Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#257089) rétisün


rétisün
veterán

na, ez is megvan. 207 km, 26.8-as átlag. (se Strava, se Garmin, legfeljebb úttörő becsszó(emlékszik erre valaki? :D ), hogy tényleg ennyi, mert most lusta vagyok km-órát fotózni. ja, térdes kép se készült)

már egy órája hazaértem, de csak most tértem magamhoz annyira, hogy beszámoljak a nyomoromról, okulásul a nálam okosabbaknak. (igen, tudom, aki hülye (én) haljon meg, hát én ebbe konkrétan belepusztultam)

úgy álltam neki, hogy elég lesz 25-ös átlag, nettó 8 óra, ráérek. igen ám, de a délelőtti etapban csináltam egy 28-as átlagot, hát persze, hogy a hülyegyerek vérszemet kap, 'iszen megy ez :C tudtam pedig, hogy déli szél van, ami a hazaút szempontjából a legrosszabb.

Sümeg előtt az emelkedő felénél megálltam egy müzlire, ott komolyan fontolóra vettem, hogy onnan hazajövök, lett volna kb. 170 km, jóvanazúgy....bementem Sümegre vízért, persze hogy beletettem azt a plusz kanyart. az utolsó 25 km-en a szembeszélben már nagyon nem volt őszinte a mosolyom (vicsor), ráadásul az utolsó 5 km-en elkezdett görcsölni a lábam, de olyan izmok, amik szerintem akkor nőttek ki, hogy görcsölhessenek :Y

tanulság: erőnlét nélkül ne akarj tempót(?) menni....

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.