Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
-
djculture
félisten
válasz velizare #14260 üzenetére
Én 13-ért vettem egy giftet 1 hete, az hogy más nem tud megkérdezni egykét itteni aprós emberkét arról én nem tehetek. Nem foghatom akezét hogy gyere ne fizess már 18-at ha most 13 ezer + a paypal feeje az ára.
Ezeknél az arcoknál ha akcióban nekünk 12k -lesz náluk lesz 7 ezer ennyi a történet.[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
válasz velizare #14947 üzenetére
Voltam a levegőn csak mint ahogy fentebb írtam megbetegedtem és belázasodtam vagy 2 napra. Egyébként meg nem kell aggódni kemény kockából faragtak...
Amúgy dúrva az amit a PC gameren olvastam:
“I played the PC version for the first time recently... this absolutely plays like the ultimate version... If you've never played GTA 5 and have been waiting all this time for the PC version, what a genuine pleasure you're in for... It's all ahead of you. If, like me, you're going back to Los Santos, it looks like it'll be more than worth the return journey on PC."Megérte kivárni a PC verziót remélem tényleg igazuk van mert ők már játszottak vele és úgy mondanak véleményt.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-
nubreed
veterán
-
kigyi_23
addikt
válasz velizare #17599 üzenetére
Igen azoknak akiknek nem indult el a GTA V, mert elkövették azt a hülye hibát, hogy nem megy spec. karaktert tartalmazó felhasználó neves fiókkal. És néhány konfigon nem indul el. Na neki elindult ezt ők látják a rendszerben, hogy játszott is tehát azt mondják majd, hogy csókoltatják. Olvastam én is a kiírást, de ez rá éppen nem vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
válasz velizare #17648 üzenetére
Nekem teljesen mindegy mindenki azt csinál amit akar csak jeleztem, hogy ott sem hülyék ülnek és, ha véletlenül megnézik ami azért elég valószínű akkor látják, hogy folyamatos online játékidőben mennyit volt fenn ugyanis logolja a steam is az sc is. Innentől nem állja meg a helyét a nem indult el.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz velizare #18219 üzenetére
13K volt egy steam gift, de aki jobban ért hozzá még olcsóbban beszerezhette. Úgyhogy amellett, hogy steam-essel nem volt szívás (dupla tárhely esetleg), még drágának se mondható.
(#18226) cain69: Legalább 3-4 fórumtárssal együtt állandóan leírtuk, hogy mire lehet számítani. Biztosra lehetett tudni, hogy rockstar szerverei nem fogják bírni, míg steam ennél többet is kibírt már.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz velizare #18219 üzenetére
Bármilyen játékot, programot (Sony Vegas, PS, stb) vagy exe-t (Számológép, Paint, stb) hozzá lehet adni a Steam-hez és onnan indítani.
A Shift+Tab is működik a legtöbbnél, eddig a 10 éves Steam használat alatt talán 1 játék volt csak ami nem csinált semmit Shift+Tab-ra.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz velizare #18270 üzenetére
Sajnos nem, mert csak egy exe-t/parancsikont keresel ki a gépedről:
További infókért Steam-el kapcsolatban: Steam topic (kiemelt téma)
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
glspeter1
őstag
válasz velizare #18383 üzenetére
DVD változat.
Keresteam a .Part fájlt a játék mappájába, de nincs ilyen.
Létrehoztam egy másik felhasználót, megcsináltam a parancsikont a fő felh.-ón és megadtam neki az elérést, erre nem fiók jelszót kér indításnál ? Azért ez már röhej.Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
.LnB
titán
válasz velizare #20343 üzenetére
Várjál azzal mert a Win10 olyan állapotban van, hogy aki használja az sír kb. Borzasztó hibák vannak benne ami a megjelenés közelségét nézve nagyon aggasztó. Szóval várj azzal az upgrade-del majd még egy picit.
Olvasgassatok kicsit a topikjába..„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
AthlonXP
őstag
válasz velizare #20511 üzenetére
Ja tenyleg igy van! Pedig olyan szepen feltuningoltam. Gyonyoruen nezett ki, semmi hivalkodo kulso, csak amolyan szolid, de annyira tetszett! Amugy elegge kiborultam annal a resznel, nagyon megsajnaltam szegenyt! Amugy is katasztrofa az otthoni elete szerencsetlennek, de ez a resz nagyon lehangolo volt!
-
.LnB
titán
válasz velizare #21684 üzenetére
Engem sose bannoltak semmiért de már több mint 10éve is megtanultam, hogy online játékokat nem moddolunk. Se kicsit, se nagyon. Elég kellemetlen ha egy "kozmetika" modért kapsz permabann-t..
Persze aki cheat-el az kapjon is!(#21685) sqpp Sajnos én online még nem nyomtam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kigyi_23
addikt
válasz velizare #21684 üzenetére
Köszi!
Közölték a megjelenés előtt, hogy aki olyan modot csinál vagy telepít ami online a többiekhez képest előnyösebb helyzetbe hozza azt bannolni fogják kegyetlenül. Tehát ez jogos! Az már más kérdés mit csinálnak azokkal akik nem telepítettek mod-ot, de előnyt szereztek véletlenül, vagy készakarva egy moddolt játékos farvizén utazva (pénz cheat). Ha őket is bannolják az nem jogos ők nem telepítettek csak játszottak ami a játékban van, látszik előttük azt felvehetik játszhatnak vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -65% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Jonsbo C6 fekete MATX/ITX 1 év gari, ajándék plexi oldallap+20as RGB venti
- Pulsar Xlite V2 mini - Wireless - 20000 DPI - Ajándék egérpad!
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 10GB GDDR6X - Beszámítás: OK
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest