Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kürtöt cserélt már valaki Focusban valami másra? Rendeltem Hella kürtöket (kéthangú) és Húsvétkor tervezem a szerelést.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Real_Necro #7747 üzenetére
mivel indokolták a túlszámlázást?
-
Real_Necro
veterán
Kaptam új számlát, meg vissza 3000Ft-ot, valamint egy bocsánatkérést. Ez így most nekem korrekt.
-
DZs
senior tag
válasz
szuszinho #7745 üzenetére
Ezeket próbáld ki, cseréld az izzót, majd tedd át a baloldali foglalatot.
Ha ég a helyzetjelző és fékezéskor elalszik, akkor a helyzetjelző szál teste fázist kap a fék izzó száláról és nulla potenciálra kerül, ezért elalszik, de ha lelépsz a fékről, akkor újra világít. Ez is csak egy lehetséges magyarázat, nem biztos, hogy ez a helyzet.
-
Amúgy megvettem sz olajcseréhez a cuccokat. Gyári olaj 5 liter, olajszűrő, levegö-, pollen. 20 Forintot hagytam a Petrányinál... 😁
-
válasz
Real_Necro #7717 üzenetére
Nekem a téli szettet levveték az autóról, a nyárit kicentírozták, súlyozták, majd felrakták olyan levegőnyomással, amit mondtam nekik és 3 ezrembe fájt... Téged átb.... a palánkon...
-
szuszinho
őstag
Egy hátsó izzó foglalat mitől tud elromlani
Nagyjából két éve cseréltem, és megint rossz. Vagy a féklámpa, vagy a világítás jó. Egyszerre a kettő nem. (Focus 2003 1.4)
-
Pikkolo^^
addikt
Az autó használati útmutatója szerint (S-Max 2010), hogy ha duplán zárom le az autót akkor belülről nem lehet nyitni és simán a kilinccsel sem engedi. A tegnapi napon azonban kiderült, hogy ilyenkor a kulcs birtokában a hátsó ajtókat nyitás nélkül engedi nyitni. Ez normális vagy valami hiba van a rendszerben?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Goose-T #7726 üzenetére
dehogy, 2x kerek atszereles + centir
(#7728) Real_Necro
ugye milyen jo hogy beirtad ide
(#7732) Pardise
egyszer volt fem szelepsapkam, soha a bufos eletbe tobbet, egy ido utan ugy ragyogyul, hogy nem lehet letekerni, mehetsz a gumishoz szelepcserére(#7724) kovacsroli
ford.hu-n fenn van kb az összes ford-e 98tol biztos mert azt neztem, de valszeg korabbiak is.
szerviz menupont alatt talalod asszem -
DNReNTi
őstag
válasz
Real_Necro #7730 üzenetére
Koszi!
Ugy legyen, mondjuk mielott elindulok, felhivom biztos ami biztos. -
DNReNTi
őstag
Velemenyt szeretnek kerni.
A kepen bekarikazott "dolog" szerintetek repedes, vagy pokhalo / egyeb retek? A szett "jo allapotu" gumikkal (LingLong) van hirdetve, ha az a dolog ott nem lenne, mar indulnek is erte, de kicsit el vagyok bizonytalanodva... Ha a gumi kuka akkor ez rossz vetel. -
Real_Necro
veterán
Úgy tűnik nálam félreértelmeztek valamit. Most néztem árlistát, ott 6000 lett volna. Ők meg számították a felnire szerelést is...
Szóval bebuktam 3000-et...
Tök jó, tegnap auchanban vásároltam vanish-t, ki volt rakva akcióban, közben meg otthon vettem észre, hogy teljes áron ment. vettem kettőt. Ott is buktam 1800-at....
Hát ez nem az én hetem....
Szerk.:
Felhívtam őket, korrekten fogadták, reggel ott kezdek és visszakapom a 3k-t. Egyből elnézést is kértek.
Szóval akkor 6k. -
Nekem is 9 ezer volt,külön nyári gumi+alufelni és téli gumi+acélfelni csere-de én most a szelepeket cseréltettem acélra,plusz az egyik felnire túl sok súly kellett volna,leeresztette és fordított a gumin.Plusz a súlyok,amiket feltesz kiegyensúlyozásnál,azt is fizetni kell.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
van valakinek szerelési útmutatója 2003-as 1.6 benzines fiestához angol vagy magyar nyelven?
Köszi!
-
aginor
veterán
Nem csak mezítláb lehet zavaró, mert a műanyag kopoghat, amikor a lábadat pakolgatod..
Kép alapján nem ér be, de mivel élőben ilyet még nem láttam, így nem tudom biztosra állítani a dolgot.
ReFleXx: azt is írtam, hogy valamit állítani is kellett. Ha volt benne agy futóműállítás akkor viszont bajnok ár. Pesti gumisok 2k körül szerelnek le fel felnire egy gumit.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Nekem 7ezer valamennyi volt 2autora centirrel, az 9k 1autora soknak tunik
Az a fenti hotalca szerintem tulzas, miert nem jo a gyari gumiszonyeg, a mintaja is azoknak szebb a legjobban, minosegre is megfelelo.
-
Goose-T
veterán
válasz
Én hétfőn csináltattam, 8200 Ft lett a végösszeg a négy kerék szerelésére és a centrírozásra.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
mennyire kellett átsúlyozni az eredeti állapothoz képest?
9k nem kevés, nekem felnire átrakással centrírral 6k szokott lenni
-
Real_Necro
veterán
Megtortent a kerekcsere nyarira. Centirozassal 9k volt a vegosszeg. Erdekes, hogy mikor csak sima kerekcserem volt, az 1600ba kerult. Ja es kellett allitani...
-
aginor
veterán
-
DNReNTi
őstag
Telen pedig nem hatrany. Nyaron en is siman szovet szonyeggel nyomom, de telen be kell rakjam a gumi talcakat, kulonben tiszata csatak lesz az egesz gep. Persze ez attol is fugg, hol tudsz vele megallni meg ilyenek, garazsbol garazsba kozlekedes mellett lehet tenyleg szuksegtelen, de nem tul eletszeru, szamomra elkepzelhetetlen.
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Mk3,5-ös Fókára első ablaktörlőt milyet ajánlotok? A gyári valami rettenetes. Sokat pályázok, úgyhogy valami olyan kéne, ami nagyobb sebességnél is rendesen töröl.
Köszi előre is
-
westcoastog
veterán
válasz
roseane2004 #7707 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz
roseane2004 #7707 üzenetére
Suzuki Swift 1.3 benzin, 1997+
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, főként azért írok hogy követhessem az írásaitokat
Másrészt autovásárlás előtt vagyok.Szeretnék egy ,,suzuki megbizhatóságú,, 1997. évjárattól felfele, elég legyen a kötelező szervíz neki hosszútávon, benzines legyen minimum 1,2 és maximum 1,6 os motor. 150-300e ft között, milyen tipust ajánlanátok?
Köszönöm előre is.
-
Pardise
senior tag
Innen rendeltem a Fordomba csomagtértálcát meg hótálcát. Nagyon jók
Csak ajánlani tudom! Ha kell küldök képeket!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
2017-es Ford Focus kombihoz hol érdemes jó minőségű csomagtér tálcát venni, és gumiszőnyegeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest