Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10201) cappa72 válasza ÁrPi2 (#10199) üzenetére


cappa72
nagyúr

Akkorát röhögtem ezen... csúcson van a fstct ügyfélszülgálatosa :DD

kareuka1( 2012-11-05 18:23:42 ) from Question & Comment Comment
what size RAM?
OnlineSupport Replay :( 2012-11-06 14:46:34 )
1GHZ

[ Szerkesztve ]

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#10202) Unsign


Unsign
tag

Szolgálati közlemény:
Antelife-on 208$ még 9 órán keresztül a THL W3+, ha valakit még érdekel a Jiayu mellet :DD
http://www.antelife.com/groupdeals.html

(#10203) ÁrPi2 válasza Dot (#10196) üzenetére


ÁrPi2
senior tag

Valakinek itt a fórumon már van egy "Newman N1"-e ami eléggé pariban van a zte v970-el, plusz kiegészítők terén is majdnem kompatibilis talán...valamivel nagyobb mAh akksi , és előlapi kamera is van...
de legyen a tied az alapos döntésed.

(#10204) Unsign válasza ÁrPi2 (#10199) üzenetére


Unsign
tag

A Newsmy gyártja a Newman N1-et. Ugyanaz szerintem. 178$-ra van szállítási költség is (200$-ig)

[ Szerkesztve ]

(#10205) peter76bp


peter76bp
senior tag

Gyorsjelentés: Mai napon hozzám is kihozták a 10.17-én megrendelt W3+-t (10.17. rendelés, 10.21. Célországba elküldve, 10.29. Célországba megérkezett, VÁM elé állítva, 1106 Vámkezelve, 11.08. Kézbesítési kísérlet). Persze nem voltam itthon és a postán bolondokháza volt. 18 után lehetett volna átvenni, de csak 19 után kaptam meg, mert szar a rendszerük és meg kell várni az összes kézbesítő beérkezését, csak úgy tudják kiadni a külföldi küldeményeket ezért ott szívtam még plusszba egy órát

Na mindegy. Lényeg, ugye, ttmalls-os rendelés volt. Kértem legyen root, ha lehet magyar nyelv és magyar töltő. oroszul indult a teló, magyar nincs benne csak angol. Mintha láttam volta belinkelve magyarul tudó ROM-ot azt majd levadászom ha lesz időm hétvégén rá. Töltő az két lapos villás angol vagy milyen és egy magyar fej van hozzá. Szépen be volt bugyolálva, phone toy 20$ van feltüntetve, ezeket nem én kértem alapból így jött.

A teló nekem nagyon bejön. Tartottam tőle, hogy nekem is nagy lesz mert sokan panaszkodnak erre, de még elviselhető méretű, pedig nincs lapát kezem. Két kártyát belepakoltam, mindkettőt kezeli. Ami fura, hogy videóhívásra csak az egyiket ajánlja fel, minden máshoz be tudom állítani mindkettőt.

Beltéren csináltam lámpánál egy fotót az borzalmas lett, de majd holnap próbálok vele képeket csinálni. Igazából már aludnom kellene mert hajnalban kelek, de gondoltam írok gyors beszámolót meg teszek fel pár fotót, illetve képeket a ROM-ról meg a tulajdonságokról, AnTuTu teszt ilyesmi, hagy böngéssze akit érdekel. Tesztelgetni túlzottan nem volt időm, feldobáltam rá vagon progit playről meg ami olyan azt a PC-ről aztán majd holnap állítgatom.

Itt vannak vakus fotók és screenek a ROM-ból, amin vannak infok. Sajnos lámpánál vakuval csak így lehet fotózni. Fekete háttérre kellett tennem mert különben a gép úgy fókuszál, hogy a telóból szinte semmi nem látszik. Még a gyári fólia van rajta, a maszatok egyebek csak a vaku miatt ilyen erősek. Amúgy nagyon szép full fekete, szépen összerakott telefon.

A rootolást + magyar ROM felpakolást ha sikerül megcsinálnom majd arról is írok, illetve bővítem a képeket.

(#10206) ouzohuto válasza hevizms (#10166) üzenetére


ouzohuto
senior tag

3:31

XiaomI RedmI Note|||

(#10207) devast válasza HUNpusi (#10200) üzenetére


devast
addikt

Addig szórakoztok a szülinapotokkal, amíg megint el nem fogy neki. Bár szinte 100% biztos vagyok benne, hogy ebben a körben is többet próbál majd meg eladni, mint amennyi van neki.

(#10208) ÁrPi2 válasza cappa72 (#10201) üzenetére


ÁrPi2
senior tag

:C
Talán ott már későéjji műszakvége van nekik

(#10209) HUNpusi válasza devast (#10207) üzenetére


HUNpusi
csendes tag

Én zte v970-ezek szerintem holnap reggel, mixeshop, 185$ dhl-el. Ez a terv :)

(#10210) F.Kornél


F.Kornél
csendes tag

Kézhez kaptam az Ulefone V1277 telómat, a ttmalls.com-os rendeléstől számított 3 hét után. (Én nyertem az okt.17-i rendelők versenyében? :D )
Mivel a család most aludt el, csak most tudtam elkezdeni nyomogatni és eddig nagyon tetszik! :)
Az összeszerelés és kijelző minősége pazar, 4.0.4 Androiddal jött, amiben van magyar nyelv is.
A Build number-ben található dátum 120829. Érdemes ezt is buherálni és újra cserélni?
A részletes ismerkedést és a root-olást elnapolom, mert már elég késő van...

[ Szerkesztve ]

(#10211) ZaXXoN válasza F.Kornél (#10210) üzenetére


ZaXXoN
tag

Úgy tűnik itt és az xda-developers fórumon is, hogy ez az augusztus 29-edikei rom a legfrissebb, tehát nincs nagyon mire cserélni, hacsak nem egy régebbi másikra.
A root-olással eddig nem bíbelődtem, de az előző oldalon hungobungo azt írja, hogy ezt a romot lehetetlen rootolni a szokásos módokon... :U

(#10212) F.Kornél válasza ZaXXoN (#10211) üzenetére


F.Kornél
csendes tag

Köszi az infót.
Nem is baj, ha nem kell szétgányolnom rögtön az első okos telefonomat. Erre időm sem nagyon lenne ( de kedvem igen ;] ).
Viszont ezzel a verzióval fogok tudni használni Android Market-et vagy feltelepíteni navigációs- illetve egyéb programokat? :U

(#10213) ZaXXoN válasza F.Kornél (#10212) üzenetére


ZaXXoN
tag

Igen, megy minden. A rom-nak két ismert hibája van:
- a fényerő érzékelő nem működik (a display fényerőt hiába állítod automatára, nem szabályozza). Engem mondjuk nem zavar, nem használom annyira extrém körülmények között, általában a legsötétebbre állított képernyő is jól látható.
- multitouch bug. Ez abban nyilvánul meg, hogy amikor több helyen érinted egyszerre a képernyőt, és elengeded az egyik helyen, akkor ezt nem veszi észre, azt hiszi, továbbra is ott az ujjad. Egészen addig, amíg az összes helyen el nem engeded. Alapból nem nagyon lehet észrevenni, csak, ha letöltesz egy multitouch tester app-ot.

(#10214) Dot válasza ÁrPi2 (#10203) üzenetére


Dot
őstag

Csak lehet van magyar gari!

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!

(#10215) Nwis86 válasza berigazek (#10154) üzenetére


Nwis86
aktív tag

Én 1 tonna Ni-mh akkut használok, pl Rc helikopterek távirányítójába kell kapásból 8, fényképezőbe stb volt idő hogy 20db-ot használtam rendszeresen, elég szívás volt a fél napos töltés, de ha egyszerre merültek le akkor 2db sima töltővel is több nap volt mire feltöltöttem őket, így vásároltam egy 4300mA gyors töltőt. [Ezt]

Ezzel nincs olyan akku amit ne töltenék fel 10 percen belül:) komolyan életem 1ik legjobb kütyüje amit vettem, nagyon nagy segítség és kényelem! Ha pl megyek valahová vinném a fényképezőgépet és ép nincs feltöltött akku, 2db 25000mah akkut pár perc alatt feltölt:) Az ezzel töltött akujaim sok ideig elállnak, és ugyanannyi ideig megy vele a fényképző stb mint a régi fél napos lassú töltővel! kb 1,5évig nem vetem észre az akkuk élettartalmában romlást! De vannak 2 éves akkujaim amik a fényképezőbe már 4x gyorsabban lemerülnek mint az újak. és az önkisülésük is nagyon nagy 1-2nap alatt lemerülnek! Lehet lassú töltéssel bírnának sokkal többet, ezt nem tudom, de a 5-10perces töltés nekem simán megéri, sőt ha fél évente új akkukat kéne vennem akkor is megérné!:) De létezik ehhez a töltőhöz saját márkájában, olyan új generációs ni-mh AA / AAA akku aminek a töltöttsége 1év tárolás után is 85% -ot tud! azaz15%-os önkisülés 1 év alatt:) De gyárt ilyen akut a GP is [link]

De nézzük a li-ion akkukat, 5éves iphone 2g-m amit USA megjelenésekkor vettem, már pár éve csak zenére és videókra használom, a telefon része le is van tiltva! Anno mikor még ez volt a rendes telefonom ha itthon tartozkodtam azaz 2éven át több mint fél nap mindig a töltőn volt! Ráadásul nem is a sajátján, hanem ehhez is vettem gyors töltőt! Nekem az a megszokott rutinom, hogy hazajövök és első dolgom a telot töltőre rakni, hétvégén ha ép nem megyek sehová van hogy 24órát is töltőn van az aktuális teló és most hihetetlen de iphone 2g-m több ideig bírja mint új korában, pedig már 5 éves és agyon volt töltve! Bár gondolom ehhez részben annak is köze van hogy a telefon funkciók le vannak tiltva.

(#10216) berigazek válasza Nwis86 (#10215) üzenetére


berigazek
őstag

Köszi a részletes infót :-)
Ezt már megbeszéltük,hogy rengeteg tényezőtől függ az egész dolog...ÉS mindenki úgy csinálja,ahogy a szíve diktálja :-)

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#10217) beers válasza peter76bp (#10205) üzenetére


beers
addikt

Akkor már van 4 vagy 5 w3+ felhasználó!
Sokan nem tudják, hogy nem minden a kijelző mérete...!
A w3+ a 4,5" ellenére is az egyik legkisebb, sok 4-esnél is kisebb!
Használd egészséggel!

M&N

(#10218) ÁrPi2 válasza Dot (#10214) üzenetére


ÁrPi2
senior tag

Felmerült bennem is hogy HA lesz Mo.-n a ZTE Grand X IN -nek valamiféle hivatalos gari szervize,
akkor azok ezt a "Grand X MTK6577"-t (a v970 :) )is bevállalnák(-é) szervizelésre!! (Néha ez is elég egy hardwerproblémánál..)

Lehet. De azért hogy a "garancia" jogfogalmába is belevonható lenne egy amúgy kínából rendelt (zte)teló, no azt én nem tartom most valószínűnek, de szuper lenne.

(#10219) fateless válasza Ádibádi (#10103) üzenetére


fateless
veterán

Telefonról írva nemigen volt kapacitásom mindent kifejteni, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ez a weboldalon feltüntetett ár-készülék-rendelhetőség trió nem lesz még egy ideig valós. Vagy küldenek egy így kinéző készüléket, de nem ez lesz a hardvere, vagy nem ennyi lesz az ára, ha most veszed meg, vagy - ami a legvalószínűbb - idén még nem lesz ez a kezedben. Ezzel hódított a Hootablet is, hogy egy nem igazán elérhető készüléket (G3) elérhetőnek tüntetett fel, amivel sok rendelést ért el, csak nem jött telefon.
Ebből a négymagos készülékből még egyenlőre csak pár darab lehet, de persze el kellett küldeni tesztre egyfelől hogy a hibák előjöjjenek, másfelől pedig jól jön a figyelem fenntartása is (de inkább az előbbi a fontos).
Majd 2013. első felében érdemes ezek után ácsingózni.

ÁrPi2 @ 10203:
Valóban hasonló árban van az N1, mint a V970, de valahogy én is inkább a V970-et rendeltem meg. Részint mert amikor rendeltem még nem volt elérhető N1, részint pedig nem akartam várni, mert a ZTE megbízhatóbbnak hat számomra, még ha kicsit kevesebbnek is hat a technikai adatlap alapján.
Persze lehet, csak túl félős vagyok...

[ Szerkesztve ]

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#10220) motocoder


motocoder
aktív tag

Szia!
Engem meg az érdekelne,hogy müködik-e a 3G rendessen?
Nem találom a Ulefone V12 adataiban a 3G-re a magyar frekvenciákat.
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz

(#10221) berigazek válasza motocoder (#10220) üzenetére


berigazek
őstag

Ott van!3G 2100Mh.
bigrock!
Tetmészetesen csereberélheted,de amelyiken írja,hogy WCDMA az a 3G!

[ Szerkesztve ]

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#10222) bigrock


bigrock
addikt

Üdv, mindenkinek!
Gondolkodom egy dual sim telefon vásárlásán. Annyi a gondom, hogy a saját kártyámon nincs mobil net, viszont ez lenne a fő kártya. A céges kártyámon 1 GB-os mobilnet van, ez lenne a másodlagos.
Viszont, ha jól tudom a másodlagos SIM foglalatban csak GPRS/EDGE sebességgel megy a net. Megcserélhetem a kettőt, azaz a fő, hanghívásokra használt kártya lenne a másodlagos foglalatban a mobilnetes pedig az 1-esben? Jelent ez valami problémát, vagy át lehet a menüben csoportosítani a két kártyát?
Köszi!

(#10223) robit1973 válasza motocoder (#10220) üzenetére


robit1973
aktív tag

Működik.

(#10224) xhege válasza F.Kornél (#10210) üzenetére


xhege
addikt

Üdv a klubban :) Nekem is ugyanez a ROM van rajta, és amire nekem kell az tökéletesen működik. A rootolásra nekem(egyelőre) nincs szükségem. A Zaxxon fórumtárs által említett két hiba a mindennapi használatban számomra nem okoz gondot. Én elégedett vásárló vagyok,és remélem az is maradik :R

(#10225) xhege válasza peter76bp (#10205) üzenetére


xhege
addikt

A V1277 50$-os játék telefon volt nálam :D

(#10226) fPApi válasza fateless (#10219) üzenetére


fPApi
őstag

"az N1 ... még ha kicsit kevesebbnek is hat a technikai adatlap alapján"

Mire gondolsz? Én igazából a kamerán kívül nem láttam, hogy jobb lenne (az antutu-n is kevesebb pontot kapott).

(#10227) fPApi válasza beers (#10217) üzenetére


fPApi
őstag

"A w3+ a 4,5" ellenére is az egyik legkisebb, sok 4-esnél is kisebb!"

Hát nem tudom: 127.8 x 67 x 12.3 mm és 154 gr. Azért a vastagsága és a súlya már nem kispályás!

(#10228) berigazek válasza fPApi (#10227) üzenetére


berigazek
őstag

Remek teló a THL W 3+,mindene nagyon jó.A kameráját külön kiemelem,a két LED teszi rendesen a dolgát koromsötétben is!

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#10229) beers válasza fPApi (#10227) üzenetére


beers
addikt

Nekem előtte Lenovo A750 volt az alábbi paraméterekkel:
125,6*65,9*13,8 a súlya pedig 162g akkuval!

M&N

(#10230) fateless válasza fPApi (#10226) üzenetére


fateless
veterán

Az N1-nek - elméletileg - nagyobb a kamerafelbontása, van előlapi kamerája, valamint a tapasztalatok alapján könnyebben talál műholdat (valamint szebb is, de ez szubjektív).
Ezzel szemben a ZTE-ben megbízom, mint márka.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#10231) ihlet


ihlet
csendes tag

Sziasztok.
ZTE V970-es rendelésem a Tmallboxról.

2012.10.31
13:07
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad

2012.11.06
08:50
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country

2012.11.06
09:19
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs

2012.11.08
08:37
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure

Remélem pár napon belül megkapom. :)

[ Szerkesztve ]

(#10232) banderasz77 válasza xhege (#10225) üzenetére


banderasz77
addikt

Szia!

Nekem is szintén, ma reggel jött meg.
Esetleg info hogyan lépkedjek a menüben, hogy angol legyen? Orosszal indult el... :DD

(#10233) xhege válasza banderasz77 (#10232) üzenetére


xhege
addikt

Az első kihívás nekem is az orosz nyelv átállítása volt :)

(#10234) _Karesz_


_Karesz_
tag

Megjött az x26i a pandawilltől, este mehetek érte a postára.

2 hét alatt ideért

[ Szerkesztve ]

(#10235) banderasz77 válasza xhege (#10233) üzenetére


banderasz77
addikt

Közben meg van.
Egyenlőre fasza kis cucc, de közel nem olyan, mint a lépeken....neked sem? Főleg a háta. De fasza vékony.

(#10236) xhege válasza banderasz77 (#10235) üzenetére


xhege
addikt

Nekem is nagyon bejön a teló, és eddig nagyon hibája sem volt, egyszer elszállt a g-szenzor de a gyári visszaállítás megoldotta. A hátulján nekem csak a HTC felirat tűnt fel eddig mint különbség :D

(#10237) mipityu


mipityu
tag

Ma reggel megjött a Star N9770-m.
Örömömben, hogy már reggel 8-kor itt volt vele a távirat kihordó motoros (Posta, nincs sok dolguk és a motoron elférő kisebb csomagokat Ők hordják ki) - szokásomtól eltérően - adtam Neki jattot :-)

10:15.-én fizettem ki, 18-án jelent meg a SP-nál a tracking és valamikor 25-26.-án váltott küldésre. 6.-án pottyant itthon, tegnap reggel csont nélkül kijött a vámról.
Az első benyomásaim: szuper. Az 500 Mb valóban kicsit kevés, de azért el lehet férni rajta. A kijelző az érdekes. Nagyon szép a képe és a doboza szerint super amoled :-)
Ez simán kivált egy tabletet is. Kedvenc oldalaimat (nem mobilra optimalizáltak) simán tudom olvasni nagyítgatás, tologatás nélkül. Még telefonáláshoz is elviselhető a mérete :-)
Nekem a GPS kb. 20 mp alatt fogta a holdakat, igaz bekapcsoltam rajta mindent, ami segít a gyors azonosításban.
A wifi is kifogástalan, rendeltem hozzá 3G-t - wifi le, 3G be 5 mp múlva már működött. Semmit nem kellett beállítani a 3G-hez. A 2. kártya a WCDMA, az akku felől a bal oldali. Direkt csak egy SIM-met tettem bele először, hogy be tudjam azonosítani a kártya helyeket.

Hevizms, ha lesz egy kis időd adhatnál néhány tanácsot. Ami már meg van: a legutolsó 09.24.-i jelzésű firmware-rel küldték, alapból van benne magyar és be is volt állítva. Már rootoltam is :-) Ha még van valami, amire oda kellene figyeljek, azt megköszönném, ha megírnád.

Esetleges kérdésekre - amikor időm engedi - szívesen válaszolok.

Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G

(#10238) LámaZ válasza mipityu (#10237) üzenetére


LámaZ
addikt

Na, brávó!
Én is szoktam adni borra-/kávéravalót a postásnak, mert egyrészt kihozta, másrészt azért egy ilyen 50k-s kütyü biztonságos hazaszállítása megér ennyit.
Milyen mobilnetes csomaggal fogod használni?

Legyen minden jó!

(#10239) Gerasz


Gerasz
aktív tag

Sziasztok!
Látom itt mindenki 150$ fölött vásárol telefonokat. Nincs olcsóbb, mégis használható készülék? Épkézláb processzor, 3g, GPS, legalább Android 2.3, megbízható webshop a feltétel. Kijelzőméret, kamera lényegtelen.

üdv

(#10240) LámaZ válasza Gerasz (#10239) üzenetére


LámaZ
addikt

Az Aliexpressen több tízezer okostelefon van nagyon olcsón is.

Legyen minden jó!

(#10241) cappa72 válasza Gerasz (#10239) üzenetére


cappa72
nagyúr

Lenovo A690
X26i

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#10242) xhege válasza cappa72 (#10241) üzenetére


xhege
addikt

Pont ezt a kettőt akartam beírni én is. Asszonynak nézegettem őket, de azt mondta nem kell neki, kapott egy vodafone smart II-t mondván,hogy amire használja még az is sok, most meg már a V1277-emet nézegeti, mondván, hogy milyen jó nagy a kijelző. Hiába na mégis csak a méret a lényeg a nőknél :DD

(#10243) banderasz77 válasza xhege (#10236) üzenetére


banderasz77
addikt

Hoppá. akkor kérnék képeket én is küldök...

(#10244) soldier30


soldier30
csendes tag

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Rendeltem kintről egy Newman N1-es telefont. A készülékkel elégedett vagyok, csak szeretném a rom-ját frissíteni, mert jó lenne rá a magyar nyelv. Letöltöttem már az xda-ról a update4.V1.0.9.20.10.2012(elvileg ebben van magyar nyelv) rom-ot, de nem tudom hogy telepítsem fel a telefon károsodása nélkül. Először is, ami rajta van azt jó lenne lementeni.

Előre is köszi a segítséget!

(#10245) xhege


xhege
addikt

Nem értek hozzá, de lefuttattam azt az Antutu-s dolgot a telón. A végső pontszámom 4994 lett bekapcsolt wifivel két kártyával a készülékben úgy hogy nem lőttem ki a háttérben futó alkalmazásokat. Szóval csak gondoltam megosztom, hátha mond ez valakinek valamit :)

(#10246) xhege válasza banderasz77 (#10243) üzenetére


xhege
addikt

Tegnap tettem fel képeket:

LinkV1277!:

(#10247) pmikloska válasza xhege (#10246) üzenetére


pmikloska
aktív tag

Olyat is tudnál feltenni, ami a telefonnal készült (különböző helyzetekben)?

(#10248) xhege válasza pmikloska (#10247) üzenetére


xhege
addikt

Igyekszem csinálni olyanokat is de (ahogy a korábbi képekből is látszik) nem vagyok jó fotós. Nekem a telefonban a kamera huszadrangú szempont volt.

(#10249) banderasz77 válasza xhege (#10246) üzenetére


banderasz77
addikt

Baszki, örömömben csak most néztem, hogy nekem THL V12-őt küldtek....
Nem mondom, hogy nem tetszik, de azért van pár difi...
Mehet a PayPal claim? Ha valaki ebben már járatos, akkor adhatna tanácsot.. :R

(#10250) hevizms válasza mipityu (#10237) üzenetére


hevizms
addikt

Gratula a géphez!
Tulajdonképpen 1 dolog van amire nagyon oda kell figyelni,az a ROM csere.
Előtte mindenképp mentsd el a most működőt.
Most már tudom hogy csak olyan ROM jó amiben megtalálható az adott készülékhez tartozó képernyő illetve kamera driver.
Amikor én rootolni akartam az xda-s leirás alapján,akkor nekem bekapcsolás után a képernyő villódzott és fakó szinek lettek,az elülső kamera meg eltünt.
Hiába próbálgattam végig az összes romot,semmi változás.
Belevetettem magam a külföldi fórumokba és kiderült hogy egy romban több képernyő illetve kamera driver van és azokat lehet cserélni.
Így jutottam el oda hogy találtam olyan romot amiben van az enyémhez való is.Azóta jó minden.
Na erre oda kell figyelni.
Más nemigen van.
A teló szépen működik,gyors frankó.
Ami nekem nem tetszik az a ledlámpának csúfolt akármi a hátulján.
Semmire nem való.
Fényképezni nem lehet vele sötétben,de még zseblámpoának is jobb inkább a képernyője mint az a kis ledecske.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.