Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#140001) Somatom válasza Mercutio_ (#139997) üzenetére


Somatom
veterán

Erről van szó. Hogyan férnek hozzá, ha a teló nálam van? Ha meg nincs nálam, a feloldó kódlopót akkor is telepíteni kell. Ahhoz meg fel kell oldani a telót.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#140002) citkar válasza SzekeresPeti (#139999) üzenetére


citkar
addikt

Szerintem javíthat a helyzeten, ha gyári rendszert raksz rá, de elengedném ezt a telefont. Ahogy feljebb javasolták, ha lehetséges (hátha online rendelted) küldd vissza. Felteszem (nagyon) régi android fut rajta, lassú lenne és problémás. Egy kicsit drágább telefont kéne vegyél. Nem nagyon bankolok telefonon, így konkrét típust nem tudok mondani, de reális, hogy 30-40 ezer körül meglelheted azt a belépő telefont, amitől nem kap az ember agyvérzést. Lehet az Xiaomi, Huawei, Samsung vagy más, de a ezt a Haiert tekintsd átverésnek, 2021-ben (igazából már jó pár éve) nem szabad ilyet venni.

(#140003) Ájvé válasza SzekeresPeti (#140000) üzenetére


Ájvé
veterán

Magiskot nem elég csak simán felépíteni, recoveryből kell feltenni és utána lehet a hideot használni.
Bank számára nem lesz biztonságosabb, ugyan ezt fogja írni mint most, te viszont biztosabb lehetsz benne hogy nincsenek benne nem kívánatos elemek (appok).
Kártya vásárlási limit állításhoz is ugyan úgy be kell lépned a banki oldalra (azonosítást követően) vagyis tranzakciót is lehet végezni már (persze azt újból meg kell erősíteni, de ügye már beléptél).
Ha ilyen keveset bankolsz azt javaslom böngészőből tedd, persze ez plusz költséggel jár az SMS miatt, vagy vegyél egy megfelelő készüléket (pl Samsung, Xiaomi sok van, akár egy használtat ami még jó állapotba van).

Somatom
De az egész pont ebből indult ki vagyis hogy a root révén hozzá férhetnek a készüléken tárolt információhoz, ezt mint lehetőséget vagyis sebezhetőséget vetettük fel nem pedig konkrét esetet vagy akár a te készülékedet.
Számos módja lehet hogyan kerül ilyen kártékony szoftver a készülékre, az egyik ilyen lehetőség a módosított ROM-on előre telepített szoftver. Mondjuk a lenti Haeir esetében nem lehetetlen.
De még Google Play Storeba is szoktak felkerülni kártékony szoftverek és még root nélkül is tudnak adatot lopni (telepítésnél megadja a felhasználó az engedélyt).
Root magában biztonsági kockázatot jelent én csak ezért írtam.

[ Szerkesztve ]

(#140004) Digitalpimp válasza citkar (#139982) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Persze, én meg közben Ludast olvasok, miközben a telefonom keresztül lopják a pénzem. Aha. Mint mindig, a felhasználó a biztonsági kockázat, nem a rootólt készülék. Nekem nincs root, csak custom ROM(LineagoOs), mégis egyre több apk nyavalyog, hogy de. Már a Mijia apk is figyelmeztet! Az agyam eldobom. Raktam át lóvét a Revolutomra, három lépcsőn mentem át.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#140005) Ájvé válasza Digitalpimp (#140004) üzenetére


Ájvé
veterán

Akkor te is tudod ha ilyen készüléket vesszünk az első dolog hogy custom Rom-ot telepítünk rá (azért mikor olvasod a Ludast ne lopják el ha nem is pénzedet de az adataidat se) amire már nincs előre telepített szoftver mondjuk (pont az ilyen neve nincs kínai mobiloknál szokott lenni). Szóval egy készülék nagyobb magában lehet biztonsági kockázat ha azon módosított szoftver fut.

(#140006) Zeki


Zeki
nagyúr

Kéz alól iPhone 5s, még jobb a régi SE, Huawei p9 plusz, stb. Nem drága, a Budapest Bank app megy. Gránit passz. Ne vegyél Kínából vackot újonnan.

[ Szerkesztve ]

(#140007) SzekeresPeti


SzekeresPeti
tag

Ezt már alkalmasnak találjátok? :

(#140008) citkar válasza SzekeresPeti (#140007) üzenetére


citkar
addikt

Szerintem az 1 GB-os modelleket ne vedd figyelembe. Ez pl a legminimálisabb kategória egyike, ha ezen megy a bankod appja, talán meg is felelne.

[ Szerkesztve ]

(#140009) Somatom válasza SzekeresPeti (#140007) üzenetére


Somatom
veterán

1GB RAM? Remélem, nem Facebookozol! :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#140010) Diák66 válasza SzekeresPeti (#140007) üzenetére


Diák66
őstag

Én az LG K50-t is azért dobtam fel netre, mert a 3 GB Ram is kevés..... Ezek az 1-2 GB RAM-os telefonok a kisgyereknek jók játszani (püfölni vele a plüssöket), meg nagymama kezébe, aki meg tudja tanulni a használatát, de sose kapcsolja be rajta az internetet.

(#140011) viktorhu válasza citkar (#140008) üzenetére


viktorhu
veterán

Ezen (amit Te ajánlottál) elvileg elmegy a banki alkalmazás. Minimális böngészés (biztos tud valaki ajánlani egy chrome-nál könnyebb böngészőt), facebook light, ilyesmire alkalmas lehet.

(#140012) Indy1 válasza SzekeresPeti (#140007) üzenetére


Indy1
tag

Vegyel egy hasznalt jo alapotu, de jo telefont
Pl Honor 8,9 hasznaltan, szerintem jobb lenne...

(#140013) svgyula válasza Indy1 (#140012) üzenetére


svgyula
addikt

+1

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140014) Istju válasza SzekeresPeti (#140007) üzenetére


Istju
senior tag

Szia. HA készüléket vásárolsz, most az alap a 4GB RAM. HA ennél olcsóbbat akarsz, a legalsó minimum 3GB.
A banki appok ellenőrzik a telefonod ROM-ját, és a Root meglétét.
A legjobb választás az lenne, ha van valamelyik ismerősödnek olyan készüléke, amit venni szeretnél, és azon lefuttatnád a SAFETYNET check alkalmazást. Ha minden pontban jó, akkor biztosan menni fog a gránit bank appja. Én jelenleg LOS17.1-et használok, root nélkül, de mivel custom rom, ezért a CTS profil ellenőrzésen bukik. Ez még épp jó arra, hogy menjenek a banki appjaim, esetleg a te gránit bankod is. De sajnos az OTP új béta zártkörű appja el sem indul.

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#140015) aprokaroka87 válasza SzekeresPeti (#139977) üzenetére


aprokaroka87
nagyúr

Ha jól látom mt6580...

az ilyeneket felejtsd el, régi elavult 32 bit-es soc...
Azért manapság már minden Soc 64 bit-es, Android sem fogja már sokaig támogatni a 32 bit-es appokat, szépen lassan kötelező lesz a 64bit.

Bár bizonyos szempontból már az.

(#140016) SzekeresPeti válasza Istju (#140014) üzenetére


SzekeresPeti
tag

"HA készüléket vásárolsz, most az alap a 4GB RAM. HA ennél olcsóbbat akarsz, a legalsó minimum 3GB."

Milyen szempontból alap? Általános felhasználás szempontjából? Mert az pl. engem nem érint. Nem akarok játszani, facebookozni rajta meg feltelepíteni 100 alkalmazást.. A gránit bank eBank appját akarom futtatni rajta, meg a Revolutot. Ennyi. Ezeket is csak 2-3 havonta akarom használni, amikor pénzt utalok a fizetési számlámról egy brókercégnek. Annak a folyamatnak is ami részét lehet, inkább PC-n intézem.

"A legjobb választás az lenne, ha van valamelyik ismerősödnek olyan készüléke, amit venni szeretnél, és azon lefuttatnád a SAFETYNET check alkalmazást."

Nincs olyan ismerősöm. A különböző típusú mobiltelefonokról sehol nem írják, milyen szintűek a rájuk telepített rendszerek biztonsági szempontból?

(#140017) mobilizmo válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


mobilizmo
addikt

Teljesen alap felhasználásra a legalsó minimum a 3GB RAM. Maga a rendszer is döcögős lesz már 3 GB-n is. Arról nem is beszélve, hogy 32 GB tárhely-el is nagyon veszélyes telefont venni, néhány app telepítése után annyi. Ez a két érték valamilyen szinten kézenfogva együtt jár, 3/32-es telefonokat lehet kapni még, 3/64-ről nem nagyon tudok.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#140018) Ájvé válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


Ájvé
veterán

Márkás készüléket nézz azokkal nem lesz gond (Samsung, LG, Sony, Xiaomi stb)
Jó lenne ha valami frissebb rendszerrel néznéd.
Android One telefont keress (pl Nokia telefonok mind azok) stock droid kevesebb RAM-ot használ el így akár 2 GB RAM-al is el lehet lenni, ha lassúság nem jelent neked problémát.

(#140019) Istju válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


Istju
senior tag

Általános felhasználás mindenkit érint! Ragozzam?
- A gránit bankból kapsz egy fájlt, amit meg kellene nézned, ha fenn van az egész google okoszisztéma, a telód, már alapból lassú lesz. ha mégse tudsz megnyitni valamit, akkor feltolsz egy office-t, és lőn csoda, a megfelelő várakozási idő után megnyílik. De mindeközben felejtsd el a facebookot , a messengert, a felhőtárhelyet, stb.
Ezt írod: "Milyen szempontból alap? Általános felhasználás szempontjából? Mert az pl. engem nem érint."
- erre a válaszom, mindenkinek, ez az alap! Általában az ember fia általános felhasználásra vásárolja a telefonját.
Ha ezek a szempontok, neked nem általánosak, akkor bocsi. Valószínűleg, akkor te, egy nem általános ember lehetsz, ezért inkább úgy keress telefont, hogy nem általános felhasználásra kell. Ha pedig az általad vásárolt xaron nem fut el valami, akkor nyugodj meg, és mantrázd: " miért vettem meg ezt a xart"
Ekkor, majd biztosan lenyugszol, és nem fogod ide írogatni, hogy mi miért nem működik. Ez a topik általános felhasználóknak van kitalálva.
A javaslatom: vegyél magadnak, egy régi nyomógombos telefont 1000, ft-ért, és az tökéletesen meg fog felelni neked, mivel írod, hogy : "Annak a folyamatnak is ami részét lehet, inkább PC-n intézem."
Ebben a topickban normális okostelefon felhasználók vannak.
Egyébként, ha neked nincsenek efféle igényeid, akkor még véletlenül se fektess be pénzt egy okostelefonba, mert végtelenül rossz befektetés lesz. 2 évente (extramax 3 ) le kell cserélned, mert a web által megjelenített tartalmak annyit fognak fejlődni. A butafon, és a laptop kombó gsm részről soha nem avul el, csak pár évente a laptop összetevőt cseréld le.A gsm telód, több laptop cserét túl fog élni.
Ez csak egy szösszenet, lehet rád nem igaz.
Remélem azért elgondolkodtató.

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#140020) Istju válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


Istju
senior tag

Egyébként, ha a teló, neked tényleg nem általános felhasználásra kell, akkor keresd választottad topikját, hogy hogy lehet kicsikarni egy rossz, nem biztonságos, lassú telefonból, azokat a funkciókat, amire szükséged van. Működik ez a vonal is,. Egy ilyen általad favorizált telón, a biztonság miatt(banki appok) alapból cserélném a romot. Ehhez bootloader nyitás, custom recovery, custom rom, root telepítés után, lehet olyan készüléked ebben az árban , amit szeretnél. Írtam már a safetynet ellenőrzést. Nagyjából 1 éven belül minden banki appnál alap lesz.
Így válasz!

[ Szerkesztve ]

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#140021) Mercutio_ válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


Mercutio_
félisten

Veszel egy ilyen telót, és nem kell agyalni.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#140022) viktorhu válasza SzekeresPeti (#140016) üzenetére


viktorhu
veterán

A korábban linkelt kétgigás redmi bőven oké lesz arra, amit szeretnél.

(#140023) Istju válasza Mercutio_ (#140021) üzenetére


Istju
senior tag

Ez renben van.

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#140024) svgyula


svgyula
addikt

Tisztelt Urak! Lenne egy kérdésem. Érdekes dolgot tapasztalok a Honor 20 telómon. Nálam a telefon minden este kikapcsol és reggel be. Viszont van, hogy elfelejtkezem róla mert más dolog elvonja a figyelmem. Természetesen csak pin kóddal indul a telefon elsőre nincs ujjlenyomat felismerés. DE és itt az érdekesség! Ha nem ütöm be a pin kódot a telefonra( a simen nincs!) akkor is van bejövő hívás és fel is tudom venni.
Csak egy alap hangon és nincs semmilyen név társítva. Ez ugye normál esetben csak a pin megadása után lenne lehetséges. Legalább is a barátnőm P smart telója addig elérhetetlen amíg nem üti be a pin kódot és indul el a telefon. Ez lehet esetleg a google készülék nyomkövetés eredménye? Normálisan csak ujjlenyomat vagy pinkóddal lehet feloldani a telefont vagyis van védelem.

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140025) Peaceliker válasza svgyula (#140024) üzenetére


Peaceliker
őstag

Nekem Xiaomi telók első kód megadás nélkül is hívhatóak, szóval hálózatra fellép (SIM-en nekem sincs PIN, pont ezért).

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#140026) svgyula válasza Peaceliker (#140025) üzenetére


svgyula
addikt

Az lehet, hogy nálad is így van DE mint írtam más telónál nem így működik. Szerintem pedig az a normális! Én a kiváltó okra vagyok kíváncsi mert ez így minden csak nem biztonság! Lehet egy kicsit
"extrém" példa de ha ellopják a telefonodat akkor simán tudják használni pl egy bűncselekménynél. Mert nem fontos az erről indított
hívás ha korlátlan beszélgetés van a másik félnél. A normális az lenne, hogy amíg én meg nem adom a kódot addig se kép se hang!

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140027) Ryoo válasza svgyula (#140026) üzenetére


Ryoo
senior tag

De ha ellopják, és nem tudják a telefon pint, nem fognak tudni hívást indítani, csak azt a telefont tudják elérni. Ha olyat akarsz, akkor sim pint kell beállítani.

OnePlus Nord CE 5g, Lenovo Legion Y540, PS 5

(#140028) Zeki válasza Ryoo (#140027) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ja ellopják, valszeg úgysem tudják a telefonszámát, tehát a csúnyabácsik nem is hívják . És persze ök sem telefonálnak vele, kivéve ha a 112-t hívják.

(#140029) svgyula válasza Ryoo (#140027) üzenetére


svgyula
addikt

Ha ellopják akkor kidobják a sim-et. Raknak bele egy másik sim kártyát. Megkapja egy prosti és minden ok! Ő nem tud senkit hívni de a "gazda" :DDD tudja ellenőrizni. Van használod mint egy poloskát. Felhívod fogadod a hívást és elrejted valahova. ez bármilyen távolságból hallgathatod és 8-10 óra beszélgetési idő garantált.Sok megoldás létezik............. De nem akarok ötleteket adni! Viszont az úgy nem biztonságos, hogy a sim hálózatra lép és a telefon teljesen üzemkész akkor is, ha nem kapja meg a biztonsági kódot! Normális az lenne, hogy addig nem indul el semmi!

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140030) fateless válasza svgyula (#140029) üzenetére


fateless
veterán

Inkább örülj neki, ember, hogy így történik. Ez által a lopott telefon imei alapján bemérhető.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#140031) Somatom válasza fateless (#140030) üzenetére


Somatom
veterán

Ez az elmélet. De ki méri be, hogyan kell kezdeményezni egy ilyen bemérést és mennyibe kerül?

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#140032) fateless válasza Somatom (#140031) üzenetére


fateless
veterán

Történt már lopás, hogy jelentetted a hatóságoknál? Merthogy ők fogják ezt - indokolt esetben - végigvinni, nem a kérelmező két szép szeméért. Neked ilyenkor nem kerül semmibe, de - ez nagy öröm - nem lehet csak úgy kérni ilyet bárki által bármikor.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#140033) Zeki válasza svgyula (#140029) üzenetére


Zeki
nagyúr

Egyszerűbb ha kéz alól veszenk egy butatelefont ellenőrizni a lányokat. Azt biztos nem keresteti senki.

(#140034) Somatom válasza fateless (#140032) üzenetére


Somatom
veterán

Pont azért kérdeztem, mert amikor ellopták a telómat, akkor utánaérdeklődtem. A szolgáltató a rendőrség hivatalos utasítására végez ilyet. Le kell írnom, hogy mit mondtak erről a rendőrségen? Sztem sejted. Ennyit az IMEI bemérésről.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#140035) svgyula válasza fateless (#140032) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Rossz hírem van senki nem fogja keresni és az IMEI alapján max tiltani lehet és itt a DE! Mivel kártyafüggetlen a teló ezért más szolgáltatónál csak akkor tilthatod(természetesen pénzért!) az IMEI számot ha ott is van előfizetésed :D A rendőrség pedig jegyzi azt ha bejelented de semmit nem fog tenni! Max akkor ha valamilyen bűncselekménykor megtalálják és be is azonosítják. Viszont ne akarj olyat mert többet jársz a rendőrségre ez miatt mint amennyit ér a telefon. Le kell tiltani a sim-et vagy jobb ha arra hivatkozol, hogy rossz és cserélik. A telefont meg el kell engedni. Nekem azzal van gondom és még egyszer leírom, hogy anélkül éled fel a telefon, hogy beírnám a pin kódot! Ha nem így lenne akkor semmihez nem férnek hozzá amíg meg nem adom de így ez csak részleges "védelem" :(((

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140036) fateless válasza svgyula (#140035) üzenetére


fateless
veterán

Erre már kaptál egy elég egyszerű megoldást :U

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#140037) Digitalpimp válasza svgyula (#140035) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Csak az az érdekes, hogy pár éve, valami kormánybulin, ahol elloptak telefonokat, azokat egyből keresték....

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#140038) Peaceliker válasza svgyula (#140026) üzenetére


Peaceliker
őstag

Szóval akkor a lényeg, hogy gyártó függő. :)
Kétlem, hogy tudsz ezzel mit kezdeni. :))

"Oh my Goa'uld!"

(#140039) svgyula válasza Peaceliker (#140038) üzenetére


svgyula
addikt

Most próbáltuk ki a fiammal és neki nem megy fel a hálózatra addig amíg nem üt be pinkódot(telefonhoz nem a simhez!) Tehát ebben elb@sztak valamit. De már jeleztem a üzenőfalon, hogy ilyen probléma van. Aztán, hogy ezt orvosolják vagy nem az már egy másik történet.
#140037 Digitalpimp
Ugye érzed te is az iróniát ebben! Na meg azt is illő tudni, hogy ott ugye nem a mezítlábas telefonhálózatot használják. Meg ugye biztosan tároltak rajtuk olyan adatokat is ami nem publikus. Viszont egy mezei luzer elveszett/lopott telefonját nem fogja senki keresni.
#140036 fateless
Az nem megoldás, hogy a sim-re is pinkódot adok meg! Pontosan elég a telefonra. A sim pinkódnak semmi értelme és nem fogok minden reggel 2-3 pinkódot beütni ahhoz, hogy bekapcsoljam a telefont. Tehát ez nem jó válasz.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#140040) Viktor0610 válasza svgyula (#140039) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem rontottak el semmit.
Ez gyártófüggő.
Egyik így működik, másik úgy.

Ami közös, hogy amíg a kód beírásra nem kerül, nem lehet hozzáférni a telefonon tárolt adatokhoz.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#140041) Somatom válasza Digitalpimp (#140037) üzenetére


Somatom
veterán

Ahha. Kormánybuli. Nem is tudom, hogy most :O , vagy :N. De, mindenképpen :W

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#140042) Peaceliker válasza svgyula (#140039) üzenetére


Peaceliker
őstag

De amúgy, egyszerű. Tegyél PIN-t a SIM-re és ennyi.
Nekem pont azért nincs a SIM-en, hogy elérhető legyek azután is, hogy a telefon újraindult.

"Oh my Goa'uld!"

(#140043) Viktor0610 válasza Peaceliker (#140042) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Írta már, nem szeretne SIM PIN-t.

Samsung Galaxy A54

(#140044) osztszoroz


osztszoroz
aktív tag

Régi szép B20-as idők...

Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.

(#140045) cappa72 válasza osztszoroz (#140044) üzenetére


cappa72
nagyúr

:C :DDD

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#140046) trebrona válasza osztszoroz (#140044) üzenetére


trebrona
nagyúr

B20, ugyan. WCDMA. :D

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#140047) RVR400 válasza Viktor0610 (#140043) üzenetére


RVR400
veterán

Nem szeretne SIM pint, de nem akarja, hogy PIN nélkül használható legyen a teló, de egy automata bekapcsolás is be van állítva, hogy ha esetleg elefelejtené bekapcsolni... Biztosan velem van a baj, de zavart érzek az erőben...

(#140048) osztszoroz válasza RVR400 (#140047) üzenetére


osztszoroz
aktív tag

Mindannyian be vagyunk zárva...

Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.

(#140049) Istju válasza osztszoroz (#140048) üzenetére


Istju
senior tag

Nem mi, hanem az ajtó

A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS

(#140050) Viktor0610 válasza RVR400 (#140047) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Annyiban igaza van, hogy pl. a Samsung Galaxy S8 a készülék PIN-kódjának beírása előtt nem használható, ellenben pl. a Xiaomik korlátozottan igen.
Mármint arra gondolok, hogy feloldani nem lehet a Xiaomit sem, de bekapcsol, talál térerőt, stb.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.