Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Habugi
üzenetére
Tényleg nem volt egy nagy vicc
Igen és itt a pont. Ennyi lett volna a reagálásom lényege. Az hogy itt miket képzeltek hozzá, amit én nem mondtam, kezdve amd és nv-tól, most már addig jutva, hogy én eldöntöm mit lehet mit nem, az csak titeket minősít. Vannak bajok rendesen.
-
Asbee
veterán
-
-
Asbee
veterán
Nem kell mégegyszer leírni, mert nem erről volt szó. Tudom ezzel jól lehet terelni róla. Te szándékosan csinálod ezt vagy komolyan ennyire érthetetlen vagy? Mindenféle bántó szándék nélkül kérdezem. Mintha valami automatával beszélne az ember, tök mindegy mit mond, a magáét hajtja.
Tök, jó hogy ezt így leírod a G-Syncről, meg hasznos, csak nem ez volt a "kérdés". Nem is értem akkor minek reagálsz rá... -
Asbee
veterán
Bla, bla. Semmi köze a kijelentésedhez, amit a fórumtárs említett. Terelés, semmi több. Kapható vagy nem kapható Lg G-synces monitor? Ezt tedd hozzá ahhoz, amit annó mondtál. Ennyire egyszerű.
El is mentettem, a Kaby G-ről szóló hsz-t is. Kíváncsi leszek mi fog ebből megvalósulni. Bár ha 1060-ig jó max teljesítményben, és nagy % ezt a teljesítményszintet használja, nem tudom ki fogja kidobni a vga-ját, ugyanazért vagy kisebb teljesítményért. Aki meg fejleszteni akar, arról nem is beszélve. Gyanítom még most sem fog eljönni ez a korszak. Csak durván zsebbe kell majd nyúlni.
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
A Vega a Volta ellen van hát nem tudtad. Amúgy is majd a Navi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Asbee
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Ez jó vicc volt.
-
Asbee
veterán
Az Radeon Vega Frontier Edition egyre kedveltebb a gépi tanuláshoz, mert a ROCm mellett egyre erősebb. Már sokkal veri a Titan Xp-t.
Tehát aki ma olcsó gépi tanulásra kínált hardvert akar, annak egyedül a Radeon Vega Frontier Edition, vagy akár a pici consumer Vegák kínálnak 25+ TFLOPS-os teljesítményt.
Ezt a tempót más hardver meg sem közelíti.
És lehetne folytatni. Majd írtál azért 3 mondatot az új Titanról is. az a baj te vagy aki észre sem veszed amit ír. Befejeztem ezt a témát. Lehet fanozni, orvosozni, szemüvegezni. A régi motros objektív tagok mind ismerik az itteni munkásságod, vicc kategória. Ott is kell kezelni.
-
Asbee
veterán
Akkor ezzel lényegében beismered, hogy a cikkeid egy tudatos provokáció is? Ezért kell fényezned tudatosan mindenhol az amd-t? Mint ahogy most is tetted. Elkezdtek beszélni a kártyáról, idejöttél és elkezdtek ecsetelni mennyire szuper a vega, ilyen nincs a piacon ami a közelében sem lennne. Majd a fejedben kreaált tények mögé bújsz, amit semmivel nem tudsz igazolni. Több szóra sem érdemes, ez a tevékenységet. De legalább most beismerted és teljesen szándékos és tudatos, hogy legyen mivel provokálni.
-
Asbee
veterán
Ennyire süllyedsz lefelé, hogy burkolt személyeskedésbe kell menned? Bár megértem, hogy ennyire bántja a lelked ez a kártya. Az a vicces ahogy előadod tényeid. Bár annyi tényt közöltél te már itt a PH-n amiből semmi nem lett, hogy röhögőgörcsöt kap az ember. Na látod, erre kell az orvos, nehogy megfulladjon. Ha már ilyen megjegyzősre vetted a figurát.
(#31845) ÁdiBá: Ez nem gamer kártya, csúnya nv még a választ is megkerüli. Kíváncsi leszek játékokban driver, teljesítmény téren ennek ellenére, hogya fog muzsikálni.
-
Asbee
veterán
Most sem a tényekkel van a baj, megjelent egy új nv kártya, ahelyett hogy annak a tudását , pozícionálását emelnéd ki, megint azt ecsetelgeted hosszan mennyire szuper az amd. Más meg sem közelíti. Inkább meg sem közelítette eddig a pontig. A tényeket pedig, tényekkel támaszd alá, számokkal, bizonyítékokkal. A te szavad itt sok embereknek már nem tény. Légből kapott dolgokat én is tudok mondani...
(#31840) Locutus: Természetes, hogy a második eset. Egy köztes lenne az igazi, de azt szokás szerint más oldalakon kell majd keresni.
-
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Hat, sokat eszik es huvosebb, na ezt magyarazd el fizikus baratom.
Marha nagy tudomány. Józan paraszti ész. Ha ez nálad hiányzik sajnálom. De akkor valamelyik off topikba tartsd meg a pascal kazános hülyeséget.
Sehol nem mondtam, hogy bármi fogyasztás zavarna. De az 345W vs 250W az ugyanúgy megmarad ha te nitróval hűtöd is. Ennek picit olvass utána, hátha leesik miről van szó.

-
Asbee
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Ajánlom a keresőt, általában milyen a stílus, milyen "zöld" jelzők vannak rendszeresen tőle. Mindezt ilyen érvvel. Nem kell csodálkozni, ha ez szemet szúr. Kutyát nem érdekel, ha valaki bármelyik oldal fanatikusa, de akkor ne dobálózzunk már másikra jelzőkkel. Meg én megmondom a tutit stílus, mert objektív vagyok sem túl szerencsés ez esetben. Ha így sem érted, kár vesződni.
-
Asbee
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Abu elmondása alapján, jelenlegi kártyákhoz mérten, mostani játékokban nem lesz előrelépés. Hogy ez a szint melyik lesz az jó kérdés. Valószínű kb 1080. Elvileg a Volta is ilyen lesz. Sajnos ez megint egy kockázatos lépés az amd-től. Lehet más lehetőségük nem volt. Kérdés mikor következik be, amikor olyan játékok jönnek, hogy a sok újdonságot amit a hardver tud kihasználnak. R9 290 óta várjuk a nagy áttörést, de elég lassan halad.
NV-nek pedig valószínű nem is kell siettetnie a Voltát. Nincs konkurencia a felsőházban, egy fél évre legalább még simán ott lesz az 1080ti az élen. Nehogy megint az legyen, hogy vegával kitapossák az ösvényt, elhúzódnak a nagy újítások a Volta pedig berobban.
Nem beszélve arról, a startnál szeretik elkönyvelni azért a tapasztalatokat. Ha túl magas lesz az ár, nem lesz elég a teljesítmény, kezdeti problémák lesznek, a szokásost fogják elkönyvelni az amd-vel szemben. -
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Kihoztak egy Vegát, amit besoroltak maguk félprofesszionálisnak. Hol jön nagy pénz az FE-ből? Megint az álomvilág. Profi munkára nem igazán jó, játékra nem igazán jó. Persze bele lehet magyarázni kiknek szánják... A tartalomgyártok sem fognak ráharapni, hanem a professzionális oldalon maradnak. Játékosok szintén. Hol van akkor az a nagy pénz belőle? Nem beszélve milyen példányszámban került a piacra.
Nehogy már annak örüljünk, hogy most már biztosra bejelentették az RX bemutatását. Ennek alapvető dolognak kellene lennie...
És akkor lehet mondani, hogy persze mert itt aztán sokan zsigerből utálják az AMD-t. Nem, nagyon nem. De az elmúlt évek tapasztalatai alapján, ez már megint nagyon gáz ami van. Vagy gondolod, hogy olyan árat teljesítményt kapunk ami feledteti ezt az egészet? Mert ahhoz valami brutális teljesítményű gamer kártyát kellene most piacra dobniuk , igen jó áron. Mesében talán.
Lennének ott az NV nyakán, lenne lefedve a játékos piac minden teljesítményszinten alternatívával és mindjárt elnézné az ember a csúszást, a kezdeti driver gondokat, hiányosságokat. -
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Akkor most próbáld meg úgy értelmezni, rég volt amikor komolyabb szinten voltak ilyen problémák, fölösleges mindkét oldalon eltúlozni. Pont mivel sok összetevőből áll.

(#28443) ->Raizen<-: Ez is ugyanúgy túlzó példa. Közel sem voltak akkora órajel ugrások a temp limit miatt és custom profillal nem ugrált az semmit. Első napos vétel volt apróról a ref 290 használtam 1-2 hónapot míg a blokkok elkészültek rá. Ref hűtőt is elviseltem én, bár fejhallgató kellett.
(persze egy egyén függő), vízzel pedig imádtam. Jól hűtve egy nagyon jól sikerült kártya volt, csak sajnos 2-3 típusról lehetett ezt elmondani. Ha még az akkori jóslatok is bekövetkeztek volna. 
-
Asbee
veterán
válasz
füles_
üzenetére
De amikor fordított esetben csinálja valaki ezt, ilyen olyan haverra alapozva 0 ténnyel, meg zenvidijázik, azt bírod igaz?
Nálam 7950/70 nél volt legutóbb durva mikrolagg. Amúgy az éles órajelváltások amik nálam gyakoriak voltak és az abból adódó fps esés. A 380X konkrétan használhatatlan volt emiatt és a gyengébb 960-at kellett választani.
-
Asbee
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ahhoz képest, hogy itt volt aki megmondta, hogy a 970 egy eldobható kártya és alázni fogja a 290 egálban vannak.
-
Asbee
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Nálatok, mert benéztétek?

-
Asbee
veterán
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem tudom észrevetted-e pl Szaby59 hozzászólásait, vagy elolvastad a videó alatti update szöveget. Ne adj isten kicsit utánanéztél magad. Minden kártyán különböző helyeken bugos az árnyék.
-
Asbee
veterán
Akkor ha kiszedjük belőlük azt, ami nem béta, nem egy átdolgozás, vagy csak egy patchet kapott, és valóban új fejlesztés és AAA mindjárt más az a lista. Nem is számítottam másra. A többire pedig hallgatás...
Mutass már cikket légyszíves a világból, ahol rajtad kívül extraként kezelték ezt a Quake dolgot, és teljesen helyén van a minden kérdés nélküli "megjelenése" ?
-
Asbee
veterán
Mindjárt június van. Hol van a 25-30 AAA low level api-s játék PC-re? Már 2013-ban azt hírdetted a 290 topikban, tisztán emlékszem egy tuning kérdésben jött elő, hogy jön a Mantle, már küldik a leveleket hogyan kell paraméterezni a hardvereket, felejtsük el a hagyományos tuningot, még az alapórajelet sem fogja elérni Mantle alatt a játék. Jött a Battlefieldel, köszöni szépen simán ment a hagyományos tuning és mai napig is megy. Ha még vissza megyek az időben, akkor elvileg külön vga-t sem kellene már venni.
Főként az első kérdés érdekelne, a többi csak szemláltetés, hogy mennyit haladtunk a gyakorlatban 2013 óta. Azóta is jönnek a technikailag szuper megoldások, és mindig hol így hol úgy ki van hangsúlyozva ez AMD-n mennyire szuper és tökéletes. Csak alig látni belülők valamit. Nem kellene ennyi éves tapasztalatodból levonni a következtetést, hogy kicsit finomabban tálald és kezeld ezeket? Mindenféle támadás nélkül kérdezem ezt. Biztos szinte mindenki szívesen olvas ezekről érdekesség, lehetőségként, de amikor sokadszorra nem látni semmit belőle a gyakorlatba, kicsit beláthatod az ember legyint rá és szinte zavarja már.
A Prey Vega megjelenést is ezért teszik szóvá többen. Igaz cikk nem volt, de a másik topikban pont most másolták, milyen nyomatékkal írtál róla.
Bocs, hogy itt teszem fel ezen kérdéseket, minden bántás, hátsó szándék nélkül érdekelne erről a véleményed. -
Asbee
veterán
Mint írtam, aki végigjárta a kártyákat, szépen ráimser hol mikor voltak ezek jelen. Főleg az elején. Most lehet rendben vannak a driverek, de a 7950/7970-nél meddig is volt jelen a mikroakadás?
290/X-nél, mindenki hogy fosott az elején milyen memóriával van szerelve. Szar custom hűtések sokasága.
380/X-nél már rendbe tették az idétlen órajel ugrálásokat, ezért durva fps droppokat és lassulásokat?
Fury X kezdeti pumpa? Miért nem az AMD dönti el, kinek a hűtőjét használja? A memóriával kapcsolatban érthetően fogalmaztam. Nem vitatom nagyon sok minden ezekből javítva lett, de az első benyomás sajnos nagyon fontos és az marad meg a felhasználóban. Főleg aki azonnal lecsapott a kártyákra, bízva a nagy ígérgetésekben, amikből semmi nem lett vagy csak részlegesen. Nem érdekel a marketing szöveg és technikai megmagyarázás ebben az esetben. Sokan akik itt AMD haternek, meg nem tudom minek vannak titulálva, azok mind végigpróbálgatták a kártyákat és hittek előre... Majd jöttek a tapasztalatok. Vissza lehet nézni az adott topikokban.
Én kívánom jöjjön végre tőlük ismét egy olyan termék vga fronton, hogy az alap dolgok, köztük a teljesítmény is a felső házban rendben van, akkor a sok extrával csak jól járunk és jó verseny alakul ki ismét. Majd meglátjuk lesznek-e újra kis buktatók... -
Asbee
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Talán ott kellene kezdeni, hogy mit tett azért, hogy ez a helyzet alakult ki, hogy ahol versenyképes kártyájuk lenne, ott sem őket favorizálják a nagy többségben. Hiába van jó képességű, erős, fejlett gpu, ha nincsen kihasználva és több a szívás mint kellene. Majd talán most.... "századszor" leríva már, talán most.
Erre jön a töketlenkedésük, hogy egyszerűen nincs kártyájuk felsőbb kategóriában, nincs választás. 7950/680 tól kezdve 980ti-ig bezárólag végigzonmgoráztam szinte mindkét oldal kártyáját, egy hobbiként, havonta cserélgetve és sajnos sokkal több szívás volt amd oldalon. Pedig hittem az Abu meséknek is első napos vételek voltak AMD oldalon. NV-ről is van amiben megvan a véleményem nem kell félni, de úgy tűnik mégis világ szinten ez lett elterjedt és a számok jól mutatják ezt....Ne akarjuk már úgy beállítani, hogy jajj szegény, mártír AMD mindent megtesz, de a szemét userek csak azért sem veszik a termékeiket, most mit tegyenek. Mert ez nem így működik. Ahhoz, hogy újra elnyerjék a bizalmat, egy minden tekintetben jól sikerült termékkel kell előállniuk. Ne attól kelljen félnem, hogy éppen mikroakadások vannak, vagy BS-el a kártya, vagy nem bírja a hűtő, vagy zajos a pumpa vagy kevés a 4 GB HBM meória. Persze ez így kicsit sarkalatos, de sajnos akik végigjárták az utat jól ismerik ezeket a kifejezéseket... Szó sincsen félárról, kérjék meg az árát. De teljesítményben lépje le a konkurenciát vagy minimum hozza ugyanazt, felsőházban is, ne csak megkőzelítse. Cserébe meg szép grafikonokon, diagramokon szemléltetve elmondhatják mekkora lehetőségek vannak a chipben, csak éppen nincs kihasználva.
-
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Évek óta ezt hallgatjuk. Majd, lesz, azóta, így, úgy, gcn-re hú de szuper jó. Aztán nagy részben vagy teljesen, megy a süllyesztőbe és jön a következő hitegetés... Röhej az egész. Bár a nagy számok törvénye alapján egyszer csak bejön már valami. Amekkora a lista, lassan ideje lenne.

-
Asbee
veterán
válasz
üzenetére
Szokásos és sokadik mosdatás.... nem kell folytatnom szerintem. Az még oké, hogy valakit nem érdekel, de hogy meg kell magyarázni ez miért is jó és extra... Nem egy nagyon nagy dolog, de elég pofátlan, teljesen jogos akit zavar és elítéli az ilyen titkolt reklámokat.
-
Asbee
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem értem, a 290X-nek egy éve aláznia kéne azt az eldobható kártyát, ahogy itt mondták. És mégsem.
-
Asbee
veterán
Mellé beszélés. Nem ittről beszéltem hanem, általánosságban. És azzal mi a helyzet aminél fordított a helyzet a mai napig? Sokadik alkalommal, ismét közelében sem vagyunk annak amit jósoltál, csak most éppen kifejezetten ezeknél a kártyáknál. Persze van, ahol van javulás, ezt nem vitatom egy percig sem. De megint egy téma ami akkor nem lett óvatosabban kezelve....
-
Asbee
veterán
Ha mutatsz 10 ilyen játékot, amivel játszanak is, azt mondom egyet értek. Amúgy meg 390-ről van szó.
(#24959) fules: )): Nem vitatom a javulást, csak sajnos ismét egy bukott jövőképhez jutottunk ennél a témánál is, amit annó óvatosabban kellett volna kezelni és kommunikálni.
-
Asbee
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem úgy volt, hogy mostanra már alázni fogja a 970-et mert az eldobható kategória?
-
Asbee
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
Honnan veszed ezt, vagy miből jutottál erre? Annak akinek az AMD név nem mond semmit annak az Nvidia sem fog. Aki pedig benne van a tech-ben annak nyílván nem no name. Olyannal sem nagyon találkozni, hogy aki próba után elégedetlen a konzollal, akár PC-ről téve egy próbát, azonnal az AMD-re mutogasson. Vagy te tudsz több ilyen esetet is mutatni?
Nem hinném, hogy a konzolok sikere kisebb lenne, ha nagyon határozottan ki lenne emelve, hogy amd apu. Lehet még nyernének is vele más fronton.
Esetleg az nem fordulhat elő, hogy sokan nem azonnal szélsőségeket keresnek, hanem ilyen tapasztalataik voltak vga, cpu téren? Ha ne adj isten valóban kialakult egy olyan kép, hogy egy utolsó gyártó, nem lehet hogy annak valami oka is lehet saját házuk táján? Vagy mindenki alapjáraton lenézi őket? Tudom ez kicsit sarkalatos, de ennek megint kicsit összeesküvés elmélet szaga van, amiben ők a tökéletes áldozati bárány, akiket alapjáraton utálnak. -
Asbee
veterán
válasz
füles_
üzenetére
Könyörgöm, egy használati tárgyról beszélünk. Aztán már a tumoros megbetegedésig jutottunk, meg hogy az NV vásárlók, hogyan vélekednek a jövőről általánosan.

(#24231) Zeratul:
2 év múlva? Az nV fanok zsebét úgy égeti a pénz ha 1 év múlva nem tudnak cserélni már rosszul vannak.
Ha így is van esetleg, akkor mi közöd hozzá és miért zavar? Netán te valamit nem jól csinálsz? Egyébként vicces, ahogy fanoztok, meg dobálóztok a jelzőkkel, amikor már nincs érv.
-
Asbee
veterán
válasz
Zeratul
üzenetére
Jó lenne igen. Csak több típussal nem így van sajnos. Az átlag user, amikor melegszik, hibázik, mikrolaggol, szarul fut a játék, nem a sokat emlegetett megoldásokat fogja választani, hanem lecseréli NV-re és magaszról szarni fog rá, hogy egy technikailag gyengébb kártyája lesz, de jelenleg jobb.
-
Asbee
veterán
Én a te hozzászólásaidon szakadok, ahogy erőlködsz állandóan. Magyarul, akkor szerinted mindenki hülye, mindenki csak a marketinget nyalta be. Nem, az nvidia a jelenre dolgozik, a mr alulórajelezőkre mint te meg ott az amd megoldása.

Te milyen jövőállóságról beszélsz? Már a 970-nél is ezt trollkodtad mindenhol, mégis mai napig ott van a piacon normálisan. Csak egy példa. A játékok nagyon nem fejlődtek akkorát mint ahogy jósoltátok. Magyarul az NV jobban pozicionált a jelen helyzetre. Úgy beszélsz mintha 5-10 évre vásárolnának az emberek átlagosan vga-t.
Élmény? Jó végeredmény?
Hát persze, az csak AMD-vel van.
Ideje lenne végre elfogadni, hogy a többség megveszi a vga-t beteszi a gépébe és használja. Ebben jelenleg még mindig az NV a jobb. Elhiszem, téged az tölt el örömmel, ha alulfeszelhetsz, órajelezhetsz, ventivel hűtheted pluszban a kártyát. Nincs is ezzel baj. Biztos eljön majd az az idő, amikor az AMD a technikai főlényéből nagyot kamatoztat, de ezt még mindig nem látjuk. Ezért nem a másik oldalra kéne fújni és eszeveszetten magyarázni az ellenkezőjét.(#24220) lezso6:
csak az NV-nek a marketingja sokkal jobb, ennyi.
Ez azért elég erős és fals kijelentés. De valóban igaz, hogy marketing téren, a semminél jobbat nem nehéz. -
Asbee
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
így csak az az út lehet jó, amit az NV jár.
Elég viccesen hangzik ez itt. Lassan évek óta, pont az ellenkezőjét halljuk és akarjátok lenyomni a torkunkon.
hogy az NV-nek nagyobb a piaci részesedése
Szerinted miért nagyobb a piaci részesedése? Biztos a fél világ hülye igaz?
nem érdekel a jövő meg a technoblabla, most jó minden NV-n, kit érdekel az AMD?
A piacot miért is kell, hogy annyira érdekelje a nagy jövő és a technoblabla, főleg ha gyakorlatban nincs előnye? A nagy többség nem azért vesz kártyát, hogy évek múlva mikor már megy a süllyesztőbe elmondhassa, jajj de jó végre lett belőle valami amit ígérgettek. Ha most jó minden NV-n akkor azt veszem meg. Majd ha minden AMD-n lesz a jobb akkor azt veszem meg. És hidd el sokan itt ezzel így vannak!
Inkább az a primitív hozzáállás,hogy így vélekedsz azokról, akik évek óta végigzongorázták mindkét oldal kártyáit esélyt adva és fórumokon írták a tapasztalatokat, majd levontak egy következtetést. Te is ide tartozol vagy netán Abu tanított? -
Asbee
veterán
Mindent meg tudtok magyarázni, utólag. Ha már nv fanboyozol akkor, nyugodtan erre is ráhúzhatjuk az agyatlan, troll amd fanboyt. Mert persze, dobálózni kell azonnal ezekkel a jelzőkkel.
Ott a rendes hozzászólás amire utaltam, nincs semmi trollkodás. Ismét hallottuk az igét Abutól, amikor meg oda jutunk jönnek a kifogások. ( nem rád értem)(#23995) Abu85: Amikor a futás (teljesítmény) téma kerül elő, akkor nem hinném, hogy ennyire dobálóznál ezekkel a címekkel. Mert akkor mindig rá van húzva, hogy éppen szar port, stb, stb. Szóval nyugodtan maradhatunk a 2-3 játéknál amivel érdemes foglalkozni. Az nagyon nem 25-30. Kifogás, kifogás. Ismételten, meg sem lehet számolni hányadik alkalommal, igen-igen messze vagyunk attól mint amit vizionáltál.
-
Asbee
veterán
Nem unod még? Összehasonlítod a Driveclubot a PC-n agyonbutított low beállítású Forzával. Csutka lowon játszol mindent de fikázod úgy hogy ki sem próbáltad. Nálam nem nagyon fér össze ez a két dolog. Nem eszetlen maximum grafikáról van itt szó, pont itt van mindig szépen kivesézve sokszor milyen minimális különbségek vannak egyes grafikai beállításoknál, plusz erőforrásért cserébe. Te magad mondtad, alacsony felbontáson minimumon játszol, (ráadásul ezt nem is próbáltad) ami arra van kitalálva, hogy mindegy hogyan de valahogy döcögjön. Ez alapján elég érdekes kritizálni és következtetéseket levonni.
-
Asbee
veterán
válasz
huskydog17
üzenetére
Egyelőre nem lenne rossz, ha kicsit foltoznák a játékot futás szempontjából. Mert olyan fps droppok és laggok vannak hogy néha játszhatatlan (multi). A vga kihasználtság össze vissza ugrál, van, hogy olyan jeleket produkál akár 1-2 percig mintha elfogyna a vram vagy a rendszer memória. Én ezután vonnék le következtetést. Amúgy 290 alatt megy.

-
Asbee
veterán
Nem érdekel hány embert érint, ami ebben az esetben baromi alacsony, de mégis ehhez hasonlítasz és szinte már ténykényt ezt veszed állandóan elő mintha minden kártya így lenne belőve. Szerinted ez így korrekt?
Akkor én mától a 1660Mhz-et bíró volt 970-emhez és az 1550+-os volt 980-hoz és 1500-as 980ti-hez hasonlítok minden konkurens kártyát, természetesen azokat ahogy a dobozból kiveszed. Az nem érdekel ki hatja ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miattam tehetsz még bele 3-4 másik nevet is. De ha téged viszont megnyugtat, nagy poén volt, természetesen nvidia kárára.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy ez olyan lesz mint a félprófi kártya? Itt most felsőt kell majd nézni?