- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
huskydog17 #41756 üzenetére
Ehhh...very high 8700k, ultra 9700k...gratulálok annak aki ezt írta
-
Milka 78
nagyúr
Vannak magán és céges vásárlóink is, de pl "kormánytenderes" beszerzésnél minket átugrottak és vagy nagykeres vagy külhoni berendelés volt...a nagy magyar gyógyszergyár pl konkrét kérdésekkel és beszerzéssel a gyártóhoz fordult, ergo ez is egy járható út.
Ha konkrétan bejön egy ilyen ember egy ilyen kéréssel pl az utcáról...nem a supportal van a baj, hanem kb beszerezhetetlen legalább is perpill. Azt kell hogy mondjam, hogy ehhez mi kis halak vagyunk
-
Milka 78
nagyúr
Én dolgoztam (ok) IT boltban, mi a kérdés?
-
Milka 78
nagyúr
Ha már alaplapok és amd...
[link]
Ha a fenti hír igaz akkor a 300-as, amd-s MSI lapoknak pont annyi volt az életútja mint az én Z370-es lapomnak amit a rossz gonosz zintel bácsi alapból halott platformnak /egy generációs lapnak tervezett...aztán még is megkaptuk a a 9-es Gen-t..
Várjuk ki a végét, de ugye megmondtam, hogy az AM4-es foglalat nem garancia arra, hogy 3 generációnyi procit pakoljunk bele -
Milka 78
nagyúr
Mondjuk ezt én sem tapasztaltattam. Okés az AM4 alatt nem gurított valami nagyot és a Taichi-n kívül nem nagyon van amit favorizálnék, de minőségi gondról a B350M Pro4-en kívül nem tudok és ott is egy elcseszett revizió váltás miatt történt a frixi. Az más kérdés, hogy a Taichin kívül nincs értelmes oc biosuk am4-es vonalon, mert nincs benne manuális llc, de ez sem minőségi hiba inkább "baromállat" megoldás és isten igazából csak all core oc alatt van jelentősége. Aki egyszeri felhasználó és pbo-val tolja annak ez kb semmit sem jelent.
Intel alatt meg a simán versenyképes bármivel, de a 100 illetve a 300-es lapjai briliánsak voltak és sokkal drágább lapokat vertek tarkón. -
Milka 78
nagyúr
Egyszer védem be a Vegát...basszus nektek semmi sem jó
-
Milka 78
nagyúr
válasz
proci985 #39012 üzenetére
Olvass bele a Vega topikba. Ha alulfeszeled a kártyát és használod a Chill, FRTC és egyéb amd-s delejt akkor a kártya is gyors marad és a fogyasztás is kordába tud maradni. Mivel értesz hozzá ez nem okozhat gondot, de pl "Átlag János"-nak előadtam ezt (P5-P6-P7 state beállítása) és egyből letérdelt
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #38879 üzenetére
Inkább ne, mert a Kuzin már ott kérdezsködik felőled és így is sokan vagyunk már ott
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #38877 üzenetére
Te miért nem alszol...te kis tepsi szemű?
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #36607 üzenetére
Ezt már kiveséztük többször. A 980ti- ref órajelen hajtották ami 1075mhz és kb vicc kategória.A legalapabb is gyárilag 1340-et ment és ugye az enyém is 1530-on ment. Az simán 1070 szint amivel helyére is kerü a táblázaton.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #36167 üzenetére
Ez nagy ciki lesz most és hiába állnak bele tökösen és cserélnek ezek után rossz szájíz marad. Pedig idejük az volt a monopol helyzet és a rakat megmaradt pascal miatt még kapkodniuk sem kellett sőt az 1080ti még kitartott volna vagy 8-10 hónapig simán mint abszolult csúcs kártya...szarvas hiba.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #35718 üzenetére
Tedd hozzá, hogy ohne gitt
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45185024 #35618 üzenetére
Köszöjöm a tesztet ezt még nem láttam...ezeket láttad?
A lényeg az,hogy megannyi teszt mind más más eredménnyel.
Anno emlékszem, hogy amikor a Vega 64 kijött és lehidaltam az árától..mennyi is volt...260 vagy több...minden esetre akkor azzal el volt intézve,hogy ez csak bevezető ár
Amúgy drága? Az.
Szépdolog? Nem.
Egyedi eset a pofátlan árazás? Nem.
Teljesítménye rendben? Igen.
Lapozzunk... 70 ropival olcsóbban vettem közel ilyen teljesítményt akinek van esze és lehetősége kihagyja ezt a szériát mert egy jó Pascalal simán ki lehet húzni a többit meg az idő eldönti.
Mondjuk találtam párat 220-230 között is az Alzán,de a lényegen sokat nem változtat. -
Milka 78
nagyúr
Hát ha te a GS pontokat számolgatod akkor igaz én viszont játszani szoktam és ott bizony kerek 4, de lehet 5 példától eltekintve az 1080 veri a 64-et (és itt még nem tértem ki a oc-ra).
Persze azt már megtanultam hogy itt a PH-n egyesek párhuzamos világokban élnek ahol minden játék ahol az nv teper az optimalizálatlan fos,szponzorált/részrehajló eredmények, de ahol az amd megy az úristendecsászároptimalizáltdx12vunderdrájvervégaaznevnekmindmeghalunkBaszsus úgy nézem Crytek megint belefutott egy szervába
-
Milka 78
nagyúr
Nálam anno 980ti@60hz és 1080@144hz-en fps-től függetlenül sok játék laggolt/darált,pedig minden fajta beállítást végig próbáltam . GSync-el minden vaj sima,megszűnt a probléma.
Prémium a GSync viszont ezt a smoth érzést nem tudtam semmilyen csúcs karival hozni, hiába volt fix 60-80-100 fps-em. -
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #35248 üzenetére
Gyááá
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6 #35079 üzenetére
A Turning nem nekem készült
Egy jó 1080-as egy 144hz&gsync-el viszont megtoldva még évekig jó lesz nekem az én felbontásomon...esetleg egy jóárasított 1080ti,de igazából nem érzem annak sem a szükségét.
Mondjuk a Turningra végre ráillik az a jelző amire anno talán a Furikszra lett volna ráaggatva csak ugye ott nem jött be, hogy "brutálisan erős és brutálisan drága" vagy valami ilyesmi...tessék, végre megszületett!
Ui: Különben ti semminek sem tudtok örülni -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #34900 üzenetére
Azért többször is bizonyította itt és tett érte, hogy ilyen megítélése legyen, de ez esetben valóban nem bűnös...a Vega és itt a VS topicba (már ami maradt a törlések után) viszont szépen ékesen mesél munkásságáról amivel nincs is gond mivel mindenki azt csinál a saját "homokozójába" amit akar (igaz erre nem egy "szakmai" topicot kéne választani. ). Amikor "agyfingásom" van én sem szemetelek On topicba, mert van dühöngő és egy két elrejtett off topic is,de ugye erről nem kell neked beszélni hisz tudod te
-
Milka 78
nagyúr
Megjött a Hüllő és át is állt a sötét oldalra
-
Milka 78
nagyúr
válasz
zovifapp111 #34383 üzenetére
Az a meleg amikor te elkezdesz tisztelni IS valakit
-
Milka 78
nagyúr
Nekem is van rálátásom a magyar nagykeres adatokra és az ITX-es dolgot most cáfolnám is, nem volt nagyon magas hibaarány, de pl a 290-esből hullottak rendesen,jóval több pusztult el belőle (és ebben nincs benne a 2db külföldi példányom ami szintén feladta)és még az sem volt nagyon magas hiba arány.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Raggie #34307 üzenetére
"Ha a jövőben érkező normálisan megírt játékok szintjét nézzük, akkor jó alapnak tekinthető a ..."
Jaja ezt hallgatjuk 4-5 éve és mindig arra jutunk, hogy van egy - két kivétel aztán meg a nagy semmi.
Ez a "jövőben majd hú de jó lesz" nem jött be a Hawai,Furix és sanszosana Vega kártyáknál sem fog, de ha még is addigra end of life kategóriát fog képviselni.
Olyan ez mint a "wunderdrájver" csak várjuk és várjuk és várjuk és generációk jönnek és mennek -
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6 #34151 üzenetére
És ha lehet egy pár virslit és egy kis mustárt is ha lehet
Minden esetre én nagyon kicsi vagyok,hogy változtassak ezen és senki sem tartott pisztolyt a fejemhez hogy bármit is vásároljak.Ha nagyon elegem lesz az összes multi szarságából eladom az egész kócerájt és marad egy csomó pénzem
Ha már Gsync,bár adom az extra sarcos dolgot (mondtam,hogy szemét banda mindegyik)...Van egy 34uc79g-m ami freesynces és 150 ropi volt.Ez tök jó csak elfelejtett az amd kiadni egy 1080 szintű karit,de legyen mondjuk azt,hogy a Vega64 mindenhol tudja tartani az 1080-at.Itt jegyzem meg,hogy egyszerűen nem tudtam rávenni magam,hogy Vegát vegyek és az jó lesz nekem,pedig nagyon megakartam magam győzni róla...
150+215=365
Most lőttem egy Gsynces,34uc89g-t (sivatagos bolt,nem HA vagy használt portéka) és lősz mellé egy 1080-at.
194+180=374
Okés figyeltem,hogy mit mikor vegyek és vannak különleges kívánságaim (21:9,144hz),de ha az a 9 ropi a különbség ám legyen (annyival kevesebbet eszik,hűvösebb,gyorsabb is az én felhasználási szokásaim alapján),én viszont nem fizettem érte extra sarcot,mert amennyivel drágább a monitor annyival olcsóbb egy 1080-at.
Hangsúlyozom ez egy egyedi példa,de ha okosan vásárlunk azért ki lehet cselezni a rendszert.
Különben ha már valakit akartok szidni az Intelt szidjátok,mert ők igazán profin és undorítóan űzik ezt a műfajt -
Milka 78
nagyúr
válasz
lezso6 #34146 üzenetére
Nem nem korrekt,de nem is ez a kérdés.Mint mondtam ne vegyél Renault,Mercit,Audit,mert manipulálják a piacot és átvernek.Ne vásárolj a Sparba és egyéb helyeken,mert kartelleznek sőt ne vegyünk semmit,mert az összes beszállító,nagyker és kisker is stiklizik.
Attól,hogy elítélem mint cselekedetet el ne képzeljük,hogy nem lehetne összehozni egy ilyen szép amd-s irományt is.Egyik kutya másik eb.
Itt inkább arról van szó,hogy azért mert nv karit veszek már is 4 kategória szerinti idiótának vagyok titulálva.Gondolom ebben a topicban a Gsynes monitoromért azonnali golyó is jár és szégyelnem is kéne magam,hogy egy elnyomó rezsimet támogatok a pénzemmel
Még egyszer elmondom...elhiszem,hogy az NV kontrollálja a piacot ilyen olyan eszközökkel,de nem érdekel az emberiség jövője,a hódokat sem akarom megmenteni (kicsi vagyok én ahhoz). Egy dolog érdekel.Ha már napi baromi sok órát gürizek a melóhelyemen akkor teljesítményt szeretnék és nem ígéreteket (függetlenül mely cég ígérget).Ha az amd alárak az nv-nek és ezáltal én kapok egy olyan piacot ahol az nv kap egy maflást,ezáltal kialakul egy egészséges piaci helyzet,aminek a következménye egy árháború ergo kisebb pénzért nagyobb teljesítményt fogok kapni ám legyen én nem ítélem el őket. -
Milka 78
nagyúr
válasz
Petykemano #34132 üzenetére
Te meg kimeríted azt a tábort akinek lövése sincs a világ működéséröl és érzelmi alapon választ terméket,de se baj ilyen honfitársak is kellenek
Mint mondtam vannak győztesek és vesztesek.Ez egy ilyen játék.Van aki jól játsza és bevet minden piszkos trükköt és van aki nem.Ennyi.
Ezt az Intel/gpu-t meg majd visszaolvassuk mondjuk 2-3 év múlva,csak aztán nehogy ez is olyan mester féle,nem teljesült jóslat legyen -
Milka 78
nagyúr
válasz
Petykemano #34116 üzenetére
Jaja...német kocsit se vegyél,mert lopnak,csalnak,hazudnak.Az F1-be (és a valós életben is) a Renault és a Ferrari ipari szintű kémedéssel szerez plusz infókat,elszipkázza az értékes embereket és megkerüli a szabályokat unferr módon megkerüli, így a full PSA és Fiat konszer is kiesett.Ideje lenne már felkelni és nem idealizálni,vagy démonizálni egy céget,mert mindegyiknek van vaj a füle miatt
-
Milka 78
nagyúr
Nektek halljak meg semmi sem jó! Pedig a hónaljkutyába csapódó srapnel szálankénti hullámzását semmi sem múlhatja felül
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Dtomka #33584 üzenetére
Főleg ennek a tükrében
ZOTAC ZT-P10710B-10P GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 AMP! Extreme PCIE -
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #33566 üzenetére
Menjetek szobára!
Habugi Be ne dőlj már neki,ez csak egy szponzorált vélemény!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
#45997568 #32771 üzenetére
Eddig azt mondtad,hogy az FS ugyan olyan jó mint a GS!Ezért a csúsztatásért küldünk neked Playersel egy bazi nagy
-ot!!!
Ui:"bar ezt csak azok tudjak akik hasznaltak is mindkettot.sztem"
Ez meg nem releváns,mivel ebbe a fenti halmazba te meg még egy válalkozó kedvű/unatkozó milliomos tartoztok ami kimeríti a statisztikailag nem detektálható mennyiséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Everest / AIDA64 topik
- Mozilla Firefox
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Poco F7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest