Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Milka 78 #3715 üzenetére
Szerintem siman jonni fog ugy augusztus-szeptember kornyeken a 980Ti (ha ez lesz a neve). Olyan 800-900 dollar korul lesz, szerintem.
En most a 390X-re leszek kivancsi, ki szeretnem majd probalni ha rendben lesznek a hofokok es driver problema sem lesz.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
daveoff
veterán
válasz Milka 78 #3726 üzenetére
NV-nek semmi oka rá, hogy kiadjon egy újabb felső kategóriás kártyát, mivel övék a piac, a 980-nak sincs konkurenciája, hülyék lennének a teljes Maxwellt most kiadni. Amint megjelenik a 390X, lesz válasza az NV-nek is, a lépéselőny náluk van, és az ütőkártya már most a zsebükben van, csak elő kell húzni.
Az új Titan X-et szerintem kihagyhatjuk a történetből, mert az egy külön kategória(AMD-nél ilyen nincs), egy presztízskártya(mint az eddigi összes Titan), amivel az NV extra profitra tesz szert a fanatikusok által, és még azt is elmondhatják, hogy övék az 1 GPU-s csúcs, ennyi, semmi több...
(#3727) miklosss2012: Dehogy lesznek 800-900-1000$-os kártyák...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
daveoff
veterán
válasz Milka 78 #3730 üzenetére
Ácsiácsiácsi..... A "gyengébbik" Kepler 680/770-nek volt Ti változata? Segítek, nem! Tehát elvileg még jöhet egy nem teljes értékű Maxwell, mint a Keplernél a 780, és annak jöhet még a Ti változata, ami már tényleg teljes értékű. Ez csak spekuláció a részemről, de a Keplernél bevált nekik ez a többszörös "rókabőr lehúzás", miért ne ismételnék meg ugyanezt a stratégiát...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Locutus
veterán
válasz Milka 78 #3791 üzenetére
Homeworld remastered? Hol van erről teszt?
Én játszok vele, de még többszáz egységgel se vettem észre, hogy a 980-nak bármi gondja lenne... pedig nem 30fps-el futKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Asbee
veterán
válasz Milka 78 #3977 üzenetére
Nem unalmas?
(#3971) HSM: Kicsit furcsa nekem, hogy Te aki szereti gyakorlatban is alaposan kivesézni a kártyákat, ilyen elfogult vagy, úgy hogy évek óta nem volt NV kártyád. Nem azt mondom, manapság sokat megtudni már tesztekből, leírásokból, de érdekes, hogy így akarsz dolgokat megmagyarázni olyanoknak, akik évek óta végigpróbálták mindkét oldalt. És nem mondhatjuk azt, hogy olyanok akik elfogultak, mert akkor nem próbálták volna ki őket.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz Milka 78 #3977 üzenetére
Pont, hogy sokan nem a saját lovát fényezik és közben nagyon sok értelmes vita is kialakul és alakult, még ha néha kicsit elfajulnak a dolgok. Ha nem veszel részt minek vagy itt? Te és a cimborád azzal emelitek a szinvonalat, hogy olcsó "poénokat" írkáltok be random? Mit vártok egy amd vs nv topiktól? Nagy röhögcsélések közbe elvagyunk?
Aki értelmes az tudja kezelni az itteni vitákat.[ Szerkesztve ]
-
-
imi123
őstag
válasz Milka 78 #5946 üzenetére
Az a baj hogy sokan bukásnak fogják fel.
Ha elmész bulizni vagy iszol egyet a cimbikkel azt is bukásnak fogod fel?
A játékban is ugyan olyan örömöd leled mint a többi szórakozásban.Ezt sem adják ingyen.
Aki az elemezgeti mekkora bukó van az folyamatosan eladás kényszerben van.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #5946 üzenetére
Pont ez a lényeg - akik 9-18 hónapja breuháztak egy akkor 550 USD-s kártyára, azok időarányosan sokkal kevesebbet fognak bukni, mint akik most teszik. Ezért csak annak érdemes most a topból válogatni, aki azt mondja, hogy jó lesz, amíg jön a next gen, aztán leszarom, mennyi bukó lesz rajta. Ugyanis ennek a körnek a 90%-a úgyis cserélni fog.
(#5947) imi123: Nem csak a végletek léteznek. A barátokkal ivás költségei részben sem visszanyerhetőek, viszont a hardvereké igen. Tipikus példa, hogy most 980-at nem igazán érdemes venni, mert jó esély van rá, hogy 2-3 hét múlva olcsóbb lesz. Szóval igen, nem érdemes túlaggódni a bukót, de néha azért nem árt megállni és átgondolni, mit is vesz az ember és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
válasz Milka 78 #6377 üzenetére
Legyek kemény?'Asszem ez esetben asszonypajtás lenne az és egy hosszúkás,természetes anyagból készült,tészta térfogatnövelésre szolgáló eszközzel,nagyon keményen pofán nyomna,csak úgy visszakézből. Elvileg amúgy megvan a dugilé egy új kártyára,de nem is tudom..valahogy kurv@ra sokallom ezeket az árakat ( még ,ha ciktóber hatodikán lejjebb mennek is ) Jelenik meg valami játék a közeljövőben ,amihez kelleni fog egy ilyen vga? Semmi nem jut eszembe,ami engem érdekelne.Lehet várok a köv. gen.re.Nem tudom,még vergődök egy ideig.
-
HSM
félisten
válasz Milka 78 #6380 üzenetére
Szerintem meg tök fölösleges megvenni mindig a legdurvább cuccokat. Kész pénztemető. Ugyanakkor, bár már nincs játékos gépem, de a mai napig nem igazán látok olyan játékot, amit ne lehetne közel maxgrafikán fülig érő szájjal játszani mondjuk egy 80K-100K-s R9 290-en....
Persze, oké, ha valaki nagyon extrém felbontáson játszik, vagy 120FPS kell neki, akkor az extrém igényekhez extrém összeg is fog tartozni, de ez a világon bárminél így van.
-
törölt tag
válasz Milka 78 #7334 üzenetére
Én egyiket se venném még... A Fury Air-t érdemes megvárni, illetve az árak alakulását...
W10 elvileg egy hónap, az már nem sok idő, ha akkor sem javulnak a dolgok akkor még mindig ott a Ti.Kár, hogy nincs a Frostbite játékokban rendes benchmark, letesztelhetnék Mantle alatt 1080p-n mert ha úgy gyorsabb akkor jó eséllyel gyorsul majd az új driverrel/W10 alatt...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Milka 78 #7334 üzenetére
Ne hidd hogy ezzel csak te vagy így egyedül,csak mondjuk egy angol fórumon nem néznek hülyének ha FHD-ra Fury X-et vagy 980Ti-t akarsz...
(#7337) Milka 78
Ne csodálkozz rajta,a legutóbbi felmérésen már nem is tudom mennyivel,de mindenféle nemzetközi trendeket meghazudtolva jóval több volt a radeon user mint a geforce.Ezt megfűszerezve AMD85-el meg is van amit a fejedhez vágtak.[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
HSM
félisten
válasz Milka 78 #7404 üzenetére
Miért kérjek bocsánatot, ma is butának tartom azt a csipet. Ettől még DX11 alatt lehet gyors. Sőt, a jó fogyasztása is döntően ennek köszönhető, hogy nem tettek bele semmi okosat, amire ma nincs szükség.
Sosem vontam kétségbe a Maxwell DX11 sebességét és kedvező fogyasztását.Majd akkor kérek bocsánatot, ha a valóban DX12-re fejlesztett, szabványt kihasználó játékokban is gyorsabb marad a Maxwell a konkurenseinél, azaz a 980 Ti a Fury X-nél, a 980 pedig a 290X-nél.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz Milka 78 #7401 üzenetére
Ilyen példái szerintem mindenkinek vannak...
A csalódottsággal nem vagy egyedül, egy picivel én is többet vártam, nem csak teljesítményben, de körítésben is. Ennyi idő után azt vártam, hogy VRM hőfok, zörgés, sípolás sztorik nem lesznek, mert ezek túl nagystílű "engedmények", az ilyenre azonnal ugranak a tesztoldalak, júzerek még akkor is, ha ezek nagy része szerintem fel van fújva.
Ha pedig elfogultság nélkül átlapozod a két topik utóbbi pár napos termését, szerintem a kárörvendés szó hamarabb fog eszedbe jutni mint a csalódottság. Az egésznek egy ilyen hullagyalázás íze van, holott ennyire azért szerencsére nem gyászos a helyzet!
www.smart-bus.hu
-
Erdei88
veterán
válasz Milka 78 #7986 üzenetére
Laja333 rövidre zárta elég hamar a témát
Semmivel sem jobbak az AMD-sek sem. Én csak arra lennék kíváncsi, hogy non-ref 980 ellen hogy szerepel. De azt sem szabad csak ahol "alázza" 980at.
De jöhetnék ugyanazzal a szöveggel mint ahogy a piros oldal érvelt a 970/980 ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
válasz Milka 78 #8164 üzenetére
Attól függ, mit hasonlítunk mivel. De már az intel vs AMD topikban megrendeltem a tesztet, meg abunál is. Bár kétségtelenül az Intel a processzorok királya, és az amd nem tud olyan terméket előállítani, amivel az intel aktuálulis aduászát ütni tudnád, de Bízom benne, hogy nem egy 300e Ft-os processzort fogunk összehasonlítva látni egy 50e ft-ssal .
Ennek megfelelően egy 8350, 44x0 lehetne fair összehasonlítás. Persze az intel utána még mindig csökkentheti a régebbi szériák, vagy alacsonyabb szegmensek árát. De hát majd meglátjuk, etekintetben kézzelfogható eredmények majd Csak Jövőre lesznekTalálgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Ren Hoek
veterán
válasz Milka 78 #9229 üzenetére
Ja valamelyik Csendőrös lesz (Már ezer éve keresek egy filmet, amikor egy gyárat épített a házába, az a kedvencem.. nem találtam még meg...) na off
(#9230) gbors: annyi van, hogy megint kitolódott a csodavárás dátuma jó egy évvel. Aztán amikor már szép fokozatosan bejön minden ficsör, akkorra észre se vesszük a nagy csodát.
Nekem ez az AOTS is olyan, mint a Fury-X volt. Nem rossz, de nagyobb a füstje mint a lángja... meg majd szépen lassan jobb lesz bla bla. Van egy teszt, ahol pontosan annyit megy mint a Ti egy extrém DX12 tesztben. Akkor most hogy is van ez? Legalább pont a Fury-tól, HBM-től seggig tömött compute-tól vártam óriási gyorsulást...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest