Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
h1mpi
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #4590 üzenetére
Milyen többet?Ez egy 970SLI tudja... a 980SLI drágább a TitanXnél és FullHDban gyorsabb,de akkor is SLI marad,ami vagy megy vagy nem....A 980SLI-t nem tudod már hova fejleszteni (mert egy 3. 4. gpu nem az) a Titan X-et még talán ha bevállalod az SLI-t... a 980SLI-m 940font volt a Titan X-em meg 868font...jahm persze vehettem volna 970SLI-t is... de inkább azt kössz nem...
(#4592) rocket
Nincs jelentősége,ott a reportban minden) -
h1mpi
félisten
válasz
MiklosSaS #4590 üzenetére
Két 980 is pont ugyanannyi, mint a Titan-X, de legalább a TX esetében nincs SLI bug + 8 GB ram van. Szerintem 980 SLI helyett jobb a TX, de még jobb lesz majd a 980Ti (vagy ami lesz a neve). Nekem amikor 980 SLI volt egy játékkal akartam játszani, de ott is bugos volt a grafika az SLI miatt (FC4). Az összes többi játék (WoT pl.) meg szintén nem támogatta és bugos volt a graf az SLI miatt. Állandóan azzal játszottam, hogy ki-be kapcsolgattam... Aztán meguntam gyorsan
-
TTomax
félisten
Titan X 1450/2000
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2015-04-10 at 20:18:15
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 92.7
Minimum FPS: 33.3
Maximum FPS: 382.4Number Of Frames: 7109
Average Frame: 10.786ms
Minimum Frame: 2.615ms
Maximum Frame: 29.997msMachine Name: TT
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 16326MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-4790K CPU @ 4.00GHz
Number of Cores: 8GPU Name: NVIDIA GeForce GTX TITAN X
Feature Level: DX11.0
Driver version: 9.18.13.5005
Dedicated VRAM: 3072MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: HIGH
Supersampling: 4.0x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #4582 üzenetére
Azt két parancssori kapcsolóval meg lehetett oldani, különben csak minimum grafikával volt hajlandó futni, mert nem tudta 2GB felett felismerni a kártyák ramját.
Ugyanakkor egy időben eléggé be-belaggolt 7900-asokkal. Tehát remekül ment, de kicsit darabosan, játszható volt, de közelsem makulátlan élmény így. Aztán úgy emlékszem megjavult, a 290-esen pedig végig tökéletes volt a játék. Olyan sokat nem játszottam/foglalkoztam már vele akkoriban, nem tudom, mitől volt a laggolás, majd a javulás. Előtte az 5850-en hibátlanul futott, amivel rengeteget toltam.
(#4583) Televan: BF4-ben nálam teljesen pariban volt a nyert teljesítmény az extra melegedéssel.
Jobban belegondolva nem is logikus, hogy másképp legyen. -
Televan74
nagyúr
válasz
Laja333 #4577 üzenetére
Én kétszer próbáltam Mantlet, egyszer a DA:I -nél(290X),és a Thief(280X,290) alatt.Én úgy vettem észre hogy erősen hajtja a kártyát.DX alatt nem sok lassulást vettem észre,de a vga hőmérséklete és a ventilátorok fordulatszáma jelentősen kevesebb lett.
Jó a mantle,csak a lelket is kihajtja a kártyából,holott nem lenne rá szükség. -
-
Laja333
őstag
válasz
daveoff #4574 üzenetére
Én is megvettem már, de helyet kell neki csinálni.
HDD-re nem akarom, az SSD-k meg kicsik.
Egyébként DA:I-ben netes tesztek között is jobb átlag fpsben a 980, viszont Mantle alatt a 290x-eknek jelentősen nagyobb a minimum fps-e. Ami valljuk be, lényegesebb paraméter, mint az avg fps.
Felrakom, és megnézem.
-
daveoff
veterán
válasz
Laja333 #4571 üzenetére
4k 60fps-hez meg 980 SLI kell......érdekes!?
Amúgy tényleg úgy néz ki a dolog, hogy kapunk végre egy jól optimalizált játékot.....jó lenne. Kedden minden kiderül, nekem már a gépemen van a játék...
Anubris: Igen, elvileg a 980 gyorsabb ebben is, csak kiváncsi vagyok mennyivel, de úgy látszik nem kapok választ senkitől....
-
Laja333
őstag
GTA V 4k 30 fpsre elég egy 7870 vagy egy 760? O.o nocsak.
Lehet, hogy optimalizáltak... -
daveoff
veterán
Van itt olyan AMD tulaj, akinek megvan a Dragon Age: Inquisition? Egy benchmarkot szeretnék látni a játékból maximális beállítások mellett, elsősorban 290X érdekelne, ha lehet Mantle-el. Nagyon érdekelne hogy fut vele a játék, elvileg AMD-n jobban megy. Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #4565 üzenetére
Apr.01
-
hszilard666
veterán
-
Televan74
nagyúr
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Televan74 #4554 üzenetére
Részben egyetértek, csak a felsorolásból hiányzik a Tri-X. De ahogy előttem is írták, lehet hogy a 980 jól érzi magát egy Codegen házban is, a 290/X-nek meg nagyobb odafigyelés kell a szellőzésre, ettől még nem élhetetlen, és ez igaz a gyengébb hűtős modellekre is. Ne értsetek félre, tényleg egyszerűbb nV oldalon ilyen téren, de a Radeonokat is lehet kezelni.
-
proci985
MODERÁTOR
-
HSM
félisten
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Xmister #4535 üzenetére
980nal annyira nem mentek jol, a tobbi rendesen felepitett 980nak is vinnie kene annyit. talan a Jetstreamnek nem, de az alapvetoen egy csendre hangolt kartya. ref modellek szinten nem visznek annyit, de olyat senki nem vesz (meg a 165wos power limit megfogja nagyon, OC 980ak jellemzoen 230 korul esznek).
a 290xnel meg egy Trixxnek jobb eredmenyt kene legen tolnia szvsz. nincs memhutese alapbol es csak a kozepso harom hocso erintkezik a GPUval. matrixoknal a VRM bivaly, de a lightning es a vaporX se rosszabb ilyen tekintetben.
az avval az open benchel a baj, hogy neztem en is azt a tesztet, elotte viszont egy ilyenem volt. a 970 G1ek jellemzoen a topik legjobbjai kozott voltak (az enyem alapbeallitasokkal 1400-1420 kozott ment harom kijelzovel, az a gyari 1178as boosthoz kepest kb +20%), 980asok ahogy neztem hasonloan jol mennek.
"egy OC-s peldany stabil orajellel hozhatja-e azt a szintet."
mindenkepp. -
Xmister
senior tag
válasz
proci985 #4534 üzenetére
Tudom, mennyit szivtal vele, de open benchen azert mashogy teljesit.
A kerdesem itt nem arra iranyult, hogy mennyire jo (vagy nem) a matrix, hanem, hogy egy OC-s peldany stabil orajellel hozhatja-e azt a szintet.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Xmister #4530 üzenetére
980 matrixbol csak dev sample volt a forumon, azok extrem tuninggal beertek a G1 legen mert ertekeit (a G1 talan a legjobb OCban Maxwellre, de pl classyrol nem tudok a forumon).
290x matrixbol meg ugye van az enyem a forumon, amin annyira jo volt a hutes, hogy 1080pben feltekert ventikkel is tulmelegedett a memoria Assetto Corsa alatt. vizen mondjuk ahogy nezem boven az enyem a legkiegyensulyozottabb a tobbi FC blokkos 290(x)hez kepest, csak az ugye itt nem relevans.
-
Xmister
senior tag
Overclock3D - BattleField Hardline Performance Review AMD vs Nvidia
Nekem nincs meg a játék, így saját mérést nem tudok végezni, de kíváncsi vagyok, hogy az itt lévőknek is hasonló eredmények jönnek-e ki.
Szerk.: Ha minden igaz, mindkét kártyán DX11-en mértek.
-
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #4524 üzenetére
Utántöltöd pálesszal!
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #4520 üzenetére
Jó vicc!
-
m0h0senator
őstag
válasz
kéne csak mikor este kifogy és nincs utánpótlás lőttek a partinak.
-
daveoff
veterán
válasz
Vagy inkább egy jóféle Samsung Radeon R9 390X?
A Samsung tényleg bekebelezi az AMD-t! -
hszilard666
veterán
válasz
m0h0senator #4516 üzenetére
Én inkább ezt választanám!
"Introducing the new ROG NEPTUNE... combining the power of two GPUs with the world's first all-in-one liquid nitrogen cooling loop, it's the coolest graphics card ever.
Coming soon for only £1999, but watch your fingers." -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
04.01.
-
törölt tag
válasz
Ennél rondábbat még az életben nem láttam!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
bitchin fast 3d matrix platinum 2015 edition!
-
TTomax
félisten
[link]
Jobban viszik a Titan X-et mint a sima Titant anno... -
Televan74
nagyúr
válasz
ScomComputer #4510 üzenetére
(3Dmark) API Overhead feature test.És csak Windows10 10041 -el lehet használni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #4507 üzenetére
Nem. Nagymértékben függ majd a teljesítmény a szoftvertől, egészen pontosan attól a kódtól, amit a fejlesztő bevisz. Ha az a kód nem jó, akkor azt driver ki nem javítja.
Elsődlegesen az kell, hogy a fejlesztőknek elárulják a gyártók, hogy mit tud az adott GPU. Ezért fejezi be a bemutatókat az MS és a Khronos úgy, hogy "disassembler és dokumentáció"! Ezek mostantól kellenek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #4505 üzenetére
A DX12-ben nincsenek hagyományos értelemben vett driverek. Az alkalmazásban van benne az, ami ma még a driverben van. Ennyi. A driver marad egy shader fordító és nem több, de egy be nem jelentett újítás majd ezen is teker egy nagyot, és onnantól kezdve a gyártónak gyakorlatilag semmi beleszólása nem lesz, hogy melyik program hogyan fut a hardverén. Maximum odaülhetnek a stúdiók programozói mellé tippeket adni. Kb. ennyi marad a hatáskörük.
-
-
Valdez
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest