Hirdetés
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
AMD általi mérések:
-
Shing
őstag
válasz
gainwardgs #6591 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért kellett ennyit várni. Még a felsőkategória, meg a HBM-es változat oké, de alatta nem történt előrelépés. Ennyit várni egy ilyen refresh szériáért elég kiábrándító.
-
törölt tag
Nekem 4K "55 ös TV-m van,álmomban sem gondoltam volna,hogy nem lesz HDMI 2.0 a kártyákon. Nálam emiatt egyből megy a levesbe az egész széria,pedig,akár még sanszos is lehetett volna a vétel.
-
válasz
Malibutomi #6586 üzenetére
Sokkal elterjedtebb a 4K TV, mint a 4K monitor... Bárki aki elgondolkodik rajta, inkább egy legalább 55-ös 4K TV-t vesz, mint egy zsepi méretű monitort feleslegesen sok pixellel. Az egész quantum projektes living room téma sem a monitorokról szól, hanem a TV-re kötésről, ahogy a nano htpc piaca is. A HDMI2 hiánya bizony óriási részesedés-veszteség lesz, nem tudom mi állhat a döntés hátterében...
(egyébként meg nem létezik jelenleg dp-hdmi2 átalakító) -
gainwardgs
veterán
-
Komolyan mondom mintha le lenne focizva,hogy az amd nem lehet jobb az nV-nél,mintha vki(k) megmondanák ki hol lesz a piacon,nV-nek és az amd-nek is.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Malibutomi #6586 üzenetére
4k monitorokon szokott lenni DP. tvken nem, de ott amugy se mindig megy 30Hznel tobb.
daveoff: a 43 minimum nem rossz, high/very highon meg kene lennie a fix 60 fpsnek, eyefinityben szinten majdnem. es az FC4 azert eleg rendesen zabalja az eroforrasokat, en azzal futottam bele a GTX970 3.5GBjebe es ott melegedett tul leghamarabb a 290xemen a memoria.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
schwartz #6581 üzenetére
Igen ez eleg nagy eges...mondjuk inkabb elmeleti szinten egetik magukat mivel a 4K-t nyomatjak, aztan nem rakjak ra a HDMI 2.0-t...ez benasag.
A gyakorlati hatrany elegge minimalis, ha azt nezem hany embernek van 4K TV-je...okes kezd elterjedni...ebbol hany 60Hz-es...nem annyira sok...ebbol hanyan akarjak rakotni a PC-t....ide johet egy nagyon kicsi szam a vegen % jellel.
-
h1mpi
félisten
válasz
ricshard444 #6580 üzenetére
Hatalmas innovációban vannak a pirosak
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
GPU boostolt lineáris algebrához jelenleg melyik gyártó architektúrája tűnik alkalmasabbnak, vagy egyáltalán milyen szempontrendszer szerint kellene összehasonlítanom két kártyát, az elméleti max. fp teljesítményen kívül?
Elnézést a kicsit elnagyolt kérdésért, de nem tudom, ezt melyik végén kéne megfogni, utoljára kb. a GTA 3-hoz vettem videokártyát, de itt nem tudom, mennyire lenne releváns a 3DMark pontszámMinden inputot köszönök!
//Van egyébként itt a PH-n GPGPU topikunk? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
, csak gratulalni tudok nekiek.
-
schwartz
addikt
válasz
Ekkora ongolt csak az AMD kepes rugni. Nem jon elhinnem...
-
válasz
schwartz #6579 üzenetére
Azóta történt egy s más a témában. Az overclockers.co.uk fórumán a Fiji bemutatása után felmerült néhány kérdés, amelyek közül az egyik egy nagyon érdekes témát feszeget: rendelkezik-e HDMI 2.0-s támogatással a Fiji GPU? A választ az AMD egyik illetékese adta meg, így a hozzászólás kvázi hivatalos információnak is tekinthető, ám tartalma már egy picit lehangoló. A jelek szerint a 4K-s tartalmakat 60 Hz-es képfrissítési ráta mellett csak a DisplayPort videó kimeneteken keresztül lehet majd élvezni, ugyanis a HDMI port 1.4a szabvány köré épül, nem pedig 2.0-s köré.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mcwolf79 #6570 üzenetére
irja valahol milyen beallitasokat hasznaltak?
egyebkent ez az amit mondtam korabban is, hogy egy GPUval kompromisszumot kell kotni egyelore. 980 sli / 290x cf ahol megy a multigpu mar kb elfogadhato, de 3 kijelzo + multigpu nem feltetlenul megfelelo azoknak, akik a 0.napon elfogadhato teljesitmenyt akarnak.
-
mcwolf79
veterán
válasz
#85552128 #6571 üzenetére
Persze tudom, hogy kell a marketing rizsa. Meg hogy valakit meg lehet ilyen szöveggel hülyíteni.
De a linkelt tesz is mutatja, hogy kb. egál az arány a GTX980-nal összehasonlítva (a Ti-t inkább nem is említem). Ezzel sztem csak magukat blamálják, mert ezen a szinten amihez a 980 is elvérzik ott a 390X is kevés. Értsd. ahol a 980 22 fps-e kevés, ott a 390x 25 fps-e sem váltja meg a világot.Vagy úgy gondolják lesz 1-2 balek, akit ezzel meg tudnak etetni? Mint anno/manapság adnak ki (mindkét cég) harmatgyenge GPU-kat indokolatlan VRAM mennyiséggel.
Emlékszem egy volt kollegámat egyszerűen nem tudtam meggyőzni, hogy a VGA-ja gyenge xy játékhoz. Csak azt hajtogatta, hogy "hádde 512-es" -
törölt tag
válasz
mcwolf79 #6570 üzenetére
Azért nyomatják mert magasabb felbontáson jellemzően jobbak mint az nV kártyái.
Amúgy valakinek a 30 FPS is megfelel, (főleg, hogy konzolon még 1080p-n is annyi van) meg lényegében játékfüggő, van ami most is megy 50-60 FPS-el.Mondjuk az már nekem is sok volt, amikor a
7870370-et úgy mutatták be mint Future Proof 4K Ready a 4 GB GDDR5 miatt -
mcwolf79
veterán
Amúgy csak szerintem gáz, hogy annyira nyomatják ezekkel az új AMD VGA-kkal a 4k-t , holott a teljesítménye 4k felbontáson finoman szólva is pocsék.
[link]Oké, a többi VGA is kifingik 4k-n, de azok legalább nem reklámozzák, hogy "márpedig ez 4k gaming-re való".
CikiAmúgy jók ezek a VGA-k, de nem ennyiért. Még ha az újdonsági felárat levesszük akkor sem érnek ennyit.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
#35434496 #6562 üzenetére
legrosszabb esetben -Far Cry 4- is eddig meg AA nelkul ultran mindenhol megvolt a 30-35 fps. altalaban 50-60.
egy TXel ugyanugy keves lenne a kompromisszummentes hasznalatra. 120/144fpst meg ezen a felbontason el kell felejteni. meg a 60 fps @ ultrat is, ha nincs legalabb 1000-1200 eurod csak a GPU alrendszerre (980 sli talan a legolcsobb megoldas).
--
az varhato volt, hogy a 390x nem fogja megverni a 980at.
szerk: harom es fel eve hasznalok harom kijelzot, kompromisszumokkal megy. de egy GPUval jelenleg meg mindig nem lehet kimaxolni mindent es 60 fpst varni. viszont ez valtozo, pl borderlands pre-sequel kimaxolva siman megall 80-85%os GPUterhelesen nalam fix 60 fps mellett.
4Ks kijelzok meg remelhetoleg lassan terjedhetnenek, 8 eve terjedtek el az fHD kijelzok. sajatjaim is 4-5 evesek pedig en elegge keson kezdtem el upgradelni a 2x19"est.
Asbee: ha nem kell FC blokk vasarlasaval inditani szinte az osszes modellnel, az mar jo eredmeny.
mlinus: hawaii chipek elegge szortak fogyasztasra, szoval nagyobb minta teszteknel erdekes lenne.
-
válasz
FollowTheORI #6559 üzenetére
128 ROP-pal 4K-ban 10-20%-kal gyorsabb lett volna, mint a Titan X. Így sem lesz azért annyira rossz, mert blending mellett a 64 full speed ROP gyorsabb, mint a 96 half speed. Sima pixelműveletek esetén pedig a GM200-at valamennyire fogja a sávszélesség.
TMU amúgy 256.Azért amikor kijön az AotS alpha, akkor érdemes lesz egy pillantást vetni a két kártya viszonyára. Nem lesz ez trend a következő egy évben, de abból látszani fog, hogy az AMD mire gyúrt.
-
mlinus
őstag
Én eddig minden tesztben úgy láttam, hogy többet fogyaszt mint a 290x, a guru3d tesztje azonban mást mutat.
Mondjuk a teljesítménytöbblethez képest jobb a fogyasztás, tehát azonos órajelen lehet hogy tényleg kissebb a fogyasztás, dehát ez ugye nem hiszem hogy annyira számít. -
törölt tag
Custom 390x kikap a ref 980-tól.[link]
-
válasz
proci985 #6560 üzenetére
Nos most így hirtelen a techpowerup tesztjeit volt időm felütni, nem látok nagy változást... pár százalék javulás van talán. Mire gondolsz?
Vagy milyen lényegi különbséget kellene látni?Az viszont látszik hogy a 780Ti, a 290X és a 980 elég közel van (első kicsit lemaradva) s Titan X/980Ti meg elhúz 4K-n.
És lemerem fogadni, hogy itt nem a sávszél a baj, hanem az hogy 48/64/96 a ROP + az órajel előny (TMU-król nem is beszélve).Na mindegy majd kiderül, biztos jobb lesz mint mondjuk a 290X... de nagyon kíváncsi leszek hogy alakul a 4K téma.
Lehet tévedek és rámcáfolnak... én tuti 128 ROP-ot tettem volna bele, kerül amibe kerül.
Az nVidia valahogy eddig mindig jobban ráérzett milyen területen mennyit kell beleadni hogy ma is jó legyen meg holnap se legyen tragikus. Persze nyilván a játékok többségét is rájuk méretezik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
FollowTheORI #6559 üzenetére
nem feltetlenul ilyen egyszeru a helyzet.
nezd meg a 290x teszteket a megjelenes korulrol es vesd ossze a teljesitmenyet a 780tivel akkor es most. foleg 5760/4Kban.
290xnel a hutes volt a problema, kell ra az FC blokk, de onnantol rendben van a teljesitmenye.
-
Szerintem pont 4K alatt lesz ez a ROP probléma (TMU amugy mennyi lesz?).
Ugyanúgy szar prognózist állítottak fel mint anno a 2900XT-nél... aztán a 4xxx szériáig kellett várni hogy versenyképesek legyenek valamennyire (addira jutott el a játékipar is oda hogy jó lett), mert ugye a 3870 is egy beváltatlan ígéret maradt (csak a fogyasztás lett jobb, 14/16nm váltás valaki?
).
(Compute az isten ugye, minek textúrázni/pixeleket rajzolni stb stb. ezért tervezzük alul / szarabb aránnyal.)Ez az egyetlen dolog (főleg) ami nem szimpatikus, megint csináltak egy félkarú óriást. Tökmindegy milyen trükköt vetnek be mellé.
-
válasz
Laja333 #6547 üzenetére
64 ROP-pal nemigen lesz gyorsabb - talán 4K-ban, de ott sem feltétlen minden esetben.
Amúgy ezt a szégyen dolgot én sem értem.
Van egyszer a vásárlói szempont, ahol hasonló áron kapunk hasonló teljesítményű kártyákat. Ezen nincs mit szégyenkezni.
Műszaki szempontból teljesen más filozófiát követ a két termék. A Maxwell konzervatív és agyoncsiszolt minden szegletében, és számos okos kompromisszumot tartalmaz, amivel a jelenlegi igényeket jobban ki tudja szolgálni. Ezzel szemben a GCN 1.2 csak fél lábbal van a jelenben, ennek a következménye a nagyobb fogyasztása. Hogy bejön-e ez a filozófia, azt majd meglátjuk, de kisebb piaci szereplőként ez az egyetlen lehetséges kitörési irány, és szerintem becsüldendő, hogy próbálkoznak.Szóval akkor hol van a szégyen?
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #6552 üzenetére
Mivel ott van a gpu mellett közvetlenül, ezért egy kisebb melegedés is koncentráltabbá teszi a melegedő területet. Meg ugye eddig viszonylag messzebb volt a memória így nem kellett azzal számolni, hogy közvetlen hősugárzásnak van kitéve a GPU által. Azért még senki sem ismeri a HBM-et, ilyenekre is gondolni kell.
Aztán lehet tényleg csak óvatosak.
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #6547 üzenetére
A HBM mennyire melegszik? Elvileg kevesebbet fogyaszt, mint a GDDR5. Ugye a hűtőblokknak(legyen az lég, vagy víz) most már a memóriát is kell hűteni, akarva-akaratlanul, mert ott van a GPU mellett közvetlenül. De én nem gondolnám, hogy ez indokolja a vízhűtést, szerintem inkább nem akarnak a 290X ref hibájába esni....
-
Laja333
őstag
válasz
#35434496 #6544 üzenetére
Miért, a konkurencia HBM-es GPUja milyen teljesítményre képes? Naugye. Szvsz a víz nem a magas TDP, sokkal inkább a kisebb területre koncentrált hőtermelés miatt lehet jelen. Nem lehet csak így összehasonlítani, hogy víz vs lég.
Mindezek mellett szerintem az utoléréssel nem lesz gond. Már csak az a kérdés, mennyivel gyorsabb. -
schwartz
addikt
válasz
cyberkind #6542 üzenetére
Ha volna is miert szegyenkeznie a gyartonak az sokkal inkabb a rebrand de semmi esetre sem a Fury. (a HBM-el szerelt GPU laikus szemmel is egy kisebb mernoki csoda) Annyival nem lehet hatranyban a teljesitmeny, hogy egy megfelelo arcedulaval ne lehessen lemosni azt az egyesek altal velt "szegyenfoltot".
-
proci985
MODERÁTOR
4k+eyefinityvel lehet szivas, egyebkent eyefinityben meg eleg a 4GB VRam.
4Kban biztos fogjak tesztelni, afolotti felbontasok nem elterjedtek.
plusz a stock 290x hajlamos throttlingra. a furynak nem szabadna ledobalni az orajeleit. ugy meg kb meg kene lennie a teljesitmenynek szvsz.
de meglatjuk.
-
smkb
őstag
Nagyot kell villantani a Fury X-nek. Egy mezei 690$-os custom 980 Ti 61%-t ver 2560*1440-ben a stock 290X-re.
http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GTX_980_Ti_G1_Gaming/30.html
Elég impresszív. Legalább ennyivel kellene megugorni a Fury X-nek is. Azért a 4Gb vrammal tudják olyan tesztörnyezetbe helyezni, ahol masszívan szop@ágra kerül a Ti-vel szemben. Kíváncsi vagyok, a tesztoldalak hogy állnak hozzá... mivel flagship kártyáról van szó, illene bedobni a mélyvízbe.
-
namaste
tag
"Az smm tiltás miatt esik a pixel fill rate?"
Igen. Egy SMM 128 bites busszal kapcsolódik a crossbarhoz és órajelenként 4 db 32 bites kiszámolt pixelt tud küldeni a ROP-ok felé. Két SMM letiltásával marad 22 SMM, ezek összesen 88 pixelt tudnak továbbítani egy órajel alatt. A ROP-ok órajelenként 96 pixelt tudnának feldolgozni, de csak 88-at kapnak. Tech Report GTX 980 Ti teszt
-
HSM
félisten
Én csak azt nem értem (ha már konstruktív eszmecsere), hogyha már korábban is erre gondoltál, akkor miért nem tudtad hangulatjelek és ROFL-ozás helyett elmagyarázni, min értettük félre egymást [link].
Ugyanis erről van szó, a memory crossbar abban a formájában, ahogy én ismertem valóban nincs benne, hanem máshol, máshogy oldották meg, de crossbar-al.
Annyira én sem vagyok sajnos fiatal, hogy homokozóban lettem volna, mikor megjelentek az Nv GPU-i.De tény, hogy "csak" nagyjából 10 éve érdekelnek a technikai dolgai a számítástechnikának, a PH-ra se véletlen akkortájt regeltem.
-
Egon
nagyúr
No, mostmár megnéztem hogy van, és tényleg van benne crossbar
No, most erre vajh' milyen hangulatjelet tegyek?!?
Jobb későn, mint soha. Mondjuk legközelebb ha megfordítanád a sorrendet (gyk. okoskodás előtt utánanéznél a dolgoknak), konstruktívabb eszmecsere jöhetne létre...
Tartok tőle, hogy én már akkor ismerkedtem az nV-s termékek mélylélektanával (ha lehet ilyet mondani), amikor még a homokozóban játszottál... -
Egon
nagyúr
Kézenfekvő a válasz: nem csak a memóriavezérlő játszik. Abu meg is írta kábé 5 háesszel feljebb, nyilván véletlenül siklottál át a szentként tisztelt házigazda idevágó szavai felett ,amit a kedvedért megismétlek:
"A memória 970-szerű particionálása attól függ, hogy le van-e tiltva az L2 cache egy szelete. Mivel itt nincs, így a teljes memória ugyanolyan sebességgel érhető el."
L2 cache, éééééérted?!? ROTFLMAO...
-
HSM
félisten
-
schwartz
addikt
Hinnye de jo kis topicot talaltam! Bekoltozom.
Udv mindenkinek. -
Nocsak, a crossbar memóriavezérlő mióta ultramobil-exkluzív feature?
Amúgy igen, az SM-eknek dedikált útvonaluk van a ROP-okhoz, és ciklusonként a preferált ROP-hoz 4db int32 / fp32 pixelt tudnak átvinni. Ezek szummája a teljes GM200 és GM204 esetén megegyezik a raszterizálók tudásával, ill. a ROP-ok képességeivel is. Ha kivágsz SM-eket, akkor a chip "közepén" csökken a pixel-átbocsátó képesség, függetlenül attól, hogy a raszterizálási kapacitás és a ROP-kapacitás nem változik. Ezzel együtt, a 980Ti eredményei egy kicsit furcsák, mert két külön mérés szerint is valamivel kevesebbet produkál az elméleti maximumához képest, mint a Titan X. Majd Damien kinyomozza, ha lesz hozzá kedve
A fentihez hozzátartozik, hogy ennek a limitációnak a hatását a gyakorlatban nemigen lehet látni, ugyanis:
a) blending mellett az nVidia ROP-ok a 32-bites adatokkal csak fele sebességen üzemelnek, ezért a ROP-kapacitás lesz a szűk keresztmetszet
b) MSAA mellett a pixel pipeline-ban minden raszterizált pixelre több ROP-művelet jut, ezért itt is a ROP-kapacitás a limit -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ez normális. A Maxwell úgy van tervezve, mint egy ultramobil GPU-architektúra, tehát nem egy nagy széles buszra van felfűzve az összes multiprocesszor, hanem a pici buszok a multiprocesszoron belül futnak át a lapkán. Ennek az előnye, hogy rengeteg tranzisztort lehet megspórolni, de hátránya, hogy ha letiltasz egy multiprocesszort, akkor a buszok egy része is eltűnik, vagyis ez negatív hatással lesz a lapka más részeire, függetlenül attól, hogy azok teljesek-e.
A memória 970-szerű particionálása attól függ, hogy le van-e tiltva az L2 cache egy szelete. Mivel itt nincs, így a teljes memória ugyanolyan sebességgel érhető el.
-
Ghoula
senior tag
gbors!
980Ti review kapcsán kérdezném, hogy a linkelt tesztben a magyarázat elfogadható? Az smm tiltás miatt esik a pixel fill rate? Elvileg a TDP miatt elérhető magasabb órajelnek köszönhetően többnek kéne lenni.
Valós teljesítményben nem látszik a különbség, igazából amiatt érdekel,hogy ha ROP tiltás is volt, akkor elvileg a memóriának is particionáltnak kéne lennie,mint a 970-nél,ugye? Sajnos egy review sem tesztelte ilyen formán a memóriát, csak leírták, ez most nem olyan, most minden szuperzöld( vagy még nem járt le az NDA a valós spec-ekről
).
-
Valdez
őstag
válasz
Malibutomi #6513 üzenetére
Az viszont kedvezőnek számít egy ilyen kártyánál.
Amúgy most megint nem lesz teljes értékű Tonga?
-
Valdez
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Locutus #6509 üzenetére
a GT tenyleg nidec servo es marcsak a megmaradt keszletek vannak. a Scythe es a Nidec kozotti egyuttmukodes nem folytatodott, emiatt maradt utod nelkul a szeria.
nidec viszont elvileg OEMkent tovabbra is van.
a grand flex es az EK is gyengebb elvileg a GTknel.
TTomax: 3-4 utas rendszernel ha hasznalat is a cel es nem csak benchmark, akkor amugy is custom viz kell.
-
Az EK Vardar csak egy próbálkozás volt a GT-k lemásolására, miután amerikában már nem igazán kaphatóak.
A hangsúly a próbálkozáson van, szinte semmilyen paraméterben nem tudja hozni a GT-t. De kinézetben sem teljesen olyan.Csonkaimo: De gyártják, csak épp ipari felhasználásra. Kizárólag nagy tételben rendelhető japánból. A kiskereskedelmét szüntették csak be európában és amerikában. Még új revíziók is vannak.
-
TTomax
félisten
Külön móka lesz egy CF épitése,mondjuk egy 3-4 utas rendszeré.Amelyik házban lesz elég slot az már viszonylag nagy,oda nem fog elérni a radi a csövek hossza miatt...már két utas is necces lesz,egy AIO CPU cooler mellett... hacsak nem akarod befelé szellőztetni a radit...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Poco F7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- YouTube
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest