Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:28

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76001) Corleone33


Corleone33
aktív tag

Az mitől van hogy pl egy terméken sunshine savings van feltüntetve, pl 7000 forintért, de amint kosaramba beteszem a régi árát számolja a kedvezményes ár helyett? :W

Hogy konkrét példát is mutassak:[link]

Kosárban:[link]

[ Szerkesztve ]

Előző rossz tapasztalatok miatt sajnos nem üzletelek 0km-es /0 értékeléses felhasználókkal!

(#76002) V/ válasza Corleone33 (#76001) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne csak kép hanem link is és ne USD legyen már. mennyi az ár ha az első van jelölve? Bár link nélkül csak találgatás minden.

[ Szerkesztve ]

(#76003) PuffyDog válasza V/ (#76002) üzenetére


PuffyDog
junior tag

* ne Forint? :B

=>> MyGuava-val most 5,87 euró üti a markod! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=

(#76004) V/ válasza PuffyDog (#76003) üzenetére


V/
Topikgazda

Az USD az alap deviza itt, az a fix, a többi devizát folyamatosan változó nem baráti árfolyammal váltják, ráadásul még az összeg nagysága alapján is változik. Ezért egy 08:00-kor készült képen más forint összeget látok mintha 11:00-kor nézem az AliExpress-en. Alapból is minek fizessek többet?

(#76005) detroitrw


detroitrw
addikt

Sziasztok!

Nyitottam egy disput-ot, (70$-os cucc) 05.17.-en es meg mindig nem reagalt az aliexpress (waiting for aliexpress's feedback)
Az a baj,hogy kozbe tobb bizonyitekot is sikerult szereznem, hogy az adott termek hamis, de amig nem reagal az ali addig nem enged tobb/kiegeszito informaciokat megadni. :(

Mennyi idon belul szokott az ali dontest hozni?
Mig nem hoz dontest ki lehet valahogy egesziteni a reklamaciot?

Elore is koszi az infokat :R

(#76006) V/ válasza detroitrw (#76005) üzenetére


V/
Topikgazda

"Hamis" akkor küldd vissza és visszakapod a pénzed szokott lenni az ítélet a részükről, hogy megtartsd és visszaadják a pénzt az nem megy.
A gond az hogy a kereskedő nem tudja hogy hamis, mert esetleg a beszállító őt is becsapta, szóval ez a hamis dolog téma azért nem olyan egyszerű. Nálunk sincsenek kötelezve arra a kereskedők hogy teszteljék, ellenőrizzék a termékeket.
De egyébként sem akarod megtartani mert hamis, így eleve mehet a visszaküldés dispute is.
Összefoglalóból:

A dispute lefolyásának időrendje

[ Szerkesztve ]

(#76007) detroitrw válasza V/ (#76006) üzenetére


detroitrw
addikt

returns/refunds lett kivalasztva, ahol megjeloltem a termek teljes ertekenek visszateriteset.
Innen, hogy csinaljak belole visszakuldest?

Toroljem a disput-ot es nyissak egy masikat? :F

(#76008) #02260224 válasza detroitrw (#76005) üzenetére


#02260224
törölt tag

Ha szabad megkérdeznem, mi volt a termék ? Előtte nem tudtad leellenőrizni, hogy nem kamu-e ? Ha nem, akkor miből jöttél rá, hogy nem eredeti a cucc ?

(#76009) V/ válasza detroitrw (#76007) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez is jó, szerintem az eladó reakciójára várnak még.

(#76010) Tibor691


Tibor691
tag

Nem tudom regisztrálni az új OTP-s Visa kártyámat az Alin.
Ezt a hibaüzenetet dobja be:

Az új bankkártyának előzménye van. Mikor az előző bankkártyát használtam, akkor meghekkelték az alit és 5 idegen rendelést adtak le az accountommal. Az összeget az OTP visszafizette és azt a bankártyát letiltotta, az újat meg megküldte. Próbáltam Revolut virtuális (nem egy alkalmas) bankkártyát is regisztrálni de ekkor is ezt a hibaüzenetet kaptam.
Új Ali accountot is generáltam appon keresztül, de ott sem fogadja el az OTP Visa és a Revolut Mastercard kártyát.

Hogyan tudnék aliról vásárolni? Mi a probléma megoldása?

LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata

(#76011) V/ válasza Tibor691 (#76010) üzenetére


V/
Topikgazda

Kártyahitelesítési gond, ellenőrizni kell hogy a banki részen nincs-e valami korlátozás ezzel a kártyával való fizetésre. Ha ott minden rendben akkor eljárni ahogy írják.

Ezen az oldalon leírva.

The platform itself explains the meaning of each error on this page, but we have prepared a list that will help you find the cause of the problem easily.
Let's go!
CSC_7200026
Due to security reason, card verification (appeal) is required.
This message is usually accompanied by the message “this transaction has been flagged due to security concerns” or “we couldn't process this payment for security reasons” and it basically means that AliExpress requires you to verify the card.
You can do it through AliPay from this link. Verification usually takes one to three days, so you can still use another payment method.
This message may also appear when your card is blocked for breaking AliExpress Terms of Service (for example: opening too many fake disputes, using coupons that were not meant for you, opening several accounts to get coupons…).

[ Szerkesztve ]

(#76012) yogibear


yogibear
addikt

Mikor az előző bankkártyát használtam, akkor meghekkelték az alit és 5 idegen rendelést adtak le az accountommal.

Ezért is használok webkártyát, annak a számláján meg csak az épp elköltendő összeg van.
De annak a kártyának az adatait sem hagyom elmenteni az Alin... kb 20 másodperc kitölteni a kártyaadatokat vásárlásnál... ennyit megér, hogy ne tudjanak lefosztani...

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

(#76013) Rick4 válasza detroitrw (#76007) üzenetére


Rick4
félisten

Nálam is most tűnik véget érősnek egy hosszú sztori, egy éve rendeltem eg ykijelzőt, megjött, jó volt, most rendeltem ugyanonnan ugyanazt, dekaptam egy másik terméket, ami nem ugyanaz, más a csatlakozó kiosztás, mint a hidetett, ráadásul gyári hibás is volt, még a műszert is lezárlatosította, hogy 55 ezerért venni kellett egy másikat, mindneről fotó, videó, kérédésre kb 1 órás vágatlan videoban elmutogattam a gépemen a tavalyi meg az idei kicsomagolásnál látható jelentős különbségeket, kimentem a kocsiba, szétszedtem darabokra akijelzőt, végigmutogattam és magyaráztam mindent, gondoltam elég lesz. Megítéltek egy full refundot visszaküldés nélkül, visoznt ezt z eladó nem fogadta el, úgyhogy lett egy feles, amit nem fogadtam el, végül ők úgy döntöttek, hogy én ugyan 8GB-nyi anyagot prezentáltam a problémáról, egyértelmáen beazonosítható, hogy az eladó más cikkszámon egy éve jót küldött, most meg rosszat, mégis azt ítélték, hogy fele visza, és szevasz. Chateltem a supporttal, elmondtam a gondom, hogy nem tartom korrektnek, mivel a másik fél javára de leglaább is részrehajlással döntöttek, miközben onnan az égvilágon semmi bizonyíték nem jött, szóval az itt olvasott tértivevényes módszerű vissztaküldéssel megpróbálkoznék, és akkor ha kell, visszaküldöm a full refundért. Másnap jött is a válasz, hogy lezártnak tekintik, és akkor marad a feles visszatérítés, mert hogy nem küldtem újabb bizonyítékokat.

Igaz, hogy ezekből tisztán látszik, én nem vagyok hibás, sőt, egyszer már ez alapján megítélték a full refundot, azaz valahol valamikor jogos volt, csak a másik fél nem fogadta el...
Szóval innentől az aliról vagy csak paypallal, már ha lehet, mert a módját se találom, de úgy rémlik, régen ment, vagy olcsó, pár forintos apróságokat kell venni...

[ Szerkesztve ]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76014) Tibor691 válasza V/ (#76011) üzenetére


Tibor691
tag

Most kérdeztem a bankot, a bankkártyának nincs korlátozása.
Az ali appeal-t (fellebbezést) még 23-án elindítottam, de azóta semmi válasz

LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata

(#76015) V/ válasza yogibear (#76012) üzenetére


V/
Topikgazda

Pontosítanám mert amit írsz az félreérhető. Az AliExpress-en nem lopják el a kártyaadatokat, az Alipay megfelelően védi. Rajtuk keresztül csak te "fosztod ki" magad.
Az említett szituációban megszerezték (feltörték) a bankkártya adatokat máshonnan és az AliExpress-en vásároltak azzal a kártyával. Más helyeken is szoktak az ilyen feltört kártyával vásárolni. Az AliExpress kártyavédelmének ehhez semmi köze.
Az én kártyáim mióta használom az AliExpress-t itt mindig el voltak tárolva és nem volt semmi gondom.

[ Szerkesztve ]

(#76016) V/ válasza Tibor691 (#76014) üzenetére


V/
Topikgazda

Pedig szokott lenni költési limit :)) Ezért nem egészen helytálló a bank tájékoztatása. Néha meg külön kell engedélyezni az online vagy külföldi fizetést, én azt is korlátozásnak tekintem.

[ Szerkesztve ]

(#76017) Baloo27 válasza Baloo27 (#75593) üzenetére


Baloo27
aktív tag

Visszaküldött termèkkel kapcsolatban egy jó tanács: Ha nagyobb èrtèkü dolgot küldenètek vissza ingyen, akkor csináljatok a becsomagolásról videót. A fejegység,amit visszaküldtem április 29.-èn megèrkezett Spanyolországba, ma kaptam egy èrtesítèst,hogy "Proposal:Accessories problems". Refund a 143,47$ helyett 42,18$.
Úgyhogy most kaptak videót ès kèpeket az appeal alatt.

(#76018) Rick4 válasza Baloo27 (#76017) üzenetére


Rick4
félisten

Ha kisebb értékű dolgot kapsz, vagy küldesz, akkor is csinálj videot nyugotan, mert ugyanakkora időráfordítás kell, ha utólag gond lesz. Jó 10 éve mindent videozok.

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#76019) jencsikdani


jencsikdani
tag

Sziasztok. Rendeltem Ali-ról, 13 napos szállítási időt igértek ami Május 16.-án járt le. Ezt küldte az applikáció amikor megnéztem. Ez miatt esetleg lehet reklamálni vagy hasonló ?

Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*

(#76020) Norcikaa


Norcikaa
csendes tag

Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Free Return szolgáltatásról? Ma feladtam a visszárut egy GLS csomagponton, június 17-ig kellene visszaérnie.
Van, aki sikeresen visszaküldött már így AliExpress csomagot és visszakapta a pénzét?
Köszi! :B

(#76021) V/ válasza jencsikdani (#76019) üzenetére


V/
Topikgazda

Ne ott nézd, van egy normál nyomkövetési azonosítója ennek a logisztikai azonosítónak LP00647844301380 ami LS946692642NL lenne
Ezt nem viszik ki címre hanem a postán lehet átvenni, kapnod kellet volna a helyi postától értesítőt 22-én. Az alsó képet és bemutatva, igazolva a neved és címed átveheted ha nincs meg az értesítőd.

(#76022) V/ válasza Norcikaa (#76020) üzenetére


V/
Topikgazda

Pár napja volt róla szó, meg ma is. Igen volt.

[ Szerkesztve ]

(#76023) jencsikdani válasza V/ (#76021) üzenetére


jencsikdani
tag

Áh okés köszönöm szépen

Huawei Mate 20 pro --> *Xiaomi 12T*

(#76025) dzf007 válasza Norcikaa (#76020) üzenetére


dzf007
aktív tag

Nekem már volt kettő is. Simán visszaért. A második kicsit elhúzódott, de mindkét esetben visszakaptam a pénzem. Nekem spanyolországi raktárba vagy gyűjtöpontra vitték vissza. Ott átnézik, ha minden rendben van pár nap és visszautalják a pénzed!

(#76026) V/ válasza #02260224 (#76024) üzenetére


V/
Topikgazda

Értem a szándékot, de sajnos a Youtube esetén ki vagyunk annak téve hogy a videó megtekintése előtt végig kell nézni egy olyan politikai hirdetést amelynek a valóságtartalma enyhén szólva megkérdőjelezhető. Nem mindenkinek van reklámmentes Youtube előfizetése.
A politikai jellegű bármely megnyilvánulás -még áttételesen is- a szakmai topikokban nem engedélyezett.

(#76027) #02260224 válasza V/ (#76026) üzenetére


#02260224
törölt tag

Most komolyan azért b*szol le, mert a youtubeon politikai hirdetések mennek ? :D :D
Ilyen erővel az Aliexpresses linkeket is lehetne blokkolni, mert kommunista/fasiszta termékeket is lehet kapni..

(#76028) V/ válasza #02260224 (#76027) üzenetére


V/
Topikgazda

Tényleg nem lehet neked írni semmit? Olvasd már el újból és értelmezd a szavakat, a mondatokat.
Megadsz egy linket ahol politikai hirdetések mennek az adott tartalom megnézése előtt. Szerinted?
Vannak a Youtube politikai hirdetések ami egy dolog és egy másik dolog hogy te oda osztasz meg egy linket, ez utóbbihoz kapcsolódva tettem egy megjegyzést.
Erre hívtam fel a figyelmedet, semmiféle számonkérés nincs leírva feléd. Miért sértődsz meg ezen?
Nem töröltem, nem tettem off topik állapotba a hozzászólásod, azt hogy David Beckham az AliExpress új reklámembere. Mi a problémád?
Az utolsó mondatod meg a te gondolatod, senki másé és egyáltalán nem az általam írt témához tartozik.
Én is kérdezem, egy jó szándékú figyelemfelhívás miatt nekem kell esned?

[ Szerkesztve ]

(#76029) barry26


barry26
csendes tag

Sziasztok,

Május 14 óta nem mozdult az alis rendelésem, EO-t írta a tracking alapján, tegnap meg jött egy értesítés MPL-től, hogy közönséges küldemény érkezett amit xy postán tudok átvenni.

Lehet hogy időközben átkerült MPLhez a csomagom? mást nem várok most

158271900307639913609028

[ Szerkesztve ]

(#76030) yogibear válasza V/ (#76028) üzenetére


yogibear
addikt

Megadsz egy linket ahol politikai hirdetések mennek az adott tartalom megnézése előtt.

Nincs fiókom (illetve van, mert van Google fiókom csak nem vagyok belépve), megnyitottam a linket és semmi pol hirdetés nem volt se előtte, se utána, csak a Dávidka Alis filmecskéje...
Most próbából beléptem az egyik Google fiókkal és úgy sincs pol hirdetés, csak a reklámfilm...

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

(#76031) V/ válasza yogibear (#76030) üzenetére


V/
Topikgazda

Ez volt az eredeti hozzászólásom lényege:
.....de sajnos a Youtube esetén ki vagyunk annak téve hogy a videó megtekintése előtt végig kell nézni egy olyan politikai hirdetést........
Most épp amikor megnézed ennél nem látsz, de bármikor előjöhet, de a szöveg, az amit idéztem azt általános megfogalmazásként írtam. Én legalábbis így értelmezem a szavaimat.

[ Szerkesztve ]

(#76032) cof válasza V/ (#76031) üzenetére


cof
veterán

Túlkombinálod. Reklámblokkoló böngészőben és nem látsz sose semmilyen szemetet. Akinek meg nincs magára vessen.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

(#76033) yogibear válasza V/ (#76031) üzenetére


yogibear
addikt

de bármikor előjöhetne

Nálam sosem jön elő pedig ha olyanom van nézek zenéket rajta, meg keresgélek is előadóktól klipeket...
Vagy nálam kiváltság ez, hogy nincs, vagy nálatok, hogy van. :P
Persze alap, hogy megy az uBlock és a Ghostery is... és persze nem króm, hanem tűzróka

[ Szerkesztve ]

„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”

(#76034) prsq válasza V/ (#76026) üzenetére


prsq
tag

Nekem nem volt reklám. (Pedig nincs reklámmentes előfizum.)

Ez a Youtube hibája, nem a topiké és nem az Alié.

Másik topicban (szerintem az is szakmai) sokszor van youtube link betéve, egyszerűen a tartalom miatt. Kell. Az, hogy a youtube ilyet lépett, és hogy balszerencsénkre ezt kapjuk, az sajnálatos. (Esetleg okold azt, aki ez-eke-t választotta, aki be is veszi az egybitesekre célzott ultrapopulista maszlagot.)

(Nálam egyébként az összes ilyen kéretlen reklám pont az ellenkezőjét váltja ki, mint amit szeretnének. Megunom, megutálom, majd jön a zsigeri gyűlölet.)

Off off. :D

(#76035) V/ válasza cof (#76032) üzenetére


V/
Topikgazda

Lehet hogy túl kombinálom, de megosztottam egy Youtube tapasztalatot, amit esetleg a videók linkelése előtt érdemesnek tartok megfontolni, de úgy látom a szándék nem ment át. Ezeknél nem működik a reklámblokkolás a böngészőben.

(#76036) gabor9991


gabor9991
őstag

aliexpeszen vettem 1 éve egy junsun fejegységet ami tönkrement, 2 év jótállással árulják :) írtam a junsun france online store-nak akitől vettem hogy valamilyen szoftverfrissítéssel vagy más módon meg lehet -e oldani a problémát, de azon kívül hogy kapptam egy üzenetet az eladótól hogy megkérdez egy mérnököt mi lehet a hiba megoldása így1 hét eltelte után semmilyen érdemleges választ nem kaptam, ilyen esetben semmit nem lehet tenni jól gondolom?Tehát a 2év garancia helyett 30 évet is írhatna mert a gyakorlatban ez semmit nem ér?

(#76037) Tibor691 válasza V/ (#76015) üzenetére


Tibor691
tag

Az esetemben úgy volt, hogy az aliexpress accountomban olyaan megrendelések jelentek meg amiket nem én adtam le. És az OTP-től kaptam értesítés, hogy tranzakció történt (alin nem szokott ilyen lenni pld.). Mikor láttam, hogy fals megrendeléseim (5 ugyan olyan termék 5x1,74 USD) vannak, azonnal töröltem a rendelést és a rendszer biztonági okokra hivatkozva freezelte, befagyasztotta a rendeléseket. A seller eltünt a rendszerből. Másnap feladtak egy csomagot számomra, amit megkatam és egy szemüveg nyakbaakasztó volt.

[ Szerkesztve ]

LG OLED65G6 + 55LM660S + Alien2 + X96Max+, Tata

(#76038) detroitrw válasza V/ (#76009) üzenetére


detroitrw
addikt

Megjott a hatarozat:

Final solution
Solution1:Full refund 62.45 USD
Notice: AliExpress has issued refund for you. Kindly wait for 1-10 working days to receive your refund.

Log in here to check the details.

We would like to know if you are satisfied with the dispute handling process, hence invite you to fill in a short survey here Dispute Satisfaction Survey.
Best regards,
AliExpress Case Management Team

[kép]

Ezek szerint vissza se kell kuldeni? :F

(#76039) V/ válasza barry26 (#76029) üzenetére


V/
Topikgazda

Nem kerül át, ez Express One marad, viszont még nem adták át nekik.

[ Szerkesztve ]

(#76040) V/ válasza detroitrw (#76038) üzenetére


V/
Topikgazda

Ezek szerint nem, de az eladó még fellebbezhet ez ellen, bár az is igaz hogy akkor már lépett volna eddig is valamit.

(#76041) detroitrw válasza V/ (#76040) üzenetére


detroitrw
addikt

Tegnap elott beszeltem az eladoval chat-en, ott az illeto azt mondta, hogy innentol az aliexpress hatarozata szamit, legyek turelemmel.

Ha valami valtozas lenne akkor majd azt is jelzem, hogy itt is meglegyen a teljes info. :K

Friss: [kép]

[ Szerkesztve ]

(#76042) Churpik válasza V/ (#76035) üzenetére


Churpik
tag

Technikai kérdés: nekem semmiféle reklám vagy "egybites maszlag" nem jelenik meg a linkelt videóhoz, fogalmam sincsen, hogy milyen hirdetésnek kellene ott lennie, de rendszeresen linkelek YT tartalmakat, jellemzően más topicokba (főleg nemzetközi, ismertebb influencerek terméktesztjeit).

A böngészőm LibreWolf + beleépített reklámblokkoló (uBlock Origin).

Ha jól értelmezem akkor inkább kerülendő a továbbiakban minden Youtube link hivatkozásként való feltűntetése ebben a topicban? Lehet kérni egy rövid emlékeztetőt erről az Összefoglalóban a topicgazdától, hogy később ez ne ismétlődjön meg (és ne váltson ki felesleges indulatokat)?

[ Szerkesztve ]

(#76043) V/ válasza Churpik (#76042) üzenetére


V/
Topikgazda

Már teljesen ki lett fordítva az a megjegyzésem hogy ha valaki Youtube videó linket oszt meg akkor előfordulhat hogy hazug politikai hirdetést kell megnézni előtte.
Ez várható:
A YouTube az elmúlt években folyamatosan növelte a reklámok mennyiségét, mostanában pedig a reklámblokkoló bővítményekkel és szoftverekkel is igyekeznek leszámolni, hogy minél több felhasználót tereljenek a fizetős YouTube Premium felé, ami hirdetések nélküli élményt kínál. A folyamat még most is tart, nemrég egy újabb helyre kezdtek reklámokat pakolni.

Az észrevételek alapján az álláspontom a Youtube videó linkek használatával az ÁSZF szabályával összhangban ez lesz:
ha az az AliExpress-hez konkrétan kapcsolódik az idetartozik, az hogy meg kell nézni előtte akár egy politikai reklámot az a néző gondja.
Ha viszont az ott látott politikai reklámról bármi bekerül a hozzászólásba, akkor az a hozzászólás kuka, mert politikát hoz be a szakmai topikba amir semmi szükség nincs.

[ Szerkesztve ]

(#76044) barry26 válasza V/ (#76040) üzenetére


barry26
csendes tag

Akkor az MPL milyen értesítőt hagyott nekem? Más csomagot nem várok se Ali / se más oldal. Utoljára akkor kaptam ilyen nyomtatott értesítőt amikor kintről vártam csomagot.

(#76045) V/ válasza barry26 (#76044) üzenetére


V/
Topikgazda

Mi a száma? PNLUC...betűkkel kezdődik? Én a nyomkövetésnél nem látok szállító váltást.
Az hogy a Ghibli továbbadta volna az ECSC-nek MPL-es szállításra nem pedig az EO-nak annak kevés az esélye. Az MPL értesítők tartalmazzák a feladót is.
Ráadásul az MPL-nek az üzleti csomagoknál ami az AliExpress-ről jön két kézbesítési kísérlete van és csak azután adják le a postán és nem normál csomag.

[ Szerkesztve ]

(#76046) Makifeju


Makifeju
tag

Sziasztok!
Kérdés:
Kedvenc üzletem dolgait nem látom. Aidien official store
A boltban összesen 3 terméket látok, holott több 100 van.
Beszéltem az eladóval, adott pár linket,de nálam egyik sem működik. Vagy opps hiba jön be,vagy az hogy a régióm nem megfelelő...
Több mindent vettem már innen,soha nem volt semmi gond,nem volt nézeteltérés az eladóval sem soha.
Ő azt mondja valamiért blokkolta az ali az oldala láthatóságát nálam.
Hasonló tapasztalat valakinek?

Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!

(#76047) #02260224 válasza Makifeju (#76046) üzenetére


#02260224
törölt tag

Megnéztem, én is csak 3 dolgot látok.

(#76048) Makifeju válasza #02260224 (#76047) üzenetére


Makifeju
tag

Na ez az,pedig tele van a bolt,az eladó is küldött egy rakat linket...csak ugye nálunk valamiért nem működnek. Jó lenne tudni mi alapján blokkolnak régiókat, ami miatt ilyesmi történhet.

Lehetsz te sikeres-okos-gazdag és szép,de soha nem érhetsz fel hozzám,mert nem lehetsz ÉN!

(#76049) V/ válasza Makifeju (#76048) üzenetére


V/
Topikgazda

Jó kérdés, bár ha belegondolsz azért lenne több ok a blokkolásra (pl a kézbesítési problémák miatt megnövekedett dispute-ok, ha nem vehetik ki a problémás itteni kézbesítő céget egyéb okok miatt, akkor csak ez az egy lehetőségük maradt vagy ha úgy látják hogy az ide postázás nagyobb kockázattal jár mint esetleg lengyelbe), az is felmerülhet benned hogy miért vették el tőlünk a PayPal fizetési lehetőséget.
Az okok legtöbbször nem publikusak, csak következtetni lehet rájuk.

(#76050) gabor9991 válasza V/ (#76049) üzenetére


gabor9991
őstag

[erre] valami ötleted?
Vagy jól gondolom hogy itt már nincs semmi lehetőség ha lepattintottak?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.