Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz kiskornel #22393 üzenetére
Megoldódott. Hátha valakinek ugyanilyen problémája lesz a jövőben, ezért leírom. A megoldás az lett, hogy kiszedtem az elemet az alaplapból, majd visszaraktam. Úgy néz ki az optimized default nem állított vissza mindent factory resetre. Persze, tudom, van egy jumper benne, amivel lehet resetelni az alaplapot.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Zirowe
nagyúr
válasz kiskornel #22471 üzenetére
Na de ha minden driver rendesen telepítve van és ilyenkor letiltom a vga-t?
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a vga idle állapotban kevesebbet fogyasztana, mint az integrált.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz kiskornel #23755 üzenetére
ja köszi, még nem, de valszeg a távkapcs hiánya lesz a gond. Most rajt vagyok ebayon EZEN, pont ide kell
Ami a lényeg, hogy a 3+1 digitális kimenetet hozzá kell rendelni a forráshoz, de erre csak a távkapcs ad lehetőséget. Még nem jött meg az optikai kábelem, hogy teszteljem, de valószínű, hogy mostani állásában egy optikai bemenethez van rendelve, ha megjön, tudni fogom, illetve ha lesz távkapcs, akkor tudom majd variálni is.
Ha ez sem jön be, akkor nincs ötletem. Addig meg tolom analógon.kakos15
Hány memória modul van a gépedben? Ha egynél több, akkor kezdd el tesztelni egyesével, akár memtest, akár a gyakorlatban, alkalmazások futtatása közben. Ha ez sem hoz eredményt, gyere vissza, lépésről lépésre kell kiszűrni, mi lehet a hiba oka.
szerk: táp is ki lett takarítva????
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kiskornel #23830 üzenetére
Hát, a házimozi topikban azt mondták, 5m alatt jobb a koax, onnan meg optika, nekem 1.5m kell cirka, ezért szavaztam a koaxra, de optikai is úton van, mondjuk azt hittem, mára ideér, de nem, sajna
(illetve most jött a postakocsi akkor talán mégis ... perceken belül kiderül )
Csabee.. Huhh csak így hirtelen az ugrott be, hogy a VGA analóg jel, ezért simán nem osztható, illetve gyengülni fog, az meg a minőség rovására megy.
De ebben nem vagyok 100% biztos, csak pár éve gondolkoztam hasonlón, és ez úgy megmaradt bennem, szal mérget ne vegyél rá.
szerk2: Persze nagy tudatlanságomban nem akarlak teljesen megkeverni, de nem úgy van, hogy digit jel osztható veszteség nélkül, analóg viszont nem, illetve egy valamilyen repeatert kell közbeiktatni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz kiskornel #24490 üzenetére
Tegnap édesanyám atomos gépét raktam újra, ma pedig magamnak raktam össze egy gépet, amiben nem vagyok vmi járatos, mert eddig laptopom volt.
Szóval lehet lesznek még hülye kérdéseim.Aidával kb megbízható hőmérséklet adatokat lehet kapni?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Arlekim
aktív tag
válasz kiskornel #24526 üzenetére
Közben kiderítgettem. Legendás proci, sokan vadásszák sokfelé, darabjában 1g 24Karát arany van, ezzel a legaranyosabb proci a világon. Ha a gyűjtőknek nem kell, a tezsvírek 'mé viszik mint a cukrot
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
spista222
addikt
válasz kiskornel #24625 üzenetére
Szerintem akkor kéri a régi jelszót amit nem tud
freaghill Kézikönyvében ez áll:
"CPU
Supports Intel® Pentium 4 Prescott LGA775 processors in LGA775 package.
Supports up to Pentium 4 3XX, 5XX sequence processor or higher speed.
Supports Intel Hyper-Threading Technology."Vagyis a legelső Prescott P4-eket viszi csak nagy valószínűséggel.
megint én Milyen hibás dolgaid lennének?
[ Szerkesztve ]
-
sanyek2
senior tag
-
nyunyu
félisten
-
törölt tag
válasz kiskornel #24691 üzenetére
A probléma az, hogy jelen esetben is csak egy elég lájtos feszültség és áram kerül ki. Ha kimenne az egész 230V, akkor nem csak simán rázna.
A Fi relé már hosszú évek óta kötelező, de csak az új létesítésű épületekben tudják ellenőrizni. Iletve ha a szolgáltató kikapcsolta az áramot nemfizetés vagy hasonló miatt, akkor az újrabekötéskor megint csak szokás ellenőrizni, és megkövetelni.
sanyek2: Ami a leírásod alapján valószínűsíthető, hogy az erősítő felől földhurok keletkezik. Legalábbis ha a gép és az erősítő össze van kötve. Ha össze vannak, akkor esetleg ki kellene húzni az összekötő kábeleket, és megnézni, hogy akkor is fennál-e a jelenség. Ha ez megoldja, akkor az összekötő vezetékekbe be kell iktatni egy leválasztót.
-
Arlekim
aktív tag
válasz kiskornel #24691 üzenetére
Én is ajánlottam anno mindenkinek a fi relét, aminek az lett a következménye hogy végül nekem kellett kikötnöm.
A mosógép leverte, a gázkazán leverte, érdörgés leverte... Mindezt úgy hogy volt más védőföldes cucc is, amire nem rágott be.Szerintem emiatt nincs sok...
Windows 95 was unable to detect your keyboard. Press F1 to retry or F2 to abort.
-
sanyek2
senior tag
válasz kiskornel #24713 üzenetére
Elkülönített dugalljként max egy, a túlfesz ellen védett, de aksira rá nem kötött alljzat van, ha arra gondolsz, és aeea az ágra rákötött erősítőhöz érintve a fázisceruzás, szépen erősen világít.. A konnektorban a földelés érintkezőjéhez érintve világít a fázisceruza aminek nem szabadna.
-
nyunyu
félisten
válasz kiskornel #24716 üzenetére
Nem tudom, mit rugoztok ennyit az erositon, amikor az erositok tobbsege kettos szigetelesu, ennek megfeleloen mezei, NEM foldelt villasdugojuk van.
Amugy meg nem lehet elegszer elismetelni: aram alatt levo vezetek ugyanugy nez ki, csak mas a fogasa...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest