Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Na , de hogy kicsit ON is legyek es ne OFF-oljam szét az egyébb hardverek egyik topicjat. Régóta foglalkoztat a minosegbeli különbség az :
AMD 63
Es az AMD 65 között :
Melyik volt a gyorsabb, megbízhatóbb, pontosabb. Mennyire volt pontosabb egy AK-47-el szemben. Annak idején elég sokat lottem az AK-val, ritka volt az amelyik rendben is volt es automatan célba is talált korrektül.
Szerintetek ?!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ne irass suliba, ne fogd a kezem. Csak nyugodtan toljad a személyeskedést mert tükrözi a szintedet.
Egyébként nem trollkodás, a PH! szabályait betartva : egyéb hardver -> AMD -> AMD 63/65 fegyverek. Ez igy teljesen szabályos.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
PROHARDVER!
üzenetére
Ekkora hülyeséget......
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Csak akkor lenne valami változás ha az emberek észhez térnének és nem pénzelnék õket. Azok akiknek agysejtjük is van, inkább a "full-kimaxolásból" két klikkel visszavennének pár dolgot és megtartanák a régebbi kártyájukat. És az eladások esnének vagy 50-55 %-ot, na akkor faragnának az árából is.
Nekem is most 1080Ti van a gépemben, és hiába G-synces a kijelzõm de inkább Radeont vennék mintsem NV-t. Nem szeretném már támogatni birka módjára õket.
Sajnos az e-pénisznövelõk mindig meg fogják venni, hiszen a fejükben az agyevõ bogár éhezik.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ugyis visszavált majd Radeonra...aztán majd zöldre. ŐsAMD-lovag, NV-val a gépébwn
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Egyesek azt hisznek amit szeretnének. Ő dolguk, a Vega nem rossz de a jótol még picit távol áll. Csak szemüvegben ez nagyon nem látszik.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Simán megveheted. Maga a kártya rendben van, nulla gond volt vele. Nekem a freesynces kijelző b@szta fel a fejem. Vettem egy 31.5-os AOC-t , 1440p, 144 Hz, Freesync...ocsmányság, vibráló kép...
Azt vissza küldtem, ezt meg az ebayen találtam £585-ért. Le is csaptam rá...
Most akkor van egy Vegám, egy Gigabyte OC 1080Ti, meg ez az asus. Vega megyen vissza, gigàt eladom az Asus marad. Keresek valami sima 144 Hz-el kijelzőt és megpróbálom ízomból.
FreeSync 1440p, 144 Hz, IPS, 27" az asus-on kivül (£510) csak az Acer van. Az asus-ben csak 40-90Hz tartományban müködik a FreeSync, az Acernél meg magas a meghibásodási arány.
Szóval, maga a kártyával nem volt bajom. Nem tökéletes de becsületesen hozza a 1080-at...talán picivel többet is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Pozitiv. Utolsó elfogadható Radeonom az a 7990 volt (290X, Furyka borzalmas volt). De az az utódja úgy érzem.
Játékokban kb 1080 szint, néha picivel gyorsabb vagy lasabb. Melegszik és hangos mint bármelyik referencia model, de nem vészes használható.
Ha csiszolgatnak még rajta egy kicsit szerintem szépen beáll a 1080 és a 1080Ti közé félúton ami szerintem rendben van.
Nem kell túlhájpolni, egyszerüen el kell fogadni hogy ennyit tudtak összerakni. Ragyás Gyuri távozása után remélwm sikerül még valami ütősebben letenni az asztalra. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nincsenek. Müködik rendesen.
TTomax: vízezve? 24/7 ? Ha igen akkor szép eredmény.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mondom részben. A mesterséges hergelésért.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
Jön Abu és mindent megmagyaráz.....
-
MiklosSaS
nagyúr
Rendben. Akkor marad a sima IPS 1440p 144 Hz-es Acer, £480 láttam valahol a frame nélkülit.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
De látom itt Abu a főkolompos...neki sem tetszenek a gyenge AMD-s grafikonok. Photoshopolni meg nem tudok..nem értek hozzá.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Tesztelem, még itt van a 1080Ti a fiókban. De kell valami Sync monitor és sajnálom a pénzt a dög NV-nak adni, azért ami ingyenes is lehet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
üzenetére
Az elgondolásod jó is volna. Csak az a baj hogy te összekeverted a szezont a fazonal.......kicsit még merülj bele mélyebben.
Segitek.
1. Évente jelenik meg Ti kártya. Nincs nagy hájpja, mégis két ével ezelõtt sorrban álltak érte a scanél...esõben.
2. Processzor piacon ez az AMD nagy dobása, hiszen már lassan 5-6 éve nem gyártott igazi cpu-kat. Ezért minden " boltos" arra számitott hogy vinni fogják mint a cukrot. Óriási volt a hájp is. Ezek ës Abu mester írásai alapján az ember az hinné gogy majd licit vagy VIP tagság alapján sikerül Rizsát vegyen az elsõ két ëvben. Nem jött be.
3. Általában a Ti kártyák hozzák amit elvárnak tõlük (logikus, mert nem Radeonok). Szóval nincs bug, CCX, memória buzulás meg ssd probléma.
4. A Ti-k általában £600 fölött nyitnak, aztán jön egy olyan 5-10 % esés a hájp után.
Na, ha ezt sikerült tisztázni akkor lépjünk tovább. Köztudott hogy az NV mindig magasabb áron nyit a flagship kártyáival, logikus is. Visszont itt az a bökenõ hogy az AMD nem nyitott magasabb áron, maga a bolt akciózza mert tul sok van raktáron. Mindenki azon panaszkodik hogy az eladások nem érték el a várt szintet. Szóval Abu májsztró puskája megint forditva sült el.
Érted? Ha igen akkor örülj, ma is tanultál valamit

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Milka 78
üzenetére
Most nem talalom a Rizsa hozzaszolasat, de valahogy igy volt:
Csak azok fognak majd Intelt venni akiknek nem jut majd a Ryzenbol. ...mert mindenki kapkodni fogja.
A valosag meg ez meg ez. Hetente akciozak....a kutya sem veszi oket. A "BENTI" haverom elmondasa alapjan majdnem 27 %-os a visszakuldesi arany. Ilyen nem volt amiota a gyerek az aria-nal dolgozik (8 eve).
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Ha Abu szavait el hinnénk akkor a szemünkben ők volnának a piac vezetői....a valóságban pedig nem voltak képesek egy két éves 980Ti-nek ellenfelet állitani.
Abu amit ír az szép és jó, de nem kell komolyan venni mert a 90 %-a soha sem fog beteljesülni. Ergo, ilyen "kiskegyed"-féleként kell kezelni.
És ezt az utolsó néhány év bebizonyitotta....
Ugye Abu, hogy is volt az amikor azt írtad hogy csak azok fognak íntelt venni akiknek nem jut majd rájzen. Szarásig van az első naptól a boltok polcain......

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Henkei
üzenetére
Nagy piros emberke jósgömbel a kezében arról regél hogy milyen szar a zöld kártya mert lehet tuningolni, és milyen IstenKirály a piros mert sokszor alapon is összefossa magát ha nem piszkálod...
Bocs az ovi szintért, de ez az év témája. A román/angol fórumokon könnyesre röhögték magukat az ottani házigazdák amikor leírtam.
A nagy piros emberkével, aka Abu-val csak annyi a baj hogy nem a real life-ban látja a dolgokat hanem mint egy mérnök aki csak akkor hagyja el a laborját ha pislantania kell. Máskülönben fasza gyerek, csak néha a saját jóslataiba is belezavarodik.
-
MiklosSaS
nagyúr
Te, hagyd már a kolbász méretü hozzászólásokat és nézd vásárlói szemmel a dolgokat, például:
Mezei user kártyát keres...Furyka X mg a 980Ti. Tesztekben a két kártya alapon kb egyforma teljesitményü...
Pistike szereti a Radeont, tehát megveszi...öröm és boldogság mert tartja az alap órajelet. De Pistikének van egy haverja, Ákoska.....na most Ákoska nem olvassa Abu regényeit a PH!-n, azt aem tudja mennyire jövõbe látó a Radeon. Guuglizik egy kicsit, látja hogy a zöldeknék kevesebb a gebasz...tehát 980Ti- vesz....és kicsit tuningolja...és lám 20 %-al gyorsabb az õ kártyája mint Pistikének.
Ezt látja Pistike, felbaXa az apróra a Furykát, Abut letiltja...vesz õ is egy 980Ti -t, de mvel õ referenciát vett azért még mindig gyengébb mint Ákoska eVGA-ja, de erõsebb kb 15 %-al mint a Furykával volt.Ez a lényeg...a többi hasztalan duma.
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy te mindent milyen frankón meg tudsz magyarázni. Tehát akkor a maxwell és a kepler meg pascal egyszerüen szarok mert vsn bennük 15-35 % OC pottencia. Amibõl a játékok/bench-ek profitálnak rendesen FPS növekedésel.
A GCN a jó mert például az OC dream Furyka 5% OC után vért hányva össze szarta magát, vagy örülünk ha tartja az órajelet.Magyarázhatsz te amit akarsz, annak a negyede sem igaz/reális, az van hogy az NV jó chip, tuningra is. A GCN-t meg ki kell fesziteni a határokig hogy legalább megközelitse a konkurenciát.
De persze te valahogy mindig máshogyan állitod be....ami értéktelen mert az elmult 5-6 évben egyetlen jóslatod sem teljesedett be. Mind csak kamuzás, mellébeszélés volt. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
keIdor
üzenetére
Ha elmondanám akkor rengeteg Radeon-lovag háborut inditana.
Dióhéjban a 980Ti tuningolva vagy 25-30 %-al gyorsabb mint a tuningolt Furyka X, nem kell annyit piszkálgatni.
Maga a Fury X szép, frankón össze van szerelve olyan mint egy ékszer. De használni már necces, mindig baszkódik valami....vagy melegszik, vagy ugrál az órajek/ kihasználtság, vagy a ventit kell buherálni.
Lehet user errornak mondani, vagy win10-re kenni....de ami érdekes a z az hogy amikor vissza váltottam 980Ti-re minden probléma megszünt pedig az user is meg a win10 is maradt.Nem szeretném nagyon leírni, de ha a Fury X II csak fele ennyire lesz problémás, akkor sem kellene még egyszer.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Erdei88
üzenetére
Lehet igazad van.
@Gyiku: most komolyan, a kártyát szerettem, baXott jól nézett ki...anno még az XPower AC lapomat is lecseréltem miatta...de a szoftver...az valami hihetetlanül hulladék.
Vram melegedés, rángatás...különbözõ szoftvereket feltelepiteni hogy használható kategória legyen. Az az érzés megfizethetetlen amikor elkezdesz játszani és 100 FPS-rõl esik 80, 65, 45 majd 20-25-re mert utánozni próbálták az NV energia managementjét....igazi innovatív "gyümölcs". Meg amikor már azt hiszed hogy mindent xarját megoldottad, akkor elõjön a hupikék-lilla-foszfor zöld szinjáték.....
..Sajnos azt kell mondanom hogy amennyire szerettem az elején, annyira utáltam a végén. Pedig anno még rá is fizettem a 980Ti árára hogy megvegyem.Ha olyan jó lett volna, akkor most nem 980Ti volna ismét a gépemben, ami 1500 MHz-en kb 25-30 %-al erõsebb mint a Furyka IKSZ 1150 MHz-en. 1440 p-ben.
-
MiklosSaS
nagyúr
Abu témára reagálva Én tisztelem a gyereket, de ha megfõzte a levest most meg kell egye. Ha nem ment volna ez a térités meg a jövõbe láttás most nem volna ilyen helyzetben.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Azt nem mondtam, alig varom a 490X-et

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
imi123
üzenetére
Majd forradalmasitja az aeronautikát és feltalálja a PreBurnert(BeforeBurnert) , de csakis DX12+n (n= [0,1,2....999]) alatt fog müködni.
És a sok pirosmarketingesmérnök el fogja magyarázni azt hogy miért jó az ha a kerozin elõbb ég el minthogy a motorba jusson.
És hogy milyen elavultak a mostani gépek ahol még AB-el voltak megtervezve.Meg hogy még csak egy kicsit kell rá várni, és jön a nagy áttörés...PreBurner+ FX APU + GCN 10.81...Crimmsonal és watmannal karöltve.
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy kis lazulas....

-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Szoljál az indián gyereknek hogy akkor a jövõ héten dobják piacra. k
-
MiklosSaS
nagyúr
Nagyon jó kártya lett az 1080-as. Utálom leírni, de gratulálok az NV-nek, brutál erõs 180 W-ból...milyen lesz majd az eVGA kingpin-je..
..1080Ti verzióban.Kiváncsi vagyok a Radeon csúcsra majd...de nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest