Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz pulutodurumo #18100 üzenetére
Pontosítok: azt a részét nem reagálta le, hogy az ő költségére szeretném visszaküldeni. Ezt írta: "...so you return we will give you a full refund. Or give you a refund 2$"
(#18101) V/
A megadott mérettáblázatban lévőhöz vállban +2cm, mellbőségben +2,5 (az ugye kerületben 5cm) a differencia. Ez egy kisméretű ruhánál elég jelentős eltérés.Akkor nyissak vitát?
[ Szerkesztve ]
-
-
Norbika88
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy itt a szállítás mit jelent, hogy
-Free shiping to dhl? dhl -es kiszállítás nem plüssz felárak szoktak lenni?
-Estimated Delivery Time:9-18days
Az ára miatt nem akadhat meg vámon?[ Szerkesztve ]
-
zsupyro
tag
válasz zsupyro #18071 üzenetére
Értetlenkednék még egy picit nézzétek el nekem, nehezen bírkozom meg vele hogy oda fent levámolják az embert ha valami jót talál. Megjött levélben is ami eddig csak SMS - ben , a levélben az van hogy feladási hely Svédország, de én Kínából rendeltem, áru érték nincs beírva. Eddig azt hittem hogy a Kínai ráírta az értéket, amit eddig nem szoktak, azért akadt fent a vámon, vagy homályosítsatok fel hogy van ez pontosan, hogy - hogy Svédország van feladási helynek írva? Nem lehet valahogy kibújni ezen költségek alól?
-
Topikgazda
válasz zsupyro #18106 üzenetére
De, nem kell nem EU-bol. vásárolni. Egyébként áfát szed be az állam minden vásárlás után, itt is azt fizeted. Svéd posta adta a nyomkövetési számot, mer vsn Kinában is kirendeltség, az számit hogy honnan indult, az pedig Kina. Nem egy svéd boltnak fizettél. Az adó elkerülés nem topik téma. Neked kell igazolnod az értéket, nem számit a ráirt vagy nem ráirt érték. Az csak városi legenda, még a 2004 elötti időkből.
Minden csomsgot átvilágitanak, a készülék egyértelműen mutatja mi van benne. Az egyik képes a dombornyomott szöveget is megmutatni.[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Ha aliról rendelek egy kb 200 dollárnyi értékű 2 dines autós fejegységet, de az eladó rá ír mondjuk 50 dollárt, azt mennyire szúrják ki általában? Ha ki szúrják, akkor mi alapján nézik meg az értékét, ha csak ötven van feltüntetve? 200 dollárnál már jön rá a 27% áfa + vám. A vám érték ekkora költségnél mennyi?
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Aliról rendeltem cuccot kb 2 hónapja de még mindig nem ért ide. Dispute-ot akkor nyissak ha a termék mellett letelik az idő?
Pl: " Your order will be closed in: 15 days 8 hours 12 minutes "
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zsupyro
tag
válasz zsupyro #18108 üzenetére
még annyit azért megjegyeznék hogy igazából nem az áfával és a vámmal van bajom, hanem a Magyar Posta pofátlan magas költségei dűhítenek ahhoz képest amit szolgáltatásaikban nyújtanak, személyes tapasztalataim alapján, és ez már régóta érlelődik bennem csak most fakadt ki.. Mégegyszer köszi mindenkinek és bocs az offért..
-
szmyky
aktív tag
-
Exelsior24
aktív tag
Ez a szülinapi hívj meg valakit és kap az illető egy 5$-os kupont és te is kapsz 5$ Allis kupont + 100 coint, ez van akinek működött? Csak mert gondoltam megszerzem magamnak, meghívtam öcsémet, be is regelt és letöltötte a telefonjára az applikációt, ez a feltétele az egésznek, meg annyi hogy az illetőnek nem szabad hogy előtte már legyen fiókja, illetve a telefonjára soha nem volt még letöltve az allis applikáció ez is fontos feltétel. Nos neki ez is teljesült mert soha se vásárolt még alliról, fiókja se volt, az app se volt neki letöltve, mindent szépen végigcsinált, erre miután létrehozta a letöltött appban az allis fiókját kiírta az app, hogy a meghívó nem érvényes mert már felhasználták.
Olvastam korábban, hogy valaki más is próbálkozott vele, de neki se adta meg a kupont, így eddig elég nagy átverésnek tűnik az egész, mert mindent szabályosan csináltunk és minden feltétel teljesült, vagy csak szimplán szarul van megcsinálva és senkinek sem működik. Sajna több okostelefon nincs a családban, így más fiókkal és telefonnal nem tudtam megpróbálni.[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Topikgazda
válasz zoli121 #18123 üzenetére
Most komolyan. Megint ez?
2004 óta az egységes Uniós Vámkódex alapján kell eljárniuk. Abban nincs csomagra ráírt érték elfogadása a vámérték megállapításának szabályai közt.
Van technológia, ami lehetővé teszi, hogy kiértékeljék a csomag tartalmát. A kutya meg kiszagolja a porokat.Majd beírom már az Összefoglalóba is és aki választ keres az majd nem fog bedőlni egy városi legendának.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
válasz Norbi29 #18125 üzenetére
Az eladó valószínűleg egyébként is kisebb összeget ír rá. Valamint ez nem élelmesség, hanem adócsalás, a vámszabályok megsértése.
Ha nem vetnek rá ki ÁFA-t akkor csendben örülünk, ha igen akkor meg befizetjük. De ne kelljen már hetente egyszer leírni, hogy az ilyen jellegű tartalom tiltott a fórumon."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Topikgazda
Kértem már, hogy sumákolást, aminek a vége adócsalás, ne írjon már senki sem a topikba. Javaslom áttekinteni, hogy mi tilos a Prohardveren a hozzászólásokban. Az Off-ba tevés sem mentség.
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
Hogy kell "Fan list"-et csináli az ali appban?
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Topikgazda
válasz vizimento #18128 üzenetére
Van a kívánság lista, a szürke szívre kattintva oda menti el. Saját listát a jobb szélen a a 3 pont-ra böksz, Wish List, a MY LISTS fül választva és jobb alsó sarok piros kör fehér kereszt. Megadod a nevet és elmented
Ezután amit piros szívvel ment a fő listára azt átlehet mozgatni a sajátra.
Az eladót meg a ADD TO CART előtt lévő boltnak kinéző ikonra bökve tudod elmenteni.
A név alatti sor végén a piros kocka, fehér kereszt.
Item Feedbacks Followers és ezután van a kocka.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ti hogy szoktatok coin-okat gyűjtögetni?
A napi kattintásokon kívül mi az, amit megéri tenni, játszani?
A napi kattintási lehetőségek amúgy mikor szoktak nullázódni? Mert szerintem nem éjfélkor.
Egyáltalán most egyéb coin gyűjtési lehetőségek nullázódása mikor van?Neveltek fát?
Bubble játékban mindenképp csak 2 nyilunk tud lenni, hogy esélyünk se legyen mélyebb buborékokat elkapni?
-
Exelsior24
aktív tag
válasz fery02 #18130 üzenetére
Valami coin gyűjtési trükk nekem is jól jönne, hogy legalább egy 800-at össze tudjak szedni belőle.
Én növesztem a fát is de úgy veszem észre nem igazán éri meg, max akkor érné meg ha csomó coint ráköltenék az öntözésére.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
addikt
válasz PainKiller13 #18132 üzenetére
Egyébként jobban belegondolva valóban nem feltétlen éri meg annyi időt szánni a coin halmozásra.
Egyébként sem vagyok egy nagy vásárló, inkább csak az egyébként is olcsósított, topikban ajánlott termékekre megyek rá.
Úgy meg végül is az is elég lehet, ha minden nap csak annyit csinálok, hogy begyűjtöm a napi coin-okat app-ból. Ugye az 5. naptól már fixen 10-et ad egyszerre és valószínűleg csak ilyen 1-2 $-os kuponokra tudnám őket beváltani vásárlásonként (amik egyébként is ritkák).
Jól gondolom?@V/: A rázogatós játék úgy vettem észre csak nyeli a coin-okat nálam.
@Exelsior24: Úgy veszem ki te jobban érted annak a fa növesztős játéknak a lényegét. Esetleg egy picit tudnál róla mesélni?
Azt tudom, hogy bizonyos időközönként ingyen lehet locsolni és napi 5x coin-ért is lehet öntözni. Mi a lényeg, mit lehet nyerni? Van esélyük olyanoknak is értékelhetőbb eredményre, akik nem elejétől fogva játsszák és nem segítenek másoknak fa növesztésben? -
Exelsior24
aktív tag
válasz fery02 #18135 üzenetére
A fás játékban ugye napi 2-szer tudsz ingyen locsolni, ami ad valamennyi XP-t és ugye az XP növeli a fádat, coin-ért tudsz még napi 5-ször locsolni pluszban. Plusz valami kártevő rovarok megtámadhatják a fádat, ezek kiirtása szintén coin-ba kerül. Az a gond nem tudni, hogy mennyi XP kell ahhoz hogy teljesen kifejlődjön a fa.
A kifejlett fán amúgy kuponok és coinok lennének. Sajna én is csak ennyit tudok.Azt a rázogatós játékot én is kipróbáltam 2-szer de annyira gyorsan váltogatja a képrészleteket, hogy lehetetlen pontosan kirakni a jót, szóval azt én is coin pazarlásnak tartom.
Amivel biztosan lehet naponta coin-t szerezni:
1. Mobil appban napi belépésnél rányomni a nagy arany coin-ra, minél többször jelentkezel be egymás után annál többet ad naponta.2. Naponta 5 terméket betenni a kosaradba, ezért 5-ször 5 coin jár naponta. Persze utána nyugodtan lehet törölni a kiválasztott termékeket a kosárból.
3. Az a "Bubble Challenge" nyíl lövöldözős játék, amit ugye naponta lehet nyomni pár kört ingyen belőle pár shop-ban. Annál csak vigyázni kell, mert ha lejár az ingyen próbálkozás akkor már 10 coin-ba kerül 1 játék, ráadásul ez a játék is direkt úgy van megcsinálva, hogy az értékes dolgokat úgy teszi be, hogy 2 lövéssel lehetetlen hozzájuk férni, legalábbis én így vettem észre.
4.Végül ott van még a napi feladat, amiért egy 2$-os select cupon jár, de ha mind a 7 napon teljesíti valaki, akkor a végén elvileg kinyitható az ajándék doboz és abban remélhetőleg lesz valami jó kis kupon meg némi coin is.
Valaki írta, hogy a lövöldözős játék az első napon bugos volt és akkor több száz coint összelőtt, hát én csak ilyen 3 - 5 - 8 - 10 coint lőttem eddig benne maximum.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
peestike
őstag
válasz Exelsior24 #18136 üzenetére
most 4389 coin van nekem. ez nagyon hosszú idő alatt jött össze. szerintem a fa nevelés tiszta deficit, eddig nekem csak coin-ok jöttek a fordítgatós részeknél, semmi kupon. mivel van coinom, így a gyerekkel naponta öntözünk. lassan kész a 2. fa is
néha beváltok 1-2 boltos kupont, éppen mit találok, de a szórakozáson kívül más értelmét most nem igazán látom...42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
updog
őstag
válasz Exelsior24 #18136 üzenetére
Lehet hogy a bubble játékban nem csak első napi bug volt, én akkor lőttem 200+150+csomó aprót, de tegnap is esett 2x150. Én minden boltot végigtolok az ingyen és a 2x10 coin lövéseket is, simán növekszik minden nap a coin egyenleg a végére. Viszont valószínűleg nem is költök majd semmit jövő héten, meg én se amiatt játszom, hogy bármit csináljak a coinokkal
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
peestike
őstag
válasz Exelsior24 #18139 üzenetére
A több éve még túlzás, de tavaly januárban már nyomkodtam a gyerkőccel úgy rémlik... A fát mióta megjelent azóta nyomkodjuk.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Vertigo18
addikt
Ez azért hihetetlen. Imádok vásárolgatni az Aliról, de hogy némely eladó mennyire pofátlan!
Két és fél hete rendeltem egy ilyet, 20W-osat. Semmiféle akció nem volt akkor kiírva, 1.99$ volt, gondoltam ennyiért kipróbálom. Tök gyorsan ideért, tegnap megjött, tetszett, gondoltam vásárolok még egyet.
Ha MOST szeretném megvenni, akkor kizárólag most, csakis a 7. szülinap miatt megkaphatom mindössze 12.94$-ért az "alapár", 13.73$ helyett...
Hihetetlen!!!
[ Szerkesztve ]
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Exelsior24
aktív tag
Ma sikerült elcsípnem ezt a "Catch the coupon" nevű játékot, amiben 5$-os Allis kupont lehet kapni. Mobil appban működik csak és minden nap van több időpontban is.
Aki esetleg szeretne majd valamit vásárolni annak szerintem megéri egyszer kipróbálni mert ez az 5$-os kupon bármire felhasználható.Itt a játék leírása: [Catch the Coupon]
Az ott felsorolt időpontokhoz képest nálunk 8 óra eltéréssel kell számolni, tehát nálunk ezekben az időpontokban kezdődik:
09:00 , 12:00 , 15:00, 18:00, 21:00, 24:00, 03:00, 06:00, óra,A játék körülbelül 1 percet vesz igénybe a képernyőn megjelenő manókra kell rányomkodni egészen addig amíg az egyik el nem dobja a kezében lévő kupont, és ennyi nyertünk is.
Szinte ingyen 5$ kedvezmény bármire.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Vertigo18 #18141 üzenetére
Sajnos van ilyen most sok. Ezért jó az Ali assistant, ott látja az ember mennyi volt "akció" előtt. Én a hátizsákokat nézegettem mostanában, és az egyik amit kinéztem akció előtt 25 USD volt, most majd 29, de akcióban pár 10 centtel lesz olcsóbb 29-nél. Király.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Exelsior24
aktív tag
válasz Vertigo18 #18141 üzenetére
Nagyon kell ilyenkor vigyázni, mert szinte mindent jól feláraztak. Szerencsére amit én kinéztem azt csak 3$-ral drágították meg, így ha sikerül szereznem mindenféle kuponokat akkor akár még jól is kijöhetek belőle.
-
Vertigo18
addikt
Persze, ezeket már megszoktam, hogy pár dollárt emelnek és beírják, hogy az ejj, de akciós ár... De ez most konkrétan 6x-os ár "akcióban", mint március 10-én "simán"...
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
válasz Sungoo #18148 üzenetére
Szerintem azért a jelen lévő topiktagok, ha szeretnének valamit venni, akkor úgy kezdik, hogy a keresőbe beírják a kívánt terméket. Ráadásul nem egy felületen, nem egy áruházban... Nah, ott majd megjelenik 100 darab 1.99$-es ajánlat, és el se jutsz szerintem a 13 dollár felettiekhez.
ENNEK szerintem így semmi értelme sincsen, annyit ér el vele, hogy a szülinap alatt nem vásárolnak tőle. Bár olyat már hallottam, hogy ha valaki kifogy a készletből, akkor fenthagyja a terméket, hogy ne kelljen levenni, majd megint feltenni, csak felviszi annyira az árát, hogy biztosan ne vegyék meg...
-
artiny
őstag
Aliexpress hogyan lehet kuponokat kapni, szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest