Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10301) ihlet válasza LámaZ (#10265) üzenetére


ihlet
csendes tag

Bocsánat, ha rontottam a szemedet, amíg át kellett rágnod magad azon a bizonyos nyomkövetési infókon. Én azért szúrtam be, mert bíztam abban, hogy mást is érdekel, hogy xy cégtől mennyi idő alatt ér ide a telefon. Én pl. ezekből (is) szűrtem le infókat mielőtt megrendeltem a telefont, hogy honnan érdemes rendelni és milyen postával. De úgy látom, hogy más szemében a szálkát... érvényesül nálad, hiszen Te is közöltél korábban olyan infókat, amire a kutya sem kíváncsi (miért ilyen olcsó ez az xy telefon, alatta pedig miért ilyen drága a zy telefon). Azért annyi, mert a kínai úgy állapította meg az árát. (aztán majd kiderül, hogy átverős oldal-e vagy sem). A kutyákra visszatérve pedig valaki nem is olyan régen a kutyájáról közölt képeket (ez is tutira a témába vág), vagy hogy ad-e a postásnak borravalót vagy sem. Ezek sem tartoznak ide, engem nem is zavar, egyedül az zavar, hogy az első hozzászólásomra való reagálásoddal el is vetted a kedvem attól, hogy a topikba írjak ezek után, pedig fotós létemre szerettem volna képekkel is hozzájárulni a szakmaisághoz.
Ennyit akartam csak, részemről a téma lezárva. Szép fényeket mindenkinek.

(#10302) banderasz77


banderasz77
addikt

Van itt rajtam kívül THL V12 6577-ese? Nagyon jó vas, csak ajánlani tudom. Esetleg root vagy új ROM valaki? :R

(#10303) LámaZ válasza mipityu (#10294) üzenetére


LámaZ
addikt

Az a baj ezzel a 100 MB-al, hogy semmire sem jó. Én pl. Waze közösségi navigációt szeretnék használni, és szerintem a havi adatforgalom több, mint 100 MB.

@ihlet: nem akartam elvenni a kedved, de én is betartok itt bizonyos szabályokat, és ha offolok, akkor csak röviden teszem. Nem szúrom be a Mindenszentek litániáját.

-------------
A másik kínai slágercikk az okostelók mellett, most a tabletgép. Ha érdekel, olvassátok el ezt a szösszenetem. Remélem, hogy a megrendelt okostelóban is nem fogok csalódni.

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#10304) LámaZ válasza LámaZ (#10303) üzenetére


LámaZ
addikt

Itt azt írják, hogy 100 MB elég a Wazehez, de én ezt kétlem.

Legyen minden jó!

(#10305) peterssson


peterssson
csendes tag

Sziasztok!

Augusztus óta olvasom ezt a fórumot és ma végül megrendeltem egy Huawei U8836D/Shine telót. Már majdnem vettem g3-at a fastcardtech-től, de elég sokan írták, hogy megbízhatatlanok és szinte egyedül állítják, hogy van nekik. Ráadásul a rendelés végén le van írva, hogy mivel közeledik a kínai újév ezért a szoktott időnél is hosszabb alatt, 30-60 napra szállítanak. Ja, a paypal meg 45-ig véd. Szóval kamu szagú a dolog ezért inkább tmallbox és huawei. HK postával 4 usd. Kíváncsi vagyok megéri-e kb. 250 ft felárat és tényleg hamar itt lesz. Ráadásul ez nem hiánycikk. Ha itt lesz írok beszámolót.

(#10306) devast válasza peterssson (#10305) üzenetére


devast
addikt

No offense, de ha g3 kell, konkrétan a tmallbox-nál is van, és küldik is.

(#10307) ztibor


ztibor
senior tag

Rendelnék memória kártyát, de hiába keresem a fórumhozzászólások között nem találom azt a szlovák oldalt, amit itt már többen ajánlottatok.

(#10308) Prien válasza peterssson (#10305) üzenetére


Prien
addikt

"Megoszlanak a vélemények, hogy pontosan mikortól is számítjuk a kínai új esztendőt: Kínában január 23-án ünnepeltek, de a Feng Shui Újév minden évben február 4-én kezdődik – idén ez a Sárkány éve."

Szerintem ezt jó tisztázni. Szóval egyelőre még távol van a kínai újév, de én azt a boltot, ami erre hivatkozik...hát...kerülném. :U

[ Szerkesztve ]

A kevés is több a semminél.

(#10309) peterssson válasza devast (#10306) üzenetére


peterssson
csendes tag

Végül nem ezért nem lett g3-as. A huawei-nek van egy xda-s oldala, Bruno aki fejleszti a romokat hozzá (mellesleg a tmallbox szó nélkül lenyúlta tőle és ezzel árulja) is ezt használja első készüléknek. Van ugyan valamilyen bug benne még, hogy ha piros ledet valamelyik alkalmazás beindítja, akkor utána csak reboot után tud megint deep sleep módba menni, de ez pár napja derült csak ki, rajta vannak. Nekem stabilabb minőségűnek jött le, jobb support-tal. (Egyenlőre)
Valamiért az etotalkon is mindenkinek, bármelyik telefonnál kérdezik is meg hogy melyik a legjobb minőségű, mindig azt válaszolják, hogy ez a Huawei. Ez már régóta feltűnt. A Huaweinek kisebb az akkuja (2750 vs 1920), de álítólag gyárilag nagyon jól sikerült optimalizálni és tényleg ennyi ;) Nem tudom a g3-asét mérte-e már valaki.

Na meg láttunk már olyat, hogy ki volt írva, hogy "in Stock" aztán pár hét maszatolás után refund lett.

[ Szerkesztve ]

(#10310) LámaZ


LámaZ
addikt

A legjobb 5+5 okostelefon listája.

Legyen minden jó!

(#10311) ZaXXoN válasza LámaZ (#10310) üzenetére


ZaXXoN
tag

Kac. Ez egy szubjektív halandzsa.

(#10312) ZaXXoN válasza ztibor (#10307) üzenetére


ZaXXoN
tag

Ez nem szlovák, de más is ajánlotta, én is rendeltem több mindent és faja: http://www.mymemory.co.uk/

(#10313) fecg21 válasza LámaZ (#10310) üzenetére


fecg21
aktív tag

Szerintem ez a lista......nevetséges.... :U

(#10314) LámaZ válasza fecg21 (#10313) üzenetére


LámaZ
addikt

Szerintem is, de csak azért, mert épp nincs 1000$-om egy ájfon5-re.
:)

Legyen minden jó!

(#10315) ZaXXoN válasza LámaZ (#10314) üzenetére


ZaXXoN
tag

Az iphone egy lehúzás, ördögi zárt üzleti modellel. De szvsz ne menjünk el hitvitába.

(#10316) nyuszi123456 válasza orkester (#10150) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

a mobilnethez elég egy Sim is. Bármely 3G telefon képes kezelni a telefonhívásokat és netet ugyanarról az egyetlen simről.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#10317) nyuszi123456 válasza BobbyBaccala (#10274) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

g3 még nem kapható, amúgy csúcsmodell lenne. Állítólag az akku értékekből érdemes egy kicsit visszaszámolni a klónok esetében. Ilyen órajel különbség szintén nem feltétlenül számít.

Az Alcatelre szavaznék. Itt helyben is megvásárolhatód garival ugyanolyan áron, ami kategóriákkal komolyabb. Emellett az Alcatel szerintem mindig művészetté emeli a kategóriát, ahol megjelenik.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#10318) fPApi válasza ZaXXoN (#10315) üzenetére


fPApi
őstag

Olyan ..., amikor valaki tesz egy vitatható állítást, majd gyorsan leszögezi, hogy "De szvsz ne menjünk el hitvitába."

(#10319) hevizms válasza nyuszi123456 (#10317) üzenetére


hevizms
addikt

"g3 még nem kapható"
Ezt hogy érted?Mármint hogy itthon?Mert akkor igaz.Viszont Kínából rendelhető.

(#10320) hevizms válasza LámaZ (#10303) üzenetére


hevizms
addikt

Elolvastam a szösszenetet.
Azért ha őszinték akarunk lenni,sok tétel kihagyható és akkor már nem olyan rossz vétel a kinai.
2,3 pont ha nem DHL-el kéred akkor az nincs(legalábbis nagyobb az esély rá)13100 ft
5,6, pontban levőket a Samsungnál is meg kell venni(ha tévedek javits ki)3860 ft
Így már csak 48800 ft az Ainol.
A 7-es tétel meg olyan hogy a Samun nincs is hdmi,tehát ezt + költségként nem tudom illik-e az Ainol-hoz irni.

Viszont áfával és szállitással terhelve tényleg nem éri meg,hisz nincs normális garancia,support és hát azért a Samsung mégiscsak megbizhatóbb márka.
Szóval elgondolkodtató a dolog.Ez az amin sokan vacillálnak.Kínából olcsóbban gari és szerviz nélkül,vagy itthon drágábban viszont rendes garanciával és szerviz háttérrel.
Ezt mindenkinek magában kell lejátszani.

[ Szerkesztve ]

(#10321) Bagira01


Bagira01
veterán

Tegnap megjött a v1277-em. Kinèzetre okès. Ami nem tetszik az a kapacitìv gombok világìtása elég gagyinak hat. Hdmi-t probáltam, volt itthon átalakìtó, de nem reagàl. A képernyő görgetés nem a legsimább. A ram elég gyorasan betelik 380-400 mega körülre magàtòl. A kijelzővédő fòlia olyan nyikorgòs mint ha a tàblàt kaparnàm. Két magos telòtòl valahogy simàbb futàst vàrtam.

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#10322) Bagira01


Bagira01
veterán

2x

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#10323) csepelball


csepelball
tag

Sziasztok!

Ígértem egy részletesebb beszámolót a telefonvásárlásról:

2012 október 9-én meg lett rendelve egy Jiayu G2 1gb-os változat a tmallbox.com oldalról.Napokig semmi reakció a megrendelésre, semmi életjel, emiatt indítottam egy disputot a paypalon. Aznap már jött is a levél, hogy zárjam le, küldik a cuccot. Egy pár levél erejéig ment a harc, hogy miért nem jeleznek vissza, nem adják fel a csomagot és stb(kicsit türelmetlen voltam.).Idő közben a disputot lezártam. Aztán próbáltam G3-ra lecseréltetni a készüléket, amíg nem adják fel, de nem jött össze. A lényeg, hogy feladták a csomagot, ami a posta.hu tracking oldalán meg is jelent. 25-én célországba elküldve felirattal. 30-án célországba megérkezett majd vám elé állítva. November 7-én vámkezelve és 9-én megjött a készülék a délutáni órákban. A csomagolás tökéletes, a tartalom még inkább.
Amikor rendeltem, akkor csak g2-volt 1gb-os változat, semmi extra felszereltség,viszont a csomag a következőket tartalmazta: Telefon+2db aksi+akksitöltő+220as töltőkábel átalakító EUra+képernyővédő fólia(+ gyárilag is van rajta), gumi(szilikon) tok, usb kábel, 4gb-os micro sd kártya, leírások, fülhallgató.

Bekapcsolás után egy üres rendszer fogadott, minden extra nélkül.
4.0.4-es angol szoftver van a telefonon gyárilag, sok fölösleges app nélkül. Google play működik(2-3 alkalmazás letöltése simán ment), 1 simmel használom, a tegnapi telefonálásokból kiindulva okés a hangminőség. Ma reggel arra ébredtem, hogy az ébresztőcsengőhang kiviszi az agyamat. Úgy érzem a hangerő és minőség stimmel. Sebessége tökéletes. Semmi akadás, semmi ilyesmi. Google fiók felismerése után gmail, contacts és calendar alkalmazások máris napra készek lettek és tudtam használni. A billentyű elején kínai-angol volt, talán baidu billentyű volt beállítva, amit gyorsan átraktam a gyári androidra. A képernyő multiképességei is okés(mondjuk, még csak képet nagyítottam vele). A launcher ami talán nem lesz a kedvencem,de ezt szerintem kivágom a napokban.

Sok szónak is kevés a vége: A sok herce-hurca és idegeskedés ellenére megérte megrendelni a telefont. Máskor is a tmallboxtól rendelek, csak türelmesebb leszek :)

A kicsomagolás,bekapcsolás,antutu teszt videót remélem a napokba fel fogom tudni tenni.
Antutu eredmény: 5316 pont

Kérdésetek van ? :)

Ryzen + madárpókok. Mi kell még ?

(#10324) xhege válasza ihlet (#10301) üzenetére


xhege
addikt

Ugyan már, nem kell ennyire mellre szívni. A kutyát pl én töltöttem fel nagy OFF jelzéssel a kép előtt. Akit zavar ez az ne olvassa, nem tart sokáig tovább görgetni. Mindenhol vannak (az életben csakúgy mint a fórumon) kellemetlenkedő emberek. Nem kell róluk tudomást venni ennyi. Annyit nem érnek, hogy saját magad érezd szarul miattuk. Szóval hajrá. Én várom pl azokat a képeket, amikkel hozzá akartál járulni a szakmaisághoz. :)

(#10325) hevizms válasza ihlet (#10301) üzenetére


hevizms
addikt

Csatlakozom.Várom a képeket.Igaza van az előttem szólónak.Ne vegye el a kedvedet az ilyen.

(#10326) xhege válasza Bagira01 (#10321) üzenetére


xhege
addikt

Hmm.. érdekes. Nekem a képernyőgörgetés gyors, akadásmentes, teljesen sima. A ram is teljesen ok, de ez nyilván felhasználófüggő. HDMI-t nem próbáltam még de valahol van kábel otthon csak meg kellene találni. A kijelzővédő fóliám sem nyikorog egy kicsit sem. Érdekesek a különbségek :F

(#10327) hevizms válasza csepelball (#10323) üzenetére


hevizms
addikt

Ezek után még rendelnél onnan?Te tudod!
A normális oldalak mint pld a minideal.net,a rendeléstől számitva a 2-3 nap már el is indittatják a postával.okt 29-én rendeltem meg a g3-at,nov 1-én indult el a posta és nov 8-án itt is volt.Ez a normális ügyintézés nem pedig hogy hetekig fel sem adják!
A csomagolásra mindenhol ugyanúgy figyelnek,szóval ne ilyen miatt dönts egy adott oldal mellett.
Ja és már többször rendeltem a minidealről és az egyik 12,a msáik 14 nap alatt a kezemben volt a rendeléstől számitva.
Na és nem utolsó szempont hogy náluk nincs kamuzás a raktárkészletről.Ami nincs,ott becsületesen odairják hogy nincs.

[ Szerkesztve ]

(#10328) LámaZ válasza csepelball (#10323) üzenetére


LámaZ
addikt

Magyar billentyűzet appnak a Multiling Keyboard-ot ajánlom, + a magyar kiegészítőt.

Legyen minden jó!

(#10329) LámaZ válasza hevizms (#10320) üzenetére


LámaZ
addikt

Na, jó, egy picikét "csúsztattam", de alapvetően igazam van. :-)
Nem beszélve arról, hogy szerintem egy idő után az ilyen kínai ócó cuccoknak a tulajait egy idő után - jobb társaságban - le/ki fogják nézni.

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#10330) xhege


xhege
addikt

pmikloska (remélem nem írtam el nagyon) kérésére és az érdeklődők számára csatolok pár fotót amit a telóval csináltam különböző fényviszonyok mellett. Semmit nem állítgattam, csak nyomtam a "gombot", mint hülye gyerek a fogkrémet :D Íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Szóval a kamera nem csúcs szerintem (bár biztos többet ki lehet hozni belőle, mint amit én csináltam), de ez engem nem zavar, mert ha fényképezni akarok azt fényképezőgéppel teszem.

[ Szerkesztve ]

(#10331) Bagira01 válasza xhege (#10326) üzenetére


Bagira01
veterán

Épp, hogy nem is használom és úgy telik meg. Nem tettem még fel semmilyen progit ami enné a ramot. A híváslistába meg van pár szám előzménybe, úgy néz ki hívogatták vele egymást a kínaiak. Szerintem amiatt az 512 ram miatt még reklamálok, holott a honlapon 1gb van :U

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#10332) LámaZ válasza xhege (#10330) üzenetére


LámaZ
addikt

Jók a fotók, de megint undok leszek: mielőtt mindenki elkezdi ide feltölteni a családi albumot, szerintem az egynél több képeket képmegosztóra (flickr, imageshack.us, google+, facebook stb.) kéne feltenni, és ide csak belinkelni.

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#10333) feca81 válasza hevizms (#10327) üzenetére


feca81
aktív tag

kézben van a G3-ad, és még nincs semmilyen leírás, fotó, stb.? hát van neked szíved? :DDD
úgy megnéznék pár nem retusált, valódi MAGYAR képet a telefonról, meg leírást, esetleg egy cigisdoboz mellé tenni,h érzékeltesd, mekkora is a telefon,mennyire lesz kényelmes telefonálni. + amikor fordítod 90 fokkal a telót, mennyire gyorsan vált át, görgetés akadozik-e, stb. ilyen általános dolgok érdekelnének nagyon!

Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

(#10334) hevizms válasza feca81 (#10333) üzenetére


hevizms
addikt

Elnézést ez félreérthető volt elismerem.
A g3 8-án ért ide és lett vám elé állitva,tehát most per pillanat ez a helyzet.Várom mint a messiást.Reményeim szerint ma vámkezelik és a jövő hét elején megkapom.
Egyébként van már g3 itt fórumozónak.
Sőt Sanyesznek már lehet a kezében is van,hisz ő 2 nappal előttem járt rendelésben és vámolásban is.Neki 8-án vámkezelték.

(#10335) xhege válasza LámaZ (#10332) üzenetére


xhege
addikt

Engem nem zavar ha undok vagy :D . Van igazság abban amit mondasz

(#10336) feca81 válasza hevizms (#10334) üzenetére


feca81
aktív tag

Szerencséd ;]

akkor a többi G3 tulajhoz szólnék! Az előző hozzászólásom rájuk is igaz!

Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

(#10337) nyuszi123456 válasza hevizms (#10319) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

ha jól látom, kevés a boldogsághoz, ha Kínából "rendelhető", mert nem biztos, hogy megkapod. az újonc pedig két telefon közt szeretne dönteni, nem a sárga folyóba dobni a dollárt.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#10338) xhege válasza Bagira01 (#10331) üzenetére


xhege
addikt

Megnéztem én is, igazad van nekem is alapból betelik a ram az általad leírt 380-400 közé. Utána viszont ha ráindítom a skyp-ot, megy a wifi, bekapcsolom az időkép, meg a google sky map alkalmazásokat és elindítom az angry bird-öt akkor sem mászik 460 fölé.

(#10339) devast válasza csepelball (#10323) üzenetére


devast
addikt

Nagyon offtopic de:
A disputokat úgy nyitogassátok hobbiból, hogy másodszorra ugyanannál a rendelésnél már nem lehet nyitni online, ha lezártad az elsőt. Csak ha telefonálsz a paypal-nak.
Türelmesnek kell lenni gyerekek. Főleg a normálisabbakkal szemben (pl tmallbox).
Live chat-en érdemes rákérdezni a dolgokra, dispute-ot csak a végső esetben.

(#10340) feca81


feca81
aktív tag

valaki kereste [ezt] a telefont. Itt egész jó áron van...

Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.

(#10341) pmikloska válasza xhege (#10330) üzenetére


pmikloska
aktív tag

Nagyon köszönöm/köszönjük. Ezek teljesen jó tesztfotók, hiszen a napi valós helyzetekben készültek. Így láthatjuk, hogy mit tud.

(#10342) banderasz77 válasza devast (#10339) üzenetére


banderasz77
addikt

Én tegnap írtam a ttmalls-nak a teló miatt. Ulefone helyett THL V12.
De nem bánom, ez sokkal jobban tettszik.

Szóval ma reggelre már írt is Emily, hogy sajnos ők hibáztak, már úgy gondolom, hogy szerencsémre.... :K

Fel is ajánlott első körben 10 $ refundot. Teljesen normális volt. Most írtam vissza, meglátjuk mi lesz belőle.

A teló az marad az tuti, ezt már vissza nem adom.... :C (ja a cserét alapból felajánlotta).

(#10343) nyuszi123456 válasza hevizms (#10319) üzenetére


nyuszi123456
aktív tag

a te oldaladon is sold out áll. Máshol se kapható, de 230 dollárnál olcsóbb.

A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

(#10344) hevizms válasza nyuszi123456 (#10337) üzenetére


hevizms
addikt

Ezt most nem értem.
Arra célzol hogy nem azt fogom kapni amit rendeltem?
Na abban 100%-ig biztos vagyok hogy ők nem vágnak át.Már többször rendeltem tőlük és mindig azt kaptam amit rendeltem.
Ők azok közé tartoznak akik nem irták ki hogy van készletük,amikor mások már simán úgy csináltak mintha lenne.Amikor náluk is megjelent hopgy raktáron van.na én akkor rendeltem és biztos vagyok benne hogy az van a csomagban.Pár nap és kiderül,sőt még előbb mert Sanyesz ugyanonnan rendelte csak 2 nappal előttem és az övé már vámkezelve van 2 napja,tehát már lehet a kezében is van.

(#10345) fa4hu válasza nyuszi123456 (#10317) üzenetére


fa4hu
őstag

Kapható, minideal.net, az enyém már úton, jövő hét elején itt lesz.

(#10346) hevizms válasza nyuszi123456 (#10343) üzenetére


hevizms
addikt

Ez is engem igazol.
Most elfogyott az a 200 db amit kaptak,de minden héten kapnak 50-et.
Igaz hogy 230 dollár,de nincs rejtett költség és amint mondtam.Ha ők azt mondják van,akkor van.Nálam ez megéri a töbletet,minthogy azt játszák mint pld a pandawill meg a ttmalbox hogy úgy csinálnak mintha lenne azt hetekig fel sem adnak semmit.
Mindenki eldönti honnan rendel,de nem mindig az olcsóbb a megnyugtatóbb.Lásd az én illetve pld Sanyesz példáját.Amikor volt rendeltünk és kapjuk is 15 napon belül.
Ennyi.
Mások meg rendelték és még 1 hónap múlva is csak a hitegetés.

ui.megnéztem más oldalakon tényleg most nagy az árkülönbség,nem tudom az okát.Amikor rendeltem akkor még nem volt ekkora.Mondjuk ami nem kapható arra könnyen irnak keveset.

[ Szerkesztve ]

(#10347) m165le válasza Gerasz (#10278) üzenetére


m165le
csendes tag

Ilyenem érkezik feketében, már vám elé van állítva.
148 dodó volt a ttmalls -tól

(#10348) Gerasz válasza m165le (#10347) üzenetére


Gerasz
aktív tag

Na, remek. Ahogy néztem, több verzió is létezik. A sima mtk6575, a + mtk6577 procival. Neked is ez utóbbi van? Tudnál róla pár szót írni, ha megérkezik? Köszönöm!

(#10349) m165le válasza Bagira01 (#10321) üzenetére


m165le
csendes tag

Rakjál rá egy másik indítót a marketről pl nova ,vagy go , egyből vajsima lesz minden :)

(#10350) m165le válasza Gerasz (#10348) üzenetére


m165le
csendes tag

mtk6577 -es lesz, majd megírom az első benyomásaimat

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.