Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-05 18:11:35

LOGOUT.hu

DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7760) McLaca válasza KTTech (#7749) üzenetére


McLaca
őstag

UPC-nél biztosan nem. Sima koax megy mindenhol. A területi node-okig esetleg optika, de a házakba garantáltan koax megy be. Egyrészt túl vastag optikának, másrészt kb. 15 éve nem nyúltak hozzá, akkoriban meg az optika még hírmondóban sem volt ilyen célokra.
Persze új kialakításoknál már lehetséges, de régieknél biztos, hogy nem. Nálunk elég sokan panaszkodnak a csúcsidős órákban, hogy képtelenség elérni a maximumot, sőt, általában lassú a UPC csúcsidőben errefelé.

Digi egyébként nálunk is 100Mbites eszközöket használ, 15 lakásos társasház, ide nem is kell több. 2×100Mbit elég. Asszem, 7 előfizető van a házban.

Márton: olyan szolgáltatót kell keresni, akinek a nemzetközi sávszélessége nagyobb. Vagy mélyen a zsebedbe nyúlni, és venni saját magadnak nemzetközi sávszélt. :)
Ha az adott országban tárhelyet veszel, arra ugyanúgy csak 2Mbittel tudsz feltölteni.

Davzone: normális. Ugyanis a nemzetközi sávszél Romániában olcsóbb, és a digi ott vásárolja. :) Eleve minden külföldi címnek Románián keresztül kéne mennie.

Üdv!

[ Szerkesztve ]

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI internet (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.