Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Van egy gép, amit újratelepítettem mert előtte néha kiírta ezt: boot disk failure insert system disk and press enter
Sőt, ha betöltött a gép akkor lefagyott. Nos most cseréltem benne memóriát, és továbbra is írja ezt random. Mi lehet a gond? A hdd-n 1db hibás szektor van, de nem hiszem hogy ez befolyásolná.
Valami ötlet? Mi lehet a hiba oka?
Üdv: Csabee.
-
GrandeP
addikt
válasz xxxthrief #18155 üzenetére
Akkor vágd ki a keretböl, majd forditsd meg a motort, aztán pillanat ragasztóval, és ragasztópisztolyyal, szépen rakd vissza a keretbe és dölj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét..
Semmiképpen se nem vegyél másikat 500 ft-ért, NE, az a gyávák és a nök menedéke, kemény pötsü férfi megcsinálja magának amit eltervezett...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
-
nagyúr
-
-HajTömeg-
őstag
Hello! Help!
Nemrég belassult a gépem,nem kicsit. (win 7)
MInden netes oldal bejön,de semmilyen letöltés nem indul el. (pl ha egy képet le akarnék szedni)
Ezen kívül nem indul el se a skype, se az MSN.
Ja és a vezérlőpult sem válaszol
Vírusírtókat most futtatom,de egyelőre semmit sem találtak,nem tudom mi a túró lehet ez.
Valahogy vissza tudom állítani a legutolsó helyes beállításokat?Javítanék,nem is minden oldal akar bejönni
[ Szerkesztve ]
Alias: Júzer error
-
GrandeP
addikt
válasz -HajTömeg- #18160 üzenetére
Már pedig ez virus....
De ne ilyen szutyok avastot vagy avg-t futtass, mert azok semmit nem találnak..
-
nagyúr
válasz -HajTömeg- #18160 üzenetére
Vírus, spyware gyanús amúgy valóban. Esetleg csökkentett módban kéne futtatni a vírusellenőrzést!
-
ZeroCaptan
tag
Egy MSI 6570 1024 mb 128bites videokártyát hova tennéket manapság, lehet még vele játszani 1024 felbontásban? Mennyivel jobb egy 6670-es? Tehát ismétlem, kis felbontásban elég nekem játszani. Illettve egy 4200+ amd processzor helyett ha veszek egy 5200+-at érezhető lenne a gyorsulás? (ezt látom most a legjobb megoldásnak +4 ezer ráfizetéssel megoldható) Vagy inkább ruházzak be egy 6000+-ra? (ez +9 ezer) Illetve az a tény, hogy az alaplap egy integrált Asus m2a-vm lassíthatja a gépet, jobb lenne egy normálisabb alaplap a mai játékokhoz?
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
spista222
addikt
válasz ZeroCaptan #18165 üzenetére
1024x768-ban bőven elegendő az a 6570.
Szerintem elég procilimites így is(alacsony felbontás miatt) így szerintem jobb procival érezhető gyorsulást érhetsz el.
Az alaplap szerintem nem fog vissza semmit mert a memvezérlő a prociba van, és az 1.0-ás PCI-E se nagy érvágás a 6570-nek.[ Szerkesztve ]
-
fastleslie
senior tag
válasz ViZion #18112 üzenetére
Ne hagyd magad szopatni!
4-5 eFt-ért itt a prohardveren is találsz kifogástalanul működő PIII-as gépecskéket, kár vele kinlódni! Én tegnap kinlódtam egy PII-es géppel, de még csak nem is volt hajlandó CD-ről BOOT-olni (5-ös hiba, ha jól emlékszem egy BIOS frissítés talán segíthetett volna...), közben elment a kép is, instabilnak bizonyult, a memóriákból sem látta mindet. És erre a következtetésre jutottam!
A régi esetleg jó lesz donornak pl. a memórikat ki lehet menteni... -
GrandeP
addikt
válasz fastleslie #18167 üzenetére
èn már lassan egy magos p4-el sem kínlódok nem hogy p2-3-al....
-
fastleslie
senior tag
válasz ZeroCaptan #18165 üzenetére
Prociból inkább a nagyobb ugrást javasolnám 4200+ -> 6000+, mert az már észrevehető.
a 4200+ -> 5200+ az L2 cache 1 MB-ról 2MB-ra növekedéséből profitál elsősorban, nem az órajelkülönbségből. Itt a különbség tompítható egy kis finomhangolással, még egy 10-20% órajelemelés szerintem belefér. 2,4 GHz-es proci mellett közepes felbontással már el lehet játszani! -
Phvhun
őstag
Oké paypal topik döglött, szoval: miért nem tudom hozzákapcsolni paypalhoz otp junior master cardomat? Ha ezzel nem lehet neten fizetni, akkor melyik a legolcsóbb megoldás erre ? Kérdeztem hogy dombornyomottat hogy lehet, azt mondták, hogy 300k-nak kell lennia számlán, hogy igényelni lehessen, paypalról meg senki se hallott ott, szoval nem tudtak segíteni.
-
nagyúr
Kyocera FS-4000DN-hez nincs valakinek "szervizes manual"-ja? Már agyon takarítottam a készüléket, de még mindig koszolja a papír oldalát.
(#18171) Phvhun: Már szinte mindegyik kártyával lehet fizetni neten, de külön van erre kitalálva elektronikus számla. Bár OTP-nél pontosan nem tudom hogy is van ez.
[ Szerkesztve ]
-
correctman
tag
Üdv
Kaptam egy Linksys E3000-es routert. Beüzemeltem , megy faszán minden de gyakran eldobálja a netet (kábel nem wifi). Netem Digi 80/x eredetileg és amíg direktben használtam nem volt ilyen gond. Digi box-on a ledek szerint folyamatos a netelérésem. Nem tudok 2-3 kört lenyomni a COD-ban anélkül hogy ne dobna ki. Volt :
- factory reset
- kábelcsere
Ötlet valakinek a win reinstall előtt ? -
fastleslie
senior tag
válasz correctman #18173 üzenetére
Nem a Win a hibás! Ne bántsd szegényt...!
-
correctman
tag
válasz fastleslie #18174 üzenetére
Szerintem se de jelenleg nincs jobb ötletem.
Amúgy is ráfér.
Ja és win tűzfal off , vírusírtó off. -
spista222
addikt
válasz correctman #18175 üzenetére
Kösd vissza simán a modemre, Ha utána is csinálja akkor a gépeddel van gond ha nem akkor a Router van rosszul beállítva.
-
correctman
tag
válasz spista222 #18176 üzenetére
Mit tudok állítani a routeren ami a szakadozást befolyásolhatja ?
Nyomtam neki factory resetet , aztán beállítottam neki a Digis dolgokat. Mást nem piszkáltam.
Az a megérzésem hogy ebből gariztatás lesz ami úgy fog végződni hogy náluk minden rendben ezért nincs csere........ -
spista222
addikt
válasz correctman #18178 üzenetére
Nincs beállítva a routeren az automatikus időközönkénti kapcsolatbontás?
Vagy valami hasonló?[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18181 üzenetére
Na jó de néha felismeri néha nem.. néha kukába dobjam néha nem? Van amikor jó huzamosabb ideig is.
Üdv: Csabee.
-
GrandeP
addikt
válasz Zoli1222 #18177 üzenetére
Elsö helyen panda, aztan comodo, majd avira...
Ez függ attol h milyen geped van, milyen nettel...
Panda felhö alapu igy kell a net allandoan, ellenben szinte semmi erö igenye nincs.
Comodo def fajlokat hasznal es picit fogja a gepet, de nagyon jo..
Avira szinten def fajl, de nem fogja annyira a gepet, ellenben kevesbe konfigolhato...
-
GrandeP
addikt
válasz Csabee. #18182 üzenetére
De amugy tenyleg...
Vagy max berakod a sütöbe, hatha odafolyik ahova kell annak ami onnan elfolyt ahonnan nem kellett volna, esetleg meg plusszban 20-30 alkalommal bios frissites össze-vissza, amugy kuka, mert csak felbas agyilag, nem te vagy az elsö, azert irtam a markakat mert ezeknel alap hiba jelenseg...
Es nem szoftveres error, es hardver sem olyan amit otthon magadnak egyszerüen meg tudsz csinalni, en ilyeneket a kukaba dobom es vetetek uj vagy hasznalt alaplapot.. mindenki jobban jar...
Mert ha mondjuk 1-2 napos szorakozassal meg is csinalom, de nem sok eselyt latok ra, akkor utana megy 1 hetig majd ujra elöjön...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ProEvoFan #18141 üzenetére
Na akkor most ez k@rvára nem értem...
Bevittem a nem garis tápomat és szerintük jó!
Hazahoztam és működik minden....na ilyenkor most mi van?
Hazafele kifújtam a tápomból a port, igen csak poros volt szegényke.De a portól csak nem megy tönkre a táp....
Szerintem itt valami érintkezős dolog van a háttérben vagy az öreg vinyóm...vagy a gyerek megint hozzányúlt.. -
ZeroCaptan
tag
válasz Phvhun #18171 üzenetére
Ajánlom az erste bankot otp helyett, én is azt használom mert régen nem tudtam az otp junior kártyámmal neten fizetni, miután lejárt kb. 2011-ben a bankártyám és az új amit küldtek már nem volt képest netes fizetésre (ugyanaz a típus volt mint a régi LOL, micsoda fejlődés, taps otp) tehát az erste bankot ajánlom, reklám vége.
NHL, NBA, Soccer
-
spista222
addikt
válasz Csabee. #18186 üzenetére
Zárj ki mindent.
Elsőnek másik adat kábel és tápkábel a hdd-hez.
Másodiknak egy másik hdd-vel megpróbálni hogy azzal is van e baja mert néha előfordul hogy egy egy hdd típust nem szeret egy egy vezérlő.
Utána kuka az alaplap addig még nagyon sok más lehet,correctman Így van még szerencse hogy nem vitted vissza a routert addig amíg ki nem próbáltad.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Mit tegyek ha a böngészőimben megszólaltatott zene (pl youtube) nagyon torzít? Tegyem újra a flash playert? A sima mp3-mak nem torzítanak, soundcloud sem, teljesen jól szólnak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest