Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7067) e-newsee


e-newsee
addikt

Csak hogy összekössem a kulcs, és az akksi sztorikat:
Nekem decemberben, amikor csináltattam a kulcsot, akkor a programozás éppen sikerült, de elindítani már nem tudták az autót. Majdnem cseréltettek velem akksit, pedig 2014 novemberi van benne, és semmi baja sincs.
Jött ki az ember, hogy a kulcs jó, működik, de az akksi meghalt, nem indul a kocsi. Ha akarom, kicserélik, de most ebédszünet van, meg kell várnom a végét, vagy ha visszajön a kolega a mentésből, akkor bebikázzák (nála volt a kábel), hazamegyek vele, és majd kicseréltetem később. Mondtam, hogy oké, legyen az utóbbi, mert nem érek rá a szünet végéig, mennem kell munkahelyre. Aztán amíg a másikuk visszaért, azt mondja, mégis megpróbálja elindítani, hátha kipihente magát annyira az akksi, hogy nem kell bebikázni. Persze pöccre indult. Akkor esett le, mi lehetett a probléma. Ugyanis, ha ráadom a gyújtást a kocsira, akkor felkapcsolnak a lámpák. Nem a helyzetjelző, a rendes lámpa. Elöl, hátul. Arra gondolok, hogy az előző tulaj mókoltathatott valamit, mert gyakorlatilag nem tudok CSAK helyzetjelzőt kapcsolni. A fényszóró ha kell, ha nem, világít, mindegy, hogy a kapcsoló helyzetjelző állásban van-e, vagy sem. A könyve alapján ez a hagyományos lámpakapcsolós verzió (ilyen), nem az automata. Na és ez az, amit a kulcs programozásakor szerintem nem vettek észre, így amíg a művelet zajlott, a lámpa szépen leszívta az akkut. Én meg majdnem belementem, hogy az 59k-s új kulcs mellé elköltsek még 16-ot egy szükségtelen akksicserére. Csak a kajaszünet mentett meg. :W

Ui.:
Az akksi azóta is kiválóan üzemel, kibírta úgy a szabadban a januárt, hogy volt olyan hét, amikor nem indítottam el egyszer sem, mert nem kellett mennem vele sehová.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.