Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40885) ---Lasali--- válasza DjKoxi (#40883) üzenetére


---Lasali---
Közösségépítő

Az nem lesz jó, az azt hiszem az ősrégi acél, cromo vázakon levő hátsó váltóhoz tartozó bowdenház megakasztóhoz tartozó vég, aminek az a kis szűkülő csücske megy bele a megakasztóba, a többi meg kilóg, mert azokon csak egy átmérőjű furattal ellátott gömbhöz hasonló dolog volt csak.

Ilyen kis vacakra gondoltam: [link]
Jagwire is van: [link]
Vettem olyat is aminek van kis pöcse, kiáll belőle kis "szívószál" darab, és akkor lehet rá húzni gumi bugyit, hogy ne menjen bele a retek.
Shimanonak is van nagyon jó, de még nem jöttem rá mi lehet a cikkszáma... fékváltókar szettekhez szoktak csomagolni mindig, mert a 11 es rendszerek ezek nélkül már marha pontatlanok lennének.
Az a jó bennük még hogy a műanyaggal ellentétben egyszer kell megvenni.
Létezik amúgy O gyűrűs bowdenház vég is, eddig csak műanyagban láttam. Azt mondjuk csak lentre érdemes tenni, hogy ott fogja meg a sarat picit, mert ha mindenhova raksz, szorulni fog a bowden. Beírod a keresőbe hogy sealed akkor elvileg olyat fog kiadni amiben van O gyűrű.

A shimano 1.2mm es, a sram meg a campagnolo 1.1 es tudtommal. de még nem láttam olyat hogy ne működött volna egyik a másikkal.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.