Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#138001) Submarine válasza Submarine (#138000) üzenetére


Submarine
senior tag

Sikerült!
A Downloads mappából áthelyeztem a Ringtones mappába(már létezett), onnan kikeresve már lejátssza mint csengőhang.
:C
Köszönöm!
:R

(#138002) svgyula


svgyula
addikt

Üdvözletem az Uraknak! Végre lesz új vitatéma :D Persze csak akkor ha ez a fórum megéri mert a telefonok minőségének javulásával, szelektálásával, kicsit ellaposodott. Remélem azért valami újra feldobja az érdeklődést és feléled újra.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138003) Somatom válasza svgyula (#138002) üzenetére


Somatom
veterán

Van ennek árnyoldala is. Nemrég olvastam olyan véleményt, ami szerint az 5G következményei szűkíthetik a piac résztvevőinek körét. Ez nem jó nekünk, meg a topiknak.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138004) ANOka válasza svgyula (#138002) üzenetére


ANOka
őstag

Talán azért, mert mindegyik mai telefon azonos kaptafára húzott kompromiszumokkal telepakolt és azokat (világmegváltó) fejlesztésként eladni akaró szarkupac!:((

(#138005) Ájvé válasza Somatom (#138003) üzenetére


Ájvé
veterán

HTC eddig is csak vegetált, szóval attól el tudom képzelni hogy eladja a mobil részleget. Viszont a Sony és LG teljesen más. Sony azért elég sok lábon áll, bőven nyereséges a mobil részleg gyengesége mellett is és nem fogja ezt megszüntetni. Japánban népszerű mivel ott előnyben van a hazai termék, de Európában is népszerű még. Nem hiszem hogy ezt hagyja a Sony és kiszállna.
LG is több lábon áll, neki is érdeke a mobil piacon a részvétel. Ők azért még top 10-ben is benne vannak még ha jól tudom szóval elég nagy a piaci részesedésük.
5G átállás még idő egyébként. Huaweiel szembeni eljárások is lassítják a bevezetését. Szóval van idő ezen finomítani, de egyik felsorolt gyártó sem gyárt saját SoC-ot vagyis ők csak megveszik a technikát, fejlesztés ARM, Qualcomm, MTK, Huawei és más cégek kezében van. Ha nem jó az 5G technológia még mindig maradhatnak a 4G mellett (ami mondjuk még jó néhány évig reálisabb). Magában én nem látok akkora potenciált az 5G-ben hogy csak ezen múljon ezeknek a cégeknek a túlélése. Persze nem vagyok szakértő, de ez is egy spekuláció csak. Huawei támadásából meg még bármi lehet, ha Európában is kizárják az 5G-ből akkor nagy változások lehetnek, mint ahogy mobil piacon is megtámadhatják, sőt ki tudja hova vezet ez a kereskedelmi háború.

(#138006) svgyula válasza ANOka (#138004) üzenetére


svgyula
addikt

Hát nem is tudom. Én a honor 6-al is és most a honor 9-el is meg vagyok elégedve. A fórumán idézem egyik
fórumtárs hozzászólását
"Én meg annak örülök, hogy olyan kiváló telefonunk van, hogy gondok, meg nyavajgás helyett ráérunk itt fingot reszelgetni a topikban"Ott a legnagyobb "gond" az, hogy mikor jön az új droid.
Tehát azért nem nem minden telefon "azonos kaptafára" készül. Én inkább ott látom a nagy problémát, hogy a kiválasztásjelent nagy gondot! Még mindig sokan hisznek a mesékben és bebeszélik maguknak azt, hogy occón is lehet az igényeiknek !megfelelő! telefont venni! Csakhogy azzal szinte egyik luzer sincs tisztába, hogy az igényeinek megfelelő telefon mennyibe kerül! Megfordítva a kiválasztás lényegét. Mert occó pénzért is lehet
mindent venni de az nem ugyan az mint amit elképzeltünk. Azt viszont tényleg sajnálatos dolog, hogy a dual sim telóknál már nem lehet dual acktive telefont találni. Azért annak megvolt a varázsa mondhat bárki bármit.

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138007) Somatom válasza svgyula (#138006) üzenetére


Somatom
veterán

Sorolhatnánk tovább. A dual SIM+mikroSD is ritka, mint a fehér halló.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138008) citkar válasza Somatom (#138007) üzenetére


citkar
addikt

Talán, mert az emberek döntő többségének elég a gyári 32 vagy 64 GB, mostanság pedig itt indulnak a háttértárak.

(#138009) viktorhu válasza svgyula (#138006) üzenetére


viktorhu
veterán

Az "olcsón nem az elvárásaimnak mindenben megfelelőt vettem" helyzetnél már csak a "drágán nem jót vettem" a rosszabb :) Azért halt el a fórum, mert a xiaomi letarolta a piacot az olcsó kategóriában, így már szinte csak mainstream telefonok vannak saját pörgő topicokkal. Minden árkategóriában lehet megbízható telefont venni, amit nem kell normál használathoz rootolni meg romolni.

Ha a a xiaomi elszáll az áraival, akkor majd megint lesz pörgés a topicon, de már az nem fog visszajönni, amikor a google alkalmazások flasheléséhez le kellett cserélni a gyári recoveryt twrp-re (meg kellett keresnem most a nevét, olyan régen használtam).

A márkák visszaszorulásával kapcsolatban meg annyit, hogy amikor 2012-ben telefont vettem, akkor a csúcson három androidos készülék közül lehetett választani - egy Samsung, egy LG, és egy HTC. Körülnéztem még a Sonyknál is.

A Sony már akkor túl volt a csúcson, a többiek épp kezdtek megérkezni. A Samsung megerősödött, az LG még mindig ott van, a HTC helyére bejött a Huawei. Nem csökkent a választék, kegyetlenül drága lett a csúcskategória, de a középkategóriával is már jól lehet dolgozni, és a régiek helyére mindig jönnek újak.

(#138010) Ájvé válasza svgyula (#138006) üzenetére


Ájvé
veterán

Ez az olcsó telefon kérdés azért nem olyan egyszerű. Huawei is eljutott a Samsung szintjére árazásban és semmi más nem történt csak drágább lett, vagyis ez már nettó nyereség. Xiaomi még olcsó, kérdés hogy meddig persze, mert eddig piacot szerzett ezzel a stratégiával, de lassan eléri a célját.

(#138008) citkar:
Tárhely sosem elég, vagy mindig jó ha több van. Ez szimpla lustaság, nem akarnak külön kártya bemenetet beépíteni, mert a 3 slotos már mennyivel nehezebb beépíteni, meg mennyivel egyszerűbb a 2. SIM helyére tenni és akkor van is meg nincs is, döntsd el mit szeretnél. Utolsó két telefonom mentes volt a micro SD kártyától, de ha lett volna lehetőségem valószínűleg élek vele. Így viszont nem volt min gondolkodni se, megvagyok e nélkül is. OTG azért elég hasznos egyébként.

(#138011) Ryoo válasza Ájvé (#138010) üzenetére


Ryoo
senior tag

Máshonnan is lehet nézni a dolgot, nem feltétlen lustaság, hanem egy gyakori hiba kiiktatása. Ugyanis nagyon sokan a telefont szidták, miközben a rossz minőségű SD kártya okozta a problémákat. Így egy hibaforrással kevesebb.

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#138012) Ájvé válasza Ryoo (#138011) üzenetére


Ájvé
veterán

Felső kategóriába aláírom, de belépő szinten meg közép kategóriába azért elvárható ennyi "extra".

(#138013) smithsys válasza Ryoo (#138011) üzenetére


smithsys
aktív tag

Ezzel maximálisan egyetértek. Számtalan kollégámmal ( simple user ) előfordultak adatvesztések, laggok a trágya minőségű sd kártyák miatt.
Mert ugye az egyszeri felhasználó bemegy a bótba oszt megveszi a legolcsóbb sd-t amit majd a fia, lánya vagy a sógora beletesz a telefonba mert azt sem tudja melyik nyílásba dugja, aztán rövidesen jön hogy haldoklik a telefonja.

[ Szerkesztve ]

(#138014) citkar válasza Ájvé (#138012) üzenetére


citkar
addikt

Pont ott felesleges. Olcsó telefonhoz sokan raknak egy olcsó, problémás SD kártyát. De már a többségnek felesleges, aki olcsó telefont vesz, elvan 32 vagy 64 GB tárhellyel.

(#138015) Somatom válasza smithsys (#138013) üzenetére


Somatom
veterán

A "nincs SD slot" -ra ez magyarázat lehetne. De, a hibrid tálcára semmiképp, hiszen abban ugyanúgy benne van a gagyi kártya lehetősége..

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#138016) smithsys válasza Somatom (#138015) üzenetére


smithsys
aktív tag

Jogos, de a hibrid tálca helyett inkább a dual active-ra kellene rámenniük a gyártóknak, és elfelejteni az sd-t.
Én ugyan nem használnám ki, de sok fórumot olvasgatva az jön le hogy volna rá igény.

(#138017) svgyula válasza Ájvé (#138010) üzenetére


svgyula
addikt

Hát a tárhelybővítésre rossz hírem van. Épp tegnap olvastam, hogy most a trendi lesz a tapis oldalú telefon vagyis se gomb se semmi. A tárhelybővítést eleve kilőtték a cikk szerint . Arra nem tértek ki, hogy hova vagy hogyan teszik be a sim kártyát?

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138018) ANOka válasza svgyula (#138017) üzenetére


ANOka
őstag

(#138019) trebrona válasza svgyula (#138017) üzenetére


trebrona
nagyúr

Sehogy. E-SIM.

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#138020) Ájvé válasza citkar (#138014) üzenetére


Ájvé
veterán

Pedig ott hasznos, felső kategóriában meg minek, pont erre szoktak hivatkozni amit írtál, de ez inkább csak kifogás. Mert rontja a felszámolói élményt, de ez csak süketelés, soha nem vállalt egyik gyártó sem garanciát saját termékein kívül más tartozékra, szóval régen is magasról tettek a nem gyári tartozékkal kapcsolatos felhasználói élményre.

svgyula:
Ahogy írták előttem eSIM, rá kellett keresnem mi ez és hogy működik, hát érdekes, egy személy (készülék) egy szám lesz ezek szerint.

[ Szerkesztve ]

(#138021) citkar válasza Ájvé (#138020) üzenetére


citkar
addikt

Szerintem ez inkább olyan tipikus magyar mentalitás. Hiába jó a telefon, elég a tárhely, azért csak rinyáljunk már valamiért. Alsó kategóriában nem elég a 32 vagy a 64 GB? Ott a felhasználóval van a baj.

[ Szerkesztve ]

(#138022) asdf_ válasza smithsys (#138016) üzenetére


asdf_
veterán

Kell neki egy rakas hely (amibol amugy nincs, mert allitolag egy nyamvadt 3.5-es jack aljzat is csak a helyet viszi), es teljesen marginalis az igeny ra. En amugy mindig filozom rajta, hogy ki olyan uberfontos, hogy folyamatosan vonalban van es pont ekozben meg bejovo hivasa is van, es ezek a hivasok mind olyan fontosak, hogy nem birjak ki azt az x percet, amig az aktualisat lerakja.

@ (#138021) citkar : szerintem faek egyszerusegu a tortenet, ha megdoglik a telefon, ami nincs felhoben, annak mind lehet integetni, elveszett. A masik esetben meg kipattintom az sd kartyat, es megvan minden.

[ Szerkesztve ]

(#138023) citkar válasza asdf_ (#138022) üzenetére


citkar
addikt

Ha belegondolsz rájössz ez nem indok. Hisz ha megdöglik az SD ugyanott vagy, megy minden a levesbe.
Arról nem is beszélve, hogy a több tucat telefon közül, amit én vagy az ismerőseim használtak, egynek se ment tönkre a memóriája. Nyilván elvileg lehetséges, de nagyon ritka. Aki meg fontos adatot tárol rajta...hát akkor az a tanulópénz volt.

[ Szerkesztve ]

(#138024) svgyula válasza asdf_ (#138022) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Te még nem láttál "fosbukhuszárokat"? Én sajnos igen sokat! Ez ma már elérte a betegség szintjét!
Volt olyan kolléga aki a szó szoros értelmében remegett amikor olyan helyen dolgoztunk ahol nem volt megengedett a mobiltelefon használat, vagy nem volt elérhető net! Olyan is volt aki még a saját
születésnapján az asztalnál is csak addig tette le a telefont amíg a poharat emelte fel............
Az ott folytatott témákat, stílusait, nyelvtani megnyilvánulásai pedig olyan szinten érnek el mint a shoder klub.
De ezeknek létkérdés, hogy egy fingot is megtudjanak osztani. Ezért kell a dual sim mert az egyik net a másik pedig a fontos hívás. De mivel nagy részük az 1bit-es kategória így ha egy egy apk hibára fut egyből jönnek sírni valamelyik fórumra. Emlékeim szerint szinte minden telefonom fórumán voltak/vannak síró-rívó fosbuk, twitter, stb "rajongók" hogy szépen is kifejezzem csodálatomat irántuk :DDD

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#138025) Ájvé válasza citkar (#138021) üzenetére


Ájvé
veterán

Hát persze, elég az neki, örüljön hogy van benne, még a szája jár.
Azért körbe nézel még mindig van 16GB-os készülék is, főleg olcsóbb "márkás" készülékeknél, de azokba gondolom azért van micro sd slot.

(#138026) asdf_ válasza citkar (#138023) üzenetére


asdf_
veterán

Nem is a telefon memoriajanak megdoglesere gondolok, hanem pl. leejtesz egy 3 eves telefont, kijelzo betorik, szart se latsz rajta es a touch sem mukodik. Normalis esetben vennel egy uj telefont es kesz, de itt ahhoz, hogy kiszedd az adataidat, eloszor bele kell gyogyitani egy uj kijelzot (meg ha esetlegesen ideiglenesen is). Vagy siman csak bedoglik a telefon es az egyik nap nem kapcsol be. Vagy egy jo kis bootloop, egy felresikerult flasheles es megint integetos a tortenet (jo, ez utobbi csak atlagpistinel, en bootolok egy linuxot, felmountolom es masolok).
De mondjuk en olyat is el tudok kepzelni, hogy van egy 64-es telefon, abbol mndjuk 40-et hasznalhat is a juzer, es nem akarja mondjuk ennek felet, harmadat arra elcseszni, hogy azon tarolja a lossless zeneit, berak egy 64-es kartyat, meg gyorsnak sem kell lennie, es akkor azon vannaka zenei, a telefon tarhelyet meg hasznalja normalisan (tudom, a mostani streamelos vilagban ez meglehetosen erdekesen hangozhat, de en pl. meg az eletben nem streameltem semmit ;), sanszosan amugy nem is fogok, eleve hatalmas eroforraspazarlasnak tartom, meg nincs is akkora adatcsomagom)

(#138027) citkar válasza Ájvé (#138025) üzenetére


citkar
addikt

Hozhatsz irreális példákat, de 150 USD alatt kaphatsz 64 GB-os telefont. LEECO-bol még alig több, mint 100 USD. Miről beszélünk akkor? 60 USD-s telefonról?

(#138026) asdf_ Mondjuk a sok telefon közül, amit láttam egynél volt ilyen probléma, de USB-n adott esetben ha úgy van beállítva, akkor tapi nélkül is mehet az adatmentés.

[ Szerkesztve ]

(#138028) viktorhu válasza asdf_ (#138022) üzenetére


viktorhu
veterán

Pedig totál nem a hívás fontosságáról van szó. Nekem amiatt lett elegem a dual simből, mert vezetés közben elment a net (waze), ha a másik simről hívtak. Dual active simmel semmi gond nem lenne.

(#138029) Ájvé válasza citkar (#138027) üzenetére


Ájvé
veterán

Leeco meg egy rossz példa, az azért annyi mert tönkre menne l ment a gyártó. Szóval nem véletlen ilyen olcsó.
Te példád az irreális, én egy reális valódi példát hoztam fel.

[ Szerkesztve ]

(#138030) citkar válasza Ájvé (#138029) üzenetére


citkar
addikt

Kicsit nehezen értem mit is szerettél volna írni. Minden esetre hiába megy tönkre a gyártó, a bolt ad garanciát, de amúgy is jók a tapasztalatok vele, reálisabb példa, mint a 16 GB-os telefonok. De 150 USD körül hemzsegnek a 32 GB-os készülékek, akár a legnevesebb gyártóknál is.

(#138031) janakbacsi


janakbacsi
őstag

Miui t futtató telefonok nem képesek kikapcsolt állapotban ébresztésre? Az én készülékemen miui pro van de nem ébreszt ha kikapcsolom.

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#138032) citkar válasza janakbacsi (#138031) üzenetére


citkar
addikt

konkrét telefon típust kellene mondj, akkor hozzá tud talán egy illetékes szólni. Bár az utóbbi időben nem használtam ezt a funkciót, szerintem már a legtöbb telefon tudja. MIUI PRO-ról meg nem is hallottam még.

(#138033) Ájvé válasza janakbacsi (#138031) üzenetére


Ájvé
veterán

Hát MIUI-ból én is csak Global vagy kínai illetve stabil és fejlesztőiről hallottam. Esetleg Redmi Pro készüléked lehet ami MIUI-t futtat.
Ha Redmi Pro készüléked van akkor tényleg lehet nem ébreszt kikapcsolt állapotban, régebbi készülékekben nem volt még ilyen funkció.

(#138030) citkar:
Legnevesebb a Xiaomi ami kb. 42000-ből 32 GB ROM-ot kínál, a többi 2-3. vonalas kínai márka nagyjából. Van Samsung J4+ is GSM garanciával S425-el, viszont dedikált micro SD slottal, szóval igazad van.

[ Szerkesztve ]

(#138034) janakbacsi válasza citkar (#138032) üzenetére


janakbacsi
őstag

Xiaomi mi 6 on van a miui pro rom. De van ilyen rom redmi note 4x re is.
https://en.miui.com/thread-3918951-1-1.html

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#138035) citkar válasza janakbacsi (#138034) üzenetére


citkar
addikt

Aha, régen csak MIUI Eu-t használtam gyárin kívül, így viszont olyan emberre van szükséged, aki nem csak ilyen készüléket, de ilyen ROM-t is használ, mindkettőnek támogatnia kell ezt a funkciót. Szerintem Mi 6-n működnie kéne, de csak abból gondolom, hogy nem olyan régi a készülék. Gyári ROM-mal sem működött?

[ Szerkesztve ]

(#138036) janakbacsi válasza citkar (#138035) üzenetére


janakbacsi
őstag

Hát arra már nem emlékszem, de lehet, hogy feldobok egyet, és kipróbálom.

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#138037) Ájvé válasza janakbacsi (#138034) üzenetére


Ájvé
veterán

Ja hát ez custom ROM, vagyis nem hivatalos, így akármi lehetne a neve, már érthető.

(#138038) pècsimunkás válasza Somatom (#138007) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Duál sim + microsd inkább jön vissza . Hirtelen eszembe jutott pár : Asus zenfone max pro m1 , Nokia 3.1 , Nokia 5.1 , Samsung A6 , Nèhâny Xiaomi is .

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#138039) asdf_ válasza janakbacsi (#138031) üzenetére


asdf_
veterán

Ne kapcsold ki, bőven elég 2-3-4 hetente újraindítani. Repülő mód és némítás. Reggel meg ezek vissza.

(#138040) Ryoo válasza asdf_ (#138022) üzenetére


Ryoo
senior tag

Az SD előbb fog gallyra menni, mint a telefon, illetve, ha a telefon úszik egyet, akkor az SD is megy a levesbe. De, aki meg nem met a felhőbe, az már bocsánat., de megérdemli, hisz ez egy ingyenes, erőfeszítés nélküli hasznos funkció. Édesanyámnak és édesapámnak is belőttem azonnal a onedrive-ot a telefonjaikon, hogy bármit fényképeznek, az később is meglegyen, ha a teló bedöglik. Ennyit minden valamire való informatikához kicsit is konyító gyerek megtehet a szüleiért, ezzel a folyamatos képlementést is megspórolja a telefonról.

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#138041) pècsimunkás válasza Ryoo (#138040) üzenetére


pècsimunkás
addikt

Èn is beállítottam a szüleimnek.
Amúgy règebben úgy voltam , hogy duál sim + sd kell , vagy nem veszek telefont . Az OP3 bruttó 64 gigája , bőven elég . Sosem volt olyan , hogy ki fogytam volna a tárhelyből . Persze mentek felhőbe is , ès pendrivre is.

Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!

(#138042) janakbacsi válasza janakbacsi (#138036) üzenetére


janakbacsi
őstag

EU stabil rom-ot feltettem rá, és az megoldotta. Így már ébreszt kikapcsolt állapotból is.

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#138043) Belmondo


Belmondo
kezdő

Sziasztok!

Jól gondolom hogy a Telenoros Mate 20 Lite két sim kártya fogadója közül az egyik csak Telenoros kártyát

fogad el a másik viszont független? A neten sajnos nemigen találtam infót erre.

Köszönöm.

(#138044) nyisziati válasza Belmondo (#138043) üzenetére


nyisziati
veterán

Telenor topikban én is érdeklődtem ezügyben.
Egy bennfenntestől azt az infót kaptam, hogy csak a Samsungok függőek, a többi független (ha jól emlékszem mindkét slot).

(#138045) ans1980


ans1980
tag

Sziasztok!
Van egy Cubot S550 telefonom, kb 2 éve szépen működik. Tegnap viszont bénáztam és letöröltem az összes fényképemet, kb 1300 darabot. Nagyon szeretném visszaszerezni őket, de minden program ami vissza tudná állítani, csak root-tal működik. A baj az hogy nagyon nem értek ehhez a részéhez a dolognak, és nem szeretném elcseszni még a telefont is. Tudtok ajánlani valamilyen Egyszerű programot rootoláshoz? A lényeg hogy egyszerű legyen a használata és biztonságos legyen. Amit eddig találtam az a Kingroot (erre sok helyen írják hogy vírusos) és a one click root. Ezekkel érdemes lenne megpróbálnom? Vagy valami más megoldást tudtok ajánlani?

(#138046) mobilizmo válasza ans1980 (#138045) üzenetére


mobilizmo
addikt

Nincs jó hírem, ha még zöldfülű vagy. Létezik megoldás, de nem egyszerű:
twrp.
King(o)Root és társai nagyon nem ajánlottak.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#138047) asdf_ válasza ans1980 (#138045) üzenetére


asdf_
veterán

Ha usb meghajtóként fel lehet csatolni, akkor Pbotorec, ha nem, akkor sem kell root, linux alól dd az adott partíció file-ba, azt dd egy pendrive-ra, és azon Pbotorec. Addig is ne írj semmit a meghajtóra.

(#138048) ans1980


ans1980
tag

USB-kébt fel lehet csatlakoztatni, de ezt a pboterec dolgot el tudnád mondani részletesebben, mert fogalmam sincs mi az, googlen sem találok róla semmit. :) linuxos gép sajnos nincs a közelemben...

[ Szerkesztve ]

(#138049) ans1980 válasza ans1980 (#138048) üzenetére


ans1980
tag

Oké, közben rájöttem: photerec.

(#138050) asdf_ válasza ans1980 (#138049) üzenetére


asdf_
veterán

Photorec csak hülye autospell...

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.