- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz
itouchfan #119776 üzenetére
Yo!
A Szalaist én írtam #119577-ben, bár durván hozzáköltöttél. Nem írtam hogy a Bundesliga szar, csak hogy a Bundesliga csatárok valamiért nemzetközi szinten nem hozzák magukat. Erre írtam Lewandowskit és nem tudsz semmivel rám cáfolni hogy de.
Szalai meg 17 évesen került ki a Stuttgart ifibe, tehát érthető miért van ott 10 éve (kis spanyol kiruccanás után). Nyilván megtanult perfekt németül, átvette az ottani gondolkodást. Ezek után persze hogy szívesen alkalmazzák más német csapatok. Plusz a testfelépítése is kedvez a német focihoz.
Ne nevesítsük de az elmúlt évben (?) volt olyan válogatott játékos akit azért nem igazolt le egy német klub mert baszott megtanulni németül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged