Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
Honnan lenne érdemes megvenni most, ahol bónusz pénzt is kapok hozzá? Minél olcsóbb annál jobb!»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
watador600
senior tag
válasz BlackDevil #22304 üzenetére
Szia!
Gameshopot tudnám ajánlani, ott 14k, és kapsz hozzá pénzt is meg posztert is
Pont a mai nap vettem meg.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
werszomjas
addikt
-
architect26
aktív tag
-
RazoR
veterán
Pár emberke kapott crew meghívót...
-
őstag
válasz bendeguz76 #22308 üzenetére
Az megjelenik feladatként vagy csak úgy üljek be egy kisbuszba és induljak el vele aztán kiírja hova?
Gázszállító kisbusz kell?Aki akar engem is jelölhet, szívesen online-oznék:
joceehunt a nevem ott is.joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
nubreed
veterán
SP -ben lehet bankot rabolni? Pl a Fleeca banknak láttam fiókját egyik este mikor arra jártam, nem volt ott senki, de amúgy nappal ki lehet rabolni?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
htc07
addikt
van valami unofficial prohardver teamspeak szerver, ahol sokan szoktunk lenni?
-
Rison77
senior tag
Ez az online elég érdekesen van megcsinálva. A hétvégén már karcolgatta az idegeimet. Eszméletlen sokat tölt, nem tudom másnál mennyit, de az arány kb 60% játék 40% töltőképernyő. A queue rendszer működését se nagyon értem. Eddig heist-eknél többnyire normális emberekkel játszottam, de kb csak setup-ot tudtam csinálni. Behív egy heist-re, megcsinálunk egy setup-ot, kivág free mode-ba, aztán várhatod, hogy kapsz e a következő setup-hoz invet, vagy nem, vagy automatikusan inveli vissza az embereket? Jó párszor azért ment el az inv mert sokat töltött, és mire betöltött addigra fullon volt a csapat...vagy egyáltalán nem jött inv. Elég sokan ki is használják ezt , megcsináltatják randomokkal a setup-ot, aztán a heist-nél pedig feltöltik a csapatot barátokkal. Kicsit azért korrektebb rendszert is összerakhattak volna.
-
JackFeryll
őstag
válasz Rison77 #22317 üzenetére
Pedig a setupok nélkül unalmas farmolás az egész. Arról nem beszélve hogy a setupokból is rengeteg pénzt lehet szerezni.
Tényleg sokat tölt sajnos. Ennél szaggatottabb menetű mp játékkal még nem találkoztam. Sem a múltban , sem a jelenben.
Többek közt: behív haver a sessionbe, közben megtelik ezért visszadob, de nem is abba a sessionbe ahol voltál hanem keres neked egy másikat, ergo már a próbálkozás alatt kidob. Inkább foglalja le a helyet előre és legyen x másodperccel hosszabb a kommunikáció, de potyára ne dobjon már le. -
Lunky88
tag
Titeket nem dobál le néha a multi? Az előbb egy küldetés kellős közepén arcomba nyomja az üzit a játék hogy connection lost és a singleben találom magam. Már nem az első ilyen alkalom volt sajnos.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Redcaster
őstag
Ha két online karakterem van, akkor azok osztoznak a bankszámlán, vagy külön kezeli a rendszer?
-
Eagl3
veterán
Minden tiszteletem annak, aki gamepaddal tud normálisan célozni ebben a játékban.
-
sqpp
őstag
Most csináltam meg a bankrablásos Heistet, kb 60%-nál tartom, hamarosan vége és már sajnálom is az tuti, hogy utána ismét kitolom még1x
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
én GTA4-et vettem meg anno xbox 360-ra is mikor PC el lett adva, nem sok híja volt, hogy összetörjem a kontrollert
bf3 multiba toltam bele 180 órát kontrollerrel xbox360-al (előtte 1500+ órám volt már benne PC-n), mondom csak megszokom, de nem, ehhez újra kellene születni vissza is jöttem PC-re, jobb a békességEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Jani18
aktív tag
Unofficial PH GTA V TS szerver.
Várunk minden PH-s GTA V játékost.Akit érdekel jöjjön fel.Ha van rá igény be lehet írni az összefoglalóba.
gold.voic.in:8780 pw: vindictus GTA V szoba
[ Szerkesztve ]
"Valaminek a fele is több mint a semmiből az egész" | Rock, metal topic: http://tinyurl.hu/XUsr/
-
Puma K
nagyúr
Kár, hogy csak ennyi heist van Online és single részben egyaránt... lehetne több.
Mondjuk most az Online annyira megfogott, hogy az alig 40%-os -melléküldetésekkel együtt ennyi- single részt abba is hagytam
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
KisBundi
őstag
Vki ki tudna segíteni pár onilne alapvető információval? Új vagyok még online és szeretnék a társasághoz csatlakozni.
-
KisBundi
őstag
Vki fel tudna venni a Gta V PH-s csoportba?
-
BoogeyM@n
tag
válasz CsonkaImo #22328 üzenetére
hát alap kontroller és billentyűzet között tényleg nagy különbség van xD epic úgyan úgy gombokat nyomkodsz
autós játékokhoz meg kormány és gázpedál kell
tudom mire gondoltok az már inkább nem a kontroller része pl:ahol a gázkart a ravasszal lehet húzni és fordulást joystickkal irányítod a kontroller a nyomkodós része az meg mitől különb mint a billentyűzet hát semmitől -
yozsee11
aktív tag
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Hauptmann
addikt
Ma vettem elő megint a játékot, feltelepült az új patch is. Az eredmény az, hogy 5-10 percenként fagy, szürke, vagy fekete képernyővel, igy kb. játszhatatlan.
Azért a Rockstar jó kurva anyját, azt is elrontja, amíg eddig jó volt.
-
addikt
Üdv!
Kellene egy kis segítség.A Blitz Play Setup küldinél, már mindent elintéztem, vettem ruhát, maszkokat ,kukásautó meg a vontató a helyén. A Getaway kocsit is szerzek, ami ugye 4 ajtósnak kell, hogy legyen, de hova rakjam le, mert a térkép semmit nem jelöl? Ez után kellene Michaelt felhívnom, de hová parkoljak le? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz gali777 #22338 üzenetére
Tehát, ha jól értem a város bármely pontján le lehet parkolni vele, csak félreeső helyen legyen? Az nem számít, hogy a rablás hol lesz, mert mi van, ha pont a város tulsó végén lesz majd a rablás helyszíne, a menekülő kocsi meg a világ végén? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
RazoR
veterán
Ha vége a single-nek lehet még csapatni tovább csak úgy?
-
gali777
őstag
válasz pendre54 #22341 üzenetére
Ja, akárhol leállhatsz vele, de ha tudod, hogy hol lesz a balhé akkor annak a közelébe próbáld elrejteni valahova a kocsit, de amúgy lényegtelen. Én ennél a blitzesnél nem vágtam, hogy hol lesz megejtve az akció, úgyhogy csak úgy találomra leraktam egy sikátorban. Meg annyi, hogy majd legyen nálad valami robbanószer, mert majd fel kell robbantani a kukásautót, ha odaértetek a menekülő autóhoz. -
addikt
válasz gali777 #22344 üzenetére
Köszi, de valami nagyon nem stimmel, beálltam egy tök félreeső helyre, de semmi, a játék nem jelzi, hogy hívjam Michaelt, ha meg csak úgy hívom, nem adja be a küldi végét. A kocsi is elvileg 4 ajtós, tehát jónak kell, hogy legyen. "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Habugi
addikt
válasz pendre54 #22346 üzenetére
Onnan tudod hogy jó helyre álltál-e, hogy beadja a telód a megfelelő opciót.
Amíg nem látod a telóban Michael hívása előtt ezt a lehetőséget, addig teljesen mindegy te mennyire ítéled meg eldugottnak/félreesőnek az adott helyet, mert a játék szerint nem eléggé az.
Keresgélj, előbb utóbb úgyis meglesz. A kocsi téma pedig egyértelmű, mert amikor alkalmas/alkalmatlan verdába ülsz be akkor a játék egyből szól.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
nagyúr
válasz pendre54 #22337 üzenetére
ha jól emlékszem, régebben volt egy bug a játékban, hogy ha a fegyverválasztó screenről választottad ki valamelyik robbanóanyagot, akkor a következő ki-bezoomoláskor megfagyott a játék. ez ennél a küldinél nagyon kellemetlen volt, mert közben robbantani kell majd.
ha esetleg ez történne majd, keress rá a neten, hogy hová kell állítani a menekülő-autót, hogy ezt elkerüld, van róla fent youtube-videó is.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
addikt
válasz Habugi #22348 üzenetére
Igen, már láttam egy-két végigjátszós videót erről a részről, az számit-e, hogy ki rakja le a kocsit, mert pl. én Trevorral próbálom, vagy csak Franklinnel lehet? "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 MBit/s RJ45,
- Phoenix Contact ipari hálózati switch 16x 10/100 MBit/s RJ45, DIN-sínre, IP30 1085255
- PS5 Dual Sense kontroller (garanciális)
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, 8x 10/100/1000 Mbit/s RJ45, DIN-sínre
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest