Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20329) NeoExDeath válasza Runner_fxr (#20011) üzenetére


NeoExDeath
aktív tag

Runner_fxr, golyós: Köszönöm a válaszokat!

Igen, súly ügyileg tényleg nem voltam képben. Azóta miután feltettem az előző kérdést, kicsit felgyúrtam magam a témában, és ami még fontos, hogy meglátogattam néhány boltot hogy megtudjam hogy végül is mit is keresek. Kipróbáltam elég sok új MTB-ot, leginkább a méret érdekelt, hogy az én alkatomhoz (185 cm, 110kg) milyen és mekkora monti kellene. Arra jutottunk nézegetés közben, hogy 29-es kerekű monti kellene nekem egy közepes (M / 18") vázzal. A nagyobb vázaknál túl messze volt tőlem a kormány, nem volt túl kényelmes. Tudom hogy kerékpár geometria függő hogy melyik mennyire kényelmes, de nagyjából ez volt a benyomás, hogy 29-es kerék 18-as vázzal lenne a kiszemelt.

Na most elkezdtem nézelődni a neten, hogy az ismert márkák milyen bringákat kínálnak 29-es kerékkel. Nem vagyok versenyző, a belépő szint környékén szeretnék választani. Összeszedtem egy excel táblázatba hogy miket találtam eddig. A fórum elején ajánlott márkákat mind lecsekkoltam, amik kimaradtak a doksiból azok vagy túl drágák, vagy valamiért nem felelnek meg.

A táblázatot felraktam ide: LINK

Az volna a kérdésem, hogy ezek közül mit válasszak? :) Illetve, hogyha van tudomásotok olyan márkáról, típusról ami ide illik, de kimaradt, és érdemes megfontolni, pls azt is mondjátok. 160 ezer alatt szeretnék maradni.

Ár és felszereltség alapján a Specialized Hardrock Disc SE 29 tetszik eddig a legjobban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.