Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
válasz TESCO-Zsömle #17750 üzenetére
Te csak kivezetést írtál. Vagy most akkor hogy értetted? pci-e valami csak előlapi kivezetéssel? Az jó lenne olcsón, egy linket vagy legalább gyártót tudnál mondani?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
D-Phrag
senior tag
Heló!
A céges laptopom mostanában kékhallál áll le, ill. indul újra magától.
Hibának a "tap0901.sys" fájlt jelöli meg. Vmi driver fájl. Mivel orvosolható a hiba? -
TESCO-Zsömle
félisten
Ez a legolcsóbb megoldás, amit találtam. (12k)
Vagy kell venni egy ilyet és hozzá kivezetést (3,5 - 5,25). (13k) Akkor hátul is lesznek kivezetéseid.
sz: Itthon...
ebay-ről 7k kompletten az egész... (de arra zéró garancia)
Illetve ugyanitt olyan vezérlőkártya is van, ami...
Hmm...
Asszem megtaláltam, ami neked kell. Ha érdekel, sztem menjünk át PÜ-be!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Egy Panasonic SA-PT250 házimozi-rendszert össze lehet úgy kötni egy asztali géppel egy ismeretlen típusú TV-kártya segítségével, hogy a házimozi játssza a dvd-ről a hangot, a képet pedig a monitorra nyomja?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
localhost
Közösségépítő
válasz jozsi252 #17742 üzenetére
Nem tudom... Két visszaigazolás van... a rendszertől a megrendelésed BEÉRKEZÉSÉRŐL és EMBERTŐL a megrendelésd feldolgozásáról.
(1) a webshop rendszere értesít, hogy 12 darab rózsaszín guminőt megrendeltél 12.000 Ft egységáron, házhozszállítással ... Megrendelését fogadtuk, a tényleges adatokat hamarosan a kollégánk visszajelzéséből kaphat. BoltSystemRendszerÜzenet
(2) T. uram, tájékoztatom, hogy a CUMMI123 sorszámon beérkezett rendelését megkaptuk, ám időközben a nevezett modell a nagy érdeklődésre való tekintettel elfogyott, önnek a Dolly906090 modellt tudnák szállítani 12.400 Ft. darabáron, amennyiben ez önnek megfelel, kérjük szíves visszajelzését. Tóthalmási André ügyfélszolgálatos.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Bjørgersson #17754 üzenetére
amennyiben a kimenő eszközön van legalább jack kimenet, és a házimozidon van aux bemenet, akkor minden további nélkül igen. Csak kell egy jack-aux átalakító kábel és már lesz is hang.
Viszont a hangok beállításnál, akkor elsődleges helyre kell tenned a tv-kártyát. A kép marad a monitoron, a hang pedig megy a házimozira. -
Bjørgersson
félisten
válasz DJ WOKKY #17756 üzenetére
Köszönöm, majd megérdeklődöm pontosan mi hogyan van, mert egyik barátomnál kellene megoldani a hadműveletet. Később zaklathatlak még ez ügyben pü-ben?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
randras
veterán
Helló,
van a Ninite-hez hasonló/több programot támogató más program is, ami szépen fel tud pakolni általam kiválasztott programokat, ezzel gyorsítva a reinstall-t?
Esetleg Windows telepítőbe integrálhatók valahogyan telepítők/programok, vagy beállítások?
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz randras #17758 üzenetére
olvade el: win 7 integrálás
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
hruodnand
senior tag
Szeretnék egy winchesterre telepíteni WinXP-t, Win7-et (és akár Ubuntut is, ha megoldható).
Nem nevet! Mindháromra szükségem van, változatos munkakör miatt. Virtualizáció nem jöhet szóba, natívan kell mennie. Ha nem megoldható, akkor elég, ha csak a WinXP, Win7 páros jön össze.
Probléma a következő:
Titkosítanom kell mindhárom (vagy mindkettő) partíciót, vagy akár az egész lemezt.Hogyan tudom megoldani, hogy biztosan menjen a dolog (multiboot)?
TrueCrypt már megvan, telepítők is. TPM van a gépben, de felejtős (nem jön be nekem).Ui.: Sima XP, Win7, Ubuntu telepítés menne egymás mellé, de a lényeg, hogy mindhárom partíció titkosítva legyen, és a legkönnyebben induljon el az egész multiboottal.
Lehet badarság amit kérdezek, de hátha. -
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Valaki tudja esetleg, hogy a nero file encoder-hez hogyan tudnék parancsikont csinálni?
Ez a nero burning romon belül az f8 lenyomásával jön elő. Nero 11-et használok.Előre is köszi.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Kellene nekem olyan ID Tag szerkesztő, ami kezel mp3-t és flac-ot is, valamint fontos, hogy képeket is lehessen szerkeszteni a számokhoz!
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető-e olyan eset,hogy pillanatnyi áramszünet miatt újra kell telepíteni a gépet,esetleg csak a rajta levő programokat kell újratelepíteni,mert megsérülhettek? -
nagyúr
válasz Krissz5435 #17762 üzenetére
Kikeresed, hogy melyik az az exe.
-
kjani18
őstag
válasz Kezdő vagyok #17764 üzenetére
Igen, mindkét eset elképzelhető.
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
anonymus89
addikt
Srácok egy láma kérdést engedjetek meg: olyan lehet, hogy a proci összes lába az alaplapban marad?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nagyúr
válasz anonymus89 #17767 üzenetére
Persze... az újaknál már nincs is a CPU-n láb, hanem magába a socket-ba van. De ha ez nem az a verzió és kitépted, akkor egy hatalmas taps!
-
anonymus89
addikt
válasz KaiotEch #17768 üzenetére
Isten ments most akarom átcserélni a p4 631-met, helyére a e2180-st és mikor levettem a hűtőt felnyitottam a reteszt döbbentem rá, hogy a 631-s nem így néz ki.
Működik mert erről a gépről írok viszont akkor most kérdem én nem tudom beletenni az Asus p5kc alaplapba???
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Krissz5435
aktív tag
válasz KaiotEch #17765 üzenetére
Igen, nekem is ez jutott eszembe először, de az exe a feladatkezelőben a nero.exe. Ami ugye nem azt indítja. A másik ami a könyvtárában van és lehetséges jelölt lenne az a neroaudiorip.exe, de a kettő kattra nem reagál és a feladatkezelőben sincs semmi ilyen ha fut a file encoder.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
nagyúr
válasz Krissz5435 #17771 üzenetére
Próbáld meg a mostani parancsik-ba módosítani erre:
nero.exe /Dialog:EncodeFiles[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
S.o.S.
windows server 2003 password problémám akadt...
egy állat kolega megváltoztatta az admin jelszó... pontosabban gondolom törölni akarta. belépett a “Start” - “Control Panel” - “User Account” - ” Change your password” -be és a jelszó helyére semmit nem írt majd enter...
nekünk csak távoli asztal kapcsolatunk van a géppel. most viszont amikor rákapcsolódok a régi jelszót nem fogadja el... ha nem írok be semmit... azt sem...
mi a lófa...t csináljak? hogy jutok be?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
nagyúr
válasz anonymus89 #17777 üzenetére
Mi támogatja??? Ugyan olyan socket-es procit rakj bele! Ne úgy, mint egyik haverom, hogy intel lapba beleerőszakolta az AMD-t és nézte, hogy miért nem indul, pedig passzol.
(#17779) anonymus89: Ja hogy Te lapot cserélsz, azt nem mondtad
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz KaiotEch #17778 üzenetére
Mutatom: szóval van egy ilyenem amiben az e2180 van és ebben cserélném ki a p4 631-el.
A cpu support listben benne van a 2180-s. 0503-s biostól tudja, akkor azt sem kell cserélni.Azt azért vágom, hogy nem cpu combos alaplap
Jaja lapot cserélek.... van még egyéb teendőm???
[ Szerkesztve ]
-
GNorbi
tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5336 típusú laptopom és leállt benne valamiért a ventilátor, akármilyen meleg, akkor sem akar elindulni. Gondolom új kell bele, de kíváncsi vagyok, hogy más is okozhatja a hibát (tehát, hogy nem feltétlen kell cserélni)?
Köszi a választ!
-
xkoti
senior tag
hali mindenki a mi nap vettem egy ati radeon hd 6570 1gb 128bit-es karit . Ami nagyon jó .
Nos a saints row the third-el lenne egy kis problémám még hozzá az hogy ha direcX 9 be indítom el a karakterem fekete. Ha 10-11 be akkor megy minden csak néha laggol :/ pedig nem kellene neki mert 1024x768 LOW beállításon van olvastam hogy , a catalyst nem kompatibilis a gamaval . Tudtok ti erről valamit ?KO
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #17779 üzenetére
Szóval elég baromságot kérdeztem mert rájöttem, hogy már a p5kc is ilyen alaplap.
Ami lényeg megcserélve mind2 proci mind2 gépben, viszont az asus lapban jobban megy picit az E2180.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Win7 - nem tudok megnyitni egy képet sem, kifagy a beépített képnézegető - COM surrogate nem válaszol
Miapicsa ez? Soha nem volt még ilyen, pedig 2 éve használom ezt a fost... 1 retkes képet se nyit meg.Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok !
Lehet, hogy nagyon"láma" kérdés, de minden xboxhoz adott usbs kontroller jó pchez is?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kenwood3 #17789 üzenetére
Köszi. (Tehát pl. nyugodt szívvel vehetek PC hez is? )
(Nyilván csak a gamepadokra gondolok.)
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Hulk017
csendes tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz Hulk017 #17795 üzenetére
Ne kapcsold ki, mert akkor a szomszéd és a fél utca a Te routereden keresztül fog netezni, ne adj isten torrentezni, ami biztonsági problémák mellett azt is eredményezni fogja, hogy úgy belassulsz, hogy használhatatlan lesz.
A T-izé ügyfélszolgálata mit mondott ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok!
Gondom van egy MSI ms-6786-es lappal.
A gép állandóan váratlanul újraindul. Memteszt ok. Táp ok, lehúztam a két cdromot és úgyis ezt csinálja. Ötlet?
Proci hiba? Prime95 hardver hibára panaszkodik...Köszi, Zoli
-
KDOG
tag
SOS
Van két gép, és átkerülnek falon túl....
Billentyűzet egér hosszabbítást nem tartom a legbiztosabb módszernek, gondoltam két logitech egér és két logitech billentyűzet rádiós....Ezek nem fognak összeakadni ? Elég fontos szerepet töltenek be.....
Másik: vagy vigyem USB-vel.... de ugye ott hány méterig jó a hosszabbítás egér esetén ? (nyomtatónál tudom, hogy 4 méter felett már bőven van baj sok esetben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest