Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49001) GIJoe válasza hetech (#49000) üzenetére


GIJoe
addikt

a fastcardtechhez hozzájön a posta+megbízhatatlan webhsop

Huawei G610S (hangyabolt)

[ Szerkesztve ]

(#49002) bigrock


bigrock
addikt

Kéne valami szűrő a fórummotorba ami a "fastcardtech" szó esetén azonnal törli a hsz-t... :-)

(#49004) nbukta77 válasza hetech (#49000) üzenetére


nbukta77
addikt

Zte nekem ez van. Fantasztikus telo.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#49005) topi66


topi66
aktív tag

Sziasztok!
Szertnék rendelni egy ZTE 967s telót,de nincs sem pay palom se bankkártyám. Western unionos fizetési mód mekkora gáz lehet?

(#49006) tboy93 válasza topi66 (#49005) üzenetére


tboy93
nagyúr

5 perc alatt tudsz regisztrálni egy paypal accountot :) mindenképpen ezt ajánlanám

(#49008) anonym1s válasza alex89 (#48911) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
Nagyon elfogultan irsz a telefonodrol.
En is rendeltem egy vowney v5-ot, es az en elfogulatlan velemenyem, hogy ritka szemet telefon ez.
Van benne 5 szenzor, amibol 3 nem mukodik, es mint kiderult ez nem egyedi eset hanem altalanos.
A kameraja olyan szar, hogy meg eros fenyben is eletlen szemcses kepeket csinal, gyenge fenyben nagyon rosszakat, felhomalyban meg abszolut hasznalhatatlan. A video meg szarabb mert folyamastosan zoom-ol es rettento lassan, ezert a felvetel egy resze teljesen homalyos amig be nem fogja a fokuszt a kamera. A vaku meg viccnek is rossz, komplett hulladek. A kulso hangszorot siman tulorditja a galaxy s2 ugy, hogy a vowney-t szinte nem is lehet hallani. A wifi 2 vekony teglafalon keresztul kb 6 meterre a rutertol mar eldobalja a kapcsolatot.
A kijelzo fekete szintje olyan magas, hogy szinte vilagit a fekete, raadasul ha nem pont merolegesen nezem a kijelzot, meg emelkedik is. Allitolag a kijelzo IPS, OGS, de ezt eleg alacsony minosegben sikerult osszehozni.
Az akksi 18 orat birt nalam 5 ora 4 perc kijelzo idovel 100%-rol 2%-ra ugy hogy egyetlen sim kartya sem volt benne es csak a wifi volt bekapcsolva (gps es bluetooth kikapcsolva). Ez onmagaban jonak tunik, de a star n9599-hez viszonyitva eleg gyenge, mivel az 4 ora 10 perc kijelzoido utan meg 78%-on volt ket sim kartyaval bekapcsolt mobilnet, wifi, gps, bt-vel. Az emlitett n9599 kezben tartva hasznalat kozben minosegibb erzest is keltett bennem, mint a vowney.
A hatlapja olyan konnyen lejon, hogy alig kell fesziteni. Ha cserelgetnem benne az akksit (mivel rendeltem hozza egyet pluszba) felo hogy nehany het utan lotyogne a hatlap rajta, vagy rosszabb esetben le is esne.
A gps nalam is hamar befog 9-10 holdat de elesben meg nem probaltam.

Tovabba nalam a kijelzo jobb also sarka kijjebb allt a hazbol mint a tobbi amikor megerkezett a telefon. Osszenyomtam ujjal es visszament a helyere de nehany ora hasnzalat utan ujra kijott, emiatt felo hogy nehany het vagy 1-2 honap utan az egesz kijelzo mozogni fog a hazban. Mtk droid tools nem tud kapcsolodni a telefonhoz, mert folyton eldobja az usb kapcsolatot.

A rendszer valoban gyors, akadasmentes, de ennyi pozitivum meg a 170 dollaros arhoz is keves, altalam abszolut nem ajanlott telefon.

Ja, a telefont a minideal-tol rendeltem, es kezbesites utan 3 nappal irtam nekik a problemakrol de azota sem valaszoltak. Ennek mar 10 napja. Ennyit a minideal-rol.

[ Szerkesztve ]

(#49009) szpali válasza RVR400 (#48995) üzenetére


szpali
addikt

ez annyira nem jó megoldás :(
teszteltem így a G500-at, akksi kivevős fagyás lett a vége... :(((

iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE

(#49010) tolvaj! válasza anonym1s (#49008) üzenetére


tolvaj!
őstag

Az a baj, hogy ez nem elfogulatlan vélemény,a topikjában már többször el lett mondva, hogy sajnáljuk, de kifogtál egy hibás darabot.

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#49012) alex89 válasza Szállító76 (#48976) üzenetére


alex89
senior tag

Én is a kettő között vacilláltam, de végül a vowney lett a kamera miatt, amire elég sokan panaszkodnak a TS7 esetében. Bár hozzátenném, hogy az egyik fórumtárs által küldött TS7 képek tejesen rendben voltak, míg mások nagyságrendekkel rosszabb képeket mutattak TS7-től.

[ Szerkesztve ]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#49013) robit1973 válasza RVR400 (#48995) üzenetére


robit1973
aktív tag

Beállitások->Tárhely
Itt van egy olyan, hogy Külső USB tároló
Ennek van köze esetleg az OTG-hez? Ez alapján lehetséges, hogy tudja az OTG-t?

(#49014) anonym1s válasza tolvaj! (#49010) üzenetére


anonym1s
őstag

De igen, ez total elfogulatlan velemeny!
Amit emlitesz, hogy kifogtam egy hibas darabot, az kizarolag arra vonatkozik, hogy lotyog a kijelzo a hazban, es hogy elveszti az usb kapcsolatot.
A nem mukodo szenzorok, szemetre valo kamera es vaku, meg a halk hangszoro altalanos problema, ami valoban meg lett beszelve a topikjaban, de en meg merem kockaztatni, hogy a gyenge minosegu kijelzo is altalanos ezekben.

Ha mindezek ellenere neked megfelel, en azt elfogadom, de szerintem ugy hiteles egy beszamolo ha nem bagatelizaljuk el a komoly hibait, hanem leirjuk nyiltan hogy "igen, ez szemet benne".

(#49015) alexw801 válasza kosturica (#48997) üzenetére


alexw801
senior tag

Egyiken sincs, ezért kell venni eBay-ről egy OTG (on the go) kábel darabkát, ami nálam egy micro USB papa és USB mama végződésű kis adapter. Olcsó.
De ugyanez kell a Nexus 7 tablethez, kicsit más a Huawei Mediapad 10 tablethez, stb.

Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

(#49016) fil válasza topi66 (#49005) üzenetére


fil
őstag

"Western unionos fizetési mód mekkora gáz lehet?"
Nagggyon nagy :)

(#49022) RVR400 válasza robit1973 (#49013) üzenetére


RVR400
veterán

A menüben nekem is ott van, viszont hiába dugok rá bármit is, rá sem hederít. Igaz a leírásában sem szerepel, hogy tudná, de azért egy próbát megért.

(#49023) kosturica válasza alexw801 (#49015) üzenetére


kosturica
őstag

Mivel írtam, hogy nekem működik, mert kipróbáltam, így gondolhatod, hogy van OTG kábelem is :D . A képen pedig csak egy usb pendrájv volt látható, erre írtam, hogy az nem megy bele a telefonba. :DD

[ Szerkesztve ]

Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey

(#49024) alex89 válasza anonym1s (#49008) üzenetére


alex89
senior tag

hali
melyik 3 szenzor nem működik? lehet nálam sem csak még nem vettem észre.. :DDD
Kamerát a kínai mezőnyben értettem jónak, bár van itthon egy LG 4x HD szintén új, részletesen még nem vetettem össze őket, de nem tűnik eget rengetőnek a különbség.
Hangszóró valóban gyenge és a vaku is csak max a kulcslyukat megkeresni jó.
A wifi olyan mint az eddigi telefonjaimban voltak (nem kínaiak), ahol azok befogták ott ez is be tudja lazán.
Kijelzővel nincs gondom, nyilván a lg-ben lévő true hd ips jobb(talán a legjobb a piacon), de ez csak maximum egymás mellé téve tűnik fel. Most még sokat babrálom, jobban bírja az akksi mint az eddigi telefonjaim.
Ilyen kijelző problémám nekem nincs szerencsére, remélem sikeresen le tudod rendezni a minivel.
Általános minőségérzetre, nekem már átcsúszik abba a nem gagyi kategóriába amivel együtt tudok élni. Nincs olyan érzésem, hogy hú de minőségi valamit tartok a kezemben, de az ellenkezőjét sem érzem.
150$-ért vettem ( szállítással, plusz akksival, plusz tokkal 170$), ennyit nekem most úgy gondolom megért, talán jobban el leszek vele mintha besétáltam volna a szolgáltatómhoz és hasonló áron veszek valami galaxy mint vagy hasonlót. A tartósságára leszek nagyon kíváncsi...

[ Szerkesztve ]

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#49025) cobrakigyo


cobrakigyo
tag

Hali
tudná ezt nekem értelemezni valki?

Star Tinji GT-i9300 schwarz S3 4,7 zoll MTK6577 GT-i9300 STAR Android 4.1. schwarz Dualsim LESEN!

Seit ich mir im Shop eine Software mit Root installieren lies geht der Hörer nicht mehr, ist mir erst nach 2 Wochen aufgefallen und jetzt gibt’s natürlich den Shop nicht mehr. Habe mich in einem China Forum kundig gemacht, die haben mir den Weg zum Factorytest menue gezeigt und da geht der Hörer!! Also sollte man wohl die Software neu flashen, das getraue ich mich aber nicht da habe ich keine Ahnung von.
ívott felet.

Megcsináltam a facrory resetet.
De az a problémám nem hallom telefonálásnál a hívott felet.
Ezen segithet egy uj sofwer?Vagy nem jo a hangszoro?

(#49026) anonym1s válasza alex89 (#49024) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
Magnetic, orientation, es light szenzorok. Az elso kettot en sem hasznalom (de ha mar kifizettem akkor mukodjenek azok is!), de a fenyerzekelo szenzor hianya mar nem tul jo.
Latszolag mukodik de valojaban nem, mert nem szenzor vezerli, hanem csak leveszi a fenyerot minimumra ha bekapcsolom az auto fenyerot, es annyi.
Atto kezdve nem emeli meg a fenyerot akkor sem ha kozvetlenul belevilagitok egy eros elemlampaval.
Ha a fenyero minimumra van allitva es ilyenkor kapcsolom automatara, akkor egyaltalan semmit nem valtozik a fenyero. A minimum es maximum fenyero kozott alig van kulonbseg, emiatt meg a minimum fenyero is tul eros egy esti olvasgatashoz a korom sotet szobaban, amit en gyakran szoktam tenni elalvas elott.
A kamerat meg a galaxy s2-hoz es asszonykam xperia neojahoz viszonyitva mondom hulladeknak. Lehet hogy kinai mezonyben nem rossz, de en nem akarom hogy visszafele fejlodjon a technikam.
Na persze egy sony k700-hoz viszonyitva nem rossz a vowney kameraja, de az egy 2004-es modell.

En mar lemondtam arrol, hogy a kozeljovoben megtalalom az s2 utodjat egy kinai telefonban, de asszonykam xperia neojat talan le tudom cserelni egy kinai ket kartyasra. Neki a kinezet es kamera a legfontosabb, aztan kijelzo es teljesitmeny a sorrend. A vowney sokkal gyorsabb meg a kijelzoje is jobb mint az xperia neo de a szar kamera miatt nem kell neki sem.

[ Szerkesztve ]

(#49027) dhgm válasza RVR400 (#49022) üzenetére


dhgm
tag

5 pinest vegyél és menni fog

1.5 dci 2006 86LE Xiaomi MI3 miuiv7

(#49028) Szállító76 válasza alex89 (#49012) üzenetére


Szállító76
tag

Köszi.

Egyébként mióta van meg neked wifi gps Fb., hogy muzsikál?

(#49029) alex89 válasza Szállító76 (#49028) üzenetére


alex89
senior tag

Még csak most pénteken kaptam, de azóta elég intenzíven nyúzom. Wifi teljesen rendben megy, gps-t még nem próbáltam navigálásra csak bekapcsoltam, de gyorsan talált 8 műholdat, pontosságot ilyesmit még nem tudok. Az Fb ugye csak egy alkalmazás és független a telefontól. Mellesleg a legfrissebb verziója szerintem egy hulladék..

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#49030) Szállító76 válasza alex89 (#49029) üzenetére


Szállító76
tag

Az biztos,hogy Mark még dolgozhat. Akku idő, hol veted menny idő volt míg megjött?

(#49031) alex89 válasza anonym1s (#49026) üzenetére


alex89
senior tag

Én sem használom ezeket a szenzorokat, de most kipróbáltam ezt a hármat és működnek.

(#49030) Szállító76
Itteni idő szerint 12-én éjszaka rendeltem a mixeshop-tól és 27-én reggel volt a kezemben úgy, hogy ebbe benne volt egy 3 napos kíni ünnep amikor a posta oldala szerint nem dolgoztak.

''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''

(#49032) RVR400 válasza dhgm (#49027) üzenetére


RVR400
veterán

Ilyen OTG kábelem van
A CX-919-cel tökéletesen megy a kábel, szóval a teló nem tudja, hiába írja ki a program.

(#49033) -Faceless-


-Faceless-
őstag

Valaki meg tudná mondani, hogy ez valós-e, vagy csak egy ócska átverés?
Ha lesz jó áron, akkor MTK 6592-vel szerelt telefont szeretnék, és biztató, ha ez már tényleg kijött.

(#49034) somasz


somasz
addikt

Valakinek tippje? :U

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#49035) GIJoe válasza -Faceless- (#49033) üzenetére


GIJoe
addikt

fastcardtech, nincs több kérdésem (kamu, nem kapható még)

nem bántásképp, de kicsit vissza kéne lapozni...

[ Szerkesztve ]

(#49036) heidricha válasza weinmaker (#48306) üzenetére


heidricha
senior tag

Lehetne privát is, de hátha mást is érdekel.

Az A760 nagyon érdekelne - nem az enyém lesz ugyan, de amennyiért most adják, az szinte ellenállhatatlan. És a fehérnek az arca is fehér, ami elég ritka.

Kérdések persze mindig vannak:
- valahol 1.0 GHz-et írnak CPU órajelnek, az ugye téves?
- root-olás hogyan megy?
- GLONASS rendszert támogatja? ezt a Qualcomm adatlap sem tisztázza, abból úgy sejteni, hogy igen.
- 900MHz WCDMA az most vanm vagy nincs? Mert az adatlapokon hol csak a 2100 van, hol meg a 900 is.
- Ahogy nézem, megvan egy ideje. Tapasztalatokról pár sort lehetne kérni? Vagy egy linket, ha csak én nem találtam meg eddig.
- Mennyire magyar, magyarra állítva? Ahogy nézem, kétféle létezik, egy EN/Ch és egy nemzetközi változattal, de ROM-ot nem találtam egyet sem. Esetleg jutottál ezen a téren előrébb ennél?
- Iránytű valóban nincs?
- Szoftver kompatililitás? Az Endomondo-t értetlenül olvastam, egyéb hasonló jelenséggel találkoztál esetleg?

Köszönöm előre!

(#49037) -Faceless- válasza GIJoe (#49035) üzenetére


-Faceless-
őstag

tudom, hogy a fastcardtech kamu, csak utána kérdeztem az soc-nak, mert nem igazán hallottam róla semmit (és nem is találtam)

(#49038) tolvaj! válasza alex89 (#49031) üzenetére


tolvaj!
őstag

csak miatta én is kipróbáltam a topikjában írtam is de ... mindegy én már nem vitázom. :(

(#49032) RVR400

lehet, hogy a program hardveresen teszteli és az alapján elképzelhető, hogy OTG képes aljzat van beépítve, csak a telefonod kernele nem úgy van megírva. alcatel ot 993d-n is kernel csere kellett hozzá és onnantól működött az OTG

[ Szerkesztve ]

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#49040) CoolBoy323 válasza Zeki (#49039) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

"olcsó húsnak híg a leve"

kizárt, hogy ennyiért lenne az igazi P6

(#49042) Dermesztő válasza Zeki (#49039) üzenetére


Dermesztő
aktív tag

Ez nagyon bűzlik :D kamu hirdetés. :DDD

Pü.-re illik válaszolni ! :)

(#49043) tolvaj! válasza Zeki (#49039) üzenetére


tolvaj!
őstag

egyáltalán a huaweinek van olyan telefonja aminek a jobb oldalán van a visszagomb? vagy ez csak nekem szúrt szemet :F

(#49040) CoolBoy323

de de de ez az! mert nem az ascend P6 van kiírva, csak P6 ;]

[ Szerkesztve ]

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#49044) devast válasza tolvaj! (#49043) üzenetére


devast
addikt

Főleg, hogy az nem is p6 a képen, hanem szerintem valamilyen oppo. De a tényen nem változtat, 100% lehúzás az egész bolt.
Szerk: jópofák, support-nak dinodirect-es email-t meg adatokat adnak meg :DDD

[ Szerkesztve ]

(#49045) Midway


Midway
senior tag

Thl w200 telefon esetén menni fog a vodanet WCDMA rendesen? 3G 2100 és 850 van írva csak.

[ Szerkesztve ]

(#49046) tolvaj! válasza devast (#49044) üzenetére


tolvaj!
őstag

Tudom,hogy nem az,ezért volt a gonosz smile ;)

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#49047) tfalcon96


tfalcon96
aktív tag

Focalprice-on most akciós néhány THL: [link]

_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______

(#49048) doongoo válasza -Faceless- (#49033) üzenetére


doongoo
addikt

írja is: engineering sample, azaz még messze nem kapható, de jönni fog előbb-utóbb, az biztos

(#49049) Crytek


Crytek
veterán

Cubot A890 tulaj nincs még ? (Pro450-en kívül akinek sosincs ideje és nem ír róla) :O

Next PC Upgrade: 2022

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.