Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Van jelentősége story módba, hogy a szabadon megvásárolható üzleteket melyik karakterrel veszem meg? (Azokra gondolok, amelyek mindhárom karakterrel megvehetőek.)
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Nem akar valaki teniszezni egyet?
-
yozsee11
aktív tag
Egyre jobban tetszik ez a játék!
Az elmúlt egy órában csak a TV-t néztem, elég elborult műsorok és reklámok vannak.Városnézés közben egy csávónak visszaszereztem az ellopott motorját, vissza is vittem neki. Erre most kaptam egy e-mailt tőle, hogy valami gazdag ember ő és adott 100.000 dodó értékű részvényt a cégéből
-
yozsee11
aktív tag
válasz DrTechnoid #21572 üzenetére
Én amint átmegyek online-ba kapásból kapcsolom be a passive mode-ot, sok kellemetlenségtől kímélt már meg. (Pl. tegnap is, ahogy kiléptem a lakásból pont jött egy tank, de hiába lőtt rám... )
-
yozsee11
aktív tag
Grand Theft Auto V PC - a modoknak annyi
A legjobban nekem ez fog tetszeni:
"optimalizálták a matchmakinget, a jobb netkapcsolattal rendelkező játékosokat gyakrabban dobálja össze a rendszer"
Végre nem lesz az, hogy pl. verseny közbe a lassú nettel rendelkező mögöttem van, majd egy kanyar után hirtelen előttem terem a semmiből...[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Én a hétvégén elég sok magyarral és PH-s crew tagokkal játszottam különböző játékmódokban (heist/verseny/küldetések/napi feladatok) és azt kell hogy mondjam így sokkal élvezetesebb a játék. Ja és végig TS/Skype nélkül csináltuk, csak üzenetváltásokkal és így se volt problémás, meg tudtunk oldani mindent így is, szóval nem feltétlen szükséges hozzá (szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #22382 üzenetére
Akkor "megnyugodtam", hogy nem nálam van a hiba
Szerk.: Twitteren se találok semmi utalást erre, hogy ez tervezett lenne.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
válasz JackFeryll #22490 üzenetére
Viszont a 28 nap után járó bónusz már szép kis summa, plusz úgy vagyok vele, hogy így változatosabb a játék, mert olyat is csinálok amit máskor nem szoktam. (Pl. tegnap az volt az egyik feladat, hogy menjek egy kört a hullámvasúton )
-
-
yozsee11
aktív tag
válasz INMOTEP #23195 üzenetére
Vagy baráthoz kell csatlakozni (Menübe: Online - Join Friends), vagy Job-ot indítva meg kell hívni a barátokat/crew tagokat. Esetleg még egy megoldás: elfogadni a crew tagoktól érkező meghívásokat amiket a bal alsó sarokban ír ki.
Én rendszerint a Matchmaking-et Close-on hagyom amíg egy két haver/ismerős/magyar nem csatlakozik és csak utána szoktam engedni Open-re, hogy feltöltsék a maradék üres helyet a külföldiek, ha van.[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
Akinek hiányzik a rendőrködés:
How To Be A Cop In GTA VOrigin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz kisza25 #23318 üzenetére
"akár milyen jól rajtolsz és jól mész utolér mindig a hátsó autó"
Erre van egy megoldás: Ki kell kapcsolni a Catch-Up-ot a verseny beállításainál.
Ha ez be van kapcsolva, akkor ha minél nagyobb az előnyöd, annál jobban belassít téged a gép, hogy felzárkózzanak a többiek.
Sőt a Slipstream-et is érdemes kikapcsolni, mert ha rövid időre beállsz szélárnyékba, utána simán el tudsz húzni a másik mellett (irreálisan gyorsan).Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz Norbika88 #24377 üzenetére
Hát mert szinte mindig akkor jön az invite mikor misszióba vagyunk már vagy napi feladatot csinálok épp
Pedig én is szoktam mindkettőtöknek invite-ot küldeni.
Gyertek fel PH-s TS-re, ott szoktunk lenni, úgy könnyebben össze tudjuk hozni a közös játékot.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz prokxy #25249 üzenetére
Lehet bőven még mivel elszórakozni a játékban.
Pl. Papamacival meg RoMix-szal különböző járművekkel felmásztunk (bringa, motor, quad) a legnagyobb hegyre, hogy melyik hogy bírja, hát volt közbe jókedv rendesen a sok borulásnál.Volt, hogy RoMix-al szereztünk két bmx-et és elmentünk félcsőre ugrálgatni, FPS nézetben elég brutál.
De a legjobb akkor is az volt, mikor öten felszálltunk a vonatra és onnan irtottuk a zsarukat, és próbáltuk nem lerázni magunkról az ötcsillagos körözést! (Van erre egy achievement is, hogy összesen 120 percig legyen maximális körözési szinted.)
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz kisza25 #25748 üzenetére
Mi ha többen fent vagyunk, akkor mindig indítunk egy crew only/invite only sessiont (+TS) és behívjuk egymást, tegnap is voltunk így vagy hatan, így azért már rögtön más a játék, jobb a hangulat is.
Ugye RoMix? Ahogy látom még nem intézett el az asszony
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
válasz prokxy #25861 üzenetére
Kedden mikor játszottunk közben a másik monitoron ment a stream egy ideig és én nem vettem észre, hogy akadozna, folyamatosan ment minden gond nélkül. Csak néha volt, hogy pixelesebb lett egy rövid időre a kép, de az inkább már a Twitch kódolása miatt lehetett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
válasz prokxy #26637 üzenetére
Nekem az is elég lenne, hogy ha a mission-ök nem lennének ennyire szkriptelve, hanem random jelenne meg az ellenfél, random számban, nem mindig ugyanott és ugyanannyian és a cél is ne mindig ugyanott lenne, hisz végülis tökmindegy hogy Madradzo-hoz kell vinned vagy mondjuk a tópartra vagy belvárosba, vagy reptérre... És így lehetne variáció, ha hosszabb az útvonal több ellenfél jönne közben pl.
[ Szerkesztve ]
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Steam-en is megjött a patch (91.0 MB), de a Rockstar oldalán nincs még semmi információ róla...
-
yozsee11
aktív tag
Grand Theft Auto Online - sokat segít az új patch, de a modoknak annyi
Hát erre kíváncsi leszek, (ne legyen igazam) de szerintem ugyanúgy lesznek csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- E91 blog 2. rész
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest