Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmyky
aktív tag
Emberek, miért gondolja mindenki, hogy hamis a követési szám, meg nem adja fel a csomagot!?
Miért lenne az érdekében az eladónak, hogy ne adja fel a csomagot??? - hiszen, akkor ő sem kapná meg a pénzt + kapna a vevőtől egy jó ratyi értékelést!Higgyétek el, hogy neki is az az érdeke, hogy megkapd, amit rendeltél!
Én már 200 feletti rendelésnél járok és ebből eddig 2db azaz 2db csomagom nem jött meg.
Az egyiket nem tudta küldeni az eladó, mert elfogyott az adott színben, a másikat pedig a pesti elosztóban lenyúlták vagy csak eltűnt!
Mind a két esetben visszakaptam a pénzem!A másik, aki nem tudja kivárni a 20-40nap szállítási időt az szerintem ne rendeljen Kínából!
Vagy kérje gyorspostával, a lehetőség adott! -
szmyky
aktív tag
válasz Bogyi007 #12087 üzenetére
Nem húzott csőbe téged senki!
Ott van érthetően, hogy 2016-10-28-tól tudsz csak vitát nyitni, mivel ki lett tolva a vevő védelem időpontja!Nem kell minden mögé akkora összeesküvés elméletet képzelni!
Nyugi, ha nem jön meg, vissza fogod kapni a pénzed!
De egyébként az után is lehet vitát nyitni, miután lejár a vevő védelem! -
szmyky
aktív tag
Miután lezáródik egy rendelés - 15 napig tudsz még vitát nyitni, ha azt is elszalasztod, akkor már hiába minden!
-
szmyky
aktív tag
válasz marontoni63 #12106 üzenetére
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
válasz Atilla001 #12144 üzenetére
Vedd innen:
Itt tudják küldeni EU Express szállítással, ami +7$ ,de a franciáknál intézik a vámolást és itthon a DPD viszi neked házhoz ... 12-16nap!
Ha az Alist itthon elkapják a vámon (kb. 95%, hogy elkapják), akkor fizetsz 2-3ezeret a postának +27% áfát at államnak!
Plusz mit teszel, ha az Alis eladó egyszer csak eltűnik az Aliról? Kinél érvényesíted a garanciát, ha szar a teló?
A linkelt webshop-ban tudsz fizetni Paypal-el, igy az is véd + visszatéríti a paypal a postaköltséget, ha vissza kell küldeni a telót!
Jól gondold át!
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz lostprophet #12153 üzenetére
2db - China Post Registered Air Mail
Ennél mindent tudsz követni, látod majd ha kiküldik a városod postájára!
Elballagsz a postára és megkéred, hogy nézzék meg a csomagokat, hogy ott van-e a tied!1db - AliExpress Standard Shipping
Ennél csak a Kínán belüli utat látod, itt a szerencsében bízhatsz csak, hogy megtalál a postás![ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Atilla001 #12166 üzenetére
Azért pont itt, mert itt találtam az adott telót és itt van EU Express szállítás!
Csupán ennyi!
(Egyébként innen már rendeltem 6 telefont)Így van +7$ és utána már semmi költség nem lesz!
Mielőtt fizetsz állítsd be a szállítás módját - DPD EU ExpressA DPD keres majd téged a csomaggal!
Még arra figyelj, hogy az európai 4G sávos telefont rendeld!
LTE 800 / 1800 / 2100 / 2600 - máskülönben nem lesz 4G mobilneted![ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Gabesz1019 #12179 üzenetére
Így van ... semmi dolgod nincs 8-20napon belül visszautalják a pénzed!
De lehet, hogy még le sem lett emelve az összeg a kártyádról![ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz A texasi #12287 üzenetére
Üdv!
Szerintem meg nem adtam valótlan útmutatást!Én már vásároltam az Alin és tudom, hogy mit beszélek!
Próbáld csak meg egy olcsó tételnél és hidd el, hogy újra tudod nyitni ... ja és bocsánatot sem kell kérned!Amíg van vevővédelem, addig korlátlanul nyithatsz, zárhatsz!
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Sungoo #12301 üzenetére
Úgy tudja becsapni, hogy az adott nyomkövetőt kiadó szállítónak van egy központi bázisa, ahonnan veszi az infót az összes nyomkövetö site, így tudja becsapni!
Például a magyar tracking-eket, az összes oldal a magyar posta adatbázisából veszi.Igazából a lényeg annyi, hogy a csomagok megérkeznek majd, csak generálnak képzelt útvonalat, hogy a vevők lenyugodjanak, hogy a csomag érkezik!
Olcsó postával egy minőségibb szolgáltatás képzetét keltik...ennyi!
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz bippeti #12450 üzenetére
Azt hiszem, hogy miután lezártál egy vásárlást még van 10 vagy 15 napod, hogy vitát nyiss!
Ezért ha bizonytalan vagyok, akkor én csak azután zárom a vásárlást, ha már lejáróban van a 60 napos vevővédelmem, így tudsz még pár napot rátolni a disput nyitási jogodra!
Persze az eladónak írom, amit ők szoktak, hogy ne izguljon megy majd az 5⭐, csak egy kis türelmet! -
szmyky
aktív tag
válasz VinoRosso #12455 üzenetére
Így van, nem kamu, de ha Kínát elhagyta, vagy bekerül az kínai export raktárba és áll ott akár egy hétig is azt már nem fogod látni, tehát ez bármikor jöhet!
És a számmal is hiába mész be a postára, mert ők sem tudják, hogy merre jár a csomagod!Egyszer csak nálad lesz akár 30-60nap (vagy nem, akkor meg refund)!
[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
Nekem a Dunatakaréknál van Maestro kártyám és minden oké vele, tehát a gond az Erste-ével lesz, szerintem.
-
szmyky
aktív tag
Sziasztok!
Régi rendelő vagyok már, de most egy kis tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Amióta megváltozott az Ali felülete nem volt disputom, de most nem érkezett meg egy termék már 60napja!Az Ali javasolta, hogy zárjam a disputot, mert nem járt még le a védelmem!
Nem fogadtam el a javaslatot!Kérlek nézzetek rá, hogy ők ezt miből látják???
Mert én csak azt látom, hogy 09.27.-ig nyithattam vitát, előre is köszi!Itt a rendelésem:
[link][ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
-
szmyky
aktív tag
válasz Sagaris #13080 üzenetére
Inkább webshop-ból rendeld, ahol tudsz paypal-el fizetni!
Mert ha vissza kell küldeni a paypal állja a visszapostát!
Az alin kinél fogsz reklamálni, ha baj van és közben az eladó eltünik?
Az alin én már vettem telefont, de olyat, aminél kalkuláltam azzal, hogy ha gond lesz vele, akkor nincs visszaút!
5-7ezer egy visszaposta!
Pl:
Tinydeal-nek van DPD EU Express postája +8$ és franciáknál hozzák be és itthon már nem jön rá semmi![ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz A texasi #13166 üzenetére
Igen, valami más rendszer van most!
Nekem sem jött meg már 65 napja egy 2,5 dolcsis termék és hiába írom, töltöm fel a nyomkövetőt, hogy nincs sehol a csomag ... csak azt hajtogatják, hogy várjak türelemmel, amíg lejár a vevővédelmem, de az meg már régen lejárt!
Még a disput nyitás alatt!
okt 8-ig kellett volna dönteniük, de még mindig nincs ítélet!
Csak azt hajtogatják, hogy nem jogos a disputom!
[kép] -
szmyky
aktív tag
Emberek!
Itt ekkora felháborodások vannak ebből az egyoldalú időhosszabításokból???
Ti valamivel nem vagytok tisztában!
Az idő kitolása egyrészt a TE ÉRDEKED, mert ez alatt nyithatsz-zárhatsz vitát a kedved szerint, ezt értse már meg mindenki!
A másik meg az, ha letelik a 60nap akkor te elindítod a vitát és - most figyelj - beleírod a vitába, hogy eltelt több, mint 60 nap és még semmit nem kaptál ... ennyi!
Ő hagy hosszabítson az az ő dolga, meg neked csak jó a védelem miatt!
Az Ali pedig a javadra fog dönteni, mert te még egy képkivágást is bebiggyesztesz a nyomkövetővel, hogy kínánál tovább nem jutott, ugyanis az olcsó nyomkövetés csak addig mutat és ez nekünk éppen elég, hogy bizonyítsa azt, hogy mi semmit nem kaptunk!
Ne pánikoljon itt senki emiatt!
Ha meg közben megjön, akkor zárod a vitát vagy teszed, amit a lelkiismereted diktál![ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
válasz Sinisi #16781 üzenetére
Eladója válogattja, nekem volt példa rá, hogy minden egyes tételt külön küldött és volt példa az ellenkezőjére is!
Amilyen a kedvük éppen!
Volt, hogy el akartam kerülni a túl magas értéket ezért kifejezetten kértem, hogy külön postázza, úgy is tette.
Velem eddig mindig rugalmasak voltak, csak szépen kell kérni őket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DIGI kábel TV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest