Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#227798) sebgutkopf válasza deny330 (#227668) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Gratulálok a géphez, szép bringa! Oldalról azért látszik a váz - kerék méret aránya, hogy ez 27,5. Mit csináltak ezzel, garázsban állt? Mintha új lenne :C

Felfüggesztés: lyrik igazán a debonair-el lett jó (2021-modellévben jött a charger frisebb verziója), meg persze a charger 2.1 csillapítással. Kérdés ezekkel fejleszhető-e a bent lévő, ha nem csak az egyiket nem éri meg cserélni. Most meg ugye ott tartunk, hogy 2023-as modellévre itt a charger 3 és a debonair 2, amikben a hangolás változtatása mellett az apró vibrációk csökkentésére "feltalálták" a gumi szilentet (ilyen nincs a fox-okban).
Nekem van 2021-es specifikációs lyrik-em a park gépben, a villanyoban fox38, mindkettőt örömmel használom jól működnek, egyik esetében se érzem a viszketést a cserére. Mondjuk azt érezni, hogy a fox38 az merevebb és kicsit máshogy használja a rugóutat, erősebb a támasz a közép tartományban. Azt most próbálgatom 1 tokennel ekvesebbel.

Semmering:
Nekem ismerős terep már voltam is elég sokszor, de mindig úgy tudok visszatérni, hogy előtte tudom melyik feature-t szeretném ez úttal kipipálni, amit korábban nem tudtam/mertem.
Reggel kicsit nehezebben melegedtem be a 3. körben kedztem csak érezni, hogy végre nem vagyok olyan merev és rendesen mogzok a bringával. Utána feloldódtak a gátlások és amiért mentem hamar meg is csináltam. A slopestyle park végén a két nagy lyukas ugró volt a cél (a középső drop-ról rávezetve (ezt már korábban megcsináltam) tudtam megfelelő tempót rá szerezni. Így simán be is adtam:

Utána pedig akkor már kamerán kívül egyik srác ráhúzott a nagy pallós drop-ra, így túl is teljesítettem a napi tervet. Itt a középsőn megyek, tehát az itt tőlem balra lévő az, ami mondhatni ajándékba jött, mert magamtól nem tudtam milyen tempó kell hozzá. Az felfelé dob, de az érkező lent van és sok sok méterrel odébb, így nem igazán praktikus rajta elesni :DDD

Becsületből utána még mentem egyet a downhill vonalon is csak, hogy érezzem meg tudom csinálni, de azon nem szeretek többször menni, az egész nagyon ráz, mint egy végtelen sziklakert. Itt is meglepett hogy év közben néhol mennyit változik a pálya akár az esőtől, akár a rajta rendezett versenyektől.
Jó napot zártunk, tiszta magyar nap volt, sok ismerőssel, baráttal találkoztunk kint és rendesen elfáradtunk.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.