Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Smani
senior tag
Üdv,
Van egy Barton magos Athlon XP 2500+-m. MSI Kt4V lapba tettem be viszont kézzel kell beállítani a szorzót és az FSB-t. Mennyire állítsam?
-
Playstation1
csendes tag
Sziasztok ! Szerintetek lehetséges lenne felmenni a netre egy 75 mhz-es procival , meg 24 mega rammal ?
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
snake1977
őstag
válasz Playstation1 #17812 üzenetére
Simán, de ebben Bacsis mester az egyik szakértő
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Fenyő
őstag
Persze sima ügy, Dos alól - karakteres módban - akár xt-vel is, egy 75-ös proci + 24 mb ram esetén, win95 + K-Meleon párost javaslom, bár a flash-t meg hasonlókat felejtsd el, de olvasgatni/fórumozni simán lehetséges...
[ Szerkesztve ]
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
frescho
addikt
Siman. DSL-el is akar, az archne-hez pedig mar-mar tulzas ennyi loero.
https://frescho.hu
-
Playstation1
csendes tag
Köszönöm szépen
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
bacsis
Közösségépítő
Pentiummal? ugyanmár ne viccelj, azzal mindenki tud kényelmesen netezni ahogy a többiek is írták, DOS alól egy 286ossal is lehet lazán 386-ossal Win3.11 alól pedig grafikusan is operával
-
Ranagol_5
senior tag
Valakinek van tipje hogyan tudnék úgy normálisan Audio CD-t írni, hogy az ne akadozzon a hifire kötött CD lejátszóban? Megírtam 5 cd-t 8x-osan, mert lassabban nem engedte, és mind akad, azt hittem felkötöm magam. Vagy ha valakinek van retro CD írója ilyen 4x-es, akkor megvenném.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
-
snake1977
őstag
válasz DarthSun #17821 üzenetére
Minél lassabb annál biztosab Egyébként 8x sem kéne hogy akadozzon, am tegyél fel régebbi cd író szoftvert, én 40x-es íróval is tudtam 4x-esen írni, csak régi néró kellett hozzá.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
gban
Közösségépítő
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Win7 alatt írtam mp3-ból mindenféle író progi nélkül, igen sokszoros sebességgel audio CD-t (a win intézte emlékeim szerint, én csak azt adtam meg hogy írjon és audio cd-t), és simán lejátszotta egy noname hordozható CD-s rádió.Postázást nem vállalok.
-
Ranagol_5
senior tag
Köszi a tippeket, az a baj, hogy 8x-nál lejebb nem engedte, ez is egy 24x-es író volt, de nero 8.3 vagy melyik, de újjabbak közül való. Ez egy elég jóminőségü thomson lejátszó, és elképszetően szépen szól, viszont mocskosul finnyás is. Másik gépen majd megpróbálom a 6-os néróval, mer windows 7 alatt nem nagyon akar már futni, különben még most is azt használnám.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Davidof92
senior tag
Az Abit ST6 sima, nem raidnek milyen biosa van? phoenix vagy award?
Összeraktam, és semmit sem sípol, pedig nincs benne semmi se
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Davidof92 #17828 üzenetére
A kézikönyve is Award-ot ír a specifikációknál.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
őstag
Nem értem pontosan mit értesz "felmenetel" alatt.
Ha egy bájt átvitele már annak minősül, akkor természetesen. De akár többet is lehet. Én anno 486sx25 alól használtam mircet win3.11-el.
De arachne dos alól elmegy 286-os alól is.
mod: 8088 alól láttam hogy használt valaki irc servert. youtubeon van róla videó azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Davidof92
senior tag
Asus p2b működik
Abit st6 nem csinál semmit, elvileg award bios kellene bele de phoenix a chip, szóval nem tudom. -
Turulbir
tag
válasz Davidof92 #17831 üzenetére
Az enyémbe is phoenix van, de bár ez lenne a legnagyobb baja... Egy leszorítópöcök le van törve a foglalatról, és így nem merem túlfeszelni a tuát. Ráadásul a benne lévő ASUS ti4200 csíkoz (szerintem a legszebb AGP-s nVidia)
-
-
peti_s
addikt
Üdv!
Asus V7100PRO-hoz (64 MB-s RCA, és S-Video van rajta) nincs véletlen Windows 2000 alá driveretek? -
laci1128
tag
válasz telescreener #17781 üzenetére
Ja a feleroncsban tényleg kevesebb az L2 cache (pont a fele a teljes PIII-asokhoz képest ), de nem is ez csak a baj, hanem pont az amit előnynek írsz: nem tudsz vele magas FSB-ket elérni. Pl. 700/66-os feleroncsomat esélytelen már 133 MHz-es FSB-vel is járatni (~1400 MHz), míg egy 650/100-es PIII-nak a 150 MHz-es FSB órajel (i440 BX-nél eddig bírtam csak eljutni) sem gond. A szerény memória sávszélesség ellen pedig elég jól jön a gyors FSB (DRAMSB 1:1 arány esetén persze).
Hiába csíphető meg nagyobb magórajel, a sávszélesség korlátozott marad a coppermine cerkáknál. ld. itt
Legalábbis úgy vélem a cache-nél jobban befolyásolja a memória elérés sebessége a PI eredményeket. Persze könnyen lehet, hogy tévedek, főleg ha a Tua cerka eredményeket jobban megnézzük.[ Szerkesztve ]
"But at least the code looked good, which is the main thing."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Router gondok
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AMD A8-7600 - 4 Magos - 3.8 GHz órajel - FM2+
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Használt Intel Processzorok - celeron/pentium/i3
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Új, gépben még nem volt - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest