- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Epic79 #25270 üzenetére
Ahhoz szintén 386-os kell minimum, és nem is túl okos, kézzel jobb indítófájlokat ír bárki, aki kicsit is jártas a dosos dolgokban.
gban: 1 gigásat már igen, de 2gb-sal még nem találkoztam, mondjuk, hogy mi eszi meg az kérdéses az 1 gigáshoz is úgy kellett válogatni a lapokat amiben végre elindult... -
-
-
-
snake1977
őstag
válasz
Epic79 #20544 üzenetére
De bizony ott a kivezetés a printer csatlakozó mellett, még emlékszem arra kellett rádugni egy spéci kivezetést, a hangnak.
(speciel az enyém gyári hibás volt igy sosem tudtam meg hogy milyen a hangja.. kis adalék amiért sosem felejtem el ezt a lapot, busszal kellett bemenjek érte Budapestre, mert a vonatok 1,5-2 órát késtek, piszok hideg volt
és a Ready computers-nél vettem zsír ujan, az árára már nem emlékszem pontosan, de valamivel 10k alatt volt ami akkoriban még jó pénz volt úgy '98 év elején)
-
válasz
Epic79 #19030 üzenetére
jajaja, típikus "kocka" szöveg mi?
Tudod mint a viccben, mikor 2 informatikus beszélget, sörözés közben. Mondja az egyik a másiknak, hogy hát te! képzeld el! tegnap felvittem magamhoz egy csajt. Erre a másik izgatottan kérdezi, na és mi volt meséld már el! Elkezdi mesélni a srác, hogy hát el indultunk felfelé, majd benyitottam és elkezdtem taperólni, meg csókolgatni, majd szép lassan lehúztam a szoknyáját, majd felraktam az asztalra a laptop mellé, erre ismételten izgatottan a másik: laptop? milyen laptop mond csak el mi van benne... -
-
válasz
Epic79 #16724 üzenetére
Én monitornak adtam 20 helyett 24-et, sokáig, probléma nélkül.
Ettől függetlenül nem nevezném élettartam-növelőnek az eljárást.
Ha van egy teljesítőképessége határán levő vagy alulméretezett / még épphogy megfelelően méretezett alkatrész, akkor nagyon könnyen kinyírhatod a notit. -
válasz
Epic79 #15710 üzenetére
Igen, ezeket már mind néztem. Csak nem emlékeztem és most nincs időm keresgélni... a hirdetések teljesen lefoglalnak. Meg a gépszerelések.
Szóval akkor nem 133-as hanem 100-as a proci rajta. Ez rendben is van. De valami orvosi gépből való, ultrahangos kártya ez is oké. Ha érdekel valakit jelezzen és megbeszélhetünk valami értelmes összeget rá. Azt, hogy mire egyébre lehetne ezt még használni, nem tudom. -
Nowhereman
őstag
válasz
Epic79 #15007 üzenetére
Hja, légkondicionált szobában. Ha a szoba alapból 40C-os...
nappa: nyugodtan mehet az 60C-on, 69C-nál úgyis a processzorvédelem elkezdi visszasklálázni a tempót... Annak idején, mikor a harmadáron kínált Athlon lenyomta az újdonsült P4-et, akkor ment a téma a lesarkazott, elégett Athlonokról, de bezzeg a P4 fémkupakkal hővédelemmel(azt nem említették, hogyha az ember 1 Athlont lesarkalt, 1-et megsütött, még mindig jobb teljesítmény/ár arányban maradt az Athlon...)
Apropó: Dell DC-1 -es tápja működőképesen elfekvőben van valakinek?
-
Rive
veterán
válasz
Epic79 #14859 üzenetére
Öreg VGA-ban dual head szinte kizárt, a TV-frekit és felbontást pedig az LCD nem tudja (illetve az LCD-frekit és felbontást a TV nem tudja). Lényegében kizártnak tartom, hogy mindkettőt egyszerre hajtani tudja a cucc.
Próbáld meg úgy, hogy csak TV-t állitasz be, ha lehet.
-
-
-
-
snake1977
őstag
Cimbim, háát ha a nullát leveszed akkor stimmel a méret
1giga alatt van :-)
DBob készitettem egy tesztet, a logouton, ott láthatod quake timedemo alatt mit produkál, szerintem meglepően jó ahhoz képest hogy "buta" egy videókártya, teszteket olvastam róla, néhol rendesen lemarad a v3 3000-től néhol pedig csak 3-5fps különbséggel lassabb. Érdekes egy konstrukció az már biztos, és ha jól emlékszem SG ramos, nem sd-s.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest