Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34525) CactuS válasza ProgenXL (#34524) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Annak én is örülnék, ha Benny's Workshopból kicsit olyan 'FF' világú autók jönnének ki. Jó kezdet volt a Sultan RS, azt hittem ezzel folytatják. Per pillanat azért várós a következő 3 autó is, mert nekem a Tornado és a Sabre GT is bejön.

cyberkind: hát majd 1000 óra után nyilatkozom újra, most ~400+ órával még mindig elvagyok az Online résszel, de valóban jó lenne valami új, ami nem abból áll, hogy +2 millió 1 skinért. Ha nagyon unatkozom, akkor végigviszem majd a storyt. Talán az új contact mission és főleg a VIP jobok ilyenek lehetnek, ha végre nem a pénz hackerrekkel foglalkoznának, hanem azokkal a modderekkel, akik az örökélet/teleportálás/robbantás kombinációval cseszik szét a public lobbykat - mert ez ugyan nekik nem okoz anyagi veszteséget, de a játékosbázist károsítja, nem is kicsit. A Ph!s társaság kb. 90%-a azért van rossz véleménnyel a modderekről, mert egyből ezekkel a töketlenekkel azonosítja őket. És kb. ezért sem járnak publicba, amikor az adná a játék sava-borsát.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.