Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33497) CactuS válasza pokers (#33495) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nem ígérem 100%-ra, de este akár csaphatunk még egy kört, hátha jobban adja együtt.

Amúgy, ha Plata hozzáállását nézzük, akkor gyakorlatilag kell az embernek egy kuruma, meg talán egy heli, plusz a heist armor és kész is. De akkor minek pénzt gyűjteni? :) De ezzel nincsen gond, csak mindenkinek meg kell érteni, hogy van aki máshogy játszik egy sandbox játékot.

Én is most pakolom tele a garázst haszontalanabbnál haszontalanabb autókkal, mivel kb. minden megvan, amit el akartam érni és gyakorlatban használnám is mission/heist alatt. De pl.: Supersportban pl.: T20-on kívül minek van értelme? Mégis még egy Tesla/Maserati keveréket is vettem, mert egész pofás és jó vele csapatni. Na nem annyira, mint egy carbonizzare-vel vagy egy virgo-val. Még terepjáróból hiányzik 1-2 darab, supersportból talán a bugatti kéne, de abban nem vagyok biztos, így nem vettem meg. A classic sport rész már neccesebb abban van pár milliónyi autó ami még kéne, a sima sedan/utcaira viszont nem marad garázshely.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.