Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
a számítógép ezt írja ki: a disc raod error ocourrent (lemez olvasási hiba) mi lehet az oka?A gép kb 4 éves kifogástalanul működött, gondoltam összerakatok egy másikat ezt gépet szüleimnek adtam... annyi változás történt vele hogy a tápegységet és merevlemezt lecseréltettem újra, azóta rendszertelen időközönként ezt a hibaüzenetet generálja.
Visszavittem a szervízbe az új merevlemezt ismét lecserélték...eltelt 3 nap és megint kezdte....
alaplap asus p5ql-cm
proci: e-7300
ram: kingston 800 mhz
hdd: WD 500 gigaKöszönettel
Gabi
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Montesantos #23603 üzenetére
Fagyással, kék halállal egyéb hibával jár a jelenség ?
Vagy indításnál a boot-nál kapod a hibaüzenetet ? -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
1024x600as felbontáson kell már oldalra görögni a weboldalaknál? Mennyi a min. felbontás, ahol még/már egyben látni a weboldalak jórészét? A 1366x768?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Montesantos #23603 üzenetére
Milyen táp van a gépben?
-
vinikorn
aktív tag
A Microsoft Security Essentials mennyire tudja kiváltani pl. az ESET Smart Security-t? Levélszemétszűrésre mit tegyek fel? Vagy az van a Hotmailban és a Gmailban?
-
Ribi
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #23608 üzenetére
Inkább 1024, de legtöbbször még annyi sem.
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy segítséget! Egy gép folyamatosan újraindítja magát, amint a Windows betöltődött. Amit eddig megtettem: memória megtakarítása, másik slotba áttettem. Memtestet lefuttattam, nem írt ki hibát. Kábeleket átmozgattam.
Még vannak ötleteim, de szívesen várom a ti tapasztalataitokat, ötleteiteket.Köszönöm!
YOLOska
-
BogyóBP
addikt
válasz Funthomi #23611 üzenetére
kékhalál nem villan fel egy pillanatra sem? Lehet hogy nem is látod de azért ott van. Csökkentett módban probáltad már inditani?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz TESCO-Zsömle #23608 üzenetére
Nekem is 1280 X 800 felbontású a notim, ez még tuti jó... Most lejjebb vettem 1024 re, még így is jónak látszik.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Vasinger!
nagyúr
Ha egy laptopon csak HDMI kimenet van és a monitoron csak DVI, akkor ha veszek egy HDMI-DVI átalakító akkor minden gond és minőségromlás nélkül ki tudom kötni a laptopot a monitorra? Az átalakítóból esetleg van többféle is?
-
AssAssynn
őstag
válasz fracture333 #23602 üzenetére
Pont úgy lehet ahogy írod. Ha valaki a hirdetés alá odaírja, hogy "UP!" (bár a felkiáltójel nem biztos, hogy kell), akkor előrehozatta ezzel.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
313313
addikt
válasz Funthomi #23624 üzenetére
Lehet bekaptál valami vírust/férget. 8-10 éve én a folyamatos újraindulásokkor telepítettem wint, mindig megoldotta a problémát.
Tápot meg megnézheted setupba, mennyi a tényleges feszültség érték szálanként, ha nem hozza amit kéne, akkor táp probléma...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Montesantos
senior tag
válasz DJ WOKKY #23604 üzenetére
Szia!
Netezés közben gondol egyett és csak a homokóra forog körbe.... majd a fent említett hibaüzenet jön ki....
A gép csak netezésre van kék halál egyéb hibajelenség nincs....A tápot nem tudom milyen szervízben cseréltettem az alkatrészeket (megbízható szervíz soha nem volt gond )
[ Szerkesztve ]
Gabi
-
Montesantos
senior tag
Az üzenet:
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-09/06/261026_xn0in4i6gtjndohn_fenykep.jpg[ Szerkesztve ]
Gabi
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Montesantos #23629 üzenetére
A winyót nézd meg HD sentinellel. Esetleg kábeleket is lehetne cserélni, ha a táp tuti jó.
-
MODERÁTOR
válasz Montesantos #23629 üzenetére
Erősen HDD probléma és megítélésem szerint lehet hogy csere is.
Ha voltak rajta fontos adatok akkor valahol le is kellene menteni azokat.20 éve a Prohardveren
-
TROG AIR
aktív tag
Sziasztok,geil ramokat akarok gariztatni,az alábbi idézetből az rma-szám mi lenne? :
"Ha kaptál RMA no. származó GeIL, kérjük vegye be időben, és teljesen töltse ki az RMA űrlapot a hibás memória modulok rendelési számai. Csomagolja a hibás memória modulok és küldje együtt RMA űrlapot az alábbi címre:
Európa, Óceánia és Ázsia (Kína kivételével):
GeIL, Golden Emperor International Ltd. RMA Dpt.
16F, NO. 268, Lian Cheng Rd.., Chung-Ho City,
Taipei 235, Taiwan
RMA #: _______________ˇ"(kisker ahová a gari szól megszűnt,és visszaküldeném nekik gyári dobozban,sértetlenül)
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
törölt tag
Üdv
DFI LANParty DKP45-T3RSB Plus lapon található digitális coax kimenetről akarok zenélni, de valamiért nem szól.
Az erősítő egy Pioneer VSX-808 RDS
Az alaplapi integrált hangkarin található, sárga coax kimenetet kötöttem össze az erősítő coax bemenetével, az erősítőt a signal selecttel digital-ra állítottam.Windowsban a vezérlőpult/hangok lehetőségeinél választottam a digital outputot.
A hangkari beállításainál is kiválasztottam ugyanezt:
a hangerőszabályzó mutatja, hogy van kimeneti jel a digitális vonalon
Mi lehet a probléma???
-
GrandeP
addikt
Nem neked akartam címezni...
RMA az egy "hibajegy", amit a hibás termék SN és PN számából/felhasználásával töltünk ki, a gyártó formanyomtatványát.....
Tehát ha én feladok egy RMA-t, mondjuk az asusnak, mert egy alaplap nem kapcsol be, akkor az így néz ki... [link]
ezt kitöltöm és kapok egy RMA számot, amivel ezt a kitöltött lapot jelölik... és nem kell mindig beütni minden SN-PN számot, hibaleírást stb... hanem csak az xy rma számot..Azért asus, mert most írok nekik...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Steven88
tag
Nem tudom, hogy feltehetem ide ezt a kérdést ezért rakom off-ba.
Adott egy HB Ingelen 100Hz-es tv és tegnap óta a képe szét van húzva, utána meg a táp része ment tönkre. A tápnál kicseréltem egy tranzisztort meg egy kondit, de a kép részénél már nem tudom mi lehet a gond. Valaki esetleg tudna egy kis segítséget nyújtani? -
freaghill
őstag
Azon amin nincs semmi csati az mi lenne? Másik tápon az állt rajta, hogy P8. Az mire jó? Gáz, ha az új tápon nincs olyan? Menni fog még tőle?
[link] -
kenny123
addikt
Adott egy samsung LE32D400E tv, van rajta jack csati, de ha bedugok egy headsetet, nem történik semmi. Ilyesmire utaló beállítást sem találok. wtf van ilyenkor?
yo
-
törölt tag
-
marec1122
senior tag
sziasztok lenne gy problémája havernak.
az a gond hogy nagyjából azonos időközönként újraindul a gépe. namármost ami ki lett zárva mint hibaforrás az alaplap,a memória vga és cpu túlmelegedés. én hajlok arra hogy a táp nem elég a gépéhez de nem akarok vetetni vele új tápot amíg nem biztos.
Konfig
intel i5 2500k
msi z77a-g43
corsair vengence 4*4 gb 1600MHz
gigabyte radeon hd4890 oc1GB
1Tb hitachi merevlemezhkc usp 5550 táppal.
válaszokat előre is köszönöm
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest