Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Úgy néz ki,meghalt az akkum,Exide Premium 12V 64 Ah jobb+ néztem ki,van,akinek ilyen van?Állítólag az egyik legjobb.
Amibe menne : Focus 2007 1.8 FFV -
Kephamos
addikt
Mk 3 Focusban van valakinek tapasztalata a középső kijelző vilgáításának cseréjével?
-
kelly416
veterán
válasz
szuszinho #15037 üzenetére
Az nagyon nagy királyság.
Én nem tudtam áttenni a bicskába az elektronikát, így meg sem fordult a fejemben, hogy az imo chip-jét piszkáljam, bár állítólag 4-5 ezres körül be lehet szerezni olyant is. Mindegy, maradtam a gyári kulcsal, van egy marék (1 bicska, 2 sima) nyers kulcsom és 1 másolt bicska, majd vagy elajándékozom, vagy benne hagyom az autóban, amikor eladom.
-
RazoR
veterán
Sziasztok! C-Max 1.6 TDCi 109ló nincs erő az autóban, mintha sima szívó lenne és tiszta olaj a turbó és a turbócső környékén a motor és fogy az olaj a kocsiból! Ötlet?
-
bull84ghia
őstag
válasz
intensa_man #15034 üzenetére
Kinyomo csapágy körül lesz a gond.
-
intensa_man
tag
válasz
intensa_man #15033 üzenetére
Egyrészt bocsánat, hogy válasz lett új poszt helyett, másrészt robban=autóban. Okosabb a billentyűzet mint én...
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Fiesta mk7, 1.4TDCI-hez tud valaki magyar nyelvű kézikönyvet linkelni? -
-
kelly416
veterán
A legegyszerűbb, hogy körültekintesz, mi van még bezárva vagy mit lehetne még bezárni, ahová a normál kulcs nem jó. Akár kesztyűtartó kulcs is lehet, én már láttam olyant is.
Esetleg tanksapka kulcs, és azóta kicserélték a tanksapkádat egy eredetire, csak a kulcsokat felejtették el levenni.
Szerk.:
Vedd le a kulcsról, hagyd otthon, és szükséged lesz rá. -
Zolás
addikt
válasz
troll81 #15014 üzenetére
Egyszer lerohadtam a MontBlancról lefelé menet télen, befagyott az üzemanyagszűrőbe a szmötyi. MAN kamionhoz 14 óra fagyoskodás után kiért a Renault szervíz. Két óra ügyeskedés után sikerült egy renault szűrőt beépíteni, igaz hogy jó hülyén állt benne, de legalább tovább tudtam menni. Mikor visszaértem a telepre, jeleztem a szervíznek hogy mi a helyzet. Nem cserélték ki, merthogy működik így is, akkor meg minek.
-
troll81
addikt
válasz
ReFleXx #15002 üzenetére
Az hogy amiota új a viz pumpa 130 megyek simán közepén van a hofok 140 nel meg elindul kiter felfelé. Ez soha nem volt. Delelott kiderut hogy a vizpumpa nem bele valo alvaz szam szerint. Jövő Hétvégén kapom az elvileg bele valót. Ott voltam mikor cserélt a szerelő nem volt egyforma a kettő kérdeztem baj e azt mondta nem. Most kiderul hogy baj ezt tudom eddig.
-
gabor9991
őstag
válasz
@matthew@ #15008 üzenetére
Nem, nem biztos, hogy reális, attól függ, mennyit használod folyamatosan üzemmelegen.Az 1.6-os focusom fogyaszt 130-nál 7 litert.90-es országúti poroszkálaskor meg 5 felett picivel.
De pusztán az autópályás/országutas pillanatnyi fogyasztással számolni nem elég.Amikor elindulsz valahová, akkor ugye nem rögtön a pályán vagy üzemmeleg motorral, a hideg motor meg sokkal többet fog fogyasztani a bemelegedési fázisában mint melegen a pályás 130-as tempónál fog.Télen, mikor mínuszok vannak akkor még nagyobb ez a különbség.Így az átlagfogyasztás több lesz annál, mint amennyit a pályán pillanatnyi 130-as sebességnél fogyaszt. -
kcsa
veterán
válasz
@matthew@ #15008 üzenetére
Kb. annyi lesz.
Ha kicsit statisztikáznál, itt megteheted.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Autóvétel (első) előtt állok, Ford Fiesta MK5 (2006-2008 közötti évjárat) van becélozva, de egyszerűen nem tudok dűlőre jutni benzin vs dízel tekintetben. 1.4-es motort néztem mindkettőből, autópályán használnám napi 80km-t összesen.
A legnagyobb dilemmát a fogyasztás okozza, mivel a kis benzines 120-130-nál már igen sokat pörögne gondolom. Van itt esetleg olyan akinek 1.4-es Fiesta-ja van vagy azzal van tapasztalata, higy tisztán autopályán mennyit fogyaszt, huzamosabb 120-130-as tempónál?
Köszi előre is a segítséget! -
troll81
addikt
Sziasztok. Otlet kellene vizpumpa csere ota a focusom melegíti a vizet. Nem forralja meg melegiti. 140 tol csinalja. Kapott uj vizhutot termosztatot hazastol kiegyenlítő tartályt ki lett mosva minden. Hiba fent all tovabbra is. Lehet az h masik tipusu vizpumpa kerult bele? Elotte soha nem volt ilyen,sot semmilyen jellegu problemam motorikusan vagy a vizzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android játékok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest