sessionbe. Szóval remélem, hogy nem lett károm.

Viszont ezek után egy másik sessionben érdekesen "viselkedett" a játék. Az autók úgy közlekedtek mintha meghülyültek volna. Az úton csak úgy kivágtak elém, átmentek a piroson, össze vissza kanyarogtak. De ahogy néztem többségében egy fehér sportautó volt az amelyik így viselkedett. Sok volt belőle az utakon. Ez most vajon minek tudható be? Volt valami frissítés a háttérben, hogy valósághűbb legyen a játék, hogy itt is legyenek kretének az utakon? :)

(#52262) Plata válasza Anulu79 (#52261) üzenetére


Plata
félisten

Heist közben nem tud lekérni CEO-s dolgot.
Simán csak hackerek voltak.

(#52263) HussarF válasza Anulu79 (#52261) üzenetére

Amúgy is kreténül vezetnek, ehhez nem kell frissítés. Amikor száguldozol, mint az állat, nem tűnik fel, de amikor megpróbálnál te is normálisan vezetni, akkor azt látod, hogy folyton ütköznek egymással, össze-vissza mennek stb. Főleg, amikor kocsit lopsz vagy eladsz CEO-ba, akkor kimondottan folyton beléd akarnak jönni.

Amúgy bunkeres kérdés: úgy rémlett, hogy valaki említette, hogy ha sessionváltást csinál bunker eladásnál, akkor nem csökken a készlet a bunkerben. Tegnap tesóm adott volna el velem, őt kidobta a session, én meg mondtam neki, hogy joinoljon vissza és indítsa újra, ne fejezze be egyedül. Úgysem csökken a készlete, legalábbis itt azt írták. Visszajoinolt, de volt csökkenés. Még ha nem is nagy. Nem úgy volt, hogy bunkernél nem csökken?

(#52264) Anulu79


Anulu79
addikt

Hát akkor még szerencse, hogy nem lett semmi károm a hekkerek miatt. CEO-t még nem vágom ennyire de most már akkor ezt is tudom. :)

Ez a kretén vezetés tegnap száguldozás közben volt. Az egyik eset kocsi lopás közben a másik csak egy sima városi cirkálás közben történt. Olyan volt mintha tényleg kint lennék az utakon. :DDD

(#52265) HussarF válasza Anulu79 (#52264) üzenetére

Szerintem mindig ilyen. Kocsilopás közben különösen, de máskor is idióták.

(#52266) Plata válasza Anulu79 (#52264) üzenetére


Plata
félisten

Kocsilopásnál és autó eladásnál szándékosan szívatnak az NPC-k.Direkt bevágnak eléd,a piroson is átmennek,meg mindenféle baromságot csinálnak.

(#52267) szTotyy válasza Anulu79 (#52264) üzenetére


szTotyy
őstag

Kocsilopásnál kalkuláld bele az előzéseknél, meg pláne kereszteződéseknél, hogy biztos akkor fognak sávot váltani meg bekanyarodni, amikor melléjük érsz. Érdemes jó nagy ívben előzni, kikerülni az npc-ket. Ahol megtehetem az autópályán, sokszor a leállósávban megyek, oda ritkán jönnek. Tényleg idegesítő, amiket művelnek ilyenkor.

(#52268) Met válasza szTotyy (#52267) üzenetére


Met
nagyúr

Jól tapasztaltam hogy amikor viszem a garázsba a lopott kocsit nem érdemes harcolni az üldözőkkel (NPC autók meg a helik) nem fogynak el?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#52269) Mr.Csizmás válasza Met (#52268) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

nem érdemes, mert annyival tovább tart, óradíjra leosztva spuri be lehetőleg az autópályán mielőbb, 10k alatt még jobban megéri. (afelett meg mindegy, ahol munka van, ott forgács is)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#52270) szTotyy válasza Met (#52268) üzenetére


szTotyy
őstag

Egyszer elfogynak az npc-k, azt hiszem 3 kör npc jön (kocsi és/vagy heli), de cicához hasonlóan én sem szoktam velük küzdeni (az idő ugye pénz elven), inkább megpróbálok meglógni.

(#52271) Met válasza szTotyy (#52270) üzenetére


Met
nagyúr

Egyszer próbáltam fighttolni, de gondoltam azért megkérdezem.
Idő meg pénz is (lőszer, mellény) meg persze a köcsögök az autót is lövik mert miért ne :)

Tegnap ráadásul kevesen voltunk session-ben, volt néhány idegenen is, amikor vittem be a kocsit, persze a szántóföldek hercege is betámadott, 28k damage a kocsin :(((

[ Szerkesztve ]

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#52272) Segal válasza Met (#52271) üzenetére


Segal
veterán

Nyugodj meg 34nel nem lesz tobb karod az a max utana mar nem szamolja.
Amugy ahol csak tudod ugy hozd el a kocsit hogy ne vegyenek eszre mert akkor nincs tamadasod visszafele. Pl a kurumakovetesest, a rampasakat de jo esetbe meg a testoroktol valo kulcsszerzesest is meg lehet csinalni.
Ha megis eszrevesznek akkor meg padlogaz.
Egyeduli verszopo dolog ha a vilagitotoronytol kell rosit hozni de ilyen esetbe se harcolj mert mint irtad is az ido es penz hanem a snacket edd a kocsiba az ingyen van.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#52273) akos86


akos86
aktív tag

Üdv az Uraknak!

Segítséget szeretnék kérni a fiamnak megvásároltuk a GTA 5 játékot viszont azt vettük észre hogy pár perc elteltével hatalmasakat beszaggat, ilyenkor az fps leesik 60fpsről 1-2 fps-re. Játszhatatlan és élvezhetetlen. A Beállításoknál mindent levettünk low-ra de az sem segít.

Specifikáció AMD FX 8320,Asus m5a 97, GTX 1050Ti, 6gb ram, win 8.1.

Bármiféle segítséget szívesen fogadok.

[ Szerkesztve ]

3dfx, gone but never forgotten...

(#52274) CactuS válasza akos86 (#52273) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, a konfig ereje az valahol az elégségesnél van, VGA szerintem nem problémás, CPU-t passzolom, hogy mire elég az FX, de a RAM az kevéske. Városban az okozhat belassulásokat a töltés miatt. Azt hiszem nvidianál volt olyan probléma, hogy a Shadowplay vagy melyik nvidia cucc okozott akadást. Illetve újabban a rinatunerrel sincsen jóban a GTA V.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52275) #57527808 válasza akos86 (#52273) üzenetére


#57527808
törölt tag

érdemes alttabozni egyet, illetve a prioritást "magas"-ra állítani.

itt olvastam, hogy érdemes csinálni egy külön bat fájt az indításhoz.

steam esetén:

start steam://rungameid/271590
timeout 60
wmic process where name="GTA5.exe" CALL setpriority "high priority"
wmic process where name="gtavlauncher.exe" CALL setpriority "idle"
wmic process where name="subprocess.exe" CALL setpriority "idle"

dobozos verzió esetén az első sort kell átírni.
havernál is sokat dobott egy i5-2400 mellett, én még 6 magos zennel is így indítom.

amúgy a 6gb ram kevés lehet max grafikánál, illetve érdemes nv control panelen belül a gta profilját szerkeszteni.
energia gazdálkodási mód: maximális teljesítmény előnyben részesítése. utóbbi csak a mikrolagokra jó, mert nem ugrál összevissza az órajel.

(#52276) Kiskokó
egyszer kíváncsiságból megnéztem 4gb rammal, és ssd mellett nem volt annyira vészes, én sokkal rosszabbra számítottam, de amúgy szerintem 12 gb ideális a gta-nak.

[ Szerkesztve ]

(#52276) Kiskokó válasza akos86 (#52273) üzenetére


Kiskokó
veterán

Minimum 8Gb kéne neki memória az lesz a baj szinte biztos.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#52277) debrecenikri válasza akos86 (#52273) üzenetére


debrecenikri
tag

A lapozófájl növelése nekem személy szerint segített, megérhet egy próbát

[ Szerkesztve ]

Fast ring nélkül nem élet az élet...

(#52278) szTotyy válasza akos86 (#52273) üzenetére


szTotyy
őstag

Nekem a 6gb memória elég egy Win7-es op. rendszer alatt, viszont próbáltam már újabb windows (8.1) alatt is, azt már nem szerette.

[ Szerkesztve ]

(#52279) akos86


akos86
aktív tag

Köszönöm nektek mindent megpróbálok hátha... Megírom hogy mire jutottam.

3dfx, gone but never forgotten...

(#52280) Puma K válasza CactuS (#52274) üzenetére


Puma K
veterán

Az FX AMD proci általában játékok alatt a 4 fizikai magos 3-3,2Ghz körüli Intel prociknak felelnek meg, szóval a teljesítménye elfogadható ebből a szempontból bár felbontásról nem esett szó.

"Azt hiszem nvidianál volt olyan probléma, hogy a Shadowplay vagy melyik nvidia cucc okozott akadást. Illetve újabban a rinatunerrel sincsen jóban a GTA V."

rinatuner : rivatuner

Erről a problémáról nem hallottam mástól sem, de nem is tapasztaltam 6 hónap alatt GTX 1070-nel és előtte 2 évig GTX 760-nal amely kártyák esetén kivétel nélkül fent volt a RivaTuner.

Maximum akkor tapasztalhatott furcsaságokat az ember ha véletlenül játék közben rábökött a felvétel gombra és telepakolta az adattárolót felvett játékvideóval... nekem is így lett 600GB-os videóm egyszer meg párszor néhány száz GB-os videóval, de akadást nem emlékszem, hogy tapasztaltam volna csak annyit, hogy elfogyott a tárhelyem az egyik meghajtón :D
Vagy mikor egyszer még kezdetek kezdetén a rendszer SSD-re mentette a videót a RivaTuner és az adattároló megtelt akkor kezdett el akadni a játék, de minden más ami komolyabban igénybe vette a gépet... amint meglett a probléma és vissza felszabadítottam a tárhelyet minden olyan volt mint lennie kellett.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52281) akos86 válasza Puma K (#52280) üzenetére


akos86
aktív tag

1024*768 felbontáson menne a játék vagy max 1280*1024 direkt levettük a felbontást mert laggolt. Nem hinném hogy a gép teljesítményével lenne a gond 4 fizikai mag 8 szál, viszont a lehetséges hiányzó 2gb ramot aláírom.

[ Szerkesztve ]

3dfx, gone but never forgotten...

(#52282) Puma K válasza akos86 (#52281) üzenetére


Puma K
veterán

Minél kisebb a felbontás annál fontosabb a számítógépben lévő processzor ereje.

Felbontáscsökkentéssel a VGA-ról lehet levenni a terhelést és a CPU-ra áthelyezni.

Ez az amiben az AMD legalább 10 éve alulteljesít azaz CPU erőben ha játékról van szó az Intellel szemben. Hiába van bármennyi magos FX procid és jár bármekkora órajelen ha fizikai felépítéséből adódóan előnytelen játékok szempontjából. Ha munkáról van szó az más.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52283) CactuS válasza Puma K (#52280) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Jó tudni, hogy az FX-ek már ennyire elfogadhatóak voltak, én a Phenom II 1055t után váltottam, de már egy i5 is ég és föld volt ahhoz képest. :B A 7700k meg visszahozta a szép emlékeket, amikor még az AMDs procival fűtöttem a szobát régen. ;]

Ha olvasod a topikot, akkor láthattad, hogy a rivatuner több esetben okozott hibákat a játéknál, bár valószínűleg a naprakész W10-et (bár már lehet a W8nál is van) hülye overlay kezelése miatt.

A shadowplay más, különálló dolog. Arról korábban volt szó, hogy maga a futó szolgáltatás laggoltatta a játékot, nem pedig a felvétel, de nyilván nem mindenkinél, mert akkor tele lenne a topik ezzel. De lehet Geforce experience-en belüli beállítás is, nvidiában nem vagyok otthon RivaTNT óta ATIm volt, most ideiglenesen egy 1050-es, de azzal nincs semmi gond, sőt, ahhoz képest, hogy milyen minimalista kártya, egészen jól teker. Ha a felvétel miatt lenne, akkor nem csak leesne az FPS, hanem folyamatosan akadna, ahogy írja az adatokat és elfogy az adat a memóriából, de itt ha jól értem, akkor szépen megy, aztán egyik pillanatról a másikra leesik az FPS szinte nullára. Majd meglátjuk, hogy akos86 mire jut este, aztán hibakeresés folyt. köv.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52284) Puma K válasza CactuS (#52283) üzenetére


Puma K
veterán

Pfu a toldozott-foltozott 4+2magos Phenom II 1055t :(

Hozzácsaptak a Phenom 4 magjához még 2-öt oszt jóvanazúgy' kiáltással kidobták a piacra... szegény CPU meg a gyakorlatilag hozzá kapcsozott +2 maggal alig tudott mit kezdeni, mivel nem rendes bekötést kaptak...

A 7700K CPU-d problémáját pár ezresből meg lehet oldani delid keretén belül, vagy te magad alulfeszeléssel megnézheted mire jutsz ;)

Amúgy is rendes hűtőt kellene a CPU-ra tenni, de hát úgy látszik és te sem és én sem léptük meg ezt a részt és csúcs teljesítményű procira játék hűtőt raktunk :DDD ;] aztán így jártunk :P bár én 4400Mhz mellett 1.15v-on hajtom a 4790K-t és nincs melegedési problémám még játék és videó render közben sem... pedig most már az IGP is dolgozik benne keményen :DDD

Mivel a GTA csúcs kategóriás alkatrészeket is meg tud dolgoztatni így az alsóbb szinten lévő hardverrel rendelkezőket érheti meglepetés széttelepített Windows-zal és a háttérben futó n+1 mennyiségű programmal a gépükön :)) Továbbá 2008 óta tudom én is, hogy a GTA jó ha egy saját meghajtón van amiről fut és az OS is külön meghajtón van.

Ez van. Modern játék(ok) adott szintű hardver és szoftver igénnyel.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52285) CactuS válasza Puma K (#52284) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Hát, az enyém auto feszen 100 fokig elment, így már állítani kellett rajta. Pedig polírozott Alpenföhn Brocken borda van rajta, Akasa Apache Black-el, ami azért elég messze van a belépő szinttől. Próbáltam Machoval is, de rosszabb volt. Léghűtésnél ennél teljesítményben sokkal feljebb nincs, persze az Alpenföhn ajánlotta az OLYMP-ot, de én a Macho után még 1x ekkora batárt fel nem rakok, ráadásul fényévekre vagyok az OLYMP 340W-os TDPjétől. Akkor már inkább játékvíz. De igen, lényegében egy delid visszavenne belőle nagyon sokat, csak már nem akartam még egyszer szétszedni a gépet, meg akkor volt pár hetes a proci. Azóta is működik, bár a RAW konvertálás néha még kihozza belőle a fűtőtestet. :DDD GTA V alatt meg egyébként is szotyizik, vár egy combosabb GPUra.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52286) Puma K válasza CactuS (#52285) üzenetére


Puma K
veterán

Érdekes akiknek 7700K-juk van rendes(ebb?) hűtővel és ahhoz passzoló teljesítményű VGA-ja azok nem panaszkodnak a hőmérsékletre terhelés-játék közben amikor rendesen meg vannak hajtva.

Titkon reméltem, hogy jó lesz a Vega és talán csökken az 1080 Ti ára, de az AMD megint összehozta a tutit és kérdés mikor és mennyivel fognak drágulni az Nvidia kártyák (1080-1080 Ti) :DDD :(

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52287) Laraxior válasza Puma K (#52286) üzenetére


Laraxior
titán

Nincs itt semmi baj, VGA max 50°C, CPU max 60°C :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#52288) #57527808 válasza Laraxior (#52287) üzenetére


#57527808
törölt tag

nem mindenki dolgozik külföldön, és van aki elvből nem venne pasztás rettenetet, ami csak gar vesztéssel orvosolható. 100k-s portékánál azért meggondolandó, még akkor is ha van rá keret.

(#52289) m0h0senator


m0h0senator
őstag

Srácok segítsetek légyszi. Mióta 1080 van a gépben ez a csoda nem hajlandó elindulni. Még betöltés előtt annyira megfagyasztja a gépet, hogy csak a reset segít. Kikapcsoltam minden tuningot, úgyis megfagy, semmi overlay nincs bekapcsolva csak a steam. Safe módban 800x600-ban elindul low-on, de ha bármit állítok merevre fagy az egész. Win, driver a legfrissebb, Steam-en az ellenőrzés is meg volt.

Ötlet?

An odyssey through the realm of consciousness.

(#52290) CactuS válasza Puma K (#52286) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ha arra gondolsz, hogy vízzel hűtik, akkor igen. Csak azért az kicsit vicc, hogy a 7700k léghűtéses alapvetően. Ráadásul nagy a szórás a min fesz. és a hőmérsékletek között is. Vannak gyárilag élhetőbb példányok, amit nem kell delidelni, hogy használható legyen, mindössze 10-15 vásárlás szükséges hozzá. ;] De a heatspike akkor is lesz a magokon. De ezt már az inteles topikokban megfutottuk, itt meg nagyon off. :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#52291) Puma K válasza m0h0senator (#52289) üzenetére


Puma K
veterán

Érdekes eset... 2 évnyi GTX 760 után tavaly májusban 8 hónap IGP jött, abból kevesebb mint 2 hónapot GTA-val nyúztam majd lett egy GTX 1070 idén januárban és gond nélkül ment a GTA.

Szó ami szó házon belüli kártyacserélgetések után nem volt gondom a játékkal. Futott ahogy elvárható volt tőle.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52292) m0h0senator válasza Puma K (#52291) üzenetére


m0h0senator
őstag

Nincs más ötletem mint letörölni és újra letölteni. Nekem is fura, hogy "safe mode"-ban elindul, ahogy hozzányúlok a beállításokhoz, kéri a játék az újraindítást és töltéskor kifagy. Csak ez csinálja, minden más stabil, még a division meg a wildlands sem hisztizik.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#52293) HussarF válasza m0h0senator (#52289) üzenetére

Geforce driver-ben állítgass pár dolgot. Egy időben a Fast sync ölte le így.

(#52294) Puma K válasza m0h0senator (#52292) üzenetére


Puma K
veterán

Esetleg ha a C:\Users\*NEVED*\Documents\Rockstar Games\GTA V részen belül a settings.xml fájlt kitörlöd és utána indítod?

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52295) m0h0senator válasza Puma K (#52294) üzenetére


m0h0senator
őstag

A log-ban ilyet találtam:

[2017-08-10 17:18:37.759] [DISPLAY] Steam initialized successfully
[2017-08-10 17:18:37.768] [DISPLAY] Steam id:
[2017-08-10 17:18:37.777] [DISPLAY] Steam offline: FALSE
[2017-08-10 17:18:37.786] [DISPLAY] Steam persona:
[2017-08-10 17:18:37.815] [DISPLAY] Social Club initializing...
[2017-08-10 17:18:38.429] [DISPLAY] Attempting to create device...
[2017-08-10 17:18:38.434] [DISPLAY] Attempting to initialise DX9 COM object...
[2017-08-10 17:18:38.753] [DISPLAY] Window size: 690 x 496
[2017-08-10 17:18:38.811] [DISPLAY] Successfully created DX Device!
[2017-08-10 17:18:40.917] [DISPLAY] Geo: HU
[2017-08-10 17:18:48.092] [DISPLAY] Launching game...
[2017-08-10 17:18:48.100] [DISPLAY] (path: D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTA5.exe cmdline: "D:\SteamLibrary\steamapps\common\Grand Theft Auto V\GTA5.exe")
[2017-08-10 17:19:02.155] [WARNING] Device lost.
[2017-08-10 17:19:02.155] [WARNING] Resetting device...
[2017-08-10 17:19:02.253] [WARNING] Reset failed with D3DERR_DEVICELOST.
[2017-08-10 17:20:14.720] [WARNING] Resetting device...

settings.xml kitörölve. Megnézem most mit csinál.

update: kifagyott már a csillagok megjelenésekor.

[ Szerkesztve ]

An odyssey through the realm of consciousness.

(#52296) m0h0senator válasza m0h0senator (#52295) üzenetére


m0h0senator
őstag

Sikerült. Az összes hanggal kapcsolatos dolgot letiltottam windows-ban.. HMDI, DP stb. és elindult. :Y

An odyssey through the realm of consciousness.

(#52297) Puma K válasza m0h0senator (#52296) üzenetére


Puma K
veterán

Esetleg érdemes lenne a VGA driver-ben letiltani a HDMI-n a hangot és úgy megnézni.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#52298) m0h0senator válasza Puma K (#52297) üzenetére


m0h0senator
őstag

Így csináltam meg és működik.

Köszi Nektek a tippeket.

An odyssey through the realm of consciousness.

(#52299) Met


Met
nagyúr

Ha egyedül maradok a session-ben és autót viszek eladni kapok NPC támadókat?

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#52300) Puma K válasza m0h0senator (#52298) üzenetére


Puma K
veterán

Jó hogy ezt így sikerült megoldani.

(#52299) Met

Igen, és 3-4 hullámban jönnek helikopterekkel és autókkal.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.