- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Yutani #16174 üzenetére
No nekem az volt az első csalódásom az UFO: enemy unknown után. Annak a hangulatát azóta csak az UFO alien invasionközelítette meg, de sajnos ezzel is kissé belassultak a srácok...
A mélyen tisztelt kiadóknak a kankóst a valagukba! Eddig potyán volt az abandónián, most meg fizetni kell érte. Lefogadom, hogy a Dosboxos csapatnak egy peták se jut belőle, pedig nélkülük eladhatatlan lenne a cucc...
-
Nowhereman
őstag
ha már az MX440-ről diskuráltok utána nézhetnétek. Nem hogy DX9 támogatása nem volt, de még a DX8--as se volt teljes...
-
Nowhereman
őstag
válasz
laci1128 #15736 üzenetére
Szerintem a legnagyobb gond az intel háza táján akárcsak az S3-nak volt anno - a drájverekkel van. Amióta nyílttá tették a drájvereket, azóta amihez már megírták Linuxra, csak úgy repeszt a kíndózhoz képest(sokkal orrbaverőbb a különbség mint ált szokott lenni a Linux javára). /ha több pontot ver ki 3Dmark a Wine alatt, mint XP alatt az már igazán gáz/
Egyébként PowerVR a mobiltelók piacán nagypályás. -
Nowhereman
őstag
válasz
Weißturul #15719 üzenetére
nézd, a Kyro-k tileing rendszerét átnyálazni még lenne értelme, főleg a lassan külön háromfázisú ipari áramot igénylő VGA-k korában. Az intelligens élsimítást a Matrox megvalósította(sok okos dologgal együtt), mégsem hallom, hogy bárki licencelné tőlük... az ilyen erőforrás kímélő hasznos trükkök mint a textúratömörítés és társai kimentek a divatból, és a prociba integrált VGA-k korában nincs őrült, aki beszállna a buliba.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Ranagol_5 #15631 üzenetére
Csatlakozom. Aki nem fél a BIOS-ba beállígatni a dolgokat, annak megfelelő. Nálam volt benne S3, Matrox, Nvidia, Ati - minddel ment. Persze kis munkával simán kaleidoszkóppá lehet varázsolni némelyikkel. Megjegyzem: nekem még most is itt van a munkaasztalon, egy K6-2-essel.
-
Nowhereman
őstag
válasz
Epic79 #15007 üzenetére
Hja, légkondicionált szobában. Ha a szoba alapból 40C-os...
nappa: nyugodtan mehet az 60C-on, 69C-nál úgyis a processzorvédelem elkezdi visszasklálázni a tempót... Annak idején, mikor a harmadáron kínált Athlon lenyomta az újdonsült P4-et, akkor ment a téma a lesarkazott, elégett Athlonokról, de bezzeg a P4 fémkupakkal hővédelemmel(azt nem említették, hogyha az ember 1 Athlont lesarkalt, 1-et megsütött, még mindig jobb teljesítmény/ár arányban maradt az Athlon...)
Apropó: Dell DC-1 -es tápja működőképesen elfekvőben van valakinek?
-
Nowhereman
őstag
válasz
frescho #14749 üzenetére
Nem kell ezen csodálkozni - ipari gépeknél, ahol a periféria ára tízmilliókban, a használat ideje évtizedekben van mérve, nem idegesíttetik magukat a "vedd a legújabb Windowst és kukáz le mindent, ami vele nem kompatibilis" nevű betegséggel. Ha eldurran valami, akkor a gép állása az igazi költség, nem az új hardver. Ha meg a mélyen tisztelt fejlesztő volt olyan víndózkóros és nem valami DOS vagy UNIX származékon volt a szoftverplatform(igen, rengeteg 386-os melózik még DOS-al), akkor a "felhasználóbarát" oprendszer miatt lesz csak az igazi szívás: lementés, újrainstall, újrakonfigurálás - és ha mázlista vagy működni is fog...
-
Nowhereman
őstag
válasz
benedekco #14678 üzenetére
Először is, a Barthon kvázi minden nem SSE2 beteg alkalmazásban lenyomja bármely alaplappal az azonos számértékű P4-et.
Másodszor a Barthonnál 60C-ig nincs gond, ha csendesíteni akarsz, a fesz csökkentésével kezd: kb 1,65V -> 1,55V-ra többnyire gond nélkül le lehet menni. PowerNowt! csak a mobilok tudták a mobilos lapokban - emiatt nem volt bennük fix szorzó/és bizony a szorzóval is babrált az!/.
Harmadszor a HDflasht teljes képernyőn az enyém kockaforgatás közben is akadás nélkül vitte, igaz egy R3650-nel és Ubuntu alatt. -
Nowhereman
őstag
válasz
bacsis #14126 üzenetére
Szerintem inkább a ramok amik korlátozzák/Persze mivel a W7 még 8G-ből is rá tud ülni 7-re, vagy az emberek nem szoknak le a M$ oprendszereiről(az hogy Redmontban valaha normális oprendszert hoznak össze mint lehetetlen eseményt nem taglalom) addig fő téma marad a HD/. Ha kiszámold, hogy hány órajelet várt egy 386-os egy rambeli adatra, és mennyit egy modern szerkezet, akkor hát siralmas... Az SD-k megjelenése óta gyakorlatilag csak a sávszélesség hízik, a késleltetés stagnál - még ha az integrált memóriavezérlők ezt valamelyest ellensúlyozzák...
nos a 386-osodban egy 486SX jellegű valami van, és tegyük hozzá, hogy felépítés szerint. A teljesítmény alapján meg? Nem volt közelebb tempóban a 386DX-40 és a 486SX-25 egymáshoz, mint a 386SX-16-hoz illetve a 486DX4-133-hoz?
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #14012 üzenetére
No akkor megnyugtatlak, hogy az ami nem direkt a digitális kimenet, hanem a kis fülhallgatódra menő jel is analóg[link]. Sőt, a régi monitorkimenetek is analógok voltak. A videokari 0-1 ben kiszámolta a cuccot, D/A átalakító, monitorkábel, A/D átalakító, aztán ment a monitor digitális jeleire. A digitális az a cucc, ahol a feldolgozó áramkörben 0 és 1-nek megfelelő feszültségállapotok vannak, az analógban a két szélső érték közben minden érték lehet. Mivel az analóg körökben minden egyes elem és forrasztás növeli a zajszintet, megfelelő hangminőséget csak kifogástalan gyártási minőséggel lehet elérni(emiatt mára már csak méregdrága prémium készülékekben lehet megtalálni), míg a digitális jelfeldolgozásnál csak annyi a lényeg, hogy a következő elem el tudja dönteni, hogy a jel 1 vagy 0, tehát lehet éhenkórász rabszolgákkal megrakott dzsunkákon is gyártani.
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #13994 üzenetére
"Analógnak azt tekinteném, ahol a jelforrás nem kvantált."
Bocs, de most milyen jelforrásra gondolsz? Egy számítógép csakis digitális jeleket küldhet egy hangkártyának, míg a mikrofonba csak analóg jelet küldhetsz!
Jelfeldolgozás! Az SB-k egy digitális "szintetizátort" emulálnak, a GUS analóg keveri ki a hangot, még ha a számítógép digitálisan is vezérli a cuccost.
A visszaGUS-osításnál meg azt értem, hogy pl a hangátmeneteknél nem küldtek egy hangátmenet parancsot a GUS-nak, hanem szépen SB módra intézték a dolgot, a GUS-t - akárcsak a hangkártyák többségét/ne feledjük ebben a boldog időben százféle inkább inkompatibilis hangeszköz volt, és a progik nem dollármilliókból készültek/ - csak mint egy SB emuláltat kezelték.lehet, hogy fellövöm a zsugámról egy képet, amin ott virít mind a két csip.
-
Nowhereman
őstag
Az a szoftvertől függ. Elég sok szoftver az analóg szinti vezérlése helyett SB anyagot kreált, amit utána visszaGUS-osított. Nekem is van egy Music 16 hibrid kártyám, ami hát alapból elbújhat egy SB16 mellett, de ha valahol ténylegesen analóg adhatja elő magát, ott máris nehéz utolérni bárminek...
-
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #13545 üzenetére
Az is számít milyen lejátszóval nyomod. Amikor még a K6/2-500-mal zúztam M$Mediaplayerrel diázott, míg BSPlayerrel pöcre ment ugyanaz a film. Az oprendszertől is függ. A laptopmon ami x264 az XP alatt dia, ubi alatt kockaforgatás és animált ablakrángatás közben se akad... /a desktopjaimon is hasonló a reláció...
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #13438 üzenetére
A pluszosak lábkompatibilisek a régiekkel, egyetlen különbség a 2,2 helyett a 2,0 volt. Attól 10% extrafesztől még nem pusztul meg a proci, bár szerintem többsége tudja a 2,0V-t. Az én natúr K6/2-osom is 2,0Voltos diétán él évek óta - üzemi órajelen. /a K7-esem meg 0,1V-al alulfeszelve húzva is van...
-
Nowhereman
őstag
válasz
zoltanz #13411 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/ati_radeon_hd_2600pro_xt_ii/friss.html
itt hasznos infók vannak. #14391!
2600-ról vitáznak, de nekem 3650-nel is tökéletesen bejött a csapatch!
tapasztalataim:
A CCC egy rakás x@r, aminél a század akkora ATT százszorta használhatóbb!
Cat 8.12 még rendelelési hibákat vét a legújabbaktól meg kiakadnak a régebbi cuccok. Cat 9.6-10.2 közt próbálgass!
Ha felpakoltad a teljes Nf2 drájverszettet, akkor gond lehet az agp-s trükkel. Ugyanis az pci->pci-ra állítással, az Nf2 PCI-a nem óhajtja nyomni a témát. A Nf2 drájver leszedése után nem tudja visszatenni az eredetit még a telepítő CD lemezről se - marad a net!Az új cuccok már tetris szintnél is alapnak veszik 2G ram, SSE2 meglétét...
-
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #13436 üzenetére
Ha van lomosod, tedd el. Hiányozni fog, ha megdöglik az újabb alaplap.
-
Nowhereman
őstag
válasz
cskamacska #13355 üzenetére
A kategória csúcsa mindig jól tartja az árát. Bár hülyeség az, hogy a socket A-ban is az alacsonyabb számozású mobilpéldányok voltak az igazi csúcsragadozók, melyek ha 1,45V helyett megkapták a desktop feszt, lelépték a desktoposokat. Más, hogy az igazi jó eredményhez, nem árt egy garnitúra 2-es késleltetésű DDR-400-as ram sem...
-
Nowhereman
őstag
jut eszembe, ha már a AGP-s videozsugákat említjük: az X-es sorozatú radírok mennyire rinyázósak az alapi AGP-portra windows alatt? Nem olyan gázosak, mint a HD-k?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #13031 üzenetére
a kigyógyulás meg 2-3 év lenne...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #13009 üzenetére
igen? nekem az volt a csúcs, amikor egy rendszer visszaállításkor olyan végtelen ciklusba került(boot - rendszer visszaállítási hókuszpók - reboot) , aminek csak egy reinstall tudott véget vetni...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Ranagol_5 #12860 üzenetére
Az, hogy azok a qrva HD radírok egy PCIe-AGP átalakítóval müxenek, amely összebalhézik némely alaplappal. Az én 3650agp-m is egy katasztrófa windows alatt - egyszer se futott végig a 3dmark2001 vele, pedig 2 év alatt már minden varázstudományomat bevetettem. Viszont érdekes, hogy Ubuntu alatt hibátlanul hasít. Röhej, hogy néhány windowsos móka wine alatt megy, XP alatt meg egyből kiakad a videokari miatt...
-
Nowhereman
őstag
valami hülye luvnyának egy Linuxos netbookjára Windowst kellett installálni, mert őkelme nem tudta a Linuxot használni - no ez egy igazi rémálom volt!
rendszerint kellemetleneket szoktam álmodni, de ennyire... -
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #12577 üzenetére
pont a kevesebb memóriaigény a lényeg a hétköznapi használatnál, az öreg motoros még szépen húz, mikor az ifjú titán már pergeti a HD-t.
különben meg a w2k és az XP közti minimális különbségen ne lepődj meg! Kb. annyi, mint a w98 és a wMe közt. Kissé átszabták, aztán eladták újra. Nem véletlen, hogy rengetegszer ugyan az a drájver van hozzájuk...
igen a win7 támogathat több dolgot, de az a jó, ha nem ellenemben...
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #12568 üzenetére
no ha ez igaz lenne, akkor nem lennének rekordidejű win7-es bootolások...
Gyick: ha netezgetni akarsz egy ilyen géppel, akkor inkább valami visszafogottabb Linux disztribúciót pakolj fel, mert ha az oprendszer még nem is/bár már az XP-re is megszűnik a biztonsági frissítés/, de a vírusirtók helyből állóra tudják már fékezni az ilyen gépeket...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #12349 üzenetére
A megboldogult Mag810XJ-m is tudta...áááhhh!!!!
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #12329 üzenetére
igazság szerint a proci szerint kellene aktiválnia az utasításkészleteket, mint ahogy a 3dfx-ek meghálálták a 3dnow!-t, de nem akadtak ki ha celeront találtak. Ha ugyan az a cucc megy fel a 2000-esre, mint az XP-re, akkor lehet, hogy az nVidia drájvereiben is akad hiba, még ha a konkurencia mellett tökélynek tűnnek...
-
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #12301 üzenetére
Milyen HD-k mentek benne UDMA-val, és milyenek PIO-val?
Próbálj bele valami egyszerű nem NVidia zsugát - persze ne nonémSavage4+gyáridrájverrel szintűt, lehet az egy kedves kis Kyro II... -
Nowhereman
őstag
válasz
cskamacska #12286 üzenetére
No ez a komoly, atöbbi a móka! Az intel kitalálta, hogy a prociból is fejőgépet lehet csinálni! Kiadja a procit, ami alapból csak összeadni tud, aztán hogy szorozni is tudjon, megint kell perkálni, és mire minden tranzisztor működőképes lesz, addigra egy autó árát kisvindlizik a júzerből!!!
Szoftverből már van erre példa. Kiadják a szoftverN 1.0-át amiben a funkciók 25%-a müxik, aztán jön a fizethet még egy "kedvező árat" a júzer szoftverN 2.0, 3.0, 4.0 ... végül 8.0-ért amiben már a progi 50%-ban müxik is, majd kiadják a szoftver(N+1) 1.0-át, amiben a gyönyörű új felület alatt a funkciók 20%-a müxik. És a fejés
Hogy valaki hardverrel is megcsinálja, az a legperverzebb álmomban nem fordult elő! -
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #12268 üzenetére
A R7500, R8500-asok is partiképesek, ha nem 3Dmark bajnokságra készülsz. Isten igazából a K6-nál már a progik előbb találják a procit kevésnek, mint ezeket a zsugákat. Ne feledd, a saját korukban többnyire TNT-ket és Savage-eket pakoltak ezekbe a gépekbe!
-
Nowhereman
őstag
válasz
bacsis #12273 üzenetére
A 9200,9500,9700 -asok közt még szép számmal voltak univerzálisok, a 9250,9550,9600,9800-asok közt már nagyon kellett keresgélni a 2xagp kompatibist.
Az Agp most került olyan szintre, mint akkor a 2x-es, azaz vagy valami visszamaradt alsó kategóriást vesz az ember(NVidia), vagy keresni kell de nagyon - bár ott látszott, hogy mi megy mi meg nem, míg most ember legyen a talpán, aki megmondja bármelyik alapból, hogy normálisan megy benne a AHD-s kártya. Az X2xxx sorozattól kezdve valójában csak dzsunka-buher kártyák vannak, annak megfelelő támogatással...
-
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #12261 üzenetére
csak aztán olyan radírt keress, ami bírja a 2x-es agp-t...
a HD-t meg probáld meg valami hasonlóval elcserélni, mert itt a megmagyarázhatatlan kölcsönös utálat esete áll fenn, melynek kibékítése kétséges eredményű és legfőképp időtrabló... -
Nowhereman
őstag
válasz
sladka_pani #12250 üzenetére
másodjára végigolvasva: a kedves HD-d a jobb kézzel a bal váll felett eset gyanús. Szerintem mindent kipróbáltál egyet leszámítva. Próbáld ki egy másik gépben, ha ott is ezt műveli, akkor ízlés szerint levélnehezéknek, lemezeit kioperálva poháralátétnek lehet továbbiakban használni...
És Rive javaslatait is végigellenőrizheted még. Bár a melléjumpereléstől-kábelezéstől csak az intel deszkák álltak fejre, az alik pl. le se tojták...
-
Nowhereman
őstag
válasz
zoltanz #12183 üzenetére
Kezdhetném ott, hogy ezek az analóg kimenetelű hangkártyák egytől-egyig érzékenyek a házban lévő elektromos zajokra, azaz hogy mi jelent meg a hangszórón annak csak egy része volt a kártya, és ha szigorúan nézzük az egész öreg Sound Blaster sorozatot, midiben kvázi az összes analóg csippel rendelkező zsuga szégyenben hagyta őket...
-
Nowhereman
őstag
válasz
cskamacska #12154 üzenetére
Nem lehet rossz párosítás. Az AWE32 csúcs egy cucc, de a Midiben az analóg hangcsipes Music16-om mellett is csak egy rekedt óriás. Így felcuccolva már talán labdába rughat a Midiben is az öreg AWE32
-
Nowhereman
őstag
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #11966 üzenetére
Szerintem nem a processzorod, hanem valami alaplapi(esetleg videokártyás stb.) cucc melegszik túl...
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #11794 üzenetére
Szerintem vegyél elő és tisztán tesztelj egy procit azonos megahertz (mondjuk 400) és különböző FSB-k mellett. A cikket alig várom!
/az FSB növekedésével azonos procinál csökken a válaszidő - ugyanis az órajelciklushoz van kötve, azaz a végrehajtó egység jobb kihasználtsággal üzemelhet.../ -
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #11439 üzenetére
Van belőle dögivel. Egykor háziszervízt működtettem. Csak miután soxor, mire beszereztem a használt cuccot tárgytalanná vált a biznisz,(az 5ali61 is így maradt a nyakamon) meg a sok zárlatos cucc is ritkította a készletet leszoktam róla. A fészerben van vagy 3-4 PI deszka 60, 90, 100 MHz-s penyákkal és ramokkal megszórva - és az egész készlet eladó!
Davidof92: A PI - gondoltam abban már nem megy a R9200...
A 4MB-os Virge-re meg már nem kell további memóriákat fércelni. -
Nowhereman
őstag
válasz
Davidof92 #11430 üzenetére
Nos, csak gondoltam, ha az ónozásból eleged lett...
Küldjek 1x AGP-s őspentit is vele? Van 60MHz-es is! Azzal is megy a 9200-asod?
No sikerült kibányásznom. Fénymásolt könyv van vele. PS2-USB kiröptető nincs vele/nem volt szériatartozék, és a lomosba se találtam/
A VirgeGX2 4mb is előkerült... -
Nowhereman
őstag
válasz
Davidof92 #11406 üzenetére
Akkor legközelebb pince-közelben kerülök lemegyek, és megkeresem.
Árat talán olyanok tudnának mondani, akiknél jön-megy az ilyesmi. Csak az eggen láttam 99$-ért. A 4megás AGP-s virge-öt mellékeljek hozzá?/bár lehet, hogy az már nincs meg, mert TV kimenetes a drága... -
Nowhereman
őstag
válasz
Davidof92 #11398 üzenetére
Annyi csak a megjegyzésem a szöveghez, hogy a D verzió még nem tudta a UDMA66-ot, csak a 33-at, és K6/2(vIII)-vel az alászorzóval megy a 6x100 is...
Mondjuk jónéhány éve a dobozban van. Ha tényleg érdekel, ellenőrizni kellene, hogy nem ártott meg neki a pihenés./különben a testvérét 10 éve nyüstölöm - teljes megelégedéssel...
A postainál jobban komálom a helyszini cserét. Kecskemét felé van valakid?
-
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #11227 üzenetére
Nos, én meg egy Nforce2+mobilbárcás+1Gb-os decibelmentes gépet probáltam összehozni, de XP alatt a R3650 istenért se akar normálisan szaladni - válogatos - valami megy valami meg azonnal kidob, na jo, pl. 3Dmark2001 menetközben. Végigolvastam a forumokat, megcsináltam minden ráolvasást és hokuszpokuszt - a gép már magátol tudná magának feltelepiteni az XP-t, de továbbra is gatyás a szerkezet. Ubi alatt viszont remekül megy már, ugyhogy leginkább a Wine és a Playonlinux evoluciojában bizom...
-
-
Nowhereman
őstag
-
Nowhereman
őstag
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #10764 üzenetére
különben milyen táppal akarod megkínálni a kicsikét, mert az AT-s tápok 150-250W-osak voltak. És miért akarsz te ennyire nagy kártyát beleheggeszteni? Nincs kizárva hogy a K7-esben egy natur TNT2-es is nagyobb 3D teljesítményt hozna. K6 kategóriás 3D-mark világcsúcsra törsz?
-
Nowhereman
őstag
válasz
#95904256 #10730 üzenetére
Egyszerű- olyat kell keresned, ami 2x agp-t támogat. R9700 pl belemehet. Mivel processzorhatárolt lesz a gép - még akkor is, ha valami szupi Ali-s alaplaban 600-ra húzott K6/3-assal is, ezért nem feltétlen lesz az erősorrend amit mondjuk egy izmosabb K7-el kapnál. Nekem a K6/2-500-vel a GfMx440 gyorsabb, viszont Kt333-Palomino2000-es társaágban már az ati 7500 volt a jobb. Ilyen szituban nem kizárt, hogy az elvetélt Kyro III-as simán leverte volna az többgenerációval újabb Radirokat, Geforceokat. Sőt, azon sem lepődnék meg, ha a KyroII is elpáholná őket 3Dmark99-ben. A PCI-PCI-E átalakitó egy perverz őtlet, ami olyan mintha egy robogó üzemanyagellátó rendszerét kombinánád egy vadászgép gázturbinájával...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10720 üzenetére
Biztos kevered. Ugyanis az 5Ali61 SS7-es alaplap volt, amibe baromira nehezen kalapálhatnál egy Celeront. Nekem még mindig itt dekkol az asztalomon egy K6/2-500-assal egyben. Velem fogják temetni. Ebből találd ki hogy mennyire imádtam én is. Rigolyás a drága, de a tempóban...
Ha van még alaplapi szavazás akkor még egy strigula a 5Ali61-nek
-
Nowhereman
őstag
válasz
Badman 4ever #10348 üzenetére
megtettem, de olybá valahogy lemaradt:
proci: K7 Mobil Barthon 2500+
vga: ATI Radeon 8500 built by ati
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO