Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5994) Beri


Beri
addikt

Najó, ennyi volt, vége. Elegem van a barkácshifiből. Minden amihez nyúlok, csak rosszabb lesz. Legszívesebben visszaraknám a gyári hangszórókat, mert ennél még az is szebben szólt, csak nem bírtam ennyire hajtani.
Egy Harman/Kardon CA280-assal hajtok egy JBL GTO 6506C-t és borzalmas magasai vannak. Egyszerűen nincs rá szó. Minden egyes sz betűnél, vagy magas cinnél feláll a hátamon a szőr.
Az vígasztal, hogy a másik ág (JBL GTO 75.2 és egy GTO 1024BR) hibátlanul teszi a dolgát. Viszont kell a hely a csomagtartóban, tehát a ládának mennie kell, úgyhogy ez a kis örömöm is véget ér nemsokára.
Most ott tartok, hogy nem tudom, merre induljak, mit vegyek. Meghallgatni 250-300 eurós szetteket nincs lehetőségem vásárlás előtt, anélkül meg már nagyon félek egy ugyanilyen melléfogástól. Ráadásképp végszóra a magnóm is beadta a kulcsot (úgy néz ki, rámegyek egy olyan alpine-ra, amit G.Zs. ajánlott, de még mindig agyalok rajta, hogy érdemes-e, bár igazából csak a kinézetével van bajom, az egyszerűbb megoldásokat jobban szeretem). Olyan tehetetlennek érzem magam... ráadásképp csak bukhatok mindenen... Én vagyok az az ember, aki pénzt vert az autóhifijébe, aztán kapott a végére egy olyan rendszert, amit nincs kedve hallgatni. Odaadnám a fél karomat egy olyan komponenses szettért, ami úgy szól mint a hétezer forintos ozaki wr450-em :O

[ Szerkesztve ]

eladó Aromamizer RDTA V1

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.