Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz marec1122 #23649 üzenetére
Szia!
Pedig nyugodtan kicserélheti azt a tápot, csak jót tesz vele a gépnek. A HKC nagyon nem ajánlott szerkezet.
(#23652) freaghill: Nem arról van szó, hogy kicsi' lenne a táp, hanem a minősége erősen kifogásolható, megbízhatatlan. (ipari hulladék!) Elég oda egy 400-450W-os minőségi táp is.
[ Szerkesztve ]
-
freaghill
őstag
válasz marec1122 #23649 üzenetére
Véleményem szerint nem valószínű, hogy kicsi a táp. Nekem lesz egy konfigom, ami komolyabb, és oda elég lesz a 400W.
Ez a táp meg 550 Watt és 75% a hatásfoka.
Mondjuk HKC...Ha valaki másképp gondolja, nyugodtan cáfolhat
Esetleg körülnézhetsz a Milyen tápot vegyek fórum első hszébe, illetve kérdezhetsz, biztos szívesen segítenek.
[ Szerkesztve ]
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz freaghill #23652 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a HKC USP5550 tesztet!
-
kiskornel
addikt
válasz #48613632 #23648 üzenetére
Megnéztem az alaplapod leírását, és annak jónak kell lennie. Ami feltűnt, hogy a w7 kezelőjében két darab digitális cuccnak kellene megjelennie. Szóval lehet, hogy el van rejtve a coaxial digital kimenet. Nálam így néz ki Asus alaplapon:
Az alsó kettő a digitális. Az egyik a coax a másik az opti...Valószínű, hogy az optikai digitális kimeneted van engedélyezve...
És ne izgulj, mindent PC hangot kinyom PCM formátumba a digitális csatikon, azt meg az összes erősítő tudja dekódolni. Tehát a normál PC hang meg fog jelenni.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Montesantos #23635 üzenetére
megnézheted másik táppal, de szerintem akkor is jönni fog a hiba.
Én is a hdd-re, vagy pedig a kábelre gyanakszom.
Mivel terhelés nélkül is jelentkezik (böngészés), így mindenképpen itt kell keresgélni. Esetleg lehet ez még alaplap is, de ennyire ne menjünk előre, s ennek kicsi a valószínűsége... -
kisgyilkos
csendes tag
Ha a táp ventit ledesre akarom kiscerélni(12cm) akkor ahhoz valami speciális szükségeltetik, vagy akármilyet nézhetek?
-
xxxthrief
aktív tag
Üdv!
van 1 hp compaq d530 sff fektetett gépem
Szereztem bele Asus hd 3450-et lp.
Az a gond ha berakom akkor bejön minden az elején kiir olyat h 110-es hiba. valami ram v rom kevés
utána bejön minden faszán és akad.
ha egeret huzom akk nem de ha ablakot vagy töltök be lapot akkor igen.
Mitől van ez?
Más gépben meg jó.
Üdv!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
Elvagyok
senior tag
válasz Montesantos #23661 üzenetére
Szia.Elnézést kérek hogy belekukorékolok de Nekem egy Kettő és fél év után dobta el a kanalat egy Western Digital 320 Gigás vinchester meg egy 200 Gigás Seagate a kanalat.Laci.
Soha többé ...
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Ez egy Mentős Szakszó volt.Annyit jelentett "meghalt".
[ Szerkesztve ]
Soha többé ...
-
Elvagyok
senior tag
válasz spista222 #23669 üzenetére
Nem gondolom hogy túláram végzett velük egymás után.Úgy indult hogy Sentinel szerint először a WD. 98%-ot írt ki,utána 76%-ot majd 54%-ot majd el sem indult.A Seagate is 98%-ról kezdte,utána 76% lett azután leformáztam.Lett 94% azután,kakukk.A régi WD 40 Gigás megy vidáman.Laci.
Soha többé ...
-
kiskornel
addikt
válasz Elvagyok #23670 üzenetére
Meg kell tapasztalni a fogyasztói társadalom hátrányát. Manapság már kevés dolgot gyártanak igazán tartósra. Nem gondolkoznak 10-20 években, hisz akkor nem kell újat vásárolnod. Így hát minden idő előtt bedobja a törölközőt, bemondja az unalmast, beadja a kulcsot... vagy éppen a kanalat.
(#23667) xxxthrief: én innen tölteném le:
[link]Mennyi RAM van a gépedbe? Milyen oprendszer?
-
mefistofeles
addikt
Skacok! Telepítettem egy progit ami magával hozott valami AVG (a vírusirtó) eszköztárat. Azóta minden internete való bejelentkezéskor nem csak az alapértelmezett kezdőlapom hanem egy plusz lap valami AVG kereső is megnyílik. Már töröltem az eredeti progit, az AVG-t is az internetbeállításoknál is töröltem és újra beállítottam a kezdőlapomat de hiába! Hogy tudnám eltüntetni azt a lapot?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
törölt tag
válasz mefistofeles #23674 üzenetére
így már én is jártam. A megoldás valami profi uninstaller lehet. Ha alapból nem ismeri fel, akkor az uninstaller telepítése után rakd fel mégegyszer a progit, ami felrakta a nemkívánatos progit, hogy az uninstallerben loggolva legyen, és jó eséjjel utána le tudod szedni.
Remélem érthető voltam. Én Babylon search toolbart szedtem így le. -
törölt tag
válasz mefistofeles #23674 üzenetére
A második oldalt keresd meg a böngészőben is és töröld ki. Nem tudom, melyiket használod....
[ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
-
GrandeP
addikt
válasz #48613632 #23675 üzenetére
Nem akarok kötözködni, de simán, unninstall az összes ilyen proginak, nem kell hozzá semmilyen "profi uninstaller"... vezérlőpult / programok..
Ha ott nincs, bár kétlem, akkor a program files / a program neve vagy gyártója nevű mappában benne van egy uninstall fájl azt kell futtatni...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
kiskornel
addikt
válasz xxxthrief #23677 üzenetére
Nem csinálnál egy képkivágást az ablakról. Mégis mit ír ki.
Amúgy mi is úgy guglizzuk, szóval a hibaüzi teljes tartalmát be kell írni gugliba, és általában kidobja, hogy kinek mi volt ezzel a problémája.
Akadozás meg várható ezen a vason. Sajnos eljárt felette az idő. Egy teljesen felfrissített, naprakész xp faxán akadozni fog rajt. Nincs elég ram, ezért vinyón a lapozófájlt használja majd. Nem ég a HDD led állanóan, meg nem hallani, hogy teker a vinyó, mint az őrült, mikor ezeket az "akadozó műveleteket" végzed?
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
Van egy Acer 7520G laptopom. Tegnap XP alatt x idő után kikapcsolta a kijelzőt, de vissza már nem tudott térni a hibernációból. Power gomb hosszan megnyom, kikapcs.
Visszakapcsolom, ledek villannak, venti felpörög, de pár mp. után kisebb kattanó hang után reseteli magát és kezdődik elölről. Aksiről és aksi nélkül ugyanaz a helyzet. Memória kivételnél is. Mást még nem próbáltam. Van valami ötletetek? Ekőre is köszönöm!Balázs
-
-
spista222
addikt
Ha az inverter lenne rossz szerintem attól még betöltene és hallanád a bejelentkezéskor a hangot hacsak nem lett zárlatos de általában csak megszakad vagy a csövek miatt lép életbe a védelme és nincs háttérvilágítás .
Nincs kép-re elég sok hibalehetőség van.
GrandeP elég nagy szívás, még post kártyát se lehet belerakni és még csak nem is fütyörészik
Kezdődhet a hibatalálgatásAzért van egy két PC alaplap is ami nem fütyörészik RAM hibát bár tényleg 100-ból 1.
[ Szerkesztve ]
-
xxxbmx
tag
sziasztok annyi lenne a kérdésem hogy eddig volt egy Asus M4N98TD EVO alaplapom amiben egy phenom x6 t volt!de elccserélném vkivel egy amd athlon x2 7750 re.ebbe az alaplapba belemegy a 7750?köszi
ha az üzletemet akarod rontani keress másik embert(vagyis ne offold a hirdetéseket):D
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz xxxbmx #23695 üzenetére
Szia!
Az alaplap CPU Support Lista-ban nincs benne az a proci.
-
pumatom
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy gépet telepítésre, viszont BIOS jelszóval van ellátva, és a tulaj nem emlékszik már rá, hogy mi a jelszó. Van valami megoldás a problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest