Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
Közösségépítő
válasz bacsis #17232 üzenetére
Amit hiányoltam elsőre, az az S3 Trio32, meg az S3 Vision864.
Régen én is tökugyanezeket a progikat használtam, nem csak sebességtesztre, hanem leginkább memória-tesztre.
Anno vagy ment vagy nem, ha meg ment, leginkább a ram lehetett csak hibás, azt meg kiszűrtem a különféle bitekre állított PCP bench-ben.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
pw12345
aktív tag
-
bacsis
Közösségépítő
válasz pw12345 #17254 üzenetére
Én meg magam utálom hogy hazavágtam azt a Hercules ET4000-est de ha minden igaz Rive rendbe kapja.. most megy vissza neki VPU cserére majd vmikor
Azt hogy érted hogy egy VGA (3D gyorsító) kártyát hibadiagnosztikára akarsz használni?
ha telljesítményről van szó, akkor ezeket a karikat a 3Dmark99 (esetleg2000)el, illetve az unreal tournament meg a quake2-vel jól lehet tesztelni -
Fenyő
őstag
Az én tesztemben (ha egyszer elkészül majd ) majd lesz még S3 Vision964, Ark Logic 1000VL, C&T 64300 Wingine, Trindent 9400Cxi és sima AX-es ET4000 is, valamint várok még egy Ati Mach32-est is. Még így sem teljes a sorminta (Cirrus 5424, Trident 9200, 9420, S3 924/8/Trio32, Oak Oti-087, Ati Mach64 még így is hiányzik), baromi sok türelem és éberség kell ezeknek a kariknak az összevadászásához.
Nem küldhetsz privát üzenetet saját magadnak!
-
dfdfdf
őstag
vidáman kezdődött a délutánom de hazaértem és elszomorodtam :
Hercules Dynamite 128/video alias Tseng et6000 et találtam ami memória hibás lehet valószinűleg szomorú vagyok.
valakinek lenne eladó ThinkPad 760ba eladó vinyója?[ Szerkesztve ]
-
-
pw12345
aktív tag
válasz bacsis #17255 üzenetére
Bacsis, ne őrjíts meg
Nem a voodookkal akarok hibát tesztelni, a 3dfx-ek épségére lennék kíváncsi,
nem a teljesítményükre és a húzhatóságukra.
Az alábbi példányhoz pl. nem kell teszt:Sikeresen szereztem egy roncs Voodoo1 Diamond Monster 4MB-st
c106 c120 2.2uF kondik elcsavarodtak L13 induktivitás letörve >:d
A nyák felület is karcos, lehet, hogy meg is van szakadva pár helyen,
barbár módon dobálták, tárolták úgy látom.
Van valakinek ilyen kártyája? Meg lehet tudni valahonnan hány Henry
az L13 tekercs induktivitása, vagy multiméterrel kimérhető ez valahogy?
Ahogy olvasgattam a tesztet Rive javítgatta az ET4000-et, hátha erre is tud valami tippet.Wysszatérwe a teszthez, nálam anno PCI ET6000 ment DOS és Win3.11 alatt is
(szerintem 3.1 3.0 alatt is ment volna) 2MB RAMmal és látszottak az ikonok...
mondjuk az P1 gép volt.
PCP bench, Chris’s Bench programokat honnan vadásztad le? Nem találom sehol.Még olyan hülye kérdésem lenne, hogy melyik P1-deszkán volt még VLB?
Állítólag még valamelyik P4 lapon is volt ISA slot.Gondolom volt már:
http://www.vgamuseum.info/index.php/benchmarks/308-diag
http://www.mpq-software.be/software/gamer.html -
bacsis
Közösségépítő
válasz pw12345 #17267 üzenetére
én se találtam sehol se ezeket a tesztprogiat, aztán Fenyő átküldte emailba
Amúgy jahh, a DFI máig gyárt "ipari" környezetbe lapokat, LGA775ös Quad CPU támogatással, ISA fogalattal... a jó múltkorjába eléggé sokat témáztunk itt róla/uk, hogy mekora a jelentőségük meg ilyenek -
Rive
veterán
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
bacsis
Közösségépítő
jó volna ha lenne róla valami kép
bár mivel rájönne még a pk is így lenne 2k, és az jelenleg nem fér bele a költségvetésbeszerk:
Viszont van pár kerámia tokos procim cserére[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Nézzétek milyen cuccom van
Sajnos a floppy meghajtó nem működik , Norton Commander van rajta, hogy lehetne valahogy kábellel adatokat másolni rá ?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
frescho
addikt
válasz Armagedown #17274 üzenetére
Soros vagy paralell portn keresztul siman: [link]
https://frescho.hu
-
Playstation1
csendes tag
Nekem ilyen notim van : [Nézz meg ]
Windows 95 van felrakva rá , de volt rajta Windows workgroups 3.11 is dos 6.22 -vel. Csak az a kár hogy nem Magyar rajta az op. rendszer"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Playstation1
csendes tag
Mortal Kombat keményen megy rajta , meg a Doom is
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
Armagedown
őstag
válasz Playstation1 #17277 üzenetére
Egy ilyen notiért mennyit adna egy gyűjtő, érdekelne hogy mennyit ér
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
frescho
addikt
válasz Armagedown #17278 üzenetére
Par ezer forintot. Az XT darabok ara mar elindult folfele, de ez meg "ujnak" szamit.
https://frescho.hu
-
Yutani
nagyúr
Srácok, hány év kell a megjelenéstől számítva ahhoz, hogy valami bekerüljön ebbe a topikba? 5? 8? 10?
#tarcsad
-
-
Playstation1
csendes tag
Ehhez a masinériához tudtok drivert ? Nem megy rajta a hang Ő az
"Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát ! " "Ki az a Corporation ? - Bunkó vagy Bugsy" :D
-
gban
Közösségépítő
válasz Playstation1 #17285 üzenetére
Nem lehet hogy azért mert nincs benne hangkártya?
Amúgy az általad linkelt ott a support link is.Postázást nem vállalok.
-
Playstation1
csendes tag
Tudom , tudom megnéztem az összeset de nincs
-
gban
Közösségépítő
válasz Playstation1 #17287 üzenetére
Még egyszer, nem azért nincs mert hangkártya sincs?
Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz pw12345 #17290 üzenetére
Pontosan, látni lehet a jelekből hogy van hang vagy nincs hang.
Válasz nem jött a kérdésre, addig meg csak tippelni lehet, a leírás (ebben nem említenek hangkártyát, ahogy azt Yutani is kiszúrta), meg az alapján, hogy mindenhez találni drivert csak hanghoz nem.Postázást nem vállalok.
-
Playstation1
csendes tag
Van rajta 1 kicsi hangszóró , pont középen. Itt lehet látni rajta
-
addikt
válasz Playstation1 #17293 üzenetére
Nem lehet, hogy az csak a pc speaker?
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
bacsis
Közösségépítő
srácok!
segíjjetek már banyek!
Van egy halom floppy driveom mind szar hogy lehet ezeket rendbe szedni?
az a gondjuk hogy nem olvasnak... tuti a meghajtók a xarok mert van egy ami formáz és olvas csak az írással küzködik bár néha megy neki az is, egy másik ami tud formázni de nagyon kerreg és sok bad szektort "olvas ki" és a többi az semmi...
mit lehet ezekkel csinálni? -
gban
Közösségépítő
válasz bacsis #17295 üzenetére
Fejtisztítás nálam volt hogy hasznos volt.
Simán, ujjal letöröltem a port vagy ki tudja mit a fejről.
(ez olyan mint a lekvár, senki nem ért vele egyet de senki sem próbálta, és működik is )
De nem lehet hogy az egy "jó" teszi tönkre a lemezeket?
Én is jártam így.
Meg volt olyan is, hogy amit az egyikkel formáztam, az a többi nem olvasta, és fordítva.
Valamint, a formázás is írás, ez szintén utalhat arra hogy mégsem hibátlan ami "formáz de küzd az írással".[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Fenyő
őstag
válasz bacsis #17297 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy XT max 360kb-os nagy vagy 720-as kis floppyról tud bootolni max, vagy vinyóról és akkor már be lehet tölteni hozzá drivert 1,2/1,44-es floppy-hoz is megfelelő (ami már kezeli a hd drive-okat) vezérlő esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Tudnátok segíteni ?
Linuxot szeretnék telepíteni néhány régebbi vasra , a lényeg hogy fusson 32 mb rammal , 166 mhzes vagy lassabb procival , könnyen lehessen telepíteni , ismerje fel külön driver nélkül a régi vasakat is, legyen grafikus felülete.
Régebben próbáltam a Vector linuxot , de sajna túl nagy neki a helyigénye , olyan kellene aminek 1-2 gb is elég.
Mi lenne egy ilyen vasra az ideális ?[ Szerkesztve ]
-
Fenyő
őstag
válasz Armagedown #17299 üzenetére
Damm Small Linux (DSL) rémlik, hogy kábé ezek a kritériumai...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest