- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
BlackDevil
üzenetére
Majd este én is megnézem,de a most egy másfajta hajóban ülök,egy másik játékban.
Ebben egy Intrepid Legendary Miracle Worker Multi-Mission Science Vessel-ben csücsülök,a kapitány meg én vagyok.
-
Spenike
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Hüm úgy hogy meg van a yachtod ?
Fizetni kell küldjön érted helit vagy csónakot

+ a lényeg meg sem tudod szummolni Ceóban a helikoptert ami meg van neked a hajó által ???
-
Plata
félisten
válasz
BlackDevil
üzenetére
Régen a börtön körül mentek az emberek verseny miatt.
Repülőtérit nem ismerem.
Nagyon keveset versenyeztem. -
VikMorroHun
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Fontos, hogy a gyengébb kocsikból csak 1-1 féle legyen. Én is belefutottam ebbe az elején, hogy összeszedtem 2-3 darabot némelyikből, aztán csodálkoztam, hogy miért nem csak top kocsik jönnek.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
Csak az van, hogy a 40-es raktárat nem tele kell tenni, hanem 10 low, 10 medium és 12 top autót kell bele tenni. Innentől, mivel fix autótipusokkal dolgozik a játék bármit eladsz (nyilván topot kell )ugyan azt fogja pótolni a következő sourceolásnál. Ne sourcolj 33. autót vagy többet mert 32 és 40 közt random ad be akár low vagy medium autókat is.
A legelején talán nem is pc-n hanem xboxon volt valami duplikációs hiba de ez már nincs. -
Integrale
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
Nekem volt egy Ferrari egy Lambo es egy NSX szeruseg, de amiota megvan ez a harom, azota mindig ures a garazs.
-
spanglee001
addikt
válasz
BlackDevil
üzenetére
annak a 2 embernek aki ott van a flecca job ban is, annak igen, plusz 1 milla royality bonusz, ha fps be mentek megint plusz 100 ezer
-
Hokunda
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Igen! Michelal megvettem az osszes draga ingatlant. (mozik, szinhaz, golfklub) Vettem repulot, hajot, 1-2 autot -koztuk a 10 millas z-typeot- az osszes fegyvert) A kiindulo penzem 980 millio volt, abbol maradt 600 felett. Valamint hetente kozel 1 milliot utalnak reszesedeskent a bevetelekbol.
-
Tibtobi
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Tuti mindent jól csináltál? Nekem az utolsó heist után lett 1,2 milla karakterenként és csak most kezdem el a tőzsdés küldiket...
-
RazoR
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
A zöld cuccok Franklin feladatai, a kékek Michaelé a narancs Trevoré. A zöld L az Franklin assassin küldeijei de azokat hagyd a story végére, kivéve az elsőt Hotel Assassination mert azt meg kell csinálni hogy továbbmenjen a story. -
Bal0924
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Köszi. Akkor veszek egy Zentorno-t. Kár hogy az összes pénzem oda lesz.. :S
-
Franklin
addikt
válasz
BlackDevil
üzenetére
Ha viszont kanyargós a pálya, akkor szerintem az Entity a legjobb választás, nem csúszik ki olyan könnyen.
-
Gyula84
veterán
válasz
BlackDevil
üzenetére
garázst vettél? rendesen működik? mert én nekem nem belerakott autót nem tudom kihozni

-
h1mpi
félisten
válasz
BlackDevil
üzenetére
Köszi ezt is

-
JoceeHunt
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Akkor nem tudom
Most honnan vadászok le még egy ilyen gépet. Tetszett nagyon.(#23333) Mr.Csizmás :
Ööööö lehet nincs
, akkor Trevorral kocsit menteni Storyban csak ha veszek egy kérót gondolom... -
prtvlogan
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
-
cyberkind
félisten
válasz
BlackDevil
üzenetére
Ezzel a nettel lemezről ajánlott.
-
Babcola
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
A fene tudja, kívülről úgy néz ki mint az enyém (576kbyte bolt) volt benne valami bónusz papír, de nem foglalkoztam vele) szerintem ez az előre megrendeled és kapsz + 1millát csak beetetés volt, minden dobozos megkapja

Óbudai madarasban láttam.
-
Babcola
tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
14-ért láttam tegnap osanban

Meg is lepődtem, hogy ott lehet kapni

-
JackFeryll
őstag
válasz
BlackDevil
üzenetére
500 ezer sztoriban egy karakternek (semmi értelme amúgy) a többi online, ott jól tud jönni hogy vehetsz egy high-end (10 slotos garázs + heist planning room) házat alapból amivel tudsz heist-ot indítani, plusz fegyverekre és egy autóra elég.
Amúgy ha egy csapattal sorban megcsinálod a heistokat (és először csinálod) a bónuszokkal együtt (ha beadja) kapsz vagy 3 milliót. Ez nem extrém játékosokkal is egy hét alatt kivitelezhető.
-
werszomjas
addikt
válasz
BlackDevil
üzenetére
-
watador600
senior tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
Szia!
Gameshopot tudnám ajánlani, ott 14k, és kapsz hozzá pénzt is meg posztert is

Pont a mai nap vettem meg. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BlackDevil
üzenetére
vegyél másnak steam giftet, és a befolyó pénzből go dobozért
-
kigyi_23
addikt
válasz
BlackDevil
üzenetére
Dobozos verziókhoz jár a lé a legtöbb helyen, de ezt hirdetik is nézz körül az online boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CactuS