- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
-
törölt tag
Egy kétkeresős családban nagyon jól mondják,1-2 hét az,közel sem kell egy hónapig takarékoskodni rá.Jah és híd alatt se kell lakni hozzá és még az éhhalál se fenyeget közben.
Mondjuk ennél a VGA generációnál ez a " veszély nem fenyegeti tömegesen az AMD-t, az borítékolható előre.
-
törölt tag
A custom ti oc 1440p-ben játékok alatt 20-40%-al gyorsabb mint az 1150MHz-re cibált Fury x
Mèg megnèznék egy 1500MHz-re húzott custom ti-t mit tud mondjuk egy 1200MHz-re tuningolt Fury x ellen. -
HSM
félisten
Ez a "korábban eladja kevesebb bukóval" ez nálam sosem működött igazán. Ahogy írod, így 3 év alatt nem egybe adod ki a 150 000-et, hanem 3 részletben. Végülis, kis szerencsével annyiból jobb, hogy tényleg mindig aktuális technikán játszol. Viszont ez nem kevés pénz.
Nekem ezzel van a gondom, 3 év alatt rákölteni csak VGA-ra 150 000-et, elég meredek nekem, és akkor még nem vettél egy játékot se.Ami a nyugati béreket illeti, oké, az tény, de azt is számold bele, hogy ha nem a híd alatt alszik és fénnyel táplálkozik, akkor máris minimum egyhavi spórolás az az 1-2 hét.
-
keIdor
titán
Szerintem jobb amikor az ember a drága hardvert is gyakran cserélni, korábban eladja kevesebb bukóval, inkább évente adok ki +50 ezret, mint 3 évente egybe 150 ezret és a kompromisszum is kevesebb, mert mindig a csúcs van, anyagilag meg ugyanott vagy. Persze ez csak én vagyok, de ha szétnézek a külföldi fórumokon, sokan így csinálják.
Most 3 éves kártya a GTX-680 vagy a 670. Érdekelnek még ezek valakit is? Nem. Lehet rajtuk a mai napig játszani? Simán, kompromisszummal, de egyáltalán nincsenek már a középpontban.Ami meg a legfontosabb: ezek az árak tény, hogy magasak, itthon, de nyugaton egy sima munkás 1-2 heti nettó bére. Ezeket a 600-700€-s árú termékeket amúgy is a keménymagnak szánják, ezekre meg jellemző, hogy mindig váltanak.
-
HSM
félisten
Hát igen, a szkepticizmus érthető.
Mondjuk nekem csak annyiból sántít ez az egész, hogy ennyi pénzt miért adna ki bárki egy ilyen kártyáért, ha nem azért, hogy pár évre ne legyen gondja ilyesmire? Persze, lehet én gondolkozom rosszul, de ha 200 000+ HUF-ot ott kéne hagyjak a boltban, akkor minimum 3 évre elvárnám, hogy a kávém is ez főzze reggelenként.Akár Nv, akár AMD kártyáról is legyen szó.
Anno 57 000 forintért vettem egy hónaposan egy referencia 5850-et, 3 évig mindennel tudtam játszani, közel maxon jó FPS-el. 3 évesen 24K-ért ment el, maximálisan meg voltam vele elégedve. Nálam ez lenne egy VGA ideális életútja. Úgyértem, ami nekem is jó, és nemcsak a bőröket húzzák le rólam. Az oké, hogy ~60K-ért 3 évig jó volt, de hogy egy 200 000 forintos terméknél ne jusson az ember eszébe, hogy mi lesz egy év múlva, az nekem kicsit fura.Természetesen itt nem számoltam azon szerencsés réteggel, akik a "nem számít a pénz, mindig a legjobbat akarom" csoportba tartoznak, de ott nyilván nem a racionalitás a vezető elv.
-
keIdor
titán
A DX12-vel tényleg várjuk ki a végét, mert én emlékszem, hogy DX10-nél és DX11-nél is ez ment, hogy majd ott aztán nagyon megindul az AMD GPU-ja, csak azt felejtjük el rendszeresen, hogy mire beindul a következő DX, addigra már nem ez a generáció lesz, hanem a következő, vagy az utána lévő. Pár példa:
8800GTX vs. HD2900XT, vagy GTX-480 vs. HD5870, ugyanez volt, DX10, DX10.1, DX11, úgyhogy szerintem érthető hogy én és még sokan mások miért vagyunk szkeptikusak. Most még senkit nem érdekel a DX12, a jelenre kéne fókuszálni, mert tényleg oda fogunk eljutni, hogy 2015 Q4-et fogunk írni és 85%-15% lesz a piaci részesedés, és ezen egyre nehezebb lesz változtatni, minden egyes százalékkal.Az a baj, hogy tényleg, folyton tele van a padlás ígéretekkel, de ebből nem sok valósult meg pozitívan és most már az emberek szkeptikusak, én is meg mások is. Ez látszik a piaci részesedésekben is.
-
HSM
félisten
Mint már írtam, ezeket az új drivereket már többen próbálták a 290 tulajok közül, jó eredményekkel. A "csodadriver váráson" amúgy én is csak a fejemet szoktam fogni ne aggódj, a továbbiakban sem szándékozom lesüllyedni arra a szintre.
Én nem gondolom, hogy az Nv driveres részlege aludni fog, viszont úgy gondolom, az Nv DX11 alatt tapasztalható driveres előnyének jelentős része abból fakad, hogy többszálúsítva van a driverük, míg az AMD korábbi driverese koncepciószerűen nem. Most ne menjünk ebbe nagyon bele, elég annyi, hogy mindkét elképzelésnek megvan a maga előnye és hátránya. Szóval az új win10 driverben az AMD is többszálúvá tette a feldogozást, ami a jelnelegi programok és processzrok felépítése mellett jó döntésnek gondolok. Ebből én azt gondolom, hogy többé kevésbé fel fognak zárkózni az Nv-hez driveres oldalról DX11 alatt, ami a sebességet illeti, mivel ezzel el fog tűnni a legnagyobb lemaradást okozó tényező. Ezt pedig most nem találgatásnak szántam, csak némi magyarázatnak, miért gondolom azt, amit. Az Nv már nem fog tudni csodát tenni, már többszálú a driverük, nem tudják újra többszálúvá tenni, ha már az.
Ami a ROP-okat illeti, van benne ráció, amit írsz, a 64 ROP kicsit kevés egy Titan-X-hez képest. Ugyanakkor azt is vegyük figyelembe, hogy főleg VR és a DX12 szempontjait figyelembe véve készült a kártya. Oda viszont elég lesz, ahogy nézetem a teszteket 4K-ra is, és nagyobb haszna lesz az izmos feldolgozó motornak és a villámgyors memóriának.
Persze, világos, hogy jobb lett volna kicsit több ROP, de figyelmbe véve, hogy így is kihasználták a mérnökök a HBM mellett elérhető maximális lapkaméret 99,3%-át, szerintem jó munkát végeztek. -
Vagy szentül meg vannak győződve róla, hogy közben az nv driver részlegének emberei sötét autókban nagy pénzes kofferekkel járják a játékfejlesztőket, hogy amd-n szarul fusson ugyanaz
Pedig mekkora csinnadratta volt itt... talán egy éve, hogy most aztán az AMD milyen durván oda teszi magát az AAA címek mellé... eredmény? Zéró. -
keIdor
titán
Az a baj, hogy te meg irreálisan optimista vagy, Abu-val együtt, csak nem tudom az AMD mikor váltotta be ezen ígéreteit.
Mert a "lehet, ha, talán" már hosszú, hosszú évek óta megy és sosem jöttek be olyan formában, ahol azt jósolgatták. Mondom, SOHA, nincs rá példa.És néha az az érzésem, hogy közben azt hiszitek, hogy az nV driver support részének 100%-a meg csak aludna, közben nem.
A kártyával az a baj, hogy rohadtul ROP sovány, megint félrement a mérnökök részéről az egész fejlesztés. Mert már megint nem a jelenre fókuszálnak.
-
do3om
addikt
Ahogy nézem a fury név bejött. Csak éppen a gyártóval szemben.
Na majd a DX12 az odabasz. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Low-level API-nál, jelen esetben Mantle-nél ugyanaz van, mint a Tonga cGPU-val. Amelyik programra nincs memóriaoptimalizálás ott az újabb architektúrára épülő GPU lassabb. A Battlefield 4-hez nem készült ilyen patch. A többi játékot már patch-ekkel felkészítették a Tongára (vagy eleve jól adták ki), és ebből az optimalizálásból a Fiji is profitál, bár nem feltétlenül ugyanúgy, ahogy a Tonga.
Ez a low-level API átka. Ha jön egy zsír új architektúra, akkor simán lehet, hogy a felét sem tudja az előző generációnak, csak azért, mert a programban van az, ami régen a kernel driverben volt, és az a programban nyilván nem cserélhető egy új driverrel.
-
törölt tag
És azt sem értem mi a szarért kell túlfeszelni/felclockolni egy nyamvadt videofájl dekódoláshoz a GPU-t
:
Clock Profiles - Blu-ray Playback:
Fury X: 1050 MHz 500 MHz 1.22 V (3D órajelek, 3D feszültségen...)
980 Ti: 135 MHz 203 MHz 0.84 VFogyasztás: 15 W (980 Ti) vs 66 W (Fury).
Nyilván ez nem eltántorító ok a vételtől, de bosszantó, hogy az új PowerTune óta ez megy az összes AMD kártyával, egyszerűen rengetegszer állítja maxra a GPU-t még akkor is amikor nem kell. -
Firestormhun
senior tag
Initially, I tested BF4 on the Radeons using the Mantle API, since it was available. Oddly enough, the Fury X's performance was kind of lackluster with Mantle, so I tried switching over to Direct3D for that card. Doing so boosted performance from about 32 FPS to 40 FPS.
[link]Ez a low level API. Ha nincsen patch új kártyához, akkor az korlátozottan vagy sehogyan sem működik.... High level API-nál elintézhető a visszamenőleges kompatibilitás driverből, de low levelnél nem.
-
törölt tag
válasz
Laja333 #7072 üzenetére
A GTX STRIX-eken a léghűtő okádja a VRM-re a GPU melegét szóval elnézzük ha a 90 fölött járnak (egyébként customok közül csak a STRIX ilyen a többi ettől alacsonyabb inkább 70-80 körüli...).
De ugye ott ha sokallod felcsavarod a ventit és máris 5-10°C-ot lehet nyerni itt nem...
Én már korábban is féltem, hogy ha a VRM-re csak egy kis bordát raknak légáramlat nélkül nem kicsit melegedni fog abban a zárt "dobozban"... -
imi123
őstag
Az csak még egy adalék hogy válogatott AMD felé lojális oldalak tesztelhették.
Mi lesz ha a kevésbé lojális sajtó is megkaparintja a portékát.Egyébként nincs itt semmi gond.Abba kellene hagyni a csodavárást.Tisztes iparos munka lett.
Aki TI és Titan X verést várt az most csalódott lehet.
A fanok úgy is megveszik.Én azt hiszem nem rohanok a 980-at lecserélni. -
gainwardgs
veterán
Ez kevés a "csoda" furytól.
Ezt kellett ennyire titkolni. .. -
Sonja
nagyúr
Jó forró a VRM.
-
Whysperer
addikt
Mint full REd azt nem értem ,hog ynem igaz már ,hogy nincsen 100 programozó akit az AMD felvesz é sírnak egy k...va DRIVER-t... nem tudom elhinni,hogy...
Most mond meg....Mi az ha nem driver hiba ,hogy [link] itt is csomó játékban 1:1 a 980 Ti-vel ... Ez olyan mintha Te meg Én egyforma gyorsak lennénk ,de Budapesten Te gyorsabban futnál Én meg ott nem tudnék futni.,
-
HSM
félisten
Nézd, én teljesen elégedett vagyok a kártyával ennyi pénzért. Szerintem full jó lett. Én csak arról beszéltem, hogy a jelenlegi API/Driver limitált FHD teljesítmény még javulni fog a DX12 előtt, ha már valaki mindenképpen erre izgul.
Ami meg az új drivereket illeti, többen már használják is a 290X tulajok, tehát az esetleg/talán/ha kategóriánál ez egy picit több. -
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #7053 üzenetére
Szerintem akkor is ott kéne lennie egy Mantle eredménynek is, de részemről ez a kérdés lezárva!
Egyelőre valami szerintem nem gömbölyű, mert máshol meg partiban vannak: [link]
Viszont itt meg olyan Assetto Corsa eredmények vannak, amiket nem igazán értek... a 290X-m többet hoz.
-
Egon
nagyúr
Unalmas már ez a trollkodás.
Ez a kényszeredett okoskodás meg már egyszerre vicces és szánalmas.
Mondjuk tök jó, hogy az AMD gondolkodásra és kreativitásra sarkallja a vevőit/szimpatizánsait, azáltal, hogy mindig keresniük kell valamiürügyetindokot, hogy egyrészt miért lassabb az nV-nél, másrészt hogy mikor/mitől lesz majd esetleg mégiscsak jobb/gyorsabb/okosabb/szebb a jövőben... -
törölt tag
válasz
schwartz #7054 üzenetére
"1080P-re overkill"
Ezt szerintem mindenki eltudja dönteni magának, hogy mennyire éri meg
Attól még futhatna normálisan, hogy "overkill" a 8 GB ram is az a 390X-re ahogy a 12 is a TX-re ha csak játék a szempont mégis rárakták...1440p-n meg azért bőven 10% fölött vannak a különbségek még összesítve a 22 játékot is 9% és ez csak a ref 980 Ti...
Az, hogy kinek mi befolyásolja a játékélményt megint csak egyéni szempont, márka preferenciám sincs, lehet hogy a Fury-t veszem, lehet hogy a Ti-t (vagy semmit).
Kivárom, hogy mi lesz az elkövetkező 2-3 hónapban új játék már úgysem jön addig, de árcsökkentés nincs kizárva. -
törölt tag
válasz
schwartz #7051 üzenetére
Nem érdekelnek a 4K benchmarkok, aki arra veszi nézze azt, de amíg a játékok többsége <40 FPS-en "fut" egyáltalán nem releváns hacsak nem legalább 2-t veszel...
1080p és 1440p-ben a Ti alatt "kullog" és nem 1-2 FPS-sel miközben ugyanannyiba kerül.(#7052) -Solt- : Nem beszéltünk el, a Frostbite Mantle módja nem hoz jelentős gyorsulást erős CPU-val innentől kezdve nincs miért "felháborodni" azon, hogy a BF4, DAI miért DX-szel volt tesztelve...
A GTA V közti 20 FPS-es különbségen 1080p-n viszont annál inkább.
-
schwartz
addikt
válasz
#85552128 #7045 üzenetére
Megis mi a fenet vartal? Az most, hogy 2-3 FPS-el KULLOG a Titan X mogott 350 dolcsival olcsobban es halkabban az nem eleg jo eredmeny? Vagy mi lenne az alazas? 20-30%? Az mennyi is a jattszhatosag hataran szamszerusitve?
Kulonben az Anand miert nem kapott tesztkartyat?
-
Laja333
őstag
válasz
#35434496 #7041 üzenetére
275 W a TDP, és 280-at mértek. Miről beszélsz?
Mellesleg nekem is csalódás néhány helyen a teljesítmény. Van, ahol a 980 szintjén van.
Azt hogy?
Az lehet, hogy egy Driver pár napon belül a helyére zökkenti a kártyát, csak ezzel egy baj van: a tesztek már kint vannak, ezek alapján lesz minősítve a kártya. Senki sem fogja 1 hét után újramérni....Abu, rád vonatkozik még valami NDA? Mi ez a szinuszos teljesítmény?
-
-
HSM
félisten
Viszont DX11-ben szerintem ezekben a magasságokban már kőkemény API/Driver limitek vannak, amik erősen behatárolják a teljesítmény. Véleményem szerint itt veri meg az Nv az AMD-t jelenleg, főleg FHD-n, gyorsabb a driverük, így a lassabb hardver is jobb eredményt tud elérni.
Úgyhogy kíváncsi leszek, mire jutnak az új fejlesztésű Win10 driverekkel, ha elkészülnek AMD-ék. Az még komoly előrelépés lehet még jóval a DX12 előtt.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #7033 üzenetére
Engem nem igazán érdekel mennyit fogyaszt egy vga. (1350w-s Enermax Platimax tápom van
)
De ment az okosítás, hogy milyen keveset fog fogyasztani Fury a HBM miatt. -
lowzor
veterán
Érdekes. Nálam is (mondjuk i5-el), meg másnál is aki mért a fórumon nagyon megdobta a min FPS-t. i7-el nem tudom hogy viselkedik DX-el, lehet hogy a 8 szál annyival jobb neki, hogy nem lesz akkora CPU limit. Mondjuk volt olyan itt a fórumon, akinek i7-el is jóval gyorsabb volt Mantle-el a 64 fős BF4 multi. Az már más kérdés, hogy NV-nél DX11-ben sincs CPU limit, egy gyengébb procival sem.
-
törölt tag
" i5 4460 @3,20 GHZ" - CPU limit
Nem véletlenül teszteli minden hozzáértő tesztoldal a DX11-es mód alatt, egy erős konfiggal nincs különbség vagy még nagyobb lenne és nem az AMD javára...
És ugye ismerjük azt is, hogy gyengébb CPU-val az AMD DX11-es drivere még rosszabb eredményeket produkál... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
#35434496 #7023 üzenetére
Van rajta ket 8 pines csati be tud huzni annyit. Ez inkabb tuningnal lesz erdekes. Ha lesz feszallitasra lehetoseg, akkor lesz hova tolni.
Egyebkent a 980Ti G1 1500-on mennyit fogyaszt? Ha jol sejtem az is 400W korul, akkor ez miert olyan mellbevago?(#7029) daveoff
Akkor sorry, az a furmark fogyasztas. -
Whysperer
addikt
válasz
#Morcosmedve #7017 üzenetére
Feladjuk.. így rendben?
Komolyan azt kívánom, hogy az NV meg az Intel verje tönkre az AMD-t meg azt ATI-t és horror áron adja majd a 1080-1080Ti-t meg a i7 7490k-kat..... Aztán majd akkor nyítunk egy topicot,hogy ,de jó is volt amikor még volt árverseny......
Mert attól senki sem lesz jobb vagy rosszabb ember közülünk,hogy NV-d vagy Ati-d van. Viszont Te is meg mi is fogyasztók vagyunk és konkurencia nélkül csillagos ég a határ a monopol helyzetbe...
"megint a majd jön driver" --- remélem ezt a GTX 7xx-es felhasználóknak is eltudod sütni. 8)
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #7021 üzenetére
Mobilról vagyok, csak azt láttam, amit belinkeltek...
-
törölt tag
8 szálas 4.2 GHz-re húzott i7-ekkel tesztelnek úgy nincs CPU limit, benchmarkokban ez a különbség nem fog kijönni amit mondjuk egy FX-szel vagy i5-tel észlelsz.
A két kártya közötti teljesítménykülönbség viszont annál inkább(#7022) -Solt- : linkelhetsz 1 éves benchmarkot, de akkor nem volt nehéz gyorsabbnak lenni mivel RONDÁBB volt a graf mint DX11 alatt: Battlefield 4: AMD’s Mantle causes washed out, foggy graphics compared to DirectX
Azóta a "helyrepofozott" Mantle mód egy jobb CPU-val nem gyorsabb mint a DX11-es mód.
-
deadwing
addikt
válasz
#35434496 #7015 üzenetére
Igen, arról... Alatta tényleg gáz, csalódtam én is. Nem hiszem hogy valaha is lesz ilyen kártyám, persze majd kiderül, hogy DX12 alatt változik-e egyáltalán valamit a dolog.
(#7020) Szaby59: ezt úgy ahogy van nem hiszem. Volt 290 CF-em és pont a fordítottját tapasztaltam BF4 alatt. CF-nél nagyon jót tett neki a mantle. Ég és föld volt. Az meg hogy kevesebb fps??? Ez amit linkeltél, elég nagy fail. Vagy a HL gané...
-
lowzor
veterán
válasz
#85552128 #7020 üzenetére
Azért nem. BF4-ben a DX egy optimalizálatlan vicc AMD-vel, Mantle-re átkapcsolva kb teljesen más lesz a játék sebesség szempontjából. De ha BF4-ben megközelítette volna FullHD-ban, a többi játékban akkor is elhúzott volna a Ti, szóval baromira mindegy számomra, hogy milyen API-val mértek BF-ben.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #7021 üzenetére
Persze de ez maximumnak is brutális basszus. 432W Nem úgy volt, hogy a HBM miatt keveset fogyaszt a kártya stb....?
-
rocket
nagyúr
válasz
Malibutomi #7005 üzenetére
Semmi meglepo nem tortent driver fonton, papirforma.
-
#Morcosmedve
veterán
Cink :/ Guru3D Furi iksz Review sajnos nem lep meg, bár léggel pláne kacat lesz vs. 980 Ti...megint a majd jön driver, adjátok már fel, ez komolytalan.
-
Asbee
veterán
válasz
Sajnos ezen már meg sem lepődik az ember. Pedig szinte biztos ez van a háttérben.
-
lowzor
veterán
Csodálkozni fogok, ha a Nano-val nem fürödnek majd be.
-
daveoff
veterán
válasz
deadwing #7003 üzenetére
Azért ragadtam ki, mert egyrészt ezzel játszok a legtöbbet, másrészt a Frostbite az egyik legjobban optimalizált motor. És jól tették, hogy DX11-el mértek, mérjenek majd akkor Low Level API-val(DX12, Vulcan), ha már mindkét oldalon elérhető, úgy lesz fer az összehasonlítás. Én már abban sem hiszek, hogy DX12 alatt jobb lesz az AMD....
schwartz: Igen a 980ti is mehet a levesbe, de ezt a Furyt szívesen kipróbáltam volna a hűtése miatt is, és reménykedtem, hogy tényleg Titan verő lesz, de köszönöm ilyen teljesítménnyel nem kell. És az is beigazolódott, hogy azért van rajta víz, mert baromi meleg lenne anélkül, az orbitális fogyasztás miatt. Majdnem 2x annyit zabál, mint a 980Ti, és gyengébb....LOL
-
Whysperer
addikt
válasz
+1
-
-Solt-
veterán
válasz
Ha ezek driver gondok, akkor az nagyon amatőr húzás... én nagyon drukkolok nekik, sokkal szimpatikusabbak mint az NV, de ha egy cég ennyire önmaga ellensége...
-
Malibutomi
nagyúr
AMD pofaraejtette a csodakartyat a driverrel...hogy lehet igy elszurni nem is ertem.
Szinte biztos vagyok benne hogy amiatt van...nagyon hullamzoak az eredmenyek, ossze-vissza.No mindegy..en ugysem veszek soha semmit megjeleneskor, legfeljebb ha kikupaljak olcsobban megkapom 1 honap mulva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Trollok komolyan
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- További aktív témák...
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest