Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57435) Runner_fxr válasza maximilian4 (#57421) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

Komolyak ezek a karbon cuccok, de azért még mindig több a selejt mint egy alunál, vagy egyéb fém ötvözeteknél. Nagyobb a hibázás lehetősége. Az ismerősöm karbon villája is gyári hibás volt, azért tört el. Persze ez már nem vigasztalja miután eltört egy nyakcsigolyája, egy halom műtét után is félig nyomorék.
Nyilván neki nagyon nagy balszerencséje volt, és ritka eset, de én inkább kihagyom a karbon villákat. XC-re használta amúgy a bringát, nem igazán durvult vele.

Szerintem normál 135mm-es gyors záras hátsó agyat fogad a vázad.

BMW001: Igen, 120-as vázba jobb lesz sokkal a 120-as villa, mint a 140-es, jobban összhangba lehet hozni az első és hátsó rugózást. Én kihagynám a karbon telót, de ez nyilván az én "hülyeségem" is.
Nagyon rossz emlék köt hozzá, vagy is inkább az ismerősömet, ami persze nem jelenti azt, hogy másnak is gondja lehet vele.
A leginkább a karbon nyaktól ver ki a víz. :) Nem mernék egy ilyen villával csapatni.
Jól tetted, hogy hagytad a 100-ast, 120-lesz az optimális.

Nagyon jó kis gép ez a Speci Demo. Ez egy igazi legendás DH gép. Az első emelkedőig biztos tud majd veled együtt tekerni. :) Ez egy 200mm-es rugóúttal rendelkező ízig vérig DH gép, csak felvonós pályán lehet élvezettel használni, felfelé csak tolni lehet. Lefelé viszont állat, majd próbáld ki. 4-5 métert úgy ugratsz vele, mintha az XC gépeddel leugranál egy 2-es lépcsőről. :)

Sleek: Szerintem nem sok értelme van ezzel a varratással foglalkozni, nem olyan drága: [link]
Rengeteg bringás boltba kapható térdmelegítő szart se ér. Neopren anyagok a jók, azt tuti nem fújja át a szél. Én is motoros boltba vettem, kb 5 éve használom és még mindig jó. 3-4 ezer ft volt. Tulajdonképpen ez az egyik legfontosabb téli ruhadarab ha bringázol a hidegben. Még is a bringások nagy része kihagyja.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.