Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Ma reggel megjött a Star N9770-m.
Örömömben, hogy már reggel 8-kor itt volt vele a távirat kihordó motoros (Posta, nincs sok dolguk és a motoron elférő kisebb csomagokat Ők hordják ki) - szokásomtól eltérően - adtam Neki jattot :-)10:15.-én fizettem ki, 18-án jelent meg a SP-nál a tracking és valamikor 25-26.-án váltott küldésre. 6.-án pottyant itthon, tegnap reggel csont nélkül kijött a vámról.
Az első benyomásaim: szuper. Az 500 Mb valóban kicsit kevés, de azért el lehet férni rajta. A kijelző az érdekes. Nagyon szép a képe és a doboza szerint super amoled :-)
Ez simán kivált egy tabletet is. Kedvenc oldalaimat (nem mobilra optimalizáltak) simán tudom olvasni nagyítgatás, tologatás nélkül. Még telefonáláshoz is elviselhető a mérete :-)
Nekem a GPS kb. 20 mp alatt fogta a holdakat, igaz bekapcsoltam rajta mindent, ami segít a gyors azonosításban.
A wifi is kifogástalan, rendeltem hozzá 3G-t - wifi le, 3G be 5 mp múlva már működött. Semmit nem kellett beállítani a 3G-hez. A 2. kártya a WCDMA, az akku felől a bal oldali. Direkt csak egy SIM-met tettem bele először, hogy be tudjam azonosítani a kártya helyeket.Hevizms, ha lesz egy kis időd adhatnál néhány tanácsot. Ami már meg van: a legutolsó 09.24.-i jelzésű firmware-rel küldték, alapból van benne magyar és be is volt állítva. Már rootoltam is :-) Ha még van valami, amire oda kellene figyeljek, azt megköszönném, ha megírnád.
Esetleges kérdésekre - amikor időm engedi - szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Szemüveges topik
- Gyúrósok ide!
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő