Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22405) Reaper


Reaper
őstag

Gondoltam kipróbálom én is az online módot, egyelőre annyira nem jön be.
Elindultam bóklászni, erre valami idióta elkezdett üldözni vadászgéppel, na jó, ez mókás volt, mert én meg egy Bansheeval voltam, de gondoltam akkor elmegyek egy harci helikopterért, körbejártam 3 helyet, és csak a katonai bázison volt, ahol amint bementem megjelentek tankok, és szétlőttek minden repülőt, és helit, egyszer sikerült elkötni egy vadászgépet, de amint felszálltam leszedtek rakétával pedig kanyarodtam rendesen :((
Na jó, mondom, akkor elkezdek küldiket csinálni, voltam asszem 2-es szintű, van 1 pisztolyom, pakoljak ki egy boltot. Valami nemnormális páros folyamatosan ott körözött egy felfegyverzett pickuppal, és lőttek minden újoncot, aki be akart menni, mikor bejutottam, ráfogom a fazonra a stukkert, erre elszalad, kiírja, hogy 'nyomj E-t a kasszánál', na ott semmit nem csinált, ellenben egy halom rendőr rámrúgta az ajtót, és telepumpáltak ólommal. Viszont a küldi meg eltűnt. :F Oké, következő, menjünk team küldiket csinálni random emberekkel. Volt egy sima team deathmatch, az jó volt, csak én voltam béna, utána vagy 20 percig csak olyan jött, váltott oldalon, ahol egyik csapat pisztollyal, majd sniperrel lövi az autósokat egy magas helyről, ahonnan az autósoknak le kell ugratni őket onnan. Persze mindig az nyert aki éppen lőtt, de már eléggé idegesítő volt.
Ki is léptem utána.
Azért remélem, hogy csak nekem nem volt szerencsém, mert olyan jókat olvastam az onlineról, de eddig kb az offline is élvezetesebb. Ha van valami tipp, mit csinálok rosszul, akkor szívesen meghallgatom. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.