Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Nem azért de az enyém új kora óta csak a Ford olajat kapja, mindjárt 300k van benne, ráadásul az első 200e km-en 20e-renként volt cserélve csak az olaj ... és 7e-ig forog ha kell ha nem
Aztán köszöni szépen jól van. Olyan nagy baj nem lehet ezzel az olajjal akkor
Most váltok Motulra, meg nálam már 10e-renként van cserélve.
-
Kornel
veterán
én liqui molyt fogok belerakni a következő olajcserekor.
ford olajjal nem vagyok megelégedve. -
Üdv!
2007-es Focusba milyen olajat ajánlanátok?
Castrol 5W30 van most benne,cserélni kell hamarosan.QUARTZ INEO MC3 5W30 (5L) szeretnék bele tenni,érdemes?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
feka007 #1023 üzenetére
Valami biztos, hogy kell. Azt javaslom nézd meg a kocsiban van-e ott egyáltalán kábel a műszerfal mögött.
Az is lehet nem csak szimplán rá kell kötni, hanem fel is kell programozni a vezérlőt. Legjobb lenne egy szervizessel beszélned erről, nehogy feleslegesen vedd meg.ESS Motor Focusokra specializálódott szerviz.
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok és a Ford is van kiszemeltek között. 2004-2005-2006-os évjáratú Focus C-Max vagy sima C-max. Rögtön itt is van az első kérdésem mi a különbség? Én nem nagyon látok semmit, csak a sima C-max kicsit drágább. Tapasztalat ezen modellekről valakinek?
-
feka007
veterán
2003-as Focus Mk1-ből kinyert fedélzeti computer ugye jó 2001-es modellbe? (ugyanúgy dízel meg minden, csak 2 évvel öregebb)
-
-v-
addikt
válasz
Atlantis #1012 üzenetére
bonyolultabb és több a hibalehetőség
Összvissz erről az egy nyomorult változó vezérlésről beszélünk
Másban nem bonyolultabb, ennek leírtam mi tud lenni a hibája, és mekkora eséllyel.
Ha alacsony a futott kilométerek száma
Épp ez az, tehát találsz egy patent, keveset futott autót, és emiatt otthagynád, mert ez az 1 hibája tud lenni pluszban? Max. 100e forintból orvosolható, HA előjön (ha még nem zörög akkor soká lesz, HA egyáltalán előjön).
Inkább választanál egy 2x annyit futott sima 100 lovas gépet, a kevesebbet futott, erősebbet meg otthagynád csak emiatt? Csak mert egy többet futott, rosszabb állapotú autónál hipp hopp több tud lenni mint 100e, amit ráköltesz, ha nyúlni kell ehhez ahhoz.
Én luxusnak érzem ezt a magyarországi használtautó piacon, de persze mindenkinek egyéni döntés ... -
Richard!
addikt
Sziasztok!
Már lassan 1 éve használom szeretett autómat.Életem legjobb döntése volt megvenni
Soha nem hagyott cserben,mindig elsőre elindul.
Fogyasztása 5,5-6,5 között van ami szerintem nagyon jó.
Szóval egy szó,mint száz, mindenki vegyen ilyet
2005.08. havi Focus 1.6 100LE -
Atlantis
veterán
válasz
Zoli1222 #1009 üzenetére
Azért vennék inkább a régebbi verzió végéből, mert annak már kijavítgatták a gyerekbetegségeit.
[rvilike]: Ha alacsony a futott kilométerek száma, nem biztos, hogy előjött rajta. Szerintem kár kockáztatni, sokkal nem jobb a 115 lovas, de bonyolultabb és több a hibalehetőség.
-
-v-
addikt
válasz
Zoli1222 #1009 üzenetére
Ne hallgass a butaságra, megbízható jó motor a 115 lovas, annyit hallgass meg a vezérlésmódosító nem zörög-e indítás után hidegen alapjáraton, ez a korai példányokat érintette, viszont azok nagy részén már ki lett cserélve, szóval többet nem lesz gond vele, ami meg újabb szériás az eleve jóval jött, és azért nem lesz.
Eleve kicsi az esély belefutni, de ha még meg is hallgatod és nem zörög akkor jó vagy.
Más baja meg nincs, cserébe jobban megy mint a sima 1.6-os. -
sch_a
addikt
Nincs esetleg valakinek fiesta mk6 magyar nyelvű kézikönyve pdf-ben? Szívesen belenéznék, de az istenért nem találok.
-
Atlantis
veterán
válasz
Zoli1222 #1003 üzenetére
Ahogy írták, inkább a 100 lovas 1,6-ost válaszd, egyszerűbb és megbízhatóbb konstrukció, pláne a 2004-5 körüliek. Mondjuk én mai ésszel inkább vennék egy ráncfelvarrt I-es Fcous-t(Mk1.5), mint korai szériát a II-esből(Mk2), de te tudod. Nekem is 2005-ös Mk2 van és nem vagyok hanyatt esve a minőségétől.
-
Dorien
veterán
válasz
Zoli1222 #1003 üzenetére
Ha Focus Mk1.5-ről van szó 101 lovas 1.6 benzines motorral, az megbízható. A Focus Mk2 116LE 1.6 viszont állítólag rossz hírű. Mazda 6-ost én is nézegettem, de baromi drága hozzá az alkatrész, a Focus jóval olcsóbb minden téren, meg a választék is nagyobb. Ha ügyes (és szerencsés) vagy 1 millából kijön az autó átírással, a komplett szerviz + az új téli / nyári gumiszett is.
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
A 2004-5 környéki 1,6-os motorok mennyire strapabírók? Pár hónapon belül szeretnék autót venni és fókuszba kerültek a focus-ok is!
Versenyben van továbbá a mazda 6, toyota avensis és saab 9-3 Durván 1-1,5M-t szánnék a vásárlásra. A válaszokat előre is köszi!
-
Madara-san
aktív tag
Üdv. Probe GT-vel van valakinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest