- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
forceberg #112086 üzenetére
Itt puffogok husz perce az Asszonynak, hogy kepesek voltak egy ilyen sima meccsen botlani, en hulye meg vegigneztem ahelyett, hogy egyszer vegre emberi idoben aludni mentem volna, erre most olvasom, hogy csak nyert a Barca
Volt egy-ket szep helyzete a V'dolidnak, kellett egy-ket ter Stegen mentes, de nem volt egy sulycsoportban a ket csapat. Igaz a masodik felidot nem lattam teljes egeszeben, de az elsoben a hazai helyzerek dacara, osztalykulonbseg volt a katalanok javara.
Az alapjan amit lattam, jogos a vendeg gyozelem. Ha nem igy ved Masip, kozte ot lett viona, fel gozzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged